Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-ezen a szerveren úgy beszéltük meg, hogy nagyjából egyenlõ számú alap és custom map fut, így ez nem is lesz másképpen"
Ok rendben! Sajnalom, de elfogadom 😊 Mast nem tehetek 😉
"-assault: nekem pl az egyik kedvenc mapen érdekes módon, és akár hiszed, akár nem, nem csak a T oldalról nézve. Tény, hogy egy nagyon nehéz map, mindig az volt"
Hat az. Es ahogy irtad skill map nagyon. Viszont ha azonos skillu Tk es CTk toljak akkor eselytelen a CTknek 😊 Tetelezzuk fel: a serveren fentvan 5 olyan ember aki szereti az assaultot es megbeszelik h arra szavaznak, mondjuk van masik 8-10 ember aki mas-mas mapokra szavaz. Assault lesz, vegyes tarsasag itt is-ott is, igazabol senki nem elvezi de a map miatt a Tk nyernek - vagy elszavazas lesz vagy lelepnek a playerek. Ergo erdemesebb ezt a mapot ugy szavaztatni (asminnak) hogyha olyan tarsasag van akivel lehet ezen a palyan jatszani... Nem erdemes bentartani mapcicleben mert az szenvedes. Ha tenyleg nem az egyenek szamitanak ahogy irtatok, akkor megfogadjatok a tanacsomat 😊 Ha lesz ilyen admin szavaztatas majd en is megszavazom igerem 😊
"-office: bocsi, de ennek a szervernek törszközönsége van, ami szinte mindig itt játszik, ezért nem fogjuk levenni az alap officet, fõleg hogy egy nagyon jó map és nagyon sokan szeretik; nem is értem ezt hogy gondoltad és miért."
Szó se róla én is szeretem - jóvanna azért probalkozni had erjen mar 😊
"azért szavaznak rájuk sokan, mert ismerik már õket és megérdemlik a voksokat."
Ebben azert nem lennek annyira biztos 😊
-winter mapok csak most vannak fennt pár hétig, késõbb nem lesznek és szerintem egy kicsit merész kijelentened egy csomó mapre, hogy "bugos, szar" meg "kalapszar", mivel nem teszünk fel mindent, hidd el, egy kicsit többre is tarthatnál minket.
Öööö. Amikre azt irtam azok azok - nem szokasom hasrautes alapjan hulyesegeket irogatni. Sokra tartalak titeket de emberek vagyunk, hibazhatunk...
"-matrix: nagyon sokan szeretik itt, nem tudom mért lenne csúnya és nem értem hogy mért jobb egy lanon játszani rajta (és igen, voltam már lanon, tudom milyen)"
Akkor kapcsoljatok be rajta az alltalkot vagy valami ami elvezetesse teszi, mert onmagaban veve nem tul jo map, nem a legalkalmasabb public serverre 😞
-ne követelõzz, nem fogjuk felülbírálni a szavazást, ennek itt már bevett és kipróbált módszerei vannak és mûködnek.
Áááááááááááá. Azert volt ott a koteg smiley 😊 Nem koveteloztem, vicceltem a "kovetelem"-el 😊
"Nem akartalak semmivel megsérteni, kérlek ne legyen itt veszekedés, csak vita."
Alap. Ebben a stiulusban lehet, Szegáé kicsit necces volt nekem 😊
u.i.: görény?! :-DD
Jah, ilyen szõrös kis állatka 😊 Neha kicsit büdösek, de amugy halal jopofak 😊 Van egy vadas színû (ez az alap görény szín), meg egy idiota albino 😊 .
Spetznaz: azert italyhoz hasonlitottam mert epp arrol irogattatok. Lehet hasonlitani assaulthoz is, es valoban talalobb osszahasonlitasi alap. Assaultnal jobban jatszhato. Italynal is jobb szerintem, szinten taktikus map. Amikor jatszottunk rajta nem volt annyira folenyes a Tk vezetese mint altalaban ennel az emlitett ket mapnal.
Üdv
Bakesz
Errõl vitát indítani teljesen szükségtelen. Van akinek ez, van akinek az jön be jobban. A cél inkább az lenne, hogy minden mapon megtaláld a helyed, tehát egy olyan taktikát ami célravezetõ - neked. És akkor szeretned sem kell a mapot, mert majd szereti helyett a másik 17 ember a szerveren. Csak játszd végig, aztán jön majd másik is, amit meg te szeretsz.
Nem kell leugatni õt, sok jó ötlete volt, azon kívül is amit ide leírt.
Ráadásul legalább NEM "miezaszar" "dustot má" "anyátok votemap má" "szar skinektõ nemtok lõni" és hasonló korántsem építõ jellegû kritikát írt - sokakkal ellentétben.
Mert
ad1 nem olvasod el a mapteszteket, mapelemzéseket a hq-n
ad2 nem veszed a fáradságot, hogy magadnál megnézd õket
ad3 még ha lehetõség is lenne rá éppen, akkor sem rájuk szavazol a szerveren.
Szal 😊
Ez meg elegge erdekes hozzaallas egy admin reszerol h a juzert aki epito jelleggel ir valamit "lebarmozza" ezt inkabb nem kommentalom :o)
"üdv Noob, Te télleg pro vagy😄 szerencsére ritkán vagy fenn, amikor én, szóval nem rontod a bizniszem😊"
Egy ilyen hozzaszolasnak tenyleg tobb ertelme van mint amit en irtam. Valoban hasznosabb es epitojellegubb 😉 - bocs Fec nem teged akartalak bantani, es nincs is bajom a hozzaszolasoddal csak peldakent ragadtam ki 😊
BORG elfoglalt... - mivel o az aki - legalabbis a honlapon feltuntetett infok alapjan - foglalkozik a serverrel es a szervezessel, igy egyertelmu h ot kell "zaklatnom" (igazan bocsanatot kerek, hogy probalok segiteni,es leirom a velemenyemet, ha ez zaklatas akkor sorry, sajnalom tenyleg :-P ) ilyen ugyben - o felvallalta ezt, raadasul o nem igy reagalta le a dolgot, szoval mas neveben meg ne beszelj kerlek - ha o is igy latja,majd szol 😊 Koszi.
Az igaz, hogy nem sokat jatszottam SG-n, csak az utobbi nehany napon, de akkor rendszerint ott jatszottam. MIert ? Mert tetszett a server, tetszettek a szabalyok, a mapok, a tarsasag 😊 Ez nem csak ram vonatkozik, hanem a tobbi klantarsra - most tertunk at source-ra, es ennel a servernel talaltuk meg azt amit kerestunk, amit abbahagytunk az Invictus server-el.
Assault ugy ertve jatszhatatlan, hogy talan a leg iszonyatosabban T map. Kicsit javitottak az eselyeken a source-os assaultnal, de meg igy is kemeny. Nagyon pro ct csapatnak kell lenni ahhoz, hogy egyaltalan legyen esely... Ez meg az esetek 99%ban nem vaosul meg, hisz sok pro jatekost vonz a "sotet oldal" 😊
"Nálunk Office nem is nagyon van max office 2 és unlimited ...." - ha jol remlik a szavazasrol irtam, nem arrol ami a szerveren van... 😊 -> pont ide :-P
"Dust 3 ról meg minek alkotsz véleményt ha nem ismered"
Masold mar be pliz, hogy hol alkottam rola velemenyt ? Azt irtam h nem ismerem, kesz ennyi, semmi tobb.
Sokan vannak meg rajtam kivul akiknek herotuk van a dustoktol 😊 Lasd - neked sem teccik a pcg 😊 Jo, ez csak 1 dust, de mar elorelepes ! 😉
"Amúgy meg custom mappok vezetnek szavazásnál nem tom minek sírsz!"
