Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De logikus, hogy az extend helyére teszem, ha teszem, mert annak a továbbfejlesztése.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Borg, tetszik így a játék vagy szarabb lett?
Még jobban bejárható, mint az extended, több szobába be lehet menni, és pl még a liftek is mûködnek 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A cs:s NEM az 1.6 source engines változata.
Így jó?
😊
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Peza te az a peza vagy, aki 1.6szkillnél játszott?
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Az n=nem.
Micsoda f@szságot írtam így :p
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani CSS-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄
Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel OrioN-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak December 1-10 , ez alatt, és ezután újabb 5 nap alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Tehát még 1x!!!: Tagfelvétel: December 1-10.
Próbaidõ: December 10-15.
Beszavazás, döntés: December 15-tõl.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
van egy eladó cs:source/dod:source/HL2 Deathmatch pakkom, tökéletes állapotban, egyszer telepített(1 hetes a cucc)3500 pénzért. ha érdekel valakit dobjon egy privátot.
Duston terror voltál.
Prodigyn meg CT 😊
Pusztán ennyi történt szvsz. Én 2.0k/d-vel zártam a dust mapot CT-bõl, ami neked nem ment. Bár terrorból sem ment olyan rosszul, mikor átálltam.
Szerintem nem ez a sok parancs bigyó segített, max véletlen egybeesés. A legtöbb mapon, fõleg a valvekon az utóbbi idõkben sokkal jobban érvényesülnek a CT-k, még ha ugyanolyan fegyverrel esnek egymásnak akkor is.
Bár az interp_all parancs jelentésérõl igen megoszlanak a vélemények, egyelõre semmi hivatalos infó nincs róla, hogy mit csinál.
Bár lehet hogy én lagolok ezektõl a beállításoktól a ti szemetekben, de nekem most jó. <#idiota>#idiota>
Én ha tehetem csak 66-os tickrates szerveren játszom így errõl tudok nyilatkozni. Keress te is ilyet (SG, Smalla, stb, de az ASE is kiírja hogy mani_tickrate)
Írd be a konzolba hogy net_graph 3. Vedd szemügyre az "in" értékét ami 33, 50, 66 vagy 100 környékén mozog (jóesetben a szerver tickratevel egyezõ érték, de linux szerver alól csak 50 jön ki akkor is ha 100 és akkor is ha 66 a tickrate, ezért itt nézd hány frissítés jön) valamint alul a "loss"-t ami lehet stabilan 0, de akár 20-ig is ugrálhat szar netnél.
Írd be a konzolba vagy az autoexec.cfg-be:
cl_smooth 0 (gyárilag 1)
cl_interp_all 1 (gyárilag 0, de új parancs, december 1.-jén jött be)
cl_interpolate 0 (alapból 1; elsõre remeghet tõle a kép, de ne aggódj, A: megszokható B: a következõ parancs segít)
cl_lagcompensation "0" (na ez meglepõ, de tény hogy nem 30-as hanem 100-as pinghez találták ki)
sv_lagflushbonecache "0" (az csak azért hogy harmonizáljon az elõzõvel, de nem fontos, athiszem semmit nem csinál kliensoldalon)
Most jön 2 parancs amihez számolni kell.
cl_cmdbackup és cl_interp
Kértem hogy nézd meg a net_graph 3-ban a "loss"-t. Na most kicsit kerekítsd kicsit fel azt az értéket és add meg a cl_cmdbackupnak. (ha stabil 0 a loss akkor legyen ez is 0, ha néha meging 5-ig akkor 5, ha felugrál 10 fölé akkor bátran legyen 20 is). A cl_interp-nek add meg az az értéket amit úgy kapsz hogy az 1-et elosztod az "in" értékével (net_graph ; pl. ha az in 50, akkor legyen 0.02). Ez a legutólsó gyakorlatilag hasztalan és nem is tisztázott hogy miért 1-el kell osztani az in-t, de baj nem lehet belõle, mert elvileg kikapcsolt interpolációnál (cl_interpolate 0) inaktív parancs. Ha mgis remegne egy kicsit a kép amit végképp nem tuszd elviselni akkor próbáld újra bekapcsolni az interpolációt. (cl_interpolate 1), ilyen esetben már érdekes hogy mennyi a cl_interp (ezért jó beállítani).
Nah kíváncsi vagyok kipróbálja-e valaki és tetszik-e majd neki is annyira mint nekem, vagy csak valami egyéni gondom volt. <#idiota>#idiota>
masik vicc h eldaralom az m4 tarat majd a kispityut kozelharcban es 1-2 loves talal... (persze kesre valtok es meghalok xD )
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
ez nem lag az bitos,
mert a kör elején,, mikor elidultam pár lépés után került elém a T.(rám se lött)Amikormég át se jöhettek sehol az idö rövidsége miatt.,,meg el is tünt, és a környéken nem volt T.Pillanatnyi teleporthoz hasonlitanám .Minha átnézne 1másodpercre.Lehet,hogy nálam van valami gubanc?
Ma délutn 1kis furcsaságot tapsztaltam az egyik mappon.(de_dust)vagy hasonlo,,
én ct voltam.Egyszer csak (mindig a kör elején)megjelenik elöttem 1T majd 1 pillanat mulva eltünik.Ez többbbször is elöfordult.PL:doboz mögött ....mire 2-ig számoltam mindig eltünt.Találkozott már valaki ijjjennnell?<#wow1>#wow1><#csodalk>#csodalk>
Messze nem olyan jó, mint a másik kettõ.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ez mûxik CSS alatt, mivel leírás alapján ide csinálták szerintem
JA AMUGY BORG !!!!! Ha már vettem a fáradságot és utána néztem , adtam url-t és képeket linkeltem a star gate -rõl , mer annyira oda vagytok érte , akkor legalább az egyéni maptesztjeid mellé bevághattad volna , mer tegnap is boldogan közlöd hogy ilyen meg olyan mappokat találtál , de végülis megse nézted a star gateket , pedig a sg team többsége belehalt volna a napokba ha nem kap star gates mappokat , szal legközelebb ezeket is suvaszd be , még ha a 3 mapból egy 1.6 os is <#beka3>#beka3><#ravasz1>#ravasz1>
de_contra
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
az sajnos elég bugos. lépcsõkön sok helyen elakad az ember, fõleg ha ct-ként megy befelé, túszok meg amikor ki akarod vinni õket, elakadnak a hó és a járda találkozásánál, csak ott állnak és pislognak.
Szerintem ez a legjobb map a 3-ból. Tök jól eltalálták a layoutot (talán egy pöttyet CT-s csak), ezerszer szebb mint piranesi, és a HDR is jól feldobja mindenhol.
Nameg a másik két map is fasza 😊
A supermarket hatalmas tér, mégsem nagyon lehet eltévedni rajta 😊 Csak ott meg a CT-knek az elején sokkal nagyobb a mozgásterük. Amúgy a CT-k figyelmébe: a B bombahelyrõl lehet feljutni a szellõzõbe, ahonnan bárhova el lehet jutni szinte 😊
Az asylum meg olyan mint a resident evil volt 😊 De legalább nem bugos. Kurva sok custom hang van, meg egy csomó rejtett járat. Nagy kempmap tud lenni 😊 De marha sok idõt elbaszhattak az elkészítésével, rengeteg az egyedi cucc rajta, meg maga a kialakítás is igen bonyolult.