Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes átállni cs:s re?
Elég régóta játszadozom, de eddig álltalában azt hallottam hogy a régi jobban üt
Elég régóta játszadozom, de eddig álltalában azt hallottam hogy a régi jobban üt
alaposan tesztelgettem ezt a fizikára épüéõ mappocskádat , nos vannak bugok <#wilting>#wilting>
T spawntól 1 méterre bombalerakó??? <#bohoc>#bohoc>
Bombalerakó körül matracók vannak , ahova beszorulhatsz??? <#wow2>#wow2>
Fenn mikor lécspõzik az ember piros négyzetre löve hatalmas kered sziklalavinát indit el , de ugyanezt megteheti ha csak rálõ egyzser a sziklára ? <#whatever>#whatever>
Kicsit skeptikus vagyok élesbe multiba milyen ...
De próba puding <#circling>#circling><#crazya>#crazya>
T spawntól 1 méterre bombalerakó??? <#bohoc>#bohoc>
Bombalerakó körül matracók vannak , ahova beszorulhatsz??? <#wow2>#wow2>
Fenn mikor lécspõzik az ember piros négyzetre löve hatalmas kered sziklalavinát indit el , de ugyanezt megteheti ha csak rálõ egyzser a sziklára ? <#whatever>#whatever>
Kicsit skeptikus vagyok élesbe multiba milyen ...
De próba puding <#circling>#circling><#crazya>#crazya>
"Egy dolgot kivéve: A buy zone nem mûködik a CT oldalon."
Az pont jo, mostansag a ct-k mindig tuleroben vannak.
😊
Az pont jo, mostansag a ct-k mindig tuleroben vannak.
😊
én ha kell hajnalig tompulok vele de feljutok 😊
Holnap meg csak néztek majd <#eplus2>#eplus2><#gun>#gun><#duma>#duma><#wilting>#wilting>
Holnap meg csak néztek majd <#eplus2>#eplus2><#gun>#gun><#duma>#duma><#wilting>#wilting>
Nem tudom a titkot, mondom hogy csak spectában jutottam fel oda 😊 NIncs idõm egy órát tökölni ezzel most 😊
Amúgy fpsbanana.
Amúgy fpsbanana.
Na megnéztem a köv mapokat:
cs_night_club - Egyszer majd lehet, hogy jó map lesz, de most totál halott hangulata van.
de_rats - Állítólag felújított, de gyakorlatilag gagyi, a nyomába sem ér a cuisine vagy a dolls mapoknak.
de_simpsons_css - Hát ez valami fenomenális 😊 Full rajzfilm környezet, simpsonék háza, atomerõmû, város stb... mr burns irodáját kell felrobbantani 😊 Hatalmas ötlet a map. És jól meg is van csinálva. Egy dolgot kivéve: A buy zone nem mûködik a CT oldalon. Szal egyelõre felejtjük, amíg javítják.
s_fy_iceworld_dusk - szóra sem érdemes
fy_subway_v2 - na ez már jobb map lenne, ha nem szállna el folyton valami vertex hibával a hl2 miatta.
phys_phun_redone - Hát bakker... ezen 1 órán át elvoltam 😊 Hihetetlen. Best fun map 2005 😊 Elmegy Fy mapnak, bár igaz van rajta bomb place. De az egész map értelme a FIZIKA. Egy csomó leesõ szarság, mérleghinta, körbeforgó lószarok, golyók, pinball fal, szétlõhetõ bigyók... és van 3 kapcsoló: Normal, high, extreme fizika 😊 Na extremen elég lol a dolog 😊 1 shot egy hordóra és 20km-re repült 😊
Lépten nyomon csapdák, és az alján egy pit, amibe ha leesel, meghalsz.
A krém mégis a tetején van. Ha valaki a csapdákon és az ellenfeleken át feljut, egy labirintusban találja magát. Egy csomó zsákutca van benne, ráadásul a padló többhelyen leszakadhat alattad 😊 folyton lõni kell magad elé, hogy ott stabil e a padló. Ráadásul ha közelítesz a labiritus céljához, ott már egyéb csapdák is leselkednek 😊 Engem pl egy falból kijövö penge kaszabolt le. Kissé ideg lettem, már vagy 10 perce bolyongtam 😄 Kimentem spectába, és megnéztem mi az objective 😊 Anélkül hogy lelõném a poént, egyszercsak jön mennybe vezetõ fehér hdr-es lépcsõ, majd a tetején egy fehér szoba 😊 Abban van egy bazinagy képernyõ, és egy piros gomb.....
