Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Bakee: nm
Nem aggodok, most meg elment 5v5ben de multkor halal volt amikor tobben voltunk. Szerintem sem lenne kiszavazva, ugyhogy felesleges idot pazarolni ra.
"Ha lehet visszamenõen vétózni (mivel ezt most vezette be Borg), akkor most teszem Alivemetalra!"
Zsir, kosz ! 😊
SCITEK: persze.
Kneedeep: igen, jó map, azért nem kapott sokat, mert sajnos elég kevésszer ment. Miért? Így jött össze, de ez nem változtat semmin. Ennyit errõl.
western: én egyáltalán nem szeretem ezt a mapot (bocsi Szega, tudom hogy a te mapod), nemrég én ajánlottam az alivemetalt, ami szerintem egy nagyon jó map, be is lett rakva, de mivel utána 2 héttel volt szavazás, ki lett szavazva :-(
Ha lehet visszamenõen vétózni (mivel ezt most vezette be Borg), akkor most teszem Alivemetalra!
(Tek, a fórumbugod elszúrta a hszem de szerencsére amikor visszamentem még megvolt a szöveg :-))
de_kneedeep_ztg map: eddig meg sajnos nem lattam, hogy futott volna, a serveren, de ma megtort a jeg, office2-t erre szavaztuk el, es IGEN megerte ! Hangulatos, kiraly palya, sajnos ervenyes ra az ami office2-re, hogy keves jatekos szamara keszult - de meg mindig tobb lehetoseg van benne, mint az emlitett mapon. Meg is hozta az eredmenyt: a szavazas vegeredmenye: extended.
Pedig ez a map sem kapott sok szavazatot. Miert ? Mert nem ismertek az emberek. Miert nem ismerhettek meg? Mert egyszerre tul sok map van betolva. Es mik kaptak tobb szavazatot? Office2, amit leszavazott a bent jatszok java, winter aztec, ami bugos.
Jah, most hosszabbitjuk a mapot masodszor 😊
Ennyit errol 😊
Üdv
Bakesz
- felido sem telt el, le lett szavazva (votemap)
- 10en jatszottunk fent, de mar ez is sok volt ra
- max playerszammal nagyon gaz map lehet
Csak ismetelni tudom magam: ti publik server vagytok, mar pedig azok vagytok, akkor nezzetek meg, hogy mit tesztek fel egyaltalan maptesztre 😊 Mas berakni egy mapot ugy hogy az admin szavaztathasson ra, es mas betenni a mapciclibe 😊
Ismetelten tanubizonysagot kaptam arrol, hogy ez a map is csak a neve miatt nem lett kiszavazva 😊
Valamint egy kis western kritika: tul sotet, kar erte, amugy abszolut jatszhato lenne. Probaljatok k helyette az alivemetal mapot, hasonlo, de jatszhatobb. Kicsit kisebb.
Üdv
Bakesz
Szal néha néha elõveszem a kicsi eredeti Szószomat... Ma valamiért fogtam magam és átálítottam a felbontás valami übernemhasználatosra. Ezek után a játék menüje teljesen fekete lesz, majd egy kis idõ után befehéredik. Érdekes, hogy mikor screenshotot csináltam, majd betettem photoshopba teljesen normálisan ott volt a menü, meg minden...
Valami konzolparancs is elég lenne, akármi... Ha sokan feltették volna már ezt a kérdést, akkor szori 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
css_galleria
de_dam_beta_1a
cs_redwood_s
de_stock
cs_haste
de_supermarket
cs_thunderspd
cs_noir
fy_omaha_beach
A mapok csak akkor kerülnek le a szerverrõl, ha holnap estig egy SG tag sem akarja megvédeni valamelyiket (csapattagoknak vétó joga van).
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Szavazás1: Akarsz spec fegyverkörrel játszani?
Ha igen a köv szavazás:
Csoportok: 1-5
5letszinten.
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Ehhez csak gratulalni tudok 😊
"Engem annyira felkavart #31006 hsz hogy az lett belõle amit írtál . Amugy Borg azt mondta végre épitõjellegû kritika és hol van építõ jelleg #31006 ba?? csak a fika ...."
Igen ? 😊 Akkor legyel mar olyan kedves es idezz be egy olyan mondatot ahol fikaztam volna valakit. Egy-egy mapot fikazhatok, az az en egyeni velemenyem, ennyi 😊
"sak mondjuk kijelenti hogy valami egy nagy szar és kész; nekem ez mondjuk nemszimpatikus hozzáállás, de hát különbözõek vagyunk"
2 maprol csak tenyeket kozoltem - hogy bugos, a mcdonaldsra mondtam egyedul, hogy igy kalapszar, ami kicsit eros volt tenyleg, foleg ugy h en is szavaztam arra h bekeruljon a mapciclebe 😊 - es irtam is hozza egybol egy otletet h hogyan lehetne feldobni.
