Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
autoexec mindig a játék elindításánál lefut
Ebben a fórmában írtam be a cfg fájlba, írásvédetté is tettem, de a játékba mikor megnézem a conzolba, ezt írja:
fps_max 121"cl_ragdoll_physics_enable "0
Komolyan nem értem...:S ezt a 3 parancsot, milyen formába yrjam be a cfg fájlba?
A ragdoll az jó.
r_3dsky 0
cl_ragdoll ... al kezdõdõk 0 ra állítása adja.(tabbal végig írja)
amúgy meg korlátozd be 121 re az fps-t "fps_max 121"- el, mert fölé menni úgy is értelmetlen, a lényeg, hogy alá ne menjen soha
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretném növelni az fps számot. Most is van stabil 120, - néha felmegy 200 felé - de többet szeretnék. Olvastam, hogy ki lehet kapcsolni pl. a fáknak a lobkoronáját is.
Tehát megköszönném, ha valaki leírna pár parancsot, ami kikapcsol bizonyos dolgokat, (amire úgysincs szükség), hogy több legyen az fps szám.
Meg, ha van más hasznos parancs, akkor azt is megköszönném!
Köszönöm elõre is!
Köszi szépen!
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
94.199.178.244:27080
195.184.9.35:29010 (ez most nem megy, mert átalakítás alatt van, és nem volt idõm foglalatoskodni vele, de nemsoká menni fog...)
Még egy utolsó kérdésem lenne.
Tudtok olyan magyar szervert ahol 15-20 körönként új map van (Többnyire Dust, dust2, train, nuke, prodigy, cbble)?
Régen még 1.6-ba volt egy nagyon jó szerver asszem
Köszönöm szépen
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
így csak egy féle szkin lesz semmi admin és egyéb custom szemét
cl_min_ct "1"
cl_min_t "2"
ezekkel meg azt állítod be melyik ct és t model legyen, értelemszerûen 1,2,3,4 et választhatsz, a sorrend megegyezik, ahogy a menüben vannak.
esõ meg marad :D
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Tudtok egy jó magyar deathmatch szervert? (Addig is egy német szerveren játszok már 4 hónapja, és csak azon, kéne már egy szerverváltás... :D) Régen a játékban is megkérdeztem, és azt mondják hogy a legjobb a "HALÁLMATEK" szerver. Na de ilyen névvel nem találok. Sztem már nem is létezik...
Ha tudtok ajánlani néhány ilyen szervert,azt megköszönném!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudok pár console parancsot.:
1. Hogy lehet az esõt kikapcsolni aztec-on.
2. Hogy lehet kikapcsolni az admin skin-eket.
Köszönöm elõre is!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
a routerem fajtája tenda w311r és erre hogy lehet ???????????
Úgyhogy szeretnék egy magyar fordítással egy választ
Steam Client
UDP 27000 to 27020 inclusive
TCP 27020 to 27050 inclusive
Dedicated or Listen Servers
27015 TCP/UDP
Vagy ha van a routereden olyan funkció, hogy demilitarized zone, r9viden dmz, akkor ott állítsd be azt az ip címet, amit a router oszt ki neked, így minden portot megnyit a te géped felé.
Megcsináltam a szerót. De mások nem tudnak feljönni rá. A routerrel van a gond. Éd most mit csináljak hogy menjen a szeró a router kihúzása nélkül?
sourcemod viszont sokkal jobb, lehet hozzá pluginokat rakni, nem kell +1 mod emiatt, és nijncs benne fölöslegesen sok szar...
Én a sourcemodra szavaztam, de ez egyéni. Nekem ez jött be.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Azt szeretném tudni, hogy kell feltelepíteni joinsoundot a szerverre?
A joinsound mármint a zene meg van.
Várom a segítségeteket!
@
ha elvesznek a csomagok, akkor laggolsz mint a szar, alacsony értéknél még ki tudja ezt küszöbölni a játék, bár akkorsem tudnak már rendesen eltalálni a többiek.
Net probléma a dolog, loss-nak nem szabad lennie. Ha wifit használsz nem túl gyenge a jelerõsség? Illetve kábelnetedvan? Mobilnetnél és ilyen mikrohullámú cuccoknál szokott még ilyen lenni.
Na jó aki akar jönni az szóljon, pl a jarokeret.com oldalon, elérhetõségek menüpontban a fórumban.
Császtok
Mondjuk nem is lenne gáz a Valve kupon ha nem lenne meg minden játék kétszer.
@
Inkább írd le konkrétan melyik az...
http://steamcommunity.com/id/tejeskif-lee/inventory/#440