Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fruhwirth
nem tudtam, azt hittem, h ezeket kötelezõ letölteni...

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

de megoldhato, cl_downloadfilter nosounds, vagy ha nem akar semmi custom szarsagot akkor none-ra is allithatja.

Hozegrun
Amúgy te milyen néven játszol?

Kezdőknek van szerencséjük!

ok
Guer
😄DD

de_inferno_dark
sztem ez találo név...

És mi legyen a neve?😊
de_inferno_ERRESZAVAZZ ?😄D
Guer
hmmm sry nem probáltam meg elinditani csak linekt kerestem....
mindjárt megoldom vhogy

Csak loginnel megy ez.
De elvileg sgteam hq-ra is fel tudod tolni, ha 5mb alatti a csomag.
Guer
négyen voltunk összesen 😊

Guer
hova küldjem/rakjam?

Nem minden map viseli el, ha átnevezik, de ha valakinél megvan még ez az inferno, akkor megpróbálhatom.
fruhwirth
noob, dust 3 jó, kis map, kiegyenlitett, de persze izlések és pofonok. Amúgy vannak warozó játékosok is az SGn, hidd el😛

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Guer
szvsz is jobb mint az alap inferno
mi lenne ha átneveznéd vmire és ugy raknád fel?

KÖszi
fruhwirth
üdv Own-olom:\

fruhwirth
A hangok, skinek leszedésének elkerülése nem megoldható, ha jól tudom. Ahhoz, h tudjál játszani a szerveren, ezeket le kell töltened, addig nem is tudsz belépni. Nem olyan sok az, hidd el, nagyon gyorsan lejönnek.

Lompi73
Nincs is olyan szerv. ahol ne fordulnának elõ malõrök.
Hol kevesebb máshol rendszeres. Én is szoktam hibázni, nem is vok boszzúálló, csak ha szándékosan csinálja vk.
S ha ilyet látok egyböl lövök.

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

OrioN the S
Lehet 😄 nemvágom.....összevissza álltak átfele....

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hozegrun
Ez tény, de tudod elkesírétõ volt azt látni, kb fél órás tömény játék után, miután föltûnt, s miután lelõtt a gyerek meglehetõsen érdekes módon, hogy hogyan követi le az embereket a falon keresztûl. Ott, abban a pillanatban fogtam magam, és kiléptem. Szal mindehol megvaqn a szennyes. Szerintem nálunk inkább azzal van a baj, amit te is írtál, hogy nagy a szájuk az embereknek.
Amúgy Jani nem biztos hogy neked irta az "apád faszát". Akik ismernek itt tudják, hogy nekem is vannak érdekes megnyilvánulásaim, ami nem nekik szól, hanem csak úgy jön. Beírom, hogy átérezzék a szobám légkörét!
Ennyit is régen írtam egyhuzamba! 😊

no0b
eloszor is udv 😉
hat.... tudod normal mapokon veletek... jo aim vagy jo fun mapon en is elvok.. de ez a dust3.. pff na jo csak nekem nem tetszik.. normal map kell 😉 azon van war.. azok mennek versenyeken 😉 .. (jo tudom aki warozni szeretne stb az nem sg-n jatszon.. )

P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s

Hi

Gyerekek hogyan tudnám elérni,hogy a mappok betöltésekor ne szedjen le sok szart/hangok....stb/a progi.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Zsoltika 007
Pontosan.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

fruhwirth
láttam már assaulton olyan CT rusht, amit 5-6an nem tudtunk megállitani😊 Minden map csapatjáték és csapatösszeállítás kérdése...sztem

fruhwirth
kiesett a Noir???:\ Pedig mekkora feelingje volt:\

fruhwirth
Szega, attól még, h nem hallottál róla, még lehet nagy ember. Amúgy meg sztem sem kell lenézni õt, õ is átlag playa', mint Te. Ne vitázzatok.

fruhwirth
TEK meg a másik...AKval:\

fruhwirth
a szart!!!!😄 leleplezlek😊 Amúgyis ritkán jáccom, de akkor sokat. Tegnap is láttalak a serveren, még jó, h nem mentem be😄

Hozé amint hazaérek a melóból 😊 Kedd szerda szopatós nap: 08:00-19:00 😞( De este 7 utan megyek azt' széjellõlek ! 😊

"Most voltam valami angol szerveren, hát: kiábrándító volt. Meg a wh is amit néhányan használtak. Na mind1! Ezért is maradok én hû az sg-hez!"
Kulfoldi serverek soxor kevesbe gazosak mint a magyarok 😊 Inkabb a tobbi magyar server a siralmas, hogy milyen emberek jatszanak... Multkorjaban elkezdte valaki szidni az anyamat de rendesen, aztan jott az ilyen szoveggel, hogy mondjam meg hol lakok lerendez 😊 na szep 😉) Szajhuszarok roxx 😊 Aszongya nem kis darab, 93 kilo. Na mondom orvendek 😊 Most erre mondjam azt h 118 es nem csak zsir ? :-P

Szal koszonom SG Team, hogy a servereteken ilyennel meg nem nagyon talalkoztam!
Nem azert irom, hogy nyaljak (de-de-de 😉))))) ), hanem mert tenyleg igy van. Ebben van az adminok felelossege - ne hagyjatok az ilyesmi megnyilvanulasokat, csirajaban fojtsatok el. Lehet h kevesebb ember jar majd sg-re, de azok legalabb jo arcok, akikkel elvezetes jaccani.

Itt jegyeznem meg h nem esett jol Janos666 tegnapi beszolasa, miutan lelottem:
Pontosan idezve: "Apad faszat" . Ilyet azert nem kene, foleg egy adminnak nem.

