Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
miez rarant.cfg ? Ja télleg msn en valaki dobhatna át valami jo kis cfg-t meg script szutyikat!

Guer
me félnek tölünk "-"

ték

k9duli
Köszönöm bár nem fogadom el az "AWPman-t", mert nálam sokkal de sokkal jobbak is vannak.Méghozzá elég sokan!Csak azok nem nagyon járnak sgre.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Áh, ha aimbot kell akkor iszlekszia!Duli vagy mi leszek 😛

Serte azért akkora kamukat nem lõ mint Duli, nála csak az én lövéseimet nem adja be általában.
k9duli
Én több mint két nap és +még valamennyi óra a rekordom ilyen hülyeségben, de akkor már olyan érzésem volt hogy meghalok.(anyira kész voltam)
Szóval tíz nap faszság.Csak tuningoltak egy kicsit a híren hogy jobban nézzen ki.(szerintem)

SCITEK
Duli, te nagy AWPman vagy es neked bindelve van a rarant.cfg 😊
Amugy igaz, hogy igy lehet adni a legdurvabb desert fejeseket.
Serte meg engem is kikeszitett valamelyik nap, de mar kezdem megszokni. Legfeljebb irok neki egy par keresett szot.

udv TEK

Guer
lehet hogy itt van a csit 😄
a css a serteperte névre aktivál mindenféle god mode-ot meg aimbotot meg stb... 😄D

Asszem ma serteperte néven játszok majd, hátha nekem is bejön ez a senki se talál el dolog 😄DD
Ja tegnap Pavel aztecon folyamatosan azzal idegesített, hogy már megint lõtt-lõtt én meg csak átrohanok rajt mintha ott se lenne. A sok basztatás aztán már kezdett felhúzni (pedig sztem engem nem egyszerû) és kértem, hogy ugyan árulja már el, hogy most akkor mit csináljak? Legyek öngyilkos? Lõjem fejbe magam?
Mér engem kell baszogatni azzal, hogy cs nem adja be neki a találatokat? Szerintem pont annyira tehetek róla mint bárki más.
Awp ellen egyébként gyakran csinálom ezt az õrült cikk-cakk rohanós dolgot és meglepõen sokszor bejön, talán mert kevés ellenfél számít rá, nem tud vele mit kezdeni. Persze ha védi 1-2 olyan nem távcsöves, aki el is talál akkor esélytelen.

Guer
Erröl jut eszembe:

Újabb haláleset a nonstop MMO-zás miatt
<2005. december 14. @ 15:18 - Forcecaster>
Dél-Koreában egy férfi rosszul lett, majd pedig meghalt miután tíz napon keresztül folyamatosan játszott. A 38 éves férfi a nyugat-szöuli Incheonban található egyik internetkávézóban lett rosszul, mikor épp kedvenc szórakozásának hódolt és egy online játékkal játszott. Egyébként nem ez az elsõ haláleset Dél-Koreában. Augusztus 28-án egy 28 éves férfi halt meg hasonló körülmények között Taeguban, ám õ csak két napig játszott egyfolytában.
(forrás :Gs)

sztetek nem fék?
10 napig egyfolytában?
szvsz nincs annyi anfetamin ami 10 napig ébrentarthat vkit

k9duli
Egyébként van egy ilyen kulissza titok, hogy figyeljétek meg sokkal nagyobb eséllyel kap egy ember fejest ha a kurzort a fejére rántod, de ugy tényleg jó gyorsan.Egy kevésbé pontos lövésnél is(te ugy érzed) bead egy fejest.Ezért történik meg viszonylag gyakorta olyan szitu, hogy valakit hátba lõsz és õõ ilyettébe hátra ránt valami félelmeteset, ugy hogy szinte te nem is látod hogy megfordult.Sajnos én sem vagyok kivétel, sokszor felidegesít engem is az ilyen.
Serteperte félelmetes máker azzal az smgvel, ez melett meg tényleg kihívás leteríteni ugy bírja a töltényt😄
De persze õõ sem tehet róla, meg énsem, sõt Tek sem, meg még sorolhatnám. Nagyon sok embert volt tegnap akitõl még nekünk hármunknak és égbe ált a hajunk anyira nehezen halt.Csak legtöbbjük azért nem tünik fel, mert nem olyan skilles még.

k9duli
Orion:
Ahoz jó sok ekit és amfetamint kéne bedobálnod😄DD
Borg:
Jah volt egy nagyon dúrva awp-s sorozatom akkor az tényleg dúrva volt😊
Egyszer a lamas szereveren dust2 elkövettem egy dúrvábbat, akkor követelték hogy írjam ki a normális nevem, mert már mentek a votekickek😄
Nagy boldogságomba nem is néztem hogy ennek valaki nem örült😊
Egyszer nem néztem meg arányomat, mert lényegtelennek tartom publik serveren, én oda azért járok hogy gyakoroljak.Például szombaton nem tudom mennyit de 5órát tuti játszottam sgén és mindvégig desertet vettem.Mindent elkövettem hogy ne haragudjanak meg rám azért, mert esetleg kicsit elõnybe van a csapatom.Amelyik csapatnak rosszúl ment mindig vállaltam hogy átálok.Mindenképp kivételes napom volt mert általában 3óra játék után nagyon fáratt vagyok.És az a poén hogy kb 22:00kor szólt fec hogy nem kéne e már aludni😄
Akkor jutott eszembe az órára nézni😄
Fec:
Három mély pontom volt de mind háromnál feltámadtam😄
Képzeld csak 1 italyra emlékszem ez mondjuk érdekes.De már eléggé összefolyt minden, és már lassan olyan voltam mint az a srác a movieban😄
(Egy õskocka naplójából😄)