"Amúgy meg úgy beszélsz mintha valami nagy ember lenné a counteres magyar társadalomba , én se bakee se Rattikani névrõl nem halottam , de szvsz ezzel nem csak én vagyok így !"
Nem beszeltem ugy, nem tartom magam nagy nevnek 😊 De hidd el tobbet raktam le az asztalra eddig mint te 😊 Valamint ugyerzem eleg sokan kedveltek azert ahogy, es amit csinaltam - jegyzem meg ugyanaz volt a celom mint nektek itt ezen a serveren 😊 Viszont nem igy beszeltem az emberekkel ahogyan te. 😊 Talan az volt a siker kulcsa :-P Sokat kell meg tanulnod csapattarsaidtol, ami a modort illeti 😊 Az a tapasztalatom h mindig az olyan embereknek ekkora a szajuk akik a leg kevesebbet tesznek egy ugy erdekeben, de ha valaki felszolal es leirja a velemenyet akkor annak egybol ramarkol a tokere. Nem biztonsagi or vagy kidobo vagy veletlenul "civilben" ? :-P
"bakee vazze ennyi feles idõd van ,annyit irsz ,hogy a szemem megfájdul!
majd elolvasom jövõ ilyyenkorra😊
amúgy inkább húzzál fel a szerverre játszani szerintem! 😊"
Így is lehet. Nem biztos h ez a fejlodes utja. "irt vaalmit a juzer, szarok en ra inkabb huzzunk fel jaccani" - nem gondoljatok, hogy talan ezert tulterhelt BORG ? 😊 Mert ti ennyire foglalkoztok a dolgokkal... ? Bocs nem beszolni akartam, ez is egyfajta epito jellegu kritika, de latom elore h Szega szemeben ismetelten csak aljasszemet destabilizalo tamadas 😊
Üdv
Bakesz
U.I.: Hidjetek el, nem akarok en rosszat, sõt! Aki meg nem latja ezt at, az egyszerûen: buta. Ennyi. 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
te egyböl leugatsz mindenkit...
plz ne huzzad le kivülállok szemében a társoságot a modoroddal
thx
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Köszi a dícséretet, igyekszem jól játszani.
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
egyébként én nem úgy vettem észre, hogy nagyon lenézõ lenne, csak mondjuk kijelenti hogy valami egy nagy szar és kész; nekem ez mondjuk nemszimpatikus hozzáállás, de hát különbözõek vagyunk...
majd elolvasom jövõ ilyyenkorra😊
amúgy inkább húzzál fel a szerverre játszani szerintem! 😊
Amúgy meg úgy beszélsz mintha valami nagy ember lenné a counteres magyar társadalomba , én se bakee se Rattikani névrõl nem halottam , de szvsz ezzel nem csak én vagyok így !
sikcb : nem vetted észre a smily-t , és igy ebbõl durva lett a válasz <#ejnye1>#ejnye1>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"Akkor kapcsoljatok be rajta az alltalkot vagy valami ami elvezetesse teszi, mert onmagaban veve nem tul jo map, nem a legalkalmasabb public serverre 😞 "
Ezt viszont nem értem. Én akárhányszor játszottam rajta, mindig vegyes vége volt se nem ct se nem t map. A teleportok vagy a nogravity ötletes, feldobja a dolgot, simán jó alltalk nélkül is.
Aláírás
Aláírás
Errol irtam azt Invictuson anno, hogy LOJALITAS 😊 Ha valaki a tarsasagert, a hangulatert jar ide, es nem csak bizonyos mapokert, akkor az marad azon is, ami annyira nem tetszik neki. (Ezert veszelyes ha esetleg tul sok az alap map - higul a tarsasag). Felmegyek masik magyar szerverekre, fel perc mulva omlik a kaka mindeniranybol, anyazas, fikazas egyfolytaban. Hala istennek ez itt nalatok nincs. Viszont ha higul a tarsasag a sok alapmap miatt, es az adminok sem bannak el kõkeményen a bunko fajzattal, akkor esik a szinvonal. Hala istennek itt szinte mindig van admin - ez volt az Invictus elonye is anno a tobbi serverrel szemben - csak ne feljetek hasznalni a jogotokat, csapjatok oda ha kell, baszogassatok a jonepet ha kell -> sok alapmappal nyilik egy seb, ami konnyen elfertozodhet, ha nem kezelitek idoben kemeny szerekkel 😉)
Üdv
Bakesz