Utóbbi mapot tutira felrakom holnap a szerverre, ezt mindenkinek látnia kell 😊
cs_night_club - Egyszer majd lehet, hogy jó map lesz, de most totál halott hangulata van.
de_rats - Állítólag felújított, de gyakorlatilag gagyi, a nyomába sem ér a cuisine vagy a dolls mapoknak.
de_simpsons_css - Hát ez valami fenomenális 😊 Full rajzfilm környezet, simpsonék háza, atomerõmû, város stb... mr burns irodáját kell felrobbantani 😊 Hatalmas ötlet a map. És jól meg is van csinálva. Egy dolgot kivéve: A buy zone nem mûködik a CT oldalon. Szal egyelõre felejtjük, amíg javítják.
s_fy_iceworld_dusk - szóra sem érdemes
fy_subway_v2 - na ez már jobb map lenne, ha nem szállna el folyton valami vertex hibával a hl2 miatta.
phys_phun_redone - Hát bakker... ezen 1 órán át elvoltam 😊 Hihetetlen. Best fun map 2005 😊 Elmegy Fy mapnak, bár igaz van rajta bomb place. De az egész map értelme a FIZIKA. Egy csomó leesõ szarság, mérleghinta, körbeforgó lószarok, golyók, pinball fal, szétlõhetõ bigyók... és van 3 kapcsoló: Normal, high, extreme fizika 😊 Na extremen elég lol a dolog 😊 1 shot egy hordóra és 20km-re repült 😊
Lépten nyomon csapdák, és az alján egy pit, amibe ha leesel, meghalsz.
A krém mégis a tetején van. Ha valaki a csapdákon és az ellenfeleken át feljut, egy labirintusban találja magát. Egy csomó zsákutca van benne, ráadásul a padló többhelyen leszakadhat alattad 😊 folyton lõni kell magad elé, hogy ott stabil e a padló. Ráadásul ha közelítesz a labiritus céljához, ott már egyéb csapdák is leselkednek 😊 Engem pl egy falból kijövö penge kaszabolt le. Kissé ideg lettem, már vagy 10 perce bolyongtam 😄 Kimentem spectába, és megnéztem mi az objective 😊 Anélkül hogy lelõném a poént, egyszercsak jön mennybe vezetõ fehér hdr-es lépcsõ, majd a tetején egy fehér szoba 😊 Abban van egy bazinagy képernyõ, és egy piros gomb.....
Utóbbi mapot tutira felrakom holnap a szerverre, ezt mindenkinek látnia kell 😊
A "senkinek sem tetszik" címû elméleted a szavazáson is egyértelmûen megbukott, nemtom minek csinálod a mûsort folyton.
Olyan map továbbra sincs, ami mindenkinek bejönne. A te analógiáddal élve akkor egy map se lenne a szerverünkön.
Olyan map továbbra sincs, ami mindenkinek bejönne. A te analógiáddal élve akkor egy map se lenne a szerverünkön.
Dehogy. "Mindennek esélyt kell adni, úgyis kiszavazzák majd ha nem tetszik az embereknek." <#falbav>#falbav>
Hát igen sztem kár volt felrakni õket......úgy ahogy vannak le kell venni õket
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
nem is volt gond , de az saylium és supermarkot még mapkiszavazás elõtt lekéne szedni mer a max létszám 0ra ürül ha bejönnek ezek a mappok 😞((
18-an vannak fent, és egy panaszt nem látok konzolon.
Szal... passzolom a gondodat.
Szal... passzolom a gondodat.
majd fog..Más szerveren semmi gond..
Más nem panaszkodik lagra rajtad kívül.
Hallod kurvára laggol a szerver vagy micsinál, jácchatatlan 😞
Bakker micsoda új mapok jöttek ki css-hez 😊 megyek mazsolázni
Ez nem az a cs jatek amiben sok verseny/liga van.
