Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Na egy a lényeg lassan játszanom kéne, mert egy hete nem játszottam.(mindkettõvel)
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
furcsaságog pfff de mennyi van!!pl.:meg állt a golyo a levegöbe . szépen körbe tudtam sétálni nézegettem is..,ellen tisztán kap pár találatot..100hp majd fut félkört a mapon és lemegy neki ...pl:55-re ja és ugy,hogy több találatot nem kap,,
hát ma ez a cs s.😄
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Neten max interpolálni tudod a kiesõ átlagosan 30ms-ot.
HL2DM se más ebbõl a szempontból, csak annak az fegyverei, játékmenete kevésbé allergiás erre.
Mentem is egy gyors kört 20-0-ás stat-al távoztam😄
Pl a legjobban fejre lõni középtávon a famassal lehet 😊 3shot burst -> pl militián a tetõrõl sasoló terrorok ellen különösen hatásos. Igaz Gyilok?😄
Persze egybõl törölték hogy miért?: Kenedy volt a kocsiban ahogy lelõtték és fõlé az volt írva hogy headshot😄
Jó volt az írásod Borg és még kiegészíteném saját meglátásokkal:
A csé még azért gázos játék online-n mert ahoz hogy valaki jól játszon pontosan kell lõnie és nem tunkolni, mert ugye akkor körbe lövöd.Tehát csak max egy sorozat 1-2seces megszakításokkal.Nos mondjuk kilõsz 3 golyót ami totál fejre megy.Tegyük példának van egy lossod egy golyó kiesett, ellenek is van egy loss ami pont egy golyó árába került nekünk, a harmadik meg egyszerûen fölé ment.pff lõheted így a következõ sorozatot és lehet hogy ugyan ilyen eséllyel.Ezenkívûl még egy rakás bug történhet ami nem biztos hogy látható, mint ahogy Borg mondta a netgraphon.
Tehát ez azért enyire szörnyû, mert csében már egy lövés halált okozhat, így ha ez nem történik meg akkor természetesen nagy felháborodás lesz.És hát igen nagy az esélye hogy 1 és pont az a golyó valamilyen úton módon elveszett.
Néztem egy hasonló játékot hl2dm elmondanám a tapasztalataimat ami ha jól tudom hajszálpontosan ugyanolyan a rendszere(hitbox)mint a csének.Felmegyek egy német serverre 30choke harcokban szinte alap, de olykor sokkal magasabb.Van egy 60pingem és láss csodát 1 óra játék után nem lagoltam, nem mondtam hogy ezt a szitut nem értem, "meg ilyen nincs" szöveget egyszer nem mond az ember.Miközben a csében már az a tény hogy 30choke van olyan kavart csinál hogy gyakorlatilag esélyed nincs hogy valakit belõjjél.Hogy ez miért lehet hl2dmben nem nagyon tudom, de ott fõleg olyan fegyverek vannak amik robbantanak rpg,gránát.Gravity fegyver amivel valakire ráborítasz valamit, crossbow mint az awp csak folyamatosan látod a nyilat hova tart.És van egy két sorozat lõvõ ami kurva jól adja be a találtot egyszerûen hihetetlen mód.Nincs olyan hogy egy lövésbél lelõheted így nagyon sokat kell tunkolni a másikba, de folyamatosan vérzik és meg is hal.Na ezzel nem reklámozni akarom a játékot, de muszály elmondanom a tapasztalataimat mennyivel másabb pedig szinte ugyanaz a rendszer.Vagy mégsem? A gránátot mindig beadja a csében! Na innentõl tessék tovább gondolkodni...
utóirat: nem maga csét fikázom hanem a online játék élmény változó és igen alacsony😊Hála a sok updatenek.Ha csé tökéletes játék lanon, mert ott minden apro adatcsomag megérkezik az egy embert ölõ egyetlen golyó is.
