Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mindig szarrászedsz mindenkit teszteken , hisz elõre begyakorolsz mindent és elõre tudod mi merre!!! /gonosz/
Nemtom mit kell neked állandóan kelteni a feszültséget. Menstruálsz?
Hát gratulálok, ismét kitettél magadért. Mintha nem lenne már 2 vagy 3 custom hentmap a szerveren ami McDonaldsban, Börgerkingben vagy bevásárlóközpontban játszódik.
cs_asylum
Apró téli terep, a közepén egy nagy házzal, és némi ojjektummal. Mellette hatalmas torony, amire fel lehet mászni, belátni mindent. Belül a házban pl mûködõ orgona, meg egyéb finomságok, és iszonyat részletesen kidolgozott, custom textúrákkal, hangokkal minden.
de_middleages
Középkori várban játszódik. Két bombplace van, mindkettõ egy-egy ásatáson. Az egyiknél valami köcsögöket, a másiknál koporsókat kell robbantani. A layout jó, a vár szépen kidolgozva, ÉS VAN RENDES HDR.
de_supermarket
Egy supermarketben játszódik, amely be van zárva már. Hihetetlen mennyiségû fantázia van benne, és mindemellett jól játszható is. Néhány példa: Egy csomó mûködõ futószalag, ami még alagutakon át elvisz erre arra 😊, szétlõhetõ legoház, a bombplacek is jól ki vannak találva, ráadásul rengeteg titkos járat, és használható/szétlõhetõ cucc van rajta 😊
Egy 3km-es res filet kell még irnom az egyikhez, aztán meg egy upload is...
cs_asylum
de_middleages (HDR!)
de_supermarket
Ezeket tolom fel a szerverre, majd meglátjátok milyenek 😊
en egyedul azt nem ertem h pl a krtn serveren mindenki pro v csak jo hatterprogramjaik vannak...persze tom h lammer vok xD
www.cdgalaxis.hu
7900huf <#zavart1>#zavart1>
Pl a cs_middleages-t most tesztelem, HDR-es, és ilyen piranesi szerû.
Elõre is Köszi!
Update rontott ennyit rajta?
hát jöttek az updatek stb...hát lerágtam az összes körmömhegyét amire lejött az összes update...mondom biztos jó lesz 😊
menü, beállítás semmit nem változott
Erõsen gondolkodtam hogy online játszak vagy bemelegítés botokkal...
egyszer élünk fel egy magyar serverrre...pont dust2 ment és 20-an voltunk...nah mondom 1-2 láma csak lesz és a kedvenc pályám. Beállok T-nek és itt jött a hátrahõõõk!
Spect-be néztem egy picit ameddig fel nem robbant a bomba. Látom új skin...mondom nincs vele semmi gond, jjól néz ki...de akkor sem stimmelt valami.
Azt vettem észre, hogy kicsit törpék az emberkék...lehet hogy a látásommal voltak/vannak a bajok, de ezek akkor is jóval alacsonyabbak amikor én jtszottam velük
Egér érzékenységgel baráltam egy kicsit, de egy szar logitech lézeres egérnél 5.0-ál megállapodtam. Amit még észrevettem és negatívum, hogy annyi, de annyi szar szemét van a pályán
Hát a játék jó volt az elsõ fél órában 0-4 volt az arányom 😄 de utána 7-7-re feljöttem
ha lesz idöm felnézek a serverre....
Nem tud valaki kevés pénzért Cs: Source accountot?
Elõre is kösz!
PS: Többiek: A thunderspd-hez is gyártottam rest már, szal az az egy tábla is látható.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
CT-bõl simán nyomtam 2.0 kd-t, még utána másik mapon is. Lõttem, beadta.
Terrorból meg semmi, még ha ugyanúgy m4a1-el voltam, akkor se. Hiába lõttem, semmit nem adott be.
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani CSS-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄
Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel OrioN-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak December 1-10 , ez alatt, és ezután újabb 5 nap alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Tehát még 1x!!!: Tagfelvétel: December 1-10.
Próbaidõ: December 10-15.
Beszavazás, döntés: December 15-tõl.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
Mindkettõútöknek ezt tom mondani!
amúgy az update-nek nincs köze hozzá?
máskor meg 1 golyo is elég?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
ADMIN_MOD meg STATSME install-t hogy kell csak az XADMINT-sikerült de az se megy normálisan msn [email protected] <#sir>#sir><#sir>#sir><#dumcsi>#dumcsi>
nekem is suli meg minden, de ma pont szabad vagyok, és felmentem SG-re...
13szor kellett leugranom a meki tetejérõl hogy mapot váltsak <#crazya>#crazya>
na visszamegyek hátha arra téved valaki
nekem is suli meg minden, de ma pont szabad vagyok, és felmentem SG-re...
13szor kellett leugranom a meki tetejérõl hogy mapot váltsak <#crazya>#crazya>