Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
-bombás , 2 lerakó van , alaptexturák de_aztec és de_clan mill beta szerûek lesznek
- nem lesz HDR !!!!!!
-többszintes : alapfelszin , kicsit mélyebb szint és egy csatorna
-folyók , alagutak , hidak
-sok fa , nagy zöld terület , kocsik
-sok doboz , lépcsõ , geci hely ( merhá az kell nekem )
sztem még nincs , legyen! hiphopp ,susó!
Gondolom a demo rögzítés CPU igényét ilyen formában tudták csak csökkenteni, hogy néhány paraméter feljegyzését kihagyják.
Elárvul a meghívód itt a sarokban :p
Szega vazz, kell ilyen legalább óránként, irodai alkalmazottaknak 😊
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
(igaz hogy ettõl függetlenül se látom sok értelmét, de az más tészta)
UI: d2ös rajz mehet PotD-be? perxe csak ha hazaértem
ha jól értem Borg azt mondja hogy spectben nézve nem dolgoz fel vagy nem kap annyi adatot a kliens mint játék közben és így nem azt látja a spect mint a játékos.
viszont a játék közben vett demoban rögzíthetné azt amit rendesen kap a kliens és visszajátszáskor meg is jeleníthetné rendesen, ugyanazt mutatva mint amit a demo készítése alatt a játékos látott.
Az összes kompenzációt, interpolációt nem látni a demon, míg játék közben nagyban befolyásolták a látványt, és a történéseket.
A jobbak mehetnek ki HQ-ra is PoTD-nek 😄
sertét heccsátolom éppen ,de visszajátszottam, és látom ,hogy nagyon mögé lõttem... lehet megszoktam volna a szerver késését??
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A legdurvább az volt, ahogy az elsõ körben 2 embert is leszedtem 500m-rõl glock fejessel 😊 Biztos anyáztak is..
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ami sokakat megtevesztett, az a regi sierras HL2 cd installere, ami bugos volt, es nem engedte a HL2/CSS telepiteseket kulon, de abbol is utolag le lehet torolni ha nincs ra szukseg.