Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerveren továbbra is van restriction az awp-re meg egyebekre.
k9duli
jaja annyi esély van hogy szerez az ember egy awpét de akkor is köcsögség.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Szega87
JK2 egy az egybe source alá , hát az fps szám nem valami jó alul :S

Ugye ezt is felrakjátok? Custom map a vip modhoz, Star Wars-os.
Szega87
de_inferno feeling , de mintha már lett volna ide belinkelve <#wow2>

Újraindult az FPSbanana! Mostmár megnézhetitek a mapot.
Lompi73
Bóóódog szülinapot PUNK ZOLI!!!!!
Még 2-ccer ennyit!
<#bohoc><#taps>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Meg minden másra is. Lehalt a szerverük valszeg.
Most vmi baja van az FPSBananának mert nekem is azt írja ki.
Szega87
a linkre kattintva ez jön be : "Unable to select database"

A VIP mod csak akkor aktíválódik, ha as_ mapra szavaznak el az emberek.
Ilyenkor a szerver le is küld mindent a mapokhoz hasonlóan, ami kell a VIP modhoz.
Szal lényegében észrevétlenül fog menni a VIP mod, ha a sejtéseim nem csalnak.
M@TriX
nem nem csak az lesz, olyan mapok mint a többiek, mint anno....
bombás/túszos/ViP

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

A Inferno Bis Map (v1)-ot néztétek már?
Szega87
semmit nem fogsz észrevenni a vip modból csak azt hogy ha as el kezdõdik a mapneve és ct vagy , néha nem tudsz venni fegyvert <#eplus2>

miii ,most a vip mod lesz csak az sg szerveren,vagy ez olyan mint a custommap,hogy az aktuális vipes map mellettt vannak alap dustok meg officok??
Shep
Bátorkodnék megkérdezni, hogy honnan tudom lekapni a vip modot, valamint az egyéb mapokat?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az mi?
Na, vip mod is vándorol felfelé. Összvissz 300mb 57k/s-el ki lehet számolni, mikor tudjuk tesztelni 😊
Shep
Hát azt hiszem csak fel teszem a szorszot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

köszönöm szépen!<#vigyor2>
Francba, sourceMM kell a VIP modhoz...ehh.
Jó látni h olyan mapok is felkerülnek, amiket én ajánlottam 😄. Konkrétan a cs_eclipse és a de_egyptkm.Szal majd próbálok továbbra is mapokat keresni 😊. Amúgy fent leszek 13:00-kor, majd addigra leszedem a mapokat.
M@TriX
nekem tetszett, hogy valós helyrõl mintázták, nem emléxem miért dobtuk anno, de tõlem bedobhatjuk megint 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Jah, ez volt már. Nem egy igényes map, a textúrázás, meg az ötletek is hiányoznak belõle.
Szega87
azér kérdeztem rá hogy ismeritek e ! nekem nagyon bejött tegnap publicon , de ha jól tudom mosst már van lehetõség visszaszavazni régi mappokat , egy próbát megérne

M@TriX
errõl biztos beugrik Borg

Szega87
utánaszerkesztettem <#felkialtas>

M@TriX
régi map anno néztük, végül nem maradt...
már nemtom mi volt vele a gond.

Linket. Nem láttam.
M@TriX
jó hírek 😉

Szega87
??? errõl halotattok már? tegnap töltöttem le mikor külföldi serveren játszottam , nagyn pörgös nagyon jó publicra

bõvebben itt

Na, átrágtam magam a map témákon:

