Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Serte azért akkora kamukat nem lõ mint Duli, nála csak az én lövéseimet nem adja be általában.
Szóval tíz nap faszság.Csak tuningoltak egy kicsit a híren hogy jobban nézzen ki.(szerintem)
Amugy igaz, hogy igy lehet adni a legdurvabb desert fejeseket.
Serte meg engem is kikeszitett valamelyik nap, de mar kezdem megszokni. Legfeljebb irok neki egy par keresett szot.
udv TEK
a css a serteperte névre aktivál mindenféle god mode-ot meg aimbotot meg stb... 😄D
Mér engem kell baszogatni azzal, hogy cs nem adja be neki a találatokat? Szerintem pont annyira tehetek róla mint bárki más.
Awp ellen egyébként gyakran csinálom ezt az õrült cikk-cakk rohanós dolgot és meglepõen sokszor bejön, talán mert kevés ellenfél számít rá, nem tud vele mit kezdeni. Persze ha védi 1-2 olyan nem távcsöves, aki el is talál akkor esélytelen.
Újabb haláleset a nonstop MMO-zás miatt
<2005. december 14. @ 15:18 - Forcecaster>2005. december 14. @ 15:18 - Forcecaster>
Dél-Koreában egy férfi rosszul lett, majd pedig meghalt miután tíz napon keresztül folyamatosan játszott. A 38 éves férfi a nyugat-szöuli Incheonban található egyik internetkávézóban lett rosszul, mikor épp kedvenc szórakozásának hódolt és egy online játékkal játszott. Egyébként nem ez az elsõ haláleset Dél-Koreában. Augusztus 28-án egy 28 éves férfi halt meg hasonló körülmények között Taeguban, ám õ csak két napig játszott egyfolytában.
(forrás :Gs)
sztetek nem fék?
10 napig egyfolytában?
szvsz nincs annyi anfetamin ami 10 napig ébrentarthat vkit
Serteperte félelmetes máker azzal az smgvel, ez melett meg tényleg kihívás leteríteni ugy bírja a töltényt😄
De persze õõ sem tehet róla, meg énsem, sõt Tek sem, meg még sorolhatnám. Nagyon sok embert volt tegnap akitõl még nekünk hármunknak és égbe ált a hajunk anyira nehezen halt.Csak legtöbbjük azért nem tünik fel, mert nem olyan skilles még.
Ahoz jó sok ekit és amfetamint kéne bedobálnod😄DD
Borg:
Jah volt egy nagyon dúrva awp-s sorozatom akkor az tényleg dúrva volt😊
Egyszer a lamas szereveren dust2 elkövettem egy dúrvábbat, akkor követelték hogy írjam ki a normális nevem, mert már mentek a votekickek😄
Nagy boldogságomba nem is néztem hogy ennek valaki nem örült😊
Egyszer nem néztem meg arányomat, mert lényegtelennek tartom publik serveren, én oda azért járok hogy gyakoroljak.Például szombaton nem tudom mennyit de 5órát tuti játszottam sgén és mindvégig desertet vettem.Mindent elkövettem hogy ne haragudjanak meg rám azért, mert esetleg kicsit elõnybe van a csapatom.Amelyik csapatnak rosszúl ment mindig vállaltam hogy átálok.Mindenképp kivételes napom volt mert általában 3óra játék után nagyon fáratt vagyok.És az a poén hogy kb 22:00kor szólt fec hogy nem kéne e már aludni😄
Akkor jutott eszembe az órára nézni😄
Fec:
Három mély pontom volt de mind háromnál feltámadtam😄
Képzeld csak 1 italyra emlékszem ez mondjuk érdekes.De már eléggé összefolyt minden, és már lassan olyan voltam mint az a srác a movieban😄
(Egy õskocka naplójából😄)
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
nekem már nagyon rég volt hogy a cs (vagy bármi más játék) huzamosabb ideig a gép elé kössön (lan parti nem számit)
a lelkesedés már ugylátszik nem a régi részemröl
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Amúgy csomó embernek nem a gépe szar hozzá, hanem egyszerûen ledobja a cucc No Steam Logonnal...
