Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te tudsz nekem segíteni ilyen skines dologban? Ha igen akkor légyszives segíts! Köszi!
Nem lehet, hogy amögött is rosszat látsz ahol nem is kéne?
Ja a végén a szmájlit se felejcsd.
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Nem a számok a mérvadóak, hanem, hogy én nem találkoztam másik ilyen szerverrel!
Egyépként, a kiszavazást ill. Szerintem elõször, meg kéne adni a lehetõséget, hogy elmondhassa a miértet. Nem?????
Senki se venné jó néven ha a tudta nélkül kizárnák, bármirõl is legyen szó.<#felkialtas>#felkialtas>
ha egy saját serverre akarod beüzemelni akkor abba borg tud bövebb felvilágositást adni
Én nem sok helyen jártam, de skint, csak az SG-n tudtam választani.
Beleértve a külföldi szervereket is.<#vigyor3>#vigyor3>
Köszönöm!
Szerintem fake, bár ne legyen igazam. Viszont ha igazi, akkor remélem az sdk-ba is beépítik az ilyen jellegû választómenü moddolhatóságát.
Szal hirtelen reakcióból jobban lõ, illetve adott idõ alatt több golyót ereszt ki. Nagyobb az esély a találatra.
egyszerüen mintha könnyeb lenne használni (pedig régebben teljesen más véleményen voltam)
mintha messzire is pontosabban tudnék vele löni mint ak-val (meg mindennel)
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
nagyon misztikus ez a css
régebben sokat (és viszonylag jol)használtam de most inkább veszek defendert
itt vannak ilyesmikkel foglalkozó cuccok(CueSteam,FireSteam,SteamRip,stbstb 😄)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
én már egy csomo mindent láttam hogy emiatt meg amitt (ilyen warez okoskodások) miatt bannolt a valve egy csomo hl1 accot
Tegnap játszottam 1 kicsit és azt tapasztaltam, hogy az AK sokkal jobb lett!
.
.
.
.
.
De ez csak vicc volt 😄
Ugyanolyan xar közelrõl meg még xarabb 😞
Hiába lõttem Achilles fejébe 1 tára tök közelrõl, 2 Desert lövéssel leszedett, és maradt neki 46 HP. Aggasztó, hogy már a Defender is jobban arat, mint az AK. Vagy én vagyok a béna télleg...
Mindenesetre játék után átmentem hozzá és szétvertem 😊)
PxE: azt az accountot vagy te, vagy valaki mas cheatekkel hasznalta egy gepen (ebbe beletartozhat egy demo megnezese wallhackel, vagy botok elleni probalgasa valaminek is, vagy akarmilyen mas illegalis tevekenyseg), valami biztos tortent ott.
ATI POWER!!!!!!!!!
Aki játszani akar annak pénzt kell áldoznia rá.
És természetesen a grafikot butítják, olyan dolgokat vesz le nagy többsége, ami szügségtelen, és szinte nem is figyelsz rá játékban.
van egy CounterStrike-Source EmPORiO féle gamem, de nemtom elindítani! utánanéztem már a dolgoknak, megcsináltam mindent, amit itt leírtatok, viszont egy ilyen hibaüzenetet kapok!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
mi lehet a baj?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Egyuttal a cs_militiaval javíthatják ki a nuke bugjait.Mert van rendesen ott is.Mondjuk dust2 bugját is kilehetne javítani amit szintén nem fogják megcsinálni ha eddig nem...gondolom...
(tudjátok vannak mindkét lerakónál megdöntött dobozok na ha alá bemész beragadsz.LOL)
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D