Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem én😊 kösz énis erre gondoltam...
Pano
szal lehet, h a 2 játék közössen használ 1 motort... de ha nagyon hülyeséget mondtam ne kövezzetek meg 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
ööö, ez jó kérdés... lehet, hogy amit a hl2 packhoz adnak az a hl2-ben lévõ motort használja, tehát "hozzányúl". Azt tudopm, hogy a külön árusított source-nál ki van véve maga a motor a hl2-bõl, hogy lehessen annélkül futtatni.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ja dust_pcg-n sikerült jól elkapni a ritmust 😊
ezzel az érzés dologal teljesen egyetértek én is. persze teli van hibával a játék, szar meg minden, de ezekre rá lehet érezni és ha elkapja az ember a fonalat akkor jól tud menni. ha meg nem akar összejönni akkor pályaváltás vagy egy kis játék más szerveren át tud billenteni, de ugyanúgy ki is tud zökkenteni a pörgésbõl.

nna régen volt oylan gond ,hogy ha csak a hl-t teszed fel csé nélkül akkor szarakodni fog! nem? na engem az érdekelne ,hogy fellehet e tenni csak a csét hl2 nélkül??
sztem senki nem pakolt át, azaz nem admin, hanem a szerver, mert akkor épp vki kilépett a másik csapatból.

mindenki magából indul ki, nemde? 😄
Az "érzésrõl": egyetértek TEK-kel, szerintem is ezt a játékot csak úgy lehet játszani ha kitapasztaljuk. Ma pl nagyon jól ment végre nekem, kb úgy mint régebben, vagy jobban. 10 perc alatt csináltam egy 25-2-höz hasonló statot úgy, hogy az ölések nagy részére én is csak azt mondtam, amit valszeg az áldozatom mondhatott: "mivan? :-| lol" Egy példát felhozok: Kinézek ajtón(/boltíven, tök mind1) és elkezdem szépen lassan lõni az emberkét, aki nem lát engem, egyenként kilövök rá vagy 4 golyót célozva és semmi, akkor rám néz és elkezdek 3asával sorozni, de még mindig semmi, ugyanúgy él és õ is lõ rám, én sebzõdök, de nem sokat (oldalazás a lá serte megvan ;-P) majd gondolok egyet és elkezdem nyakló nélkül sorozni és közben beoldalazok a fal mögé, mit látok: fejes... hát igen, kb, mint az eltévedt golyó, aki nem tudja falba csapodjón vagy vaktöltény legyen, ezért úgy dönt, hogy beleszáll az ellenfél fejébe.
Ez egy eset volt, de ezt kihasználva már többször öltem és általában bejön, érdekes bug, igaz hogy szemétség kihasználni, dehát "desperate times call desperate measures"!
uh ezt nem tuttam 😞( itt pedig mindenki az és megszoktam.. 😞((

OrioN the S
áldja*

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
isten áldaj a cs:s-t <#szomoru1><#rinya>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

SCITEK
Nem erdekelnek a HDR-es mappok 😊

egy dolog! nem szeretem ha átpakolnak a csapatból ahol elsõ vagyok a gyengébb csapatba! ...ma pl 3 szor történt meg, az éntaktikámmal nyertünk, és még le is vesz kettõt tõlem, szal pipa vagyok!
duston meg ct ként kezdtem ,vezetek errre áttesz... mondjuk t ben is gyõztünk a rásstaktikommal😄
SCITEK
War az mas szega. Bar ott iss gondolkodas nelkul leoletem magam, hagy ugy tartja kedvem. 😊 Te vagy a fonok, majd megmondod jol, hogy mit csinaljak, akkor lehet kifogasod, addig nem.
<#idiota>

Zsoltika 007
Ez esetben ajánlom figyelmedbe a topic címét.<#sniffles>
Nem igaz már mennyit kell pucolni utánnad.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

SCITEK
Felment. Lehet toltogetni. DE! Hiaba lassitottam le, akkor se adja vissza, amit jatek kozben. Bond lelovese, meg atlagos fejes, csak kicsivel kesobb kapja meg, mintamikor megnyomtam a gombot. Viszont Vakond annyira keson vette be az olmot, hogy azon (akkor) elcsodalkoztam, 😊

Csak nyomd a gombot.
A kodolassal pedig foglalkozzqanak most masok.
(A hanggal meg buntetett a vegasz, eze nincs.)

nekem igazibol az Anthology kell😄

Guer
ez pontosan azt jelenti hogy 20 dolcsi
viszont neked nem ez kell (ez nem css ezek régi gamék)
simán csak a css-t kell megvegyed ami 20 dolcsi + ado ami kb 21-22 dolcsira jön ki
szal mitnemértessz?

Ja, és nem vagyok csóró <#mf3>

Counter-Strike 1 Anthology

Games included:

Name p Developer Available Price

Counter-Strike Valve Available $14.95
Counter-Strike: Condition Zero Valve Available $14.95
Day of Defeat Valve Available $9.95
Deathmatch Classic Valve Available $9.95
Ricochet Valve Available $9.95

Package price: $19.95
+ tax

Total cost for games bought individually would be $59.75.
You save $39.80!

(ezt még vki forditsa le) Ez azt jelenti hogy 40 Dolcsi?? vagy azt hogy 60? Vagy csak 20 dolcsi?

Na szerintem huztam! Jó játékot, jó éjt, és további jó fórumozást!!! És köszi a helpet! Sokat segítettek! Mégeccer THX és bye!!!

Danke Schon!!! Spasiva(orosz)=Kösz!

