Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
lol, visszadiopta a vásárlást a steam, hogy a bankkártya szolgáltató visszautasította a kártyát, mert lopott.. lolololol

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

k9duli
Csak annak az fegyverei, játékmenete kevésbé allergiás erre, jaja itt a lényeg.
Na egy a lényeg lassan játszanom kéne, mert egy hete nem játszottam.(mindkettõvel)

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Szega87
azon nem csodálkozom hogy pár agyonnyomott degenerált köpködi a kulturát , az hogy meg kolten lelámázott engem mer nem késeltem leszarom .

Pano
kösz

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Zsoltika 007
Az a cím kell neki ami a hitelkártyához(magyarul a számlához) tartozik.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Pano
mi a tököm??

ITT

Töröljétek az elözõt pls

Pano
Tud valaki segíteni bankkártyás fizetésbe? Az alábbi mezõkbe milyen infókat kell megadni? Az oké, hogy címe meg minden, de a felsõ magyarázó mondatot nem értem.. most az kell, ahol laksz vagy mit?

stp4trick
Téged meg úgy le<#lama>ztak tegnap compoundon, mikor a betonfalnál a konténer mögül jöttél ki és HT Tudort lõtted le hátulról, aki a túszház felé ment, hogy miért nem késeltél<#eplus2>. Mondjuk be nem állt a szájuk, alig hallottam vmit a gamebõl, Ht-k, kolten meg nemtom ki volt még ott. Itt meg kicsit elfáradtam:

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Hozegrun
Nálad a pont!

Kezdőknek van szerencséjük!

otto13
hi!
furcsaságog pfff de mennyi van!!pl.:meg állt a golyo a levegöbe . szépen körbe tudtam sétálni nézegettem is..,ellen tisztán kap pár találatot..100hp majd fut félkört a mapon és lemegy neki ...pl:55-re ja és ugy,hogy több találatot nem kap,,
hát ma ez a cs s.😄

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

janos666
És gondoljunk bele hogy szereti a a lagkompenzáció és interpoláció az enyémhez hasonló neteket. (Kábelnet, az utóbbi két hétben csak délelõtt van netem, este 4-tõl míg alszom végig halott, most várom mi lesz, lehet hogy tudok majd CS-zni egy félórat) Az egyik csomag 130ms-t késik, a következõ 20-at, az azt követõ 15-öt és egy ismét 150-et. Tiszta szerencsejáték így játszani. Csak tunkolsz és nézed hátha meghal valaki.
Nincs olyan netes engine, amiben tökéletesen lehetne kompenzálni mindent. Nem, amíg van latency a szerver, és a kliens, meg a másik kliens és a szerver között is. Na ezért más lanon.
Neten max interpolálni tudod a kiesõ átlagosan 30ms-ot.
HL2DM se más ebbõl a szempontból, csak annak az fegyverei, játékmenete kevésbé allergiás erre.
Nah DX7-ben már egész korrekt az fps.
Mentem is egy gyors kört 20-0-ás stat-al távoztam😄

k9duli
Hát akkor a szórás miatt elment az utsó kettõ, de az egy kurva fontos lett volna ami elveszett, mert így nem hogy semmit nem sebeztem de még +1-2sec elõnye van a másiknak mire ujra lõhetek kicsi szórás melett.Aztán lehet a második esetnél is pont így járok.Ott van az obidm servere ott lazán eljutok 5 sorozatig azt mégsem történt semmi érdemleges.

Szerintem túlzás 😊 Kicsi az esélye, hogy 3 golyóból 3 vesszen el így, és ráadásul egymás után. Az még meglehet, hogy az elsõ golyó veszet a bugok miatt, de a másik kettõ már inkább a szórás (-mozgás) miatt ment félre.
Pl a legjobban fejre lõni középtávon a famassal lehet 😊 3shot burst -> pl militián a tetõrõl sasoló terrorok ellen különösen hatásos. Igaz Gyilok?😄
k9duli
Lehet hogy rosszúl jártam körül, de gyakorlatban ezt látom.

Azért az a 3 golyós példa erõs túlzás volt 😉
k9duli
Volt egy spray csbabanason amin szét röhögtem magam hogy lehet valaki ekkora barom😄
Persze egybõl törölték hogy miért?: Kenedy volt a kocsiban ahogy lelõtték és fõlé az volt írva hogy headshot😄

k9duli
Ha csé=A csé

Pano
éjjel Smallan volt hasonló. A gyerek nagyba nyomja awp-vel office-on, jön a T a folyosón, egy fejes, semmi.. jön tovább, második fejes tisztán, semmi.. a T-nek még mindig 100 hp-ja van.. mindenki ott meg írja, h ez meg mi az isten fasza... szóval.. ez kezd (vagy már az) elég botrányossá válni.

k9duli
Én értem zsolti felháborodását.Ott volt Promi is, nem kelett szégyenkeznie a statja miatt mégis olyanyira felidegesítette hogy valakit nem lehet megölni hogy abbahagyta az egészet.Pedig még ha jól tudom sourceban nem is klánozott.Pedig ott még milyen dolgok vannak pffff.Képzeljetek el 10 válogatott, golyók által kurva nehezen fogó playert azt indúl a war.Nincs szinte kör amikor valaki nem mondja azt hogy te jó isten.Ígyhát gyorsan ababhagytam még mielõtt az idegrendszerem tönkremegy😊
Jó volt az írásod Borg és még kiegészíteném saját meglátásokkal:
A csé még azért gázos játék online-n mert ahoz hogy valaki jól játszon pontosan kell lõnie és nem tunkolni, mert ugye akkor körbe lövöd.Tehát csak max egy sorozat 1-2seces megszakításokkal.Nos mondjuk kilõsz 3 golyót ami totál fejre megy.Tegyük példának van egy lossod egy golyó kiesett, ellenek is van egy loss ami pont egy golyó árába került nekünk, a harmadik meg egyszerûen fölé ment.pff lõheted így a következõ sorozatot és lehet hogy ugyan ilyen eséllyel.Ezenkívûl még egy rakás bug történhet ami nem biztos hogy látható, mint ahogy Borg mondta a netgraphon.
Tehát ez azért enyire szörnyû, mert csében már egy lövés halált okozhat, így ha ez nem történik meg akkor természetesen nagy felháborodás lesz.És hát igen nagy az esélye hogy 1 és pont az a golyó valamilyen úton módon elveszett.
Néztem egy hasonló játékot hl2dm elmondanám a tapasztalataimat ami ha jól tudom hajszálpontosan ugyanolyan a rendszere(hitbox)mint a csének.Felmegyek egy német serverre 30choke harcokban szinte alap, de olykor sokkal magasabb.Van egy 60pingem és láss csodát 1 óra játék után nem lagoltam, nem mondtam hogy ezt a szitut nem értem, "meg ilyen nincs" szöveget egyszer nem mond az ember.Miközben a csében már az a tény hogy 30choke van olyan kavart csinál hogy gyakorlatilag esélyed nincs hogy valakit belõjjél.Hogy ez miért lehet hl2dmben nem nagyon tudom, de ott fõleg olyan fegyverek vannak amik robbantanak rpg,gránát.Gravity fegyver amivel valakire ráborítasz valamit, crossbow mint az awp csak folyamatosan látod a nyilat hova tart.És van egy két sorozat lõvõ ami kurva jól adja be a találtot egyszerûen hihetetlen mód.Nincs olyan hogy egy lövésbél lelõheted így nagyon sokat kell tunkolni a másikba, de folyamatosan vérzik és meg is hal.Na ezzel nem reklámozni akarom a játékot, de muszály elmondanom a tapasztalataimat mennyivel másabb pedig szinte ugyanaz a rendszer.Vagy mégsem? A gránátot mindig beadja a csében! Na innentõl tessék tovább gondolkodni...

utóirat: nem maga csét fikázom hanem a online játék élmény változó és igen alacsony😊Hála a sok updatenek.Ha csé tökéletes játék lanon, mert ott minden apro adatcsomag megérkezik az egy embert ölõ egyetlen golyó is.

Pano
áhh, ne hidd azt 😞 Most a rám esõ részére reagálok.

Full le van butítva a grafika, mint rendes beállításba, mind külön konfigba (találtam egy jó cfg fájlt, ami egy csomó felesleges grafikai elemet kikapcsol vagy lebutít), a kártyám drive-rébe is mindent a legjobb teljesítményre raktam, sõt.. a felbontást is levettem 640x480-ra és még mindig olyan szar külsõ vagy nagyobb terek esetén, hogy egyszerûen botrányos (valljuk be, elég sok cs map van ami bõvelkedik ezekkel a körülményekkel). Ha összeakadunk 3-an 4-en egy helye olyannyira elkezdek lagolni, h még célozni sem tudok. Vagy ha kicsit zajosabbak az összeütközések: sok fegyverropogás, gránátok stb stb.

Be kell látni, szar a procim, de nagyon. Mindenképp vennem kell egy újat és jobbat. Most meg nagyon fontolgatom azt, hogy addig amíg nem tudok venni procit fogom magam, megveszem a hl 1-et és megyek 1.6-ozni.

Egy szó mint száz, ilyet még nem basztam. Így még sose jártam egy játékkal sem, hogy ilyen szinten le kellett volna butítanom, és még így se menjen. Azért, ez durva.

fruhwirth
azért dust2n voltak szép fejeseid USPvel, szóval nem nagyon értelek...Igaz, vhogy a B vedése nem sikerült neked úgy, ahogy szeretted volna, de azért elég jól ment. Jah, és legközelebb szólj, ha egyedül vagy Bn, mer igy persze, h csak te szivsz😊

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
tegnap végre sikerült megnéznem az új militiat SGn, hát, a Valves srácok megin szépen dolgoztak. Már nem annyira egyoldalúan T map, igaz keveset voltunk rajta. szép lett<#eljen>

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
nem Zsolti a beka vagy mi volt a neve?

Ja, talán ma este már nekem is lesz idõm.
Meg beraktam egy scriptet, ami minden éjjel 1kor ujrainditja a szervert. Talán ez is csökkent valamit a memory leakbõl adódó dolgokokon.
Bár én jelenleg is úgy vagyok vele, hogy 10 bõl 9 furcsaságra megtalálom a magyarázatot. Mittomén valamin át lõtt, vagy csak egyszerûen gyorsabb volt, nem mozogtam (aki csak egy pillanatra is megáll, azt marha könnyû lelõni).
Ha meg 2-3 szarságra nem találsz magyarázatot (azt húzzuk ki, hogy nem AKARSZ magyarázatot találni, inkább a gamere fogod😉 akkor a legjobb módszer: válts fegyvert 😊 Nekem pl vannak olyan mapok, amin M4A1-el egyátalán nem tudok érvényesülni, de van olyan amin AK-val sem. Ilyenkor jön az MP5, P90, famas 😊
Én nem játszom ritkán, sztem nagyon gyengén sem, de a kezdeti átlagosan sikeres/ebb 10 perc után nagyon erõs visszaesés a jellemzõ. Legalábbis az elmult 2 napban.
Majd este megint megpróbálom.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

😊
Néha több, néha kevesebb a furcsaság. Mostanában elég heavy mapok vannak, pl a militia is keményen zabálja a gépet, meg a többi HDR-es map sem kispályás azért.

Nekem pl sikerült hétvégén is famas-sal elõbb kiszedni az AWP-st 100méterrõl, mint neki engem 😄 A serte féle oldalazós dolog nem árt 😊
Aztán meg volt nekem is olyan, hogy AK-val fejbelõttem, én meghaltam, õ meg ment tovább 100hp-vel... ez meg officen volt, ahol még annyira nem is vészes az FPS. Hol ilyen, hol olyan.
Mindig is volt benne némi szerencsejáték, ez nem változott az utóbbi idõben sem. Átlagosan ugyannyiszor fordul elõ. Max aki ritkábban játszik, annak a skill kopása miatt gyakoribb. Aki meg gyakrabban, annak nem.
Zsoltika 007
Ezzel teljes mértékben tisztában vagyok de az utóbbi idõben ismét megszaporodtak az ilyen furcsa esetek. Így meg semmi értelme az egésznek ha csak lan-on lehet normálisan játszani. Mert neten (Az enyémmel legalábbis) egy szerencsejáték az egész. Ha lelõnek az egy dolog mert én vagyok béna. De attól eldurran az agyam mikor nem lehet lelõni valakit mert mittomén milyen netje van(nem a pingre gondoltam) és nem ad be neki semmit. És az a legszebb hogy más egy golyóval levesz 15hp-ra de én az istennek se tudok többet sebezni 22 dmg-nél. Bármilyen fegyverrel(kivéve awp scout) bárhol találom el.(fej láb test)Az meg másik hogy hiába lövök vkit fejbe awp-vel elsõnek ha a szerver késõbb kapja meg a csomagomat, cseszhetem az egészet mert neki jobb a csatlakozása. (Tegnap este Kolten 3x tudott így lelöni awp-vel)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

OrioN the S
Én game közbe idegbeteg vok aztán ha kilépek jókat nevetek ezen a szaron 😄 szal a rank sem hiteles , ahogy látom 5 fejesbõl 2 és felet ad be ...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
Ugye nem csak HDR es mappjaink lesznek a jõvõbe?

Néztem már, és ha jól emlékszem írtam is már ide 😊

A map majdnem 200mb-os (szerintem még mindig tartja a rekordot ezzel), és cserébe egy halom, teljesen átlagos, de új textúrát kapsz.
A HDR elhanyagolható, sõt meg is kérdõjeleztem, hogy van e rajta egyátalán.
Az FPS kb 20-30-at csapkodja, jó esetben.
Ráadásul, ha kirpóbálod, majd rájössz: 1 bomba hely van, és az egész map felépítése totál átgondolatlan. Olyan irányokba el lehet menni, amerre semmi értelme a bombplace szempontjából.

Szóval átgondolatlan, de grafikailag viszonylag szépen megvalósított, totál értelmetlen map 😊
Nem lesz meg 😉
Még a mai legizmibb konfiggal sem lesz meg a MINIMUM 50fps, hidd el. A maximum fps lehet, hogy 300 is meglesz, de bizonyos esetekben még mindig keményen 50 alá fogsz esni vele.
És ezek azok a bugok, amin a valvenak dolgoznia kellene, mert itt tud igazán segíteni a témán.
Nem pedig minden update után még +500 elégedetlen user, akinek még alacsonyabb lett az fps-e, még ott is ahol nem változtattak semmit.

De ha meg is lenne a stabil fps, az még mindig csak az egyik oldalán segít a dolgoknak.
Ár érték arányban jelenleg a legjobb.
Annak idején a Ti4200 is az volt. Nekem is 😊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1076251193
De ne szóljatok hozzá, csak idevág 😊

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

6600 Gt mekkora tömegkártya lett már.
Mint anno a Ti4200. Ha uj gépet vesznek kb minden 3.-ban 6600 van 😄

Szega87
én ezt arra irtam hogy ha 1333 Mhz el és RADEON 9100el ott vagyok ahol akkor ha ezekhez hasonló gépem lenne biztos pár levellel feljebb lennék

ennek semmi köze ahhoz amit írtam, de ok, beszélj velük, hátha... 😄
Szega87
Pano : Intel Pentium 4-2.4 Ghz|Gigabyte 8IPE1000-G (GigaLAN, 5.1 Audio)|ATI Radeon 9600 Pro 128 MB DDR|1,5 GB Kingston|80 GB HDD|LOGITECH MX510|CREATIVE Professional Headphone (Dolby Surround)
Borg: CMStacker|8RDA+|@2800+|1GB DDR400|Adaptec SATA RAID1 2x120GB Samsung + 80GB Seagate
Aerocool GateWatch|Leadtek A6600GT-TDH|SBLive!|ASUS 52X+LG GSA-4040B|Tagan Black 480W|APC Back-UPS CS 650VA
Pavel : Asus AV8-E Delux, AMD64 3000+, Inno 6600GT, 2*512 Samsung 400Mhz, Samsung 160Gb S-ATA, Samsung713N 17"TFT, Razer Diamond Black,
Bond : Gigabyte K8NSC-939 AMD Athlon 64 3000+ 1Gb DC-DDR 400 ATI 9800 Pro SB Audigy2 ZS Zalman CNPS7000B-AlCu Chieftec 420W
Windows XP X64 Edition
Alpha : Intel Pentium 3.4GHz HT | 1GB DDR2 RAM | Inno 6600GT PCI-E | Seagete 250GB SATA | Pioneer 110D | 19" TFT Samsung 930BF
Janos : ASUS P4P800 Deluxe ³ P4HT 2,6/800 CPU @ 3340Mhz ³ 1X512Mb @ 426Mhz RAM ³ Inno3D 6600GT AGP + Zalman Vf700AlCu @ 590/1170Mhz
3DMark'05: 3824 pont @ 80.40

Azér ezen gépek közül bármelyiket elfogadnám !

Szerintem egy koreai templomban nem sok szemetet meg vödröt találsz... egy próbát megér.
nem vett, hidd el nekem
Szega87
ezzel az a baj van 1 nagy külsõtér , semmi object csak mintha odaszarták volna az épületet , de komolyan falakon kivül más nincs is rajta .

Szega87
én ugy tudtam azóta vett új gépet de majd jön Hoze és elmondja mi a konfigja!

Nem igaz, mert Hozé 800MHz-val tolja 😄DD
"szerintem azok közül akik sg.hu serverém játszanak azok közül nekem a leggyengébb a konfigom "

második helyre jó vagyok sztem 😄

Nah végre találtam egy tényleg jó mapot: de_bulguska.
Szega87
szerintem azok közül akik sg.hu serverém játszanak azok közül nekem a leggyengébb a konfigom . Egyébként azér vennék / újjitanék be hogy az az 50 fps meglegyen minden mappon még a HDR on melett is 😊

Borg minden tiszteletem a tied.
Ha lenne te kapnád a cs:s nobel-békedíjjat.
<#worship><#eljen>

az sem fog olyan sokat segíteni, vegyél az összes ellenfelednek is olyat, meg mindenkinek szuper netet 😛
Szega87
igy mostmár minden világos nekem , most értettem meg rendesen , asszem beruházok nyáron egy ultraerõs gépbe aivel 100 fps em tuti lesz 😊

A bug lényegében arról szól, hogy nem bírják szinkronba hozni a klienseket. Tehát más nem ugyanazt látja, amit te. Õ ad egy fejest neked, meg te is adsz egy fejest neki. A szerver meg dönt. Vagy neki adja be, vagy neked. Ha tizedmásodpercek voltak a kettõ között (ami nagyon nem ritka css-ben), akkor jön elõ, hogy mindkét kliens látja hogy fejest adott, de a szerver már csak az egyiknek írja jóvá, mert tudja, hogy az elõbb volt pár tizeddel. Kiküld egy frissítést mindkét kliensnek. Természetesen a "vesztes"-nek is azután jön meg a frissítés, hogy már látszólag beadta a fejest - és igy ott a vér meg minden, csak találat nincs. Mert a grafika, és a vér a kliensnél számolódik, nincs belekalkulálva a net késése. A történés maga viszont a szerveren.
Ezt agyon-vissza lehet optimalizálni, mindenféle lag kompenzáló, meg interpoláló stb beállításokkal. De a hiba lehetõsége max konvergálni fog a nullához, elérni azt sosem.

A probléma inkább az, hogy ilyen komplex engine esetén ezt a faktort igen sok paraméter befolyásolja már. Ott az interp, a ping, a choke, a szerver fps, a kliens fps, a sávszélességek -> és mindezek között a bugok. Ha csak az egyiken is elhasal éppen a számítás - elég ha csak 1000-bõl 1x, maponként (18ember, 20 kör) 20000 kilõtt golyóból máris máris 20 alkalommal jön furcsaság elõ.
A magyar pingminõség, és a relatíve instabil FPS (ha csak egy pillanatra is a szerver updaterate=50 alá csökken, már elõfordulhat pillanatnyi choke) a css-ben már bõven elég ehhez. Ha nagyon lebutítva akarnám leirni: Ha éppen nincs meg 50 fps-ed, akkor az ilyen forgalmas helyzetekben bármi hasonló furcsaság elõjöhet. -> Ezért 33 az alap tickrate. Mert annak a 24 körüli updaterate-jét a gagyibb kliens is _MINDIG_ teljesíti - gondolják õk. Márpedig logikusan, ha neked 50 update jön másodpercenként, de csak 20 framet rak ki a géped, akkor ott kemény interpoláció van, ami meg számítási hibákhoz vezet. Ugyanez persze akkor is megvan, ha az engine hibájából a szerver valamiért pillanatnyilag kevesebb updatet küld (pl chateu-n ha a fadeszkás részre gránátot dob valaki), mint amennyi FPS-e a kliensnek van. Ez mind veszteséghez, chokehoz (nem kell, hogy a net graphon látható legyen, elég 1-1 olykor), interpolációhoz, és így hibákhoz vezet.

Szerintem kb nobel díjat kapna az, aki ezt a problémát megoldaná 😊 (persze az egyik részmegoldás a kliens FPS butítással történõ emelése járható út - csak kérdés, hogy mennyire elfogadható manapság)