Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na kipróbáltam énis ezt a vip modot. baromi nagy csapat munka kell hozzá. max akkor van esélye elsunnyogi a vipnek ha sok hülye T kirushol és azt valahogy túléli vagy észre sem veszik..

http://thenamelessphoto.com/

Majd beállítjuk jól 😊
Délelõtt megnézem a témát majd.
urbijoe
ez nem lehet rossz ,talán lessz ilyen mod a szerveren?
akkor kiprobálom

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
150 hp 125 üs kevlar sourceba bocsika <#wave><#pias><#kuss>

Régi cs-ben is volt már ilyen.

Van egy VIP (nagyon fontos személy), ami minden körben más más emberre osztódik ki. Ez az ember a CT csapatból csak USP-vel megy, de 200 armorja van. Õt kell megvédjék a CT-k, amíg eljut a helikopterhez a mapon keresztül. A terrorok meg lelövik, ha tudják 😊
Az ilyen mapok as_ -el kezdõdnek (assassination).
urbijoe
mi a szar ez a VIP mod?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

k9duli
Az utolsó itt szöveg ugyanaz a link sry

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

k9duli
steamen belül nem, játékon belül igen, meg külön fájlba is.
itt ez egy átdolgozott ahol csak belekell másolni a fájlokat megfelelõ helyre, nem kell letõlteni más szarságot.Gondolok a vapourra itt.itt

a ViP cuccot amúgy steamen belül le lehet szedni?

mivanmá mindenki kodkettõzik?

M@TriX
na gyertek inkább gémelni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

k9duli
Nagyon bocs sorry offért de vip magyar server ha van aki nem bírja már:
87.229.7.190:27015
Egyébként vipre is jönnek már a custom skinek akinek nem tetszik a mostani.

Szega87

M@TriX
kivéve az off/minimumot jelent? nekem 123fps

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

off
max vga. procid próbáld meg húzni hátha tiéd is bírja a tuningot
on

janos666
Nekem 77.23-at, de szinte tizedre pontosan ennyit ad 2X AA és 8X AF mellett (nagyobb szûrõkkel már csökken), ezért így használom. A proci lehet a gyenge (több mint 2 éve szolgál már) mert hiába butítom a grafikát, sokáig nem moccan fentebb az átlag FPS, csak ha már ocsmányodni kezd a kép.
Jajo, neked joval jobb a géped 😊
Nekem 86fps-t nyom amúgy.
jaja azon. a64 3500+,1kg 400ram, x800xt

Milyen gépen? Azon a beállításon amit irtam?
116,82fps

Szega87
fél órát voltam fen nem rég s üres volt most töltöm lefelé a progim at megyek kb15 perc <#vigyor1>

gyertek szerverre ,játszhatnékom van!!
1280-ban minden maxon kivéve AA/AF/HDR nektek mennyit nyom a VST?
Szega87
én nekem serverrõl jött le és müxik <#eplus2>

k9duli
Nekem nem jött össze a szerverrõl való letõltés, bár lehet szarúl állítottak be valamit, a lényeg hogy most tökéletes a vip.Mert külön a vapouról tõltöttem le.

M@TriX
a CS2.hu szerint: "Mivel szerver oldali plugin, így nektek semmit nem kell csinálni csak felmenni a szerverre és megvárni, amíg letölt egy két modellt, illetve a pályákat. Induljon hát a vadászat."

szóval ha ez igaz akkor nem sok akadálya lenne, hogy felkerüljön elméletileg.

bár látom, hogy van valami kliens cucc is, de az lehet annyi, hogy aki akarja az leszedi egybe akinek meg nincs meg vagy lusta annak meg letölti a gém.

M@TriX

M@TriX
úgytom offline is lehet kapni, mostmár az EA kiadásában.
így hirtelen most nemtom de rászörcsölhetsz egy kicsit online webáruházakba.
vagy nézz szét a Steam-en.

Ja és az mennyi? És honnan rendelhetem Online? ^^

M@TriX
a helyedben megveném a CS:S+DoD:S pakkot és kész az sztem most a jó vásár.
és esetleg veszel egy HL1 keyt, akár használtan is, pá 1000(persze teszteld elõtte) és akkor megvan mindened...

Persze a sima Source nem ilyen all in one meg ilyenek most van 8-9 ezer ft-om és megszeretném venni a source-t... azért hogy letöccsem a DoDot, a régebbieket meg DOD:Sourcel jatsztak!!!

A rohadt élet 😞 Akkor CS:Source-el nem tom steamrõl letölteni a DoD 1.2-t?????

M@TriX
a régebbi DOD nem a Source motort használja, amúgy nem tudtommal, a