Pano
vagy van dod source is, nem? Hajaj, inkább befejezem a témát😄 Lényeg a lényeg: nem lehet! Vagy half life 2-t veszel, vagy külön source-t 😊

Pano
Nem.. hanem ha megvetted a drágábbik termáéket, akkor asszem ingyen letöltheted ezt a modot, vag yvalahogy íg yvan.. most megkeveredtem 😄 Az ant ezt tartalmazza:
# Counter-Strike - A nagysikerû csapat-alapú multiplayer akciójáték
# Counter-Strike: Condition Zero - Több mind egy tucat egyszemélyes pályával
# Official Counter-Strike Bot - Kevés játékos esetén MI-vezérelte botokkal tölthetõk fel a csapatok

Pano
ha logikusan gondolkozol, akkor a Valvce-sok nem lesznek olyan hülyék, h a 7 ezer forintos játékot lehessen hazsnálni egy 2000 forintos kulccsal... azért, józan paraszti ész 😊

Jah értem az anthology mégis ocsóbb mint a Sörsz 😄 Szal Anthology-ba benne van a DoD ára vagy MI?

Pano
a cs ant. az más.. kevered... fordítva nem fog mûködni

Na igen... Haverom megvette a CS:Anthology-t és letöltötte a steamrol a Day Of Defeatet...és ugyanugy megy neki... ipiapacs szopacs 123 😛

Na most figyelj... "Megveszem a Day Of Defeatet 10dolcsiért és a steamrõl letöltöm a CS:S-t és menne ugyanugy NETEN???????????????????????? MINDEN SERVEREn??????????????" Idézet befejezve... már idegbajos leszek >😞

Pano
Nem, a következõ az ábra:

Ha megevszed boltba a half life 2-t, ahhoz jár pluszban a source is. De, 14 ezer forint körül van.
Meg tudod venni külön a Source-t, az 20 dolcsi plusz adó (1 $= 203 forint, tegnapi devizaállás szerint).
Ha megveszed a dod-ot, azzal nem fog menni a source!

Szega87
CS2.hu-n most fedezték fel hogy van de_spirits map 😊 jót röhögtem hogy mimár 1,5 hete jáccunk vele

Vagy ugy nem lenne egyszerubb ha 10dolcsiért letölteném a Day Of Defeatet és ingyen letölteném a Source-t a steamrõl??? mert hogy a Day Of Defeates CD Key-yel szerintem megy a source is mintha eredeti lenne xD

bemész a teszkoba és lopsz D:

Grrrrr.... 20 Dollár...Naon TAX-al azaz vmilyen áfa vagy mi a fa**ommal 40Dollár xDDD ThX inkabb megveszem -.- NO COMMENT!!!!!

Szega87
1., nem sikerült okosat mondanod
2.,nem tudom letölteni a z avit
3., számit hogy hogy játszol merha waron vagyunk és azt mondod happy vagy mer ugyse fog beadni semmit berohansz és megöleted magad akkor a többiek hátrányba kerülnek miattad .

Nézem a http://www.steampowered.com-on a games-nél... mi az hogy multiplayer pack 39Dollár????

Guer
http://www.steampowered.com
tölds le a steamet utána ott már mindent megtalálsz...

Igaz hogyha megveszem a CS-bõl vmelyik részt.. Akkor ha letöltöm steamen keresztul pl: a Half Life 2-t... Akkor azzal is tudok ugyanugy nyomni minden szerveren??

20Dolcsi mennyi? Hogy rendeljek vazze... Eddig soha nem CSeztem 😄

Pano
jah, steam-en keresztûl vedd meg. Olcsóbb is, meg nem jársz úgy, mint én, hogy ki volt lopva a cd kulcs. Éppen néztem, a cd galaxis már le is vette a kínálatából a source-t 😄 Kicsit sok lehetett a panasz.

Guer
vedd meg neten 20 dolcsi...

Szevasztok tudom hulye kérdés de mennyibe kerul a game? 7ezer nem?

SCITEK
most keszitem 😊

Pano
404

SCITEK
Sziasztok. Szal, tuloraztam is, meg megittunk par felest is, de raterek a lenyegre.
Beadja-e, vagy nem-e?
Valakitol hallottam, hogy a CS, egy arnyvilagban jattszodik, es fantomokra lovoldozol stb. En teljes mertekben egyetertek, es ugy gondolom, hogy mindezt a lagkompenzacionak koszonhetjuk.(perszeez kell, es jo dolog szvsz). A lenyeg, mint mindig, hogy milyen formaban vagy. Ha jok a reflexeid es "ERZED" a jatekot, akkor beadja. De ha hiba van, akkor nem adja be, pedig ugy erzed, hogy be kellene. Pedig csak faradt vagy stb. es nem is veszed eszre, hogy melle lossz. Vegyel demot, es elemezd magadat. Sokat segit.
Na most valami okosat kellene mondanom, de nem lesz egyszeru 😊
Szal erezd a laggot, erezd a szervert, es Nem lesz problema. Felejtsd el a statisztikat es csak szorakozzal (ez a legfontosabb). Idobe telt mre rajottem, hogy a kutyat nem erdekli, hogy hogy jatszol. Csak menj, es ha ellent latsz nyomd a gombot 😊 Ez csak egy jatek.
Nah, itt egy felvetel, hogy lassatok, hogy mirol is beszelek. Nincs meg kesz, nemsokara meglesz.
Erezd a ritmust 😊
Vege.
ui: jobbulast mindenkinek 😊)
Ja, m4 suxx, ak rulez!
😊

TEK az ittas 😊

pihi
csupán 3x nétem végig mien forumok vannak a cs vel kapcsolatosan...és csak 2-t láttam de itt a haramdik😄D amit keresetem remek THX és SRy

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

pihi
ki szokott 1.6 ozni?

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

Szega87
nem tud érdekelni a HT hez hasonló klánok jönnek , mennek , naponta nevet változtatnak ...

stp4trick
spec asszem vmelyik másik HT-s volt

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP