Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ezzel az érzés dologal teljesen egyetértek én is. persze teli van hibával a játék, szar meg minden, de ezekre rá lehet érezni és ha elkapja az ember a fonalat akkor jól tud menni. ha meg nem akar összejönni akkor pályaváltás vagy egy kis játék más szerveren át tud billenteni, de ugyanúgy ki is tud zökkenteni a pörgésbõl.
Ez egy eset volt, de ezt kihasználva már többször öltem és általában bejön, érdekes bug, igaz hogy szemétség kihasználni, dehát "desperate times call desperate measures"!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
duston meg ct ként kezdtem ,vezetek errre áttesz... mondjuk t ben is gyõztünk a rásstaktikommal😄
<#idiota>#idiota>
Nem igaz már mennyit kell pucolni utánnad.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Csak nyomd a gombot.
A kodolassal pedig foglalkozzqanak most masok.
(A hanggal meg buntetett a vegasz, eze nincs.)
viszont neked nem ez kell (ez nem css ezek régi gamék)
simán csak a css-t kell megvegyed ami 20 dolcsi + ado ami kb 21-22 dolcsira jön ki
szal mitnemértessz?
Games included:
Name p Developer Available Price
Counter-Strike Valve Available $14.95
Counter-Strike: Condition Zero Valve Available $14.95
Day of Defeat Valve Available $9.95
Deathmatch Classic Valve Available $9.95
Ricochet Valve Available $9.95
Package price: $19.95
+ tax
Total cost for games bought individually would be $59.75.
You save $39.80!
(ezt még vki forditsa le) Ez azt jelenti hogy 40 Dolcsi?? vagy azt hogy 60? Vagy csak 20 dolcsi?
# Counter-Strike - A nagysikerû csapat-alapú multiplayer akciójáték
# Counter-Strike: Condition Zero - Több mind egy tucat egyszemélyes pályával
# Official Counter-Strike Bot - Kevés játékos esetén MI-vezérelte botokkal tölthetõk fel a csapatok
Ha megevszed boltba a half life 2-t, ahhoz jár pluszban a source is. De, 14 ezer forint körül van.
Meg tudod venni külön a Source-t, az 20 dolcsi plusz adó (1 $= 203 forint, tegnapi devizaállás szerint).
Ha megveszed a dod-ot, azzal nem fog menni a source!
2.,nem tudom letölteni a z avit
3., számit hogy hogy játszol merha waron vagyunk és azt mondod happy vagy mer ugyse fog beadni semmit berohansz és megöleted magad akkor a többiek hátrányba kerülnek miattad .
tölds le a steamet utána ott már mindent megtalálsz...
Beadja-e, vagy nem-e?
Valakitol hallottam, hogy a CS, egy arnyvilagban jattszodik, es fantomokra lovoldozol stb. En teljes mertekben egyetertek, es ugy gondolom, hogy mindezt a lagkompenzacionak koszonhetjuk.(perszeez kell, es jo dolog szvsz). A lenyeg, mint mindig, hogy milyen formaban vagy. Ha jok a reflexeid es "ERZED" a jatekot, akkor beadja. De ha hiba van, akkor nem adja be, pedig ugy erzed, hogy be kellene. Pedig csak faradt vagy stb. es nem is veszed eszre, hogy melle lossz. Vegyel demot, es elemezd magadat. Sokat segit.
Na most valami okosat kellene mondanom, de nem lesz egyszeru 😊
Szal erezd a laggot, erezd a szervert, es Nem lesz problema. Felejtsd el a statisztikat es csak szorakozzal (ez a legfontosabb). Idobe telt mre rajottem, hogy a kutyat nem erdekli, hogy hogy jatszol. Csak menj, es ha ellent latsz nyomd a gombot 😊 Ez csak egy jatek.
Nah, itt egy felvetel, hogy lassatok, hogy mirol is beszelek. Nincs meg kesz, nemsokara meglesz.
Erezd a ritmust 😊
Vege.
ui: jobbulast mindenkinek 😊)
Ja, m4 suxx, ak rulez!
😊
TEK az ittas 😊
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...