73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#73749 hát, jelenlegi id-t lehet konvertálni profil id-re, onnan pedig valahogy biztos, lehet új fajta id-re konvertálni. Egy ilyen ide-oda konvertáló cuccot, meg biztos csinál majd valaki :) -
#73748 Hmm, miért nem? A Steam ID az az accounthoz tartozott eddig, nem pedig a játékhoz. Minek változtatják meg? -
#73747 Ban listával csak 1 a gond hogy elviekbe a STEAM ID nem ugyanúgy néz ki majd GO ban mint eddig :D SZal lehet előröl kezdeni ha minden igaz. :D -
#73746 Ja légyszíííí ezt ne reklámozd....már így is 150 a ban lista. Lassan nem férnek el a pályák. . -
#73745 Vitatkozom. Szerintem a régiek fogják kipróbálni. Az újakat csak szeptember közepe/végére várom. Nálunk is kérdéses a játékosok. Még nem döntenek, illetve kivárnak.
Mint mondottad mi bepróbáljuk már ha ti benne vagytok. -
#73744 Lesz benne ELO rendszer, meg matchmaking, meg miegymás. Elég sokan fogják valószínűleg azt tolni, és szerintem a "privát szerverek" kicsit a háttérbe fognak szorulni. Aztán fene tudja. -
#73743 Azol nagyon nem pub on gyakorolnak de azok akiknek úgymond példakép azok meg igen. Elég sok fiatalt meg tud szólítani így a játék hogy új kiadása van sok lesz a kezdő az biztos. -
Borg #73742 Mondjuk a progémer csapatok meg a ligák pont hidegen hagynak :) Sőt, ha minden progémer itt fog gyakorolni a publicon, az egy pont ellene. -
#73741 SG már nem hiszem hogy lesz, viszont a régi motorosok ha jól tudom át fognak állni (ala Gabencék) szóval lesz hol játszani.
@Borg:
Elég jól halad egyenlőre, sok csapat váltott vagy váltani készül a nagyobb online ligák mind felvették már a versenyszámok közé.
Most már minden az AUG 21. ei rajton múlik és az utána következő 1 hónapon.
Illetve hogy mennyi supportot fog kapni a fejlesztőktől.
Kíváncsi leszek a játékos számra akkor majd mert a mostani 1500-2000 az lófütty a cs1.6 és css egyenként 45K-s számához képest, illetve ami nagy meglepetés volt számomra az a Dota 2 70K+ os számai. -
Borg #73740 Én is megvettem, mert 9 euron nem fogok szarrágni, de sajnos nem hiszek ennek a felvirágzásában... úgyhogy szervert is inkább olyan csináljon, aki még lelkesedik érte :) -
#73739 Megvettem a CS GO-t, majd csinálni kéne egy SG szervert aztán csapathatnánk keddtől. -
#73738 Ócsób meg ahogy előttem is leírták beta 14. től -
#73737 14-én béta access. -
#73736 jár valami extra az előrendeléssel? -
#73735 *Bought! :)
heil! -
#73734 Buyed :) -
#73733 Elvben ma 19:00 tól lehet előrendelni. -
#73732 Nagyon jól beszélsz! -
#73731 [/OFF]Az FPS játékok forradalma! Egy új korszak köszönt ránk...[/OFF] -
#73730 AUG 21 piros betűs ünnepnap lesz!
Ám felesleges a farokméregetés, aki játszik vele játszik, aki nem az nem. -
#73729 +Lacccca: Rohadtul nem a profi játékosokról irkáltam, ha nem tűnt volna fel. Olyanokról, akik kicsit is komolyabban veszik a játékot az átlagnál. Profikat kár belekeverni, mert nekik megmondják, hogy milyen játékkal játszanak, milyen egérrel stb(meg rohadt kevesen is vannak).Persze ott a pénz a lényeg, de biztos, hogy amúgy is szeretnek FPS-t játszani.