Elhiszem, hogy jol lottel Janos, hidd el nem rajtam mult h nem adott be lovest, ratejeim jok, netem jo (nem 120as pingel jaccok, mint egyesek akikre ra se szoltok, pedig kepregenykent mozognak a palyakon). Szoval ne tessek juzerrel igy beszelni, foleg adminnak ne.

Üdv
Bakesz
Hozegrun
Játszani mikor akartok?

Most voltam valami angol szerveren, hát: kiábrándító volt. Meg a wh is amit néhányan használtak. Na mind1! Ezért is maradok én hû az sg-hez!

még én se találtam rá megoldás, csak a reset gombot sajna... nálam se mûködött semmi más (alt+F4, ctrl+alt+del, alt+Tab)

ja nálam is csinál néha furcsaságokat 😊

Jo kerdes Lompi, nalam tegnapelott volt ilyen eloszor. Azota sem - kopp-kopp 😉
Tok ugyanaz volt mint nalad, erdekelne, hogy masnal is jelenkezett-e mar ilyen bug. Lattam/hallottam mindent, de se konzol, se menu semmi. Igaz, nalam mukodott az alt+tab... Annyiban jobb volt a helyzet.
vakond?

"ha normal map fog menni akkor megyek fel es talizunk"

Na errol beszelek 😊 Akkor tulajdonkeppen veluk/velunk szeretsz jatszani vagy bizonyos mapokon ? Tegnap volt olyan map amit finoman fogalmazva: nem igazan csipek (durvabban: egyenesen hanyok tole 😊 ) - meg igy is h en voltam az élen Tként (cs_compound) 😉 , ráadásul hosszabbítva lett 2x vagy 3x (nemtom mennyi a max hosszabbítás), de megis maradtam, miert ? Pontosan azert amit BORG irt 😊

Raadasul lehet szar mapon is jo hangulat / lehet elvezetes a jatek 😊 Minden csak rajtunk mulik 😊

Dimensioharcos: jaja kicsit sotet, de durvan jo hangulata van ! 😊 Nightvision meg kicsit gaz lett sourceban - illetve tul realisztikus 😊 Azzal aztan tenyleg nemtom megkulonoztetni a Tt a CT-tol 😊 Amugy te voltal aki nightvisionall nyomta? Tiszta Alien vs Predator filing volt igy azon a mapon 😊)
Lompi73
Sziasztok!
Az mitõl lehe, hogy állok a kezdõn elszürkül minden és nem tudok semmit tenni?
Se esc, se ctrl+alt+delet csak a re boot!
Én látom a többieket, ök nem hallanak, nem tudok írni, lõni, mozogni.
Nem az elsõ eset.Hmmm?<#nemtudom>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

OrioN the S
😄DDDDDDDDDDD secie 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Zetorg
bugzik az aim 😊

OrioN the S
Jaa tevótá a kivótá? 😄

OrioN the S
<#ejnye1><#rinya> 😄DDDDD No para csak nem értettem még akkor a taktikát 😄

5w0rdf15h
Sztem is a westernt kidobhatjuk a kukába....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

otto13
Hi!
fps pffff.de volt 1 naon fura,,T-CT-be átrakott,,na ok. állun a kezdön (orion)
meg én ,,(egér nálam elengedve)szépen vásárol magátol a gép 1 m4 majd le tk-ázza(om)!!oriont!!!Én meg bambám nézem a monitort...mostmivan?Ugynézett ki mintha valaki más irányitotta volna hejjjjjettttem a jáááááátékot!!!!Tuti,hogy nem nyultam semmihez!!
Akár hiszitek akár nem ez igy volt.
Orion SRY!

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

alivemetál legalább annyira ct map, mint az assault t map, de sztem mindkettõ marhajó.

imho western mehet a levesbe 😊
mér, a dust3-mal mibaj?
...
viszont az a doom3-mas kneedeep vagy mi: brutál. brutál sötét 😊
még nájtvízsönnel is...
no0b
jezusom.. ma egesz nap ilyen f*s (szamomra) mapok mentek :S .. felse megyek... olyan rossz hogy nem megy normal map 😞 tudom van masik szerver is.. de en hozzatok szeretek jarni.. na mind1.. nem panaszkodom .. ha normal map fog menni akkor megyek fel es talizunk

P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s

Szega87
sztem a 6 szavazat alatti mappokat kivéve van értelme a dolgoknak , hadd menjenek és akkor western is pottyan ...
Régen amennyit küzdöttem westernért , most annyira votolok a kiesésére ...

Mivel a nevük egyezik, a régi custom infernot nem tudjuk visszatenni. Btw, ki kéne már próbálni a soundscape váltás lagolásra vonatkozó fixet, amit irtam egyszer ide. Egyre jobban hiszek benne, hogy segitene a valve mapok lagolásán (inferno, nuke, port).

Ami az office2-t illeti, az egyik legnépszerûbb mapunk. Nagyon gyors hentmap, 60-70 fragekkel végeznek a jobbak rajta. Pörög ezerrel. Pusztán kivételes eset lehetett, hogy el lett szavazva az office2, máskor mind a két alkalommal extendet kap. Dehát ilyen is van.

Ami az alivemetalt illeti, akkor 1 mapunk már van, amit a team szavazásban szerepeltetünk majd. Westernnel akkor mi legyen?
janos666
Akkor én vétózok a régi custom de_infernora. Az automatikusan törölve lett mikor kijött a valve verzió, de a nukes meg az assault2005new még virítanak.
A de_inferno az egyetlen map aminek nem elég az 512Mb-om. <#idiota>
Szega87
Mivel nem vagyok elejétõl fogva tag megkérdem volt már aim-os vagy afféle map?