Na-na-na komam 😊 Azert tudd mar hogy beszelsz a masikkal amikor az nem adott okot ra. 😊 Nem sirtam, hanem leirtam 1-2 dologrol a velemenyemet, ami szubjektiv teljesen. Ennyi. Vagy megszivlelitek vagy nem amit irok, de ne kezdjel mar el itt basztatni, amikor normalisan es segitokeszen szoltam hozzatok.
"Az meg nevetséges ahogy itt vered a nyálad hogy biráljuk felül miattad a szavazást ! Tudod az egész lényege a demokrácia nem az egyén ..."
Ismetelten csak azt mondom, hogy nem adtam ra okot hogy igy beszelj velem. Raadasul nem veletlenul volt ott a sok smile: "Követelem h biraljatok felul a szavazast ! 😊))" . Szoval nocomment a reakciora.
A demokraciarol meg ne papolj nekem, eleg sokat probaltam tenni erte egy bizonyos Invictus nevezetu szerveren nehanyadmagammal 😊 Akar hiszed akar nem kicsit tobbet raktam/raktunk le eddig a CS scene asztalara mint te 😊
"Az a része a dolgoknak hogy mennyi mappot tesztelünk , a mi dlgunk , bizd ránk , hidd el nem azér tesszük hogy rontsuk színvonalat ...
Ami xar map úgyis kikerül ...."
Kerlek NE feltetelezd azt, hogy ha valaki valamirol KRITIKUSAN nyilatkozik meg, akkor azt o arto szandekkal teszi, es bantani akar teged/titeket. AKar hiszed, akar nem, pont ellenkezoleg van. 😊 Erdekes h a demokraciarol irogatsz de ha valaki javasol valamit akkor leugatod a fejet... 😊 Furcsa hozzaallas.
Idezek Fec_ uzenetebol: "Sztem nagyon nehéz azt megoldani, h minden custom mapen mindenki játszon az SG közönségébõl, ez van"
Nah latod, PONTOSAN EZERT irtam amit irtam, nem pedig azert, hogy tamadjalak titeket 😊
Hidd el, hogy nem bantas gyanant irtam amiket irtam, es hidd el van eleg nagy tapasztalatom szerver adminkodas teren (egeszen amx script programozasig lemenoen), szoval lehet, hogy neha nem is irogatok hulyesegeket 😊 De ha megis igy gondoljatok/gondolod, akkor ezt kicsit kulturaltabb formaban is kozolheted velem, legalabb olyan szinten mint ahogy en irok neked/nektek. Elore is koszike.
Üdv
Bakesz
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Látom Fec az aláírásodba is hogy Bond komoly , mély sebeket elytett rajta , Bondon meg TEK , TEK-en meg én !!!
es mi az hogy mar jarok parnal? 😞
P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s
Amúgy nemtom, mikor leszek fenn, nálam ez pillanatnyi kedv kérdése, meg majd megnézem kinti server infoból, h bennvagy-e, és akkor nem lesz pillanatnyi kedvem😊 Bár, Bondnál nem lehecc veszélyesebb rám nézve, aki winter_aztecon 10X egymás után ölt le:\
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s
(viccelek, de azért van differencia nem csak ambivalencia kedves mûvelt barátom :-D)
Te mindent kétszer írsz kétszer írsz?
