Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én környtud szak 1. évf 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
csak nem lehet telepíteni semmit (kivéve firefoxot, ilyeneket =)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Andris bárki gyakorol veled aki fent van a szerveren! Nem kell külön embereket keresni aki gyakorol veled! Menj fel bátran!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
1. meg 3. kinéz valahogy, de a 2. olyan mintha 1.6 lenne.
http://www.fpsbanana.com/?section=viewitem.maps.maps.main.7026 -->stargate atlantis
http://www.fpsbanana.com/?section=viewitem.maps.maps.main.8868 -->stargate_sg-2
Pár map amik egy próbát megérhetnek <#ravasz1>#ravasz1>
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Öcsém má mutatott nekem vlmi csillagkapus mapppot <#kacsint>#kacsint>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
villámkérdés:
mi az a tickrate? egy szerveren...
és mit érdemes beállítanom a csében? ..nekem alap difált minden, mondhatnok új vagyok,nem csalás érdekel...
"!NO WAREZ TÉMA A TOPIKBAN! (Ebbe a fórumba ne írjatok be
ezzel kapcsolatban, mert töröljük és pontot kaptok!)"
(egyébként mi a régi? az új sorozatra gondoltam, most megy a 2. évad, talán az ediggi legkomolyabb scifi sorozat, amit valaha láttam...)
Viszont ezt a diskurzust helyezzük át a team topikba ha lehet.
Haver vagy! <#vigyor>#vigyor>
Nekem ment, neki meg nem 😄 Nagyritkán ilyen is van..