Bár azért nem csak rózsás oldala volt a dolgoknak ugye 😄 A végén durva dolgokat mûveltél már, fõleg officen. A nép szinte esélytelen volt ellened... mikor 5-en jöttek rád, és te mind az ötöt egy lövésbõl fejbenyomtad awp-vel... meg ilyenek. Na jöttek is a "ki kell rakni" tipusu megjegyzések 😊 Idézni sem szeretném, milyen puffogások voltak a másik csapatban 😄
A végén már nekem is kedte bökni a szemem, fõleg mikor rezzenés nélkül szaladtál át a villanókon, meg fejest kaptam úgy hogy háttal álltál nekem (3x is), de végülis olyan nagy K/D-t mégsem értél el, csak ilyen 50-60/20 voltal asszem. (Ugye szabályként az van kiirva, hogy 50 kill felett és 5.0 k/d, amikor az adminok elgondolkodhatnak rajta, hogy valaki túl jó e erre a szerverre...)
De legalább megmutattad a népnek, hogyha nem béna az ember, akkor igenis le lehet gyilkolni mindenkit 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mindenesetre szép teljesítmény grat <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
pfffff brutál!
én mostanában nem, vagy rosszul játszom, meg nincs is idõm, meg kedvem sem nagyon, de amikor volt, akkor is max 2-3 óra. akkor én ezzel csak egy pötty lehetek itt a dimenziók kavalkádjában (kocka=3d... 😊
ez most kúva értelmes lett, node hadd mennnyen... 😊
Mellesleg új rekordot döntöttem 11óra online játék egy serveren folyamatosan megszakítás nélkül😄
Így szintet léptem és bekerûltem énis az õskockák közé😄
Az volt a legszebb hogy jöttek a custom mapok mint állat, és a társoság nem fogyott, ugy látszik igazunk lesz hogy a dust2 állandó szarságot egyszer unni fogják az emberek.
Azt a middleaget milyen kurva jól megcsinálták!
Visszatérve a 11órás játékhoz az a szép benne hogy szerintem 10bõl 9ember hiába akarná megcsinálni ezt, a gépe kifagyna vagy akármi...
nem 50 hanem 100 megát lehet feldobni és egész jol jön lefele is a cucc
nade mostmár vége legyen az offnak... <#vigyor0>#vigyor0>
Mikor én néztem a filefrontot akkor még jó volt :|
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
filefront nalam hasznalhatatlan mostanaban, mar ami a letoltest illeti, 15-20k egesz nap..
Lenne egy kérdésem is: a minap láttam egy külföldi szerveren olyan modot (?) ami egy deathmatch jelleget adott a csének, rögtön respawnolni lehetett, nem kellett kör végéig várni. Tudod, vagy tudja valaki mi a mod neve? Esetleg linkkel is meg lehetne dobni :o)
De a feltöltési gondjaink már megoldódtak régen, van saját helyünk 😊
Jöttek be az emberek, és elkezdték fikázni a krtn-t, meg a smallát, hogy azok milyen szarok, mert szar a társaság is, meg a szabályok is, nekem meg csak dagat a májam 😄 Kellett már ez nagyon. 18 emberes militia meg olyan volt, mint a régi szép idõkben.
Ha megveszem a sourcet akkor mit kapok még? half2?
ezzel kapcsolatban, mert töröljük és pontot kaptok!)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Megvan ez empirio féle CS:S, de nem jó a LAN. A prtocol kell neki (nekem 7 van, és 9est kér). Ez a szerver is, másik is. BÖngésztem a témát, nem akarom megvenni. Valaki tud adni egy linket, ahol letölthetóõ a patch/steam/crack (nemztom, meik), hogy menjen?? Jöhet privibe, vagy mélbe. Mél: [email protected]
Régebben volt egy olyan probléma, hogy nem tudtátok hova feltenni a mappackot, mert túl nagy volt, és nem volt hozzá elég nagy szabad tárhely. Nemtudom hogy azóta megoldódott-e, ha igen akkor sorry, ha nem akkor ez jó lesz.
Nos ráakadtam egy kisebb összeállításra, megosztom veletek, hátha jól jöhet 😊
Yousendit
Space: 1Gb, download can resume, special download manager
Limits: 25 download or 7 days
megaUpload
Space: 100MB
Limits: No limits
rapidShare
Space: 50Mb, Unlimited downloads
Limits: One Download per hour, wait for countdown, inactive link deleted after 30 days
UploadHUT
50 mb of file space, all file types allowed, file-name gets renamed
freespace.FileFront
UNLIMITED Bandwidth
UNLIMITED Space
NO File Size Restrictions
turboUpload
Allowed file size is 70 MB, 30sec wait
file.UpYours
Unlimited file size, low bandwidth
Credits:
KillingFrenzy, di3alot, Leo, Hanz, Oxogon, Anssik
EnjoY!