Amúgy mijazazitaly?😊
Amúgy mijazazitaly?😊
Ez meg egyenesen lol !!! Ban PLZ :
Most nem akarok hazabeszélni (meg konkrét eseményleírásokat adni, mint Szega szokott :-D), de pl nem egyszer megesett, hogy ez a "szar" futott a szerveren és én ct oldalon játszottam olyan játékosok ellen, mint serte , 5v5ben és sokkal több fragam volt, mint akármelyik t-nek, mert kicsit gondolkodva valahogy mindig bejutottam szinte észrevétlenül és nem egyszer megesett hogy szinte az egész teamet kinyírtam "
Érted mire mondtam nem Ano? Nem csinálok olyat mint Szega szokott de mégis egy konkrétat írtál le . Érzed az ambivalenciát nem ? <#mf2>#mf2>
-ezen a szerveren úgy beszéltük meg, hogy nagyjából egyenlõ számú alap és custom map fut, így ez nem is lesz másképpen
-assault: nekem pl az egyik kedvenc mapen érdekes módon, és akár hiszed, akár nem, nem csak a T oldalról nézve. Tény, hogy egy nagyon nehéz map, mindig az volt, de szerintem nem véletlen, hogy 1.xben körülbelül 5-6 változata futott mindig a szervereken (most nem a magyarokra gondolok, ott megmaradt az alapmap csõlátás). A lényeg az, hogy ez egy skill map, ami annyit jelent, hogy csak a jó játékosok vagy a kicsit eszesebb emberkék tudnak rajta érvényesülni. Nem értem hogy a spetznazt miért az italyval párosítod, amikor az a map az assault egyéltermû utánzata. Most nem akarok hazabeszélni (meg konkrét eseményleírásokat adni, mint Szega szokott :-D), de pl nem egyszer megesett, hogy ez a "szar" futott a szerveren és én ct oldalon játszottam olyan játékosok ellen, mint serte , 5v5ben és sokkal több fragem volt, mint akármelyik t-nek, mert kicsit gondolkodva valahogy mindig bejutottam szinte észrevétlenül és nem egyszer megesett hogy szinte az egész teamet kinyírtam (volt egy amikor nagyon röhögtem, ugyanis 4en voltak bennt és 4 fejessel leszedtem a campelõ emberkéket, amikor már bennt voltam, csak nem láttak :-D) Egy szó mint száz, ez nem egy rossz map, csak okosan kell játszani és/vagy csapatmunkával!
-office: bocsi, de ennek a szervernek törszközönsége van, ami szinte mindig itt játszik, ezért nem fogjuk levenni az alap officet, fõleg hogy egy nagyon jó map és nagyon sokan szeretik; nem is értem ezt hogy gondoltad és miért.
-dustok: tény, hogy sok van, tény, hogy sokat futnak, mert nagyon sokan szeretik õket. Én nem vagyok nagy fan, de azt el kell ismerni, hogy nagyon jó mapek, mindegyik. Dust 3 és pcg a legelsõ custom mapek között voltak, amik felkerültek ide, nem véletlenül, azért szavaznak rájuk sokan, mert ismerik már õket és megérdemlik a voksokat.
-winter mapok csak most vannak fennt pár hétig, késõbb nem lesznek és szerintem egy kicsit merész kijelentened egy csomó mapre, hogy "bugos, szar" meg "kalapszar", mivel nem teszünk fel mindent, hidd el, egy kicsit többre is tarthatnál minket.
-matrix: nagyon sokan szeretik itt, nem tudom mért lenne csúnya és nem értem hogy mért jobb egy lanon játszani rajta (és igen, voltam már lanon, tudom milyen)
-ne követelõzz, nem fogjuk felülbírálni a szavazást, ennek itt már bevett és kipróbált módszerei vannak és mûködnek
Nem akartalak semmivel megsérteni, kérlek ne legyen itt veszekedés, csak vita. Köszi
u.i.: görény?! :-DD
Viszont ha ct vok winter pordigyn és Bunker tetején állok bebasznak egy flasht nem tok elfordulni , mer a hó hepehúpás a felszinén és nem enged visszafelé menni , szal midenképp bevakulok és lelõnek a kirontó terrorok , ellentéteb a a sima prodigyvel ,ebbõl a szempontból kiegyenlitettebb a küzdelem a winter változaton
Amúgy nekem ezeken a winter mapokon végig alacsony FPSem van,ezexerint az én gépem csak az alap valve mapokoat birja jól...bár,Nuke is kissé lassúcska, pedig HDR kilõve...a legtûrhetõbb a winter_prodigy, ott olyan 30-40fpsem van
Soronként reagálok a dolgokra :
Szvsz Borg elég elfoglalt nem kéne ilyenekkel zaklatnod , ird ide azt vagy lesz belõle valami vagy nem !
