Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy darab szó nincs arról, hogy skin választás lenne, csak éppen megint az alap 1-1 skint frissítik másmilyenre...
Az ime 4.0 utódja lényegében, csak ennek jók a gombjai már.
1000dpi, nekem nagyon bevált.
És csak 20 euro.
<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Válasz 'mindenki' üzenetére
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
AttiGT egyértelmû mx510 és alá egy jó pad, és minden megváltozik.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A grafika amugy sztem is elavult sajnos.
Ott ha fejbelöttél vkit -1.5ben fõleg- örültél mint majom a bizonyos testrészének. Itt meg annak örülsz ha benne volt a célkeresztben mikor a fejest bekapta, nem pedig mellette.
Borg hozzászólása/hibaleírása az én olvasatomban:
Most már nem a 5 esetbõl 3 ad be fejest ha mellélõsz, hanem 5bõl 2.9szer.
Amugy köszönöm a hangneváltást.
Megyek gamelni, csak megint törlõdött a serverlistem 😞
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Ilyen jól már régen ment nekem... kd 1.26->1.31. Amit nem benaztam el, azt be is adta rendesen. Janos meg szegeny vegig panaszkodta, mert neki meg nem.
Én meghalok a cspatért ha kell!<#gun>#gun>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
2.Bürokratikus rendszer fejletebb mint a hierarchikus rendszer , ha tökéletes 😛
3. Tudjuk hogy szoktál köszönni , senki se cáfolta , csak ha te ben vagy már és én jövök fel serverre és irom hogy hi all + szasz tesó ! Elõfordul hogy mindenki köszön csak te nem <#szomoru1>#szomoru1><#idiota>#idiota>
4. Tudom , de ennyi css melett ragadhatna már rád vlmilyen szintû billentyûpüfölös skill 😛
És én is szoktam köszönni!!!!
De te tudod a legjobban milyen sokáig tart bepötyögni.<#boxer>#boxer>
Van élõ szövetünk a fém vázon, majd õ eldönti.
Legfeljebb a véleményünkel segíthetjük......
<#integet2>#integet2>
persze hogy mindenki azt akarja, hogy lássa kiket és mennyit sebzett, de akkor csak folytatódna a sírás és mint már írtam lentebb, szvsz nem fair.
a cssnek vannak furcsaságai ez tény
én ezenfelül azt tapasztalam hogy ha bénavagyok akkor szarul játszom ha nem vagyok béna jol játszom
nem hinném hogy ennek bármi köze is lenne minedenféle misztikus dolgokhoz hogyez+az a plugin igy meg ugy elbassza a hitboxot meg mittomén ct-k erösebbek
ez szvsz fa***ág
van amikor ez a csapat jobb van amikor meg az
ha már az x-edik kör után is veszit a csapatunk kénytelenek vagyunk azt hinni hogy a játék nem adja be a lövéseket meg stb pedig csak szimplán béna az enyén illetve a csapat
amugy szerintem visszalehetne rakni a dmg kiiros scriptet mert nekem bejött hogy mindig tudtam egyböl hogy mennyit sebzek
Én is olyantól kaptam a játékot akinek van pénze de nem érdekli az internetes lehetõség.<#falbav>#falbav>
Én is olyantól kaptam a játékot akinek van pénze de nem érdekli az internetes lehetõség.<#falbav>#falbav>
Azért elgondolkodtató hogy a régi módon interpoláltasson-e az ember, mert A: Azt szoktad meg lassan egy éve ; B: ha megbuzerálod a cl_intep értéket akkor lehet hogy rosszul veszik ki magukat a gyári játékhoz írt optimalizációk magasabb tickratevel és kissebb interpel...