cs_eclipse - Megy fel a szerverre. Sötét, nightvision only map, ilyenünk még úgysincs 😊
de_meatfactory - Megy fel a szerverre. Elég jó ötletes map, egy húsgyárban kell robbantgatni.
cs_thunder2006 - Megy fel a szerverre. Egy újabb megvalósítása a thundernek, nem rossz. Majd kiderül ezt a verziót mennyire szereti a nép.
de_beachassault - Megy fel a szerverre. Olyan, mint az fy_omaha_beach mapunk volt, csak pöttyet igényesebb annál 😊 Jobb a bunkerek rendszere, van belsõ tér is rendesen, és a terrorokak kell bejutni a bunkerrendszerbe robbantgatni.(amire esélyük is van)
de_egytpkm - Megy fel a szerverre. Az egypt_1 mapunk final verziója. Bombahelyek megjelölve, egykét új hely, meg egykét elzárt hely.
de_monach - Megnéztem, nem egy igénytelen megvalósítás, de a játszhatósága pontosan nulla.
de_dust3d - A megvalósítása rendkívül igénytelen, de amúgy lehetne belõle jó map. Szal ezt most kihagyjuk.
de_sideways - Megy fel a szerverre. õõõ... nem akarom lelõni a poént, de asszem az utóbbi idõk egyik legötletesebb, és legérdekesebb mapja 😊
de_ipadu - Nem rossz, de full unalom, és átgondolatlan layout. Kihagyjuk.
de_ruinas - Megy fel a szerverre. Egy dolgot basztak el rajta: Kihagyták a nevébõl a dustot 😊
cs_apartements - Nulla map, semmi érdekes nincs benne.
de_beroth_beta - Nem volna rossz map, a koncepció jó, de nagyon béta. Pont ami érdekessé tenné, a bejárhatóság, az nincs meg rajta. Kihagyjuk.
cs_stronghold - Néhány bugtól eltekintve nem lenne rossz map, de így most kihagyjuk.
de_mill_75th_b1 - Talán 1.6 alatt még lett volna sikere...
cs_estatesource_beta - Érdekes estate megvalósítás, egész új szemszögbõl. De sajnos sivár, és igénytelen is.
da_factory_v2 - fy map, teljesen nulla.
de_pariah - Ugyancsak nem lenne rossz, de unalmas, és sivár.

Nekem speciel a sideways jön be a legjobban, remélem 13:00-kor neki tudunk állni mapokat tesztelni a szerveren. Talán még a VIP mod is fentlesz addigra.
Szega87
Punkzolinak Boldog Szülinapot !!!

Szega87
nem a béta van fenn , kb 2 hete ez van fenn , de köszönjük azért <#worship><#eljen>

Az egyiptomos pálya új változata itt található: de_egyptkm. Sztem tegyétek fel, ha már a béta fent van.
cs:cz-ben vannak ilyen botok, azok mennek minden 1.6os palyan.

M@TriX
jah ez néha elég érdekes tud lenni az összes T awps volt mi meg ott rohangáltunk. persze leszedtem egy T-t elvettem egy AWP-t és leirtottam õket 😊

ez volt az elsõ élményem, így pozitív 😊

amõgy sztem lehetne még erõsebb a ViP

Szega87
Jó reggelt <#wave>

as_arctic by: Vulcan
- as_courthouse by: DjBourgeoisie
- as_crisis by: Kevin Hilton
- as_fleeiraq by: Shaun Amos
- as_italy converted by: L.Duke
- as_oilrig_dj (Sourced Version) by: DjBourgeoisie
- as_oilrig_wk (Remake Version) by: Wheel-Knee
- as_trashedmansion by: small_sumo
- as_vespa by: Forte

as_vespa hatalmas ! mini italy feelinges ultrakirály map

Shep
Nos, hát akkor mely as_ mapok vannak a szorszban?

attiGT
1.6

Persze, a css beépített botja.
De ha a maphoz nem mellékeltek nav filet, akkor nem fog menni.
Tud generálni automatikusan is, de az a legtöbb mapon kalap kakit nem ér.
attiGT
A CSHU-s "Pod Bot All in One" botok nem minden pályán lehet veük játszani. Meglehet oldani? Van olyan bot ami mindegyik maphoz jó?

stp4trick
A bûnözõk mindig is a bûnüldözõk elõtt jártak mind pénzben, mind technikai fejlettségben, felszereltségben. <#eplus2>

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Jó kis régi Oil Rig...😊
BSZ PunkZoli! 😊

http://thenamelessphoto.com/

k9duli
Vip mod fekszik nekem is csak nem teszik hogy terroroknak awp, és ct-knek meg nem!!!! Vagy a ct-k szegények, nincs rá nekik pénzük ilyenre?
Nem az awp hiányzik hanem az egyenlõség.Ha nekünk nincs, akkor nekik sem legyen.
Cod2-nek megint adtam egy hódítási esélyt, de nem élt vele, shift+delete😄

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Szega87
Szega87
as_Tundra bugos mert t spawnnál beszorultam kisebb jéghegyek közé <#oooo>

Szega87
én benéztem a duli által megadott server cimre , elég jol feküdt nekem a vip mód , mondjuk respect cs2.hu gabinának mer õ is jó volt mig ot volt

Shep
Na ha lesz vip mod, lehet felnyomom a szorszot, annyira hiányzik már egy jó kis tundra, bár itt gondolom az sajna nincs,de bánja a baj, csak vipes legyen.