De most hirtelen meg is világosodtam. Ez a GO az FPSek FPSe. Olyan esport lesz belőle, hogy minden esport rajongó és esport játékos csak ezzel a briliáns esport játékkal fog játszani. Özönlenek majd az RPG/RTS játékosok is és a nagy játékos közösség együtt tolja majd a GO-t. Örvendezzetek!Halleluja! -
#73728 :D -
#73727 Ki írta, hogy senkinek? Bazmeg de utálom az ilyen kiforgatós embereket... -
#73726 Végül is ja senkinek sem tetszik a CSGO :) >
http://www.counter-strike2.hu/hirek/kulfoldi-scene/feloszlott-az-sk-gaming-harman-valtottak-csgo-ra_2012-08-01
http://www.counter-strike2.hu/hirek/e-sport/a-verygames-nyerte-a-4pl-csgo-tornat_2012-08-01
http://www.counter-strike2.hu/hirek/kulfoldi-scene/oszlott-a-check-six-irany-a-csgo_2012-08-02 -
#73725 Fúú, ütős cucc lehet. -
#73724 Á, ilyen nem történt Roger6. :) Nem tudom miről beszélsz. Miért írtam volna Segédmunkást mikor a PRO játékosokról beszélünk? :D Haha -
#73723 Tehát először írsz a PRO játékosokról, majd összefüggésbe hozod a segédmunkásokkal, és miután kérdezlek, azt írod, hogy nem írtál ilyet. Te add meg a receptet az italodhoz, abból kérek kettőt. (Segédmunkás IS...) Kiemeltem a lényeget. -
#73722 Iszonyúan eltértél a tárgytól és ferdítesz ez is csak a hülyeségedet igazolja.
-
#73721 Én nem írtam ilyet, szóval áruld el mit iszol! -
#73720 Most komolyan leírtad a segédmunkás melója és egy pro játékos kontextusát, vagy valaki valamit beletett az italomba, és haluzok? -
#73719 "Baromság, hogy nem élvezik. Ha nem élvezné nem játszana."
Ja, kizárólag élveztből tolják. Az elég nagy összegű díjak smafu. :) Segédmunkás is azért pakol, mert ehhez van kedve, ezt élvezi. -
#73718 "Ebből a hsz-edből meg már kilóg a lóláb hogy egyszerűen nem vagy képes tanulni és inkább lehúzod mint magadon változtatnál mert biztos a programban van a hiba." - Ha egyszer valami gyengébb akkor gyengébb. Citroen c3 vs. Nissan GT-R. Akármennyire megtanulod a kis C3-masodat, sose fogod (hack nélkül) legyorsulni a GT-R-t. Vagy más. Bármennyire megtanulod te a BF3-mat, attól még egy esportra alkalmatlan s.ar marad. A randomitás nem értem mért lenne jó a versenyzésben. Mért jó az, ha kevésbé számít a skill?
"A skillesebb játékosok azok akik eljárnak versenyekre lanokra ők sose élvezetből játszanak. A casual játékokba meg jó a hangulat ahogy én észrevettem szóval ott sem értem mi gondod lehet." - Hát nemtudom...Én amikor aktív voltam rohadtul élveztem a meccseket. Ha olyan játék lett volna, ami felidegesít, nem élvezem vele a játékot és az elvárásaimnak nem felel meg nem játszottam volna vele.
Baromság, hogy nem élvezik. Ha nem élvezné nem játszana.
De mindegy is Én egy nub vagyok... Ez az első fps amivel játszottam... Nem értek hozzá... -
#73717 Hát akkor látom te nem ismered a játékot.... nem véletlen van benne kapásból Causal meg Competitive mode....
Ebből a hsz-edből meg már kilóg a lóláb hogy egyszerűen nem vagy képes tanulni és inkább lehúzod mint magadon változtatnál mert biztos a programban van a hiba.
A skillesebb játékosok azok akik eljárnak versenyekre lanokra ők sose élvezetből játszanak. A casual játékokba meg jó a hangulat ahogy én észrevettem szóval ott sem értem mi gondod lehet. -
#73716 Jól van akkor te már nagykirály vagy a mechanika tanulásoddal...Ettől még nem változik semmi. Ez egy populárisabb játék, mint az elődei. Az alacsonyabb skillt kicsit felhúzzák, a magasabb skillt meg lehúzzák. A skillesebb játékosok kizárt, hogy (élvezetből) játszani fogják a GO-t hosszú távon. Ezért kell (még mindig) Quakelni -
#73715 Akkor erre nem volt lehetőség és ok sem, pont virágzott ez az E-sport ág szóval jól megtűrték egymást. -
#73714 Szerintem 1.6 alól is ki kellett volna húzni a talajt anno. Lehet hogy jót tett volna a Sourcenak. :) -
#73713 Minek osszuk meg ha te is csak azt tudod hajtogatni hogy " nem érted meg amit mondani akartam" közbe meg igen.
Egyébként meg tetszik nem tetszik vagy váltasz majd vagy marad egy erősen megfogyatkozott létszámú sceenbe ami még gyorsabban fog amortizálódni (már a jelene-hez képest is). Mivel a CS1.6-ot és a CSS is jelenleg csak az E-sport illetve néhány közösség tartja még életben.
GO után ezek alól kihúzzák a talajt mert már nem érdekesek (jók voltak, a maguk idejükben és ideje alatt de eljárt felettük az idő) -
#73712 Hát apukám akkor ideje lenne megtanulnod a CSGO mechanikáját.
Érdekes módon én el tudtam vonatkoztatni attól hogy CS.16al(igaz nem sokat) és CSS el is játszottam és nem úgy akartam menni hentelni benne ahogy azt megszoktam, magyarán újra tanultam játszani egy új játékkal.
Habár lehet hogy szerencsétlenségedre vagy a géped rossz (ami az aláírásból ítélve kizárt) vagy a netted vagy szimplán szar minőségű szerverre kerültél de még az is lehet hogy az ellenél volt valami galiba.
Én spec LAN on próbáltam ég és föld a CSS és 1.6 hoz viszonyítva a találatok pontossága nem random shit, illetve itt jegyezném meg hogy már nem elég a modell elé mögé vagy a közelébe lőni mint CSS,1.6 ba hanem a modellt kell eltalálni és azt sem mind1 hogy hogy mert ugye eddig nem volt különbség hogy a felemelt kar alatt találtad el de most az a golyó nem talál mert ott nincs hitbox az a modellre van feszítve. -
#73711 Aki nem szereti azt, ha a randomon múlik, hogy öl vagy meghal az utálni fogja a GO-t. Egyszerűen nem lehet pontot lőni benne. Ezért mondom mindig, hogy a skill nem jön ki. Összejön egy "low+" és egy "med+" csapat. A "low+"-nak szinte ugyanannyi esélye van nyerni, mint a "med+"-nak. 1.6-ban lövök pl. 30/8-at. Ugyanezzel a skillel GO-ban lövök 30/20-at.
A Source is több sebből vérzik, de még mindig jobban játszhatóbb, mint a GO.
-
#73710 De hát pont ez a baj, hogy a pozitívat is meg kell osztani. Nektek, akik próbálták, és van róla véleményetek! Van béta kulcsotok, így adnak a véleményetekre. De ha csak azt hajtogatjátok, hogy aki nem beszél, annak tetszik, ezzel nem lesznek előrébb Valvéék. Bár biztos ezt is rosszul gondolom, mert aki kussol, annak tetszik.
Ja, és még valami. Ha utána nézek híreknek, az miért zavar, miért illetsz ezért jelzőkkel? A hírekért nem kell 600 fórumot követned, én az első találatra kattintottam. Bár biztos másoknak ez nehezebb, mint nekem.