Guer
na ja
mostmár elszállt a varázs 😄D

fruhwirth
pedig mostmár az FPSed is jó lenne hozzá<#vigyor2>

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Guer
igazábol irigyellek
nekem már nagyon rég volt hogy a cs (vagy bármi más játék) huzamosabb ideig a gép elé kössön (lan parti nem számit)
a lelkesedés már ugylátszik nem a régi részemröl

fruhwirth
Duli, 11 óra alatt hányszor volt Italy a serveren?<#banplz> de télleg, kiváncsi vok

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
Te mindig is kocka voltál😛 legalábbis AWPvel😊 Amúgy aztecon csak 1 igazi ellenfeled volt, serte, aki P90el mindig megtalált, amikor AWPztél😄 amúgy nem lehetett ellõni...idegesitõek is voltak a 79 dmg in 4 hit😊 Bár, eccer túléltem 2 awp láblövésed is 2 hpvel😄

Amúgy csomó embernek nem a gépe szar hozzá, hanem egyszerûen ledobja a cucc No Steam Logonnal...

Szega87
akkor volt egy jó napod ! <#vigyor0>

Nem a militia volt a lényeg ebben, csak ott lettünk tele. Utána x mapon át full volt a szerver még, többek között middleages-en is. És tetszett nekik az is. 1-2 kör utána a szokásos "labirintus" meg "mi ez a szar" "nincs dust ezen a szerveren?" típusu emberek is elhallgattak, és jó hangulatban nyomtuk végig a mapot.
Töröld ki az összes szarságodat a CSS-bõl, és amikor belépsz a szerverünkre, és custom map fut, akkor úgyis leküldi neked.
Ja, nem semmi.
Bár azért nem csak rózsás oldala volt a dolgoknak ugye 😄 A végén durva dolgokat mûveltél már, fõleg officen. A nép szinte esélytelen volt ellened... mikor 5-en jöttek rád, és te mind az ötöt egy lövésbõl fejbenyomtad awp-vel... meg ilyenek. Na jöttek is a "ki kell rakni" tipusu megjegyzések 😊 Idézni sem szeretném, milyen puffogások voltak a másik csapatban 😄
A végén már nekem is kedte bökni a szemem, fõleg mikor rezzenés nélkül szaladtál át a villanókon, meg fejest kaptam úgy hogy háttal álltál nekem (3x is), de végülis olyan nagy K/D-t mégsem értél el, csak ilyen 50-60/20 voltal asszem. (Ugye szabályként az van kiirva, hogy 50 kill felett és 5.0 k/d, amikor az adminok elgondolkodhatnak rajta, hogy valaki túl jó e erre a szerverre...)

De legalább megmutattad a népnek, hogyha nem béna az ember, akkor igenis le lehet gyilkolni mindenkit 😊
Valaki adjonmár linkt ahonnan le lehet szedni az összes map-t, met aszt irja ki ety csomóra hoty nem egyezik az enyém az övével.. D:

Szega87
Üdv a fórummon ! <#wave>

OrioN the S
Meg kell dönteni <#ravasz1><#pias>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

5w0rdf15h
LÁÁÁÁÁÁÁL 11 óra 😄DDD ultrabrutálállat 😄D
mindenesetre szép teljesítmény grat <#eljen><#hehe>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

11 óra??!!!
pfffff brutál!

én mostanában nem, vagy rosszul játszom, meg nincs is idõm, meg kedvem sem nagyon, de amikor volt, akkor is max 2-3 óra. akkor én ezzel csak egy pötty lehetek itt a dimenziók kavalkádjában (kocka=3d... 😊

ez most kúva értelmes lett, node hadd mennnyen... 😊
k9duli
Nini egy TEK tévedt ide közénk, köszönöm😄

SCITEK
Valoban szep teljesitmeny! Nem gondoltam volna, hogy ekkora kocka vagy. 😊

k9duli
Cshu2-n ha jól fordították, akkor az van hogy millitia 2006 elején várható és a skinek meg karácsony fele.Remélem tévednek a millitiával kapcsolatban.

k9duli
Nos ma igencsak fullos volt a server egész nap(van bizonyítékom😊 és tényleg dicséret illeti a társaságot meg mindent, nagyon jó volt😊
Mellesleg új rekordot döntöttem 11óra online játék egy serveren folyamatosan megszakítás nélkül😄
Így szintet léptem és bekerûltem énis az õskockák közé😄
Az volt a legszebb hogy jöttek a custom mapok mint állat, és a társoság nem fogyott, ugy látszik igazunk lesz hogy a dust2 állandó szarságot egyszer unni fogják az emberek.
Azt a middleaget milyen kurva jól megcsinálták!
Visszatérve a 11órás játékhoz az a szép benne hogy szerintem 10bõl 9ember hiába akarná megcsinálni ezt, a gépe kifagyna vagy akármi...