Nekem is dobálja néha miután reconnectel a kábelmodem és timeoutolk a szerverrõl. Váj egy kicsit, netán indítsd újra a játékot, ha akkor se megy nézd meg hogy segít-e a tûzfal kikapcsolása.
Figyuzzatok! Hol lehet nézni netes bajnokságokat? Oldalt várok. Köszi. (amire lehet jelentkezni 😄)
Szerintem nézegesd a parancsokat, probáld ki, veszteni nem fogsz semmit, de mi nem bírjuk neked megmondani hogy végülis hogy fog kinézni a játék, és mennyi fps lesz.Pötyögjed és nézzed, mindenki így kezdte!
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Semmi értelme.
Ha 30 alá nem megy, az már az élményt nem befolyásolja.
Ha 30 alá nem megy, az már az élményt nem befolyásolja.
Jelenlegi configommal eddig nemigen ment 30 alá. Érdemes lenne akkor mahinálnom?Ez persze nem jellemzõ érték, az kb 55-75 közt mozog, de gyakori a 100as érték is, persze ez pályafüggõ.
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Az FPS-nél csak azt figyeld, hogy súlyosabb helyeken mennyire megy le.
Neked csak a minimum fps számít. Ha az lemegy 10-ig néha, akkor az átlag hiába van 100 felett.
Én mondjuk úgy vettem észre, hogy érdemben egyik parancs se nagyon segít a minimum FPS-en, fõleg úgy nem, hogy emelett a grafika ne süllyedjen az 1.6 szintje alá.
Neked csak a minimum fps számít. Ha az lemegy 10-ig néha, akkor az átlag hiába van 100 felett.
Én mondjuk úgy vettem észre, hogy érdemben egyik parancs se nagyon segít a minimum FPS-en, fõleg úgy nem, hogy emelett a grafika ne süllyedjen az 1.6 szintje alá.
Amiket mulétkor felraktatok, cfg modosítások, azt mindenkinek javasoljátok?
Ha csak az fps javítása a cél, mennyi az ideális, amitõl már szerintetek játszható?
Látványban mi változik meg? Irtátok, hogy a szemetet tünteti el, gyakorlatban ez milyen grafikai minõségromlással jár?
Ha csak az fps javítása a cél, mennyi az ideális, amitõl már szerintetek játszható?
Látványban mi változik meg? Irtátok, hogy a szemetet tünteti el, gyakorlatban ez milyen grafikai minõségromlással jár?
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
cl_minmodels 1
Meg most mintha kevesebb fpsem lenne, bár lehet hogy fáratt vagyok.De akkor is állítom hogy csökkent valamit😞
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Nem emlitenem a tobbiek utan ha kulsos botok miatt lenne problemam.
nekem botos jatek leallitasa utan 'lagol' a menu, de ez mar az elozo update ota.
Ilyet is irtak ott...
Már megcsinálta.
Már azért jó lenne ha csinálna olyat updatet a valve hogy lehet player skinek között választani.
Másnak nem fagyott ma még loading screenen a CSS-e az update óta?
Legalább 1 embert már találtam steam fórumon, akinek ugyanez a jelenség volt...
Legalább 1 embert már találtam steam fórumon, akinek ugyanez a jelenség volt...
Én. És pl anyázásért.
Hát sztem a nyilvános anyázásért kezdõdhetne nyugodtan a bûntetésed elõlrõl... merre járnak ilyenkor a modik...
Ez már kabaré komolyan, kimoderáljátok a hszét, de bûntetés semmi...ráadásul volt pofája akkor beírni amikor még le se járt a bûntetése...
Ez már kabaré komolyan, kimoderáljátok a hszét, de bûntetés semmi...ráadásul volt pofája akkor beírni amikor még le se járt a bûntetése...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

a büntipontokat ki adja és mi az a durva dolog amiért jár?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Nem tesszük.
szerintem Fleko neve melett <#bdead>#bdead>=rest in peace fog szerepelni elõbb útobb
Jani mér kell anyira büntipont ? tisztába vagy vele mivel jár?
Most mire jó ez hogy szétcseszitek matrix topikját?
Jani mér kell anyira büntipont ? tisztába vagy vele mivel jár?
Most mire jó ez hogy szétcseszitek matrix topikját?
Vagy 5 percig kerestem azt a kepet vmi netes arhivumban, meg jo hogy sokan megneztek.