Full le van butítva a grafika, mint rendes beállításba, mind külön konfigba (találtam egy jó cfg fájlt, ami egy csomó felesleges grafikai elemet kikapcsol vagy lebutít), a kártyám drive-rébe is mindent a legjobb teljesítményre raktam, sõt.. a felbontást is levettem 640x480-ra és még mindig olyan szar külsõ vagy nagyobb terek esetén, hogy egyszerûen botrányos (valljuk be, elég sok cs map van ami bõvelkedik ezekkel a körülményekkel). Ha összeakadunk 3-an 4-en egy helye olyannyira elkezdek lagolni, h még célozni sem tudok. Vagy ha kicsit zajosabbak az összeütközések: sok fegyverropogás, gránátok stb stb.
Be kell látni, szar a procim, de nagyon. Mindenképp vennem kell egy újat és jobbat. Most meg nagyon fontolgatom azt, hogy addig amíg nem tudok venni procit fogom magam, megveszem a hl 1-et és megyek 1.6-ozni.
Egy szó mint száz, ilyet még nem basztam. Így még sose jártam egy játékkal sem, hogy ilyen szinten le kellett volna butítanom, és még így se menjen. Azért, ez durva.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Meg beraktam egy scriptet, ami minden éjjel 1kor ujrainditja a szervert. Talán ez is csökkent valamit a memory leakbõl adódó dolgokokon.
Bár én jelenleg is úgy vagyok vele, hogy 10 bõl 9 furcsaságra megtalálom a magyarázatot. Mittomén valamin át lõtt, vagy csak egyszerûen gyorsabb volt, nem mozogtam (aki csak egy pillanatra is megáll, azt marha könnyû lelõni).
Ha meg 2-3 szarságra nem találsz magyarázatot (azt húzzuk ki, hogy nem AKARSZ magyarázatot találni, inkább a gamere fogod😉 akkor a legjobb módszer: válts fegyvert 😊 Nekem pl vannak olyan mapok, amin M4A1-el egyátalán nem tudok érvényesülni, de van olyan amin AK-val sem. Ilyenkor jön az MP5, P90, famas 😊
Majd este megint megpróbálom.
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Néha több, néha kevesebb a furcsaság. Mostanában elég heavy mapok vannak, pl a militia is keményen zabálja a gépet, meg a többi HDR-es map sem kispályás azért.
Nekem pl sikerült hétvégén is famas-sal elõbb kiszedni az AWP-st 100méterrõl, mint neki engem 😄 A serte féle oldalazós dolog nem árt 😊
Aztán meg volt nekem is olyan, hogy AK-val fejbelõttem, én meghaltam, õ meg ment tovább 100hp-vel... ez meg officen volt, ahol még annyira nem is vészes az FPS. Hol ilyen, hol olyan.
Mindig is volt benne némi szerencsejáték, ez nem változott az utóbbi idõben sem. Átlagosan ugyannyiszor fordul elõ. Max aki ritkábban játszik, annak a skill kopása miatt gyakoribb. Aki meg gyakrabban, annak nem.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A map majdnem 200mb-os (szerintem még mindig tartja a rekordot ezzel), és cserébe egy halom, teljesen átlagos, de új textúrát kapsz.
A HDR elhanyagolható, sõt meg is kérdõjeleztem, hogy van e rajta egyátalán.
Az FPS kb 20-30-at csapkodja, jó esetben.
Ráadásul, ha kirpóbálod, majd rájössz: 1 bomba hely van, és az egész map felépítése totál átgondolatlan. Olyan irányokba el lehet menni, amerre semmi értelme a bombplace szempontjából.
Szóval átgondolatlan, de grafikailag viszonylag szépen megvalósított, totál értelmetlen map 😊
Még a mai legizmibb konfiggal sem lesz meg a MINIMUM 50fps, hidd el. A maximum fps lehet, hogy 300 is meglesz, de bizonyos esetekben még mindig keményen 50 alá fogsz esni vele.
És ezek azok a bugok, amin a valvenak dolgoznia kellene, mert itt tud igazán segíteni a témán.
Nem pedig minden update után még +500 elégedetlen user, akinek még alacsonyabb lett az fps-e, még ott is ahol nem változtattak semmit.
De ha meg is lenne a stabil fps, az még mindig csak az egyik oldalán segít a dolgoknak.
Annak idején a Ti4200 is az volt. Nekem is 😊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1076251193
De ne szóljatok hozzá, csak idevág 😊
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Mint anno a Ti4200. Ha uj gépet vesznek kb minden 3.-ban 6600 van 😄
Borg: CMStacker|8RDA+|@2800+|1GB DDR400|Adaptec SATA RAID1 2x120GB Samsung + 80GB Seagate
Aerocool GateWatch|Leadtek A6600GT-TDH|SBLive!|ASUS 52X+LG GSA-4040B|Tagan Black 480W|APC Back-UPS CS 650VA
Pavel : Asus AV8-E Delux, AMD64 3000+, Inno 6600GT, 2*512 Samsung 400Mhz, Samsung 160Gb S-ATA, Samsung713N 17"TFT, Razer Diamond Black,
Bond : Gigabyte K8NSC-939 AMD Athlon 64 3000+ 1Gb DC-DDR 400 ATI 9800 Pro SB Audigy2 ZS Zalman CNPS7000B-AlCu Chieftec 420W
Windows XP X64 Edition
Alpha : Intel Pentium 3.4GHz HT | 1GB DDR2 RAM | Inno 6600GT PCI-E | Seagete 250GB SATA | Pioneer 110D | 19" TFT Samsung 930BF
Janos : ASUS P4P800 Deluxe ³ P4HT 2,6/800 CPU @ 3340Mhz ³ 1X512Mb @ 426Mhz RAM ³ Inno3D 6600GT AGP + Zalman Vf700AlCu @ 590/1170Mhz
3DMark'05: 3824 pont @ 80.40
Azér ezen gépek közül bármelyiket elfogadnám !
második helyre jó vagyok sztem 😄
Ha lenne te kapnád a cs:s nobel-békedíjjat.
<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Ezt agyon-vissza lehet optimalizálni, mindenféle lag kompenzáló, meg interpoláló stb beállításokkal. De a hiba lehetõsége max konvergálni fog a nullához, elérni azt sosem.
A probléma inkább az, hogy ilyen komplex engine esetén ezt a faktort igen sok paraméter befolyásolja már. Ott az interp, a ping, a choke, a szerver fps, a kliens fps, a sávszélességek -> és mindezek között a bugok. Ha csak az egyiken is elhasal éppen a számítás - elég ha csak 1000-bõl 1x, maponként (18ember, 20 kör) 20000 kilõtt golyóból máris máris 20 alkalommal jön furcsaság elõ.
A magyar pingminõség, és a relatíve instabil FPS (ha csak egy pillanatra is a szerver updaterate=50 alá csökken, már elõfordulhat pillanatnyi choke) a css-ben már bõven elég ehhez. Ha nagyon lebutítva akarnám leirni: Ha éppen nincs meg 50 fps-ed, akkor az ilyen forgalmas helyzetekben bármi hasonló furcsaság elõjöhet. -> Ezért 33 az alap tickrate. Mert annak a 24 körüli updaterate-jét a gagyibb kliens is _MINDIG_ teljesíti - gondolják õk. Márpedig logikusan, ha neked 50 update jön másodpercenként, de csak 20 framet rak ki a géped, akkor ott kemény interpoláció van, ami meg számítási hibákhoz vezet. Ugyanez persze akkor is megvan, ha az engine hibájából a szerver valamiért pillanatnyilag kevesebb updatet küld (pl chateu-n ha a fadeszkás részre gránátot dob valaki), mint amennyi FPS-e a kliensnek van. Ez mind veszteséghez, chokehoz (nem kell, hogy a net graphon látható legyen, elég 1-1 olykor), interpolációhoz, és így hibákhoz vezet.
Szerintem kb nobel díjat kapna az, aki ezt a problémát megoldaná 😊 (persze az egyik részmegoldás a kliens FPS butítással történõ emelése járható út - csak kérdés, hogy mennyire elfogadható manapság)