Minden map az alapmappokra épül , anélkül nincs élet ! a hörcsögöd törlési vágya szvsz engem nem izgat !
Az meg mekkora baromság már hogy assault játszhatatlan , téli szünet alatt nagyon sokszor volt , Benitonak az a kedvenc mappja . Aláírom az assault T map . De nem szar . Middleages-t nem komálom ,de 18 fõs fullos a server ha az megy , nagyon sokan szeretik , ennyit errõl és nem véletlen kapott 12 szavazatot.
Nálunk Office nem is nagyon van max office 2 és unlimited ....
Winter-aztec valóban bugos ..... Tmar meg Office 2 nagyon jó szvsz . Sokan szeretik ezeket is ! Dust 3 ról meg minek alkotsz véleményt ha nem ismered <#confused>#confused> , amúgy meg a gép dob ki random módra 3 + extend lehetõséget nem mi adjuk met , szal nem rajtunk múlik milyen map milyen sûrûn megy ! Szerintem rajtad kivül mindenki imád a dust sorozatokon zúzni ( bár pcg-t nem szeretem)!
Az a része a dolgoknak hogy mennyi mappot tesztelünk , a mi dolgunk , bizd ránk , hidd el nem azér tesszük hogy rontsuk színvonalat ...
Ami xar map úgyis kikerül ....
Spectnaz hol van az Italytól ? össze se lehet hasonlitani ....
Amúgy meg custom mappok vezetnek szavazásnál nem tom minek sírsz !
Az meg nevetséges ahogy itt vered a nyálad hogy biráljuk felül miattad a szavazást ! Tudod az egész lényege a demokrácia nem az egyén ...
Üdv Szega
Ami jol mutatja, hogy sokszor nem ismeret hanem palya nev alapjan szavaznak 1 mapra, az a winter aztec esete... 12 szavazat, holott egy bugos, jatszhatatlan szar, es amikor arra lett atvaltva, egybol mindenki sirt h huzzunk innen es 100%os lett a leszavazasa... Akkor Office, Office2 beszavazasa - Officet kb minden publik server futtat, igazann lehetne ez kivetel :-/ Nem azt mondom h rossz map, nekem tetszik ez a sourceos verzio is, de tenyleg millio helyen van lehetoseg ezen jatszani... Akkor a masik kedvencem a matrix... Lehet h jo map barati tarsasagban egy lanon, de publik serverre fullon alkalmatlan, raadasul csunya is. SZinten le lett szavazva amikor rajta jatszottunk. Office2 17 szavazat, d_tmar 15 szavazat - ezt sem akarom kommentalni, ez is azt mutatja, hogy mennyire a palya ismerete alapjan szavaztak nehanyak - tmar egy nagyon remek, relativ kicsi, gyorsan bejarhato, publik jatekra kivaloan alkalmas kis map. Dust3-at hogy oszinte legyek nem ismerem, habar az utobbi napokban sokat jatszottam a serveren, egyszer sem kerult be szavazasba, vagy egyszer sem szavaztuk meg, nemtudom, de van egy olyan erzesem hogy nem mindenki ismeri ezt a mapot aki raszavazott 😊 . Nekem szemely szerint kicsit fejfajasom lesz a dustoktol es az azokhoz torteno gorcsos ragaszkodastol. Dust_pcg 21 szavazat pedig abszolut nem egy nagy eresztes - ismet a tmart tudnam felhozni: jobb, otletesebb map, tobb lehetoseggel, cakhat nincs benne a neveben a buvos "dust" szo, ha dust-tmar lenne, mar 20kozelebven lenne a szavazatainak a szama 😊
