Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Namost azért én elég ritkán fakadok ki, de az már nagyon durva volt. Hidd el, elég tapasztalt vagyok ahhoz, hogy tudjam mi a saját bénaságom és mi a program hibája. Egyszerûen tele van olyan hibákkal, amik talán nem is bugok, hanem egyszerûen rosszul vannak megcsinálva. Gondolok itt pl arra, hogy nemegyszer történt velem az, hogy egy lépcsõn álltam, rámdobtak egy gránátot és az alattam lévõ lépcsõre esett, felrobbant az arcomba és nem sebzett. Az elõbb egy hasonló helyzet alakult ki, mert közvetlenül rájuk dobtunk két gránátot és nem haltak meg, azért nekem ez sok, akár hiba, akár így van direkt, baromság és nagyon idegesítõ!
Azért, mert ezekenek a történeteknek a jelentõs része csak onnan ered, hogy amit más valaki le mer lõni titeket, egybõl a titkos összeesküvést, meg az ellenetek dolgozó bugokat kezditek keresni. Azt hogy most épp elbasztad, mert egyhelyben álltál, õk meg mozogtak, és így téged volt könyebb lelõni, vagy a gránát sebzését kitakarta valami, erre feltételezés sem indul. Csak a bugokra mindig.

Attól, hogy valóban vannak furcsaságok a CSS-ben, ezek még teljesen szubjektív megítélések maradnak, és az esetek többségében a kedves user csak szeretné, hogy az éppen átélt dolog is a bugnak, és nem a saját bénaságának/pechjének legyen betudható.
urbijoe
ezt birom mindenki belátja hogy szar a CSS: de ha beirod a véleményed Borg egyböl azt mondja hogy nálad van a hiba, vagy béna vagy és azért szidod

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

aha

Kezdek kiábrándulni ebbõl a gamebõl de NAGYON! Most is... aztecen Tként beorhanunk fakapun, a bombalerakónál guggol 2 ct és lõ, odadobunk 2en 2 gránátot és 3 méterrõl elkezdjük õket sorozni, mi lett? megdöglöttünk! na persze, azért már ez túlzás hogy szerencsejáték szinten számolja sebzéseket! ha olyna kedve van egy gránát 25 dmg de ha másmilyen akkor 85!
janos666
Ez engem is nagyon felbaszott mikor megfigyeltem ugyaníg offline játékban. Ha ugrsz egyet az AWP-vel akkor felfelé haladás közben a fejed búbja fõlé megy a golyó, de úgy hogy az álladon át lehetne berajzolni az útját, ha lefelél pottyansz az ugrásból akkor a saját lábfejedet lõnéd szét. Ez azért durva, már csak annyiból is hogy magad sértenéd meg ha így ugrana a hõs T/CT az AWP-vel, de ha mégis ilyen szerencsétlen akkor a képen is mozoghatna a fegyvercsõ ha ugrasz.
Köszi

Topik keresõ alul, rákeres, megcsinál, örül.
Hali!
Újraraktam játékot, azóta ha belépek a cssbe, mindig eltûnik a Favorites fülön belül a szerverek listája. Bármilyen ötletet szívesen fogadok.

FIGYELEM ÚJ SGTEAM JELENTKEZÕK!

A jelentkezések elbírálása érdekében mindenki, aki szeretne SG TEAM tag lenni (CSS, BF2, COD2), a következõ tartalmú hozzászólással csekkoljon be az SGTEAM topikba (saját fórumok).

1. Életkor, játékbeli nick(ek).
2. Mely játékokban van/lesz jelen aktívan.
3. Ömagáról pár sort, hogy mik az elképzelései a team tagsággal, és a játékokkal kapcsolatban.
4. Milyen munkát vállalna szívesen a team dolgaival kapcsolatban. *

*: A munka vállalása nem kötelezõ, de természetesen jobb bírálati eséllyel indul, aki kreatívan hozzá fog járulni az ügyekhez. Ilyen feladat lehet bármi egyéni új dolog, vagy a TEAM HQ-n jelenleg is megtalálható szekciók valamelyikének gondozása (hírek, PoTD, map témák, stb).
Ezenkívül célzottan keresünk a következõ feladatokra embereket:
- Grafikus (PS, vagy bármi hasonló programban jártasság): Feladata az új weboldalunk (koncepció már készen van) grafikai hátterének készítése lenne a csapatban. 1, max 2 fõ. - NEM WEBOLDAL KÉSZíTÕT KERESÜNK, HANEM CSAK GRAFIKUST!
- Flash/Grafikus: Feladata a team számára topik és reklámbannerek készítése, valamint a HQ grafikai elkészítésében való esetleges részvétel. 1, max 2 fõ.
- Map elemzõ: Új custom mapok részletes elemzése, havi 2x rendszerességgel. Játékonként max 2-2 ember.

Az SGTEAM topikba való (meghatározott formátumú) bejelentkezés határideje 06.02.20. Hétfõ, 19:00. Aki lemarad, az most kimarad. A tag beszavazás ugyanis ekkor elindul, és akit nem ismer a csapat, arra nem fog szavazni.

