Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-1=default
0=synchronous single thread
1=queued single thread
2=queued multithreade
google elsõ találat :D
Egyébként 2-re állítsd.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
A sok okos meg itt értetlenkedik. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
biztos hogy ezzel játszol és nem a GO-val? :)
de a <#papakacsint>#papakacsint>hideg zuhanyos tanácsot megfogadom
@
2 napja játszom csak a játékkal. Eddig komolyabban csak quake mocis játékokkal lõttem, ezért nem tudom mi merre. Még...:)
Azért szép, hogy lehordasz a francba, utána meg no offense, ez nem kicsit paradoxon. Biztos megzavart ez a nagy meleg, vegyél egy hideg vizes fürdõt gyorsan papa. <#hehe>#hehe>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
-nem csak a látszat számít
-nem mind1
-örülj magadnak hogy nem zavart.
Miért fáj, ha mást zavar? Ne érezd már többnek magad akárkinél ilyen hülyeségek miatt, és ne vetítsd ki másra az általad megtapasztalt dolgokat, mert rohadtul nem vagy etalon. De no offense.
@
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
@
csak egyedül nem akarom fizetni a szervert :P
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Battleground is jó volt anno, de az Insurgency szerintem a legjobb MOD!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Új játékmodok és jópár új map került a szerverünkre. Mivel a sima cs-t már kezdtük kicsit unni, gondoltuk egy kis capture the flag, és minigames majd feldobja a dolgot.
Bõvebben ITT van egy kis leírás maplistával, meg mindennel.
ezt láttátok már ? :)
// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Elõre is köszi a választ!
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
:D
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Én azt sem tudtam, hogy mostanában fog megjelenni. Abban a hitben éltem, hogy csomó ideig el fogják húzni.
Én régen sokat játszottam a CSS-el. De mostanában már nem igazán nyomatom. Nem mint ha nem tetszene, csak ezelõtt is úgy töltöttem le, és ugyebár úgy eléggé nem olyan mint ha megvettem volna. =S
Ha sötét van, kövesd a fényt. A fény majd vezet utadon.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
majd
-fullscreen -w 1680 -h 1050 (persze a monitorod felbontása)
remélem erre gondoltál
Segítségre lenne szükségem ugyan is sikerült elállítanom a grafikát a Counter Strike Source-ban és miután újra be akartam lépni a játékba a futó alkalmazás képernyõje kisebb lett és a gépen fut a játék de viszont a kis képernyõ fekete lesz és nem tudok semmilyen beállítást végezni ezáltal sem játszani.
Hogyan tudnám orvosolni ezt a problémát?
Elõre is köszönöm a segítséget.