Hozegrun
Akarom mondani vágja!

Kezdőknek van szerencséjük!

Hozegrun
Mért nem vája már ki valaki?

Kezdőknek van szerencséjük!

ia

janos666
Nem akarom én zsugorítani a májad, csak tegnap jött egy update news ami beigéri a militai mapot még idén decemberre. Namost a mezei ember elgondolkodik hogy ez véletlen nem-e az már, csak nem is figyelte hogy updatelt a steam mikor bekapcsolta a gépet mert automatikusan bejelentkezik nála. Aztán ha már ottvan az se gond hogy egy fél éves gyenge verziójú custom map, militai az militai...
Guer
szvsz rapidshare a legjobb
nem 50 hanem 100 megát lehet feldobni és egész jol jön lefele is a cucc
nade mostmár vége legyen az offnak... <#vigyor0>

geri15
Köszönöm 😊

Mikor én néztem a filefrontot akkor még jó volt :|

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

css deathmatch

filefront nalam hasznalhatatlan mostanaban, mar ami a letoltest illeti, 15-20k egesz nap..

geri15
Szóra sem érdemes 😊 Én személy szerint a FileFront-os megoldást preferálom, mert max feltöltési sebességgel bármennyit fel lehet rakni (Y) (Haveromnak így küldtem át egy 400 megás modot, aminek már nem volt élõ linkje a neten - vagy csak nem találtam)

Lenne egy kérdésem is: a minap láttam egy külföldi szerveren olyan modot (?) ami egy deathmatch jelleget adott a csének, rögtön respawnolni lehetett, nem kellett kör végéig várni. Tudod, vagy tudja valaki mi a mod neve? Esetleg linkkel is meg lehetne dobni :o)

Köszi a linkeket 😊
De a feltöltési gondjaink már megoldódtak régen, van saját helyünk 😊
geri15
Semmi válasz, akkor gondolom tárgytalan :| sryak volt egy kis reakcióidõ kiesésem

Jo volt az elõbb a militita, úgy megtelt a szerver rá, hogy csak lestem 😊
Jöttek be az emberek, és elkezdték fikázni a krtn-t, meg a smallát, hogy azok milyen szarok, mert szar a társaság is, meg a szabályok is, nekem meg csak dagat a májam 😄 Kellett már ez nagyon. 18 emberes militia meg olyan volt, mint a régi szép idõkben.
Ez a source csak akkor megy multiban ha megveszem a játékot ugye? Ha már van sima Half-life-m akkor nem megy?
Ha megveszem a sourcet akkor mit kapok még? half2?
7500Ft

mennyi a source a boltban?
amúgy 5 van és 7 kell neki, bocs
töröljétek!
OrioN the S
!NO WAREZ TÉMA A TOPIKBAN! (Ebbe a fórumba ne írjatok be
ezzel kapcsolatban, mert töröljük és pontot kaptok!)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

sziasztok!

Megvan ez empirio féle CS:S, de nem jó a LAN. A prtocol kell neki (nekem 7 van, és 9est kér). Ez a szerver is, másik is. BÖngésztem a témát, nem akarom megvenni. Valaki tud adni egy linket, ahol letölthetóõ a patch/steam/crack (nemztom, meik), hogy menjen?? Jöhet privibe, vagy mélbe. Mél: [email protected]
geri15
Szevasztok!
Régebben volt egy olyan probléma, hogy nem tudtátok hova feltenni a mappackot, mert túl nagy volt, és nem volt hozzá elég nagy szabad tárhely. Nemtudom hogy azóta megoldódott-e, ha igen akkor sorry, ha nem akkor ez jó lesz.
Nos ráakadtam egy kisebb összeállításra, megosztom veletek, hátha jól jöhet 😊

Here are Some File Uploading Links

Yousendit
Space: 1Gb, download can resume, special download manager
Limits: 25 download or 7 days

megaUpload
Space: 100MB
Limits: No limits

rapidShare
Space: 50Mb, Unlimited downloads
Limits: One Download per hour, wait for countdown, inactive link deleted after 30 days

UploadHUT
50 mb of file space, all file types allowed, file-name gets renamed

freespace.FileFront
UNLIMITED Bandwidth
UNLIMITED Space
NO File Size Restrictions

turboUpload
Allowed file size is 70 MB, 30sec wait

file.UpYours
Unlimited file size, low bandwidth

Credits:
KillingFrenzy, di3alot, Leo, Hanz, Oxogon, Anssik

EnjoY!

.:😄igitalZone fórumból::.