GL!
Shep
Mi annak a parancsnak a neve, amivel azt tudom bebindelni, hogy az adott gombra a legerõsebb fegyvert kapja elõ?

Azt hiszem némileg hiba volt feltenni a cuccot, ez még mindig az ilyen fussunk gyorsan közben tunkoljunk és úgyis bejön kvék szerû játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

urbijoe
tegnap nekem meglepö modon beadta a találatokat
de ma már lehet hogy nem igy lesz <#buck>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

hi all!
van accountom végre de nem tom megszerezni steam en keresztül a source -t :/ plz help me

stp4trick
ja persze, nem is erre gondoltam, de mind1, hagyjuk, szar, egyre szarabb, érdekesebb és kész

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

k9duli
css nem szimulátor.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

stp4trick
igen tudom, de ez élesben azért nem így mutatkozik meg, lõttem már egy keveset pár 10 féle fegyverrel, hogy tudjam

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

'de közben nem álltam meg'

stp4trick
create serverben az elõbb olyat csinált, hogy awp-vel mentem elõre és balra elõttem lent egy hordó volt, rárántottam a célkeresztet, de közben nem álltam meg, elsütöttem, és jobbra elõre csapódott be a golóbis, és ez offline, online meg hajjaj

Zsoltika 007
Valahogy nincs kedvem ezzel a vacak játékkal játszani. Tele van bugokkal, az hogy mennyire vagy jó 50%-ban tõled a többi a netedtõl meg a játék kedvétõl függ...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Most pl nagyon sokan vannak és az utóbbi 3 órában így volt...
hamar elmenekültetek -.-

Lompi73
Most dúl a cod2 õrület! Ezért is vannak kevesen, egyépkén olyan 9-tõl (este)

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

stp4trick
amikor nincsenek kevesen

mért vannak a serveren mindig oan kevesen?mikor szoktak sokan lenni?
stp4trick
FAQ

M@TriX
mert alapban "~" jelen van, a config cfg-ben írd át vagy a settingsbe is be lehet talán, bár utóbbi nem biztos.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mateos
HI! valamilyen okknál fogva nem tudom behozni a console-t probáltam már az össze billentyûzetet de semmi. nem lehet valahogyan beállitani, hogy melyik gombbal hozza elõ.köszi
stp4trick
HBD<#taps>

A VIP mod külön is rendelkezik az AWP használatról, így ott egyátalán nem megengedett.
És pontosan melyik Mani-Admin Plugin lenne az? Ezen az oldalon hol találom mi a neve?
Shep
tud valaki egy linket adni a nextwish script packhoz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

attiGT
Hogyan lehet úgy letörölni a CS 1.6-ot hogy a server lista megmaradjon?

M@TriX
CTként Vip modban tudtommal nincs.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Huh, kár hogy lemaradtam a tesztrõl, de most hétvégén tutira tudok elemezni egy mapot!
Szega87
6 vs 6 ba elvileg kéne lenni awp-nek oldalanként 1 nek , de nem volt , mért?

M@TriX
awp restrictel elég jó és élvezetes sztem a ViP mód.
néha T szagú, de Ct összefogással simán lehet meglepetéseket okozni, mondjuk testel védéssel, ezt én szoktam alkalmazni, jó poén 😉, pontosabban haláli jó poén 😉

M@TriX
én élveztem amikor odarakott 😊

Szega87
as_oilrig-et megszerettem de néha a terrorokat a ct base re rakja 😛

Na, leteszteltünk mindent, és minden mûködik jól 😊

7 új custom map

VIP mod + 11 új as_ map.

Ha megis problema jelentkezne valamelyiken, szoljatok 😊

SGTEAM: map tesztelok, es elemzok munkara fel 😊
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!
A saját szerveremen, hogy lehet megcsinálni azt, hogy mikor lelövök valakit vagy lelõnek mutassa vonallal, hogy honnan lõttek le! Valami admin-plugin lehet?! És ha az akkor be tudnátok linkelni honnan lehet leszedni?
Köszi!
k9duli
Na ez jó hír😊
Este jövök a vip modra, addig jó és igazságos beállítások legyenek😊
Most fogtam bele a 90 kép/sec kiszedésbe, ugyhogy most nem szakítom már meg:S

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Na lehet húzni be a szerverre 😊

VIP mod + as mapok
új custom mapok

Ezenkívül a legújabb map kiszavzaás is elindult, tessék szavazni.

Az elõzõ szépségverseny eredménye:
egypt 19
losttemple 14
militia 14
hiddencity 10
thematrix 10
+dust2 10 (ez is bentlesz, mert holtverseny volt az 5. helyen)
Ezeknek a mapoknak majd egy-egy napot szentelünk, amikor megállás nélkül futnak. Valszeg jövö szombat lesz az elsõ.
mét?
ne legyel szereny -.-

jolesik<#buck>
köszi
egyszerennyi még is bõven elég 😊
A VIP mod és az uj mapok is fentvannak a szerveren, de aki most joinol még ne váltson rájuk. A fashttp-re még nem értek fel.
Hát, 1kor még ebbõl semmi nem lesz.
M@TriX
jah tényleg, az jó, mi általánosítva mondtuk a ViP módról, máshol nincs ilyen.