Adminoknak: szerintem felesleges egyszerre ennyi mapot benyomni "tesztre" es szavaztatasra. Kevesebb is eleg lenne, es jobban nezzetek meg ti is h mit raktok fel - assault total szar kevesen szeretek, iszonyu egyoldalu map, winter aztec jatszhatatlan -bugos, dam beta szinten szar, macdonalds-ot fel lehetne dobni ugy, hogy letiltjatok rajta az osszes fegyot, csak pisztolyok maradhatnanak - legalabb probaljatok ki parszor - sokkal nagyobb lenne, mint igy. Igy ebben a formaban elegge kalapszar 😊
A spetznaz map leszavazasat sem ertem, hiszen siman felveszi a versenyt egy italyval, hiszen tobb bejutasi lehetosege van a ctknek, jatszatobb sokkal mint az assault, porgos mint az office. Erre is vonatkozik Szega mondata: "Azonkivül Italy nem egyoldalú , csak ha olyan játékosok vannak terroba . Ha olyan játékosok vannak ct be akik jól tolják taktikusan simán nyerhetnek" . Követelem h biraljatok felul a szavazast ! 😊)) Na de most komolyan, ha italy igen, akkor ez is maradhatna, ismetelten csak gyozott a szavazasnal az ismertseg, nem pedig a palyarol alkotott racionalis velemeny...
Najo, ennyi 😊 Jo sok volt mara 😊
Üdv
Bakesz
Nem újdonság a 30 frag csak kérdés mi van melette <#hehe>#hehe>
Ano az elõzõt módosítottam, od került a válaszom 😊
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Najó, viccet félretéve, szerintem sem egyoldalú, hanem skill map. Taktika és összejátszás kell, bár ez sokaknak nem megy :-S
Szega én lemaradtam az infernorol sztem az utóbbi 1 hónapban, de tény hogy a szervereteken én nem játszottam rajta már nagyon rég.
Italyról: noobot tegnap szinte csak én öltem le tegnap italyn miután átálltam ctbe 😊 Addig védtük a házat és nem rusholtunk 😊 A felállás meg amit írsz álom. Ha küldesz róla screenshotot elhiszem, addig nem.
A kor az adatlapomon egy fél évvel van elõrébb, leszek, az a pontos 😊eg ybõ félév és rettenetesen be fogok b@szni 😊
Magázni meg nem kell, az volna csak a baromság 😊 Itt tisztelni azt kell aki felmutat vmit a skill mellett is.
Ano tök õszintén, mikor látsz te 2 körnél tovább tartó összjátékot? Talán egy példát tudok: dust1 terrorként amikor végre rájön mindenki hogy az együttes balos rusht nehéz megfogni. Máshol sajnos sehol. Vagy nagyon nagyon ritka.
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
#30989 : NO WAREZ ! Ban PLZ!!!
#30991 :utóbbi héten 2szer volt inferno és volt rajt extend is ! Azonkivül Italy nem egyoldalú , csak ha olyan játékosok vannak terroba . Ha olyan játékosok vannak ct be akik jól tolják taktikusan simán nyerhetnek . Pl : No0b és Serte simán felrushol a hosszú lépcsõn tûz alatt , Hoze a tapétás felöl , Kolten a hosszú lépcsõ lábánál bárkit kilõ . Wiper pincén keresztül verhetetlen .... Szal vannnak emberek akik elboldugolnak ct-ként . Bocs ha nem teljes a lista , sztem még jó páran rákerülhetnének ....
#30992 : A tesóm !!! <#eplus2>#eplus2>
#30993 : Mi az hogy egy 18 a többi meg 30 + ??? Amúgy te is 30+as vagy ? <#wow2>#wow2>
Érdekes. Azért vagyunk páran 30+ és csak egy 18- van.
Most már csak össze kéne játszanunk a szerveren 😊
Tegnap egy valag fejest keptam tõled 😊
Az én személyes kedvencem a cbble meg a dust2 mint a legkiegyenlítetteb mapok.
Engem továbbra is érdekelne a játszottsági statisztika. Borg bá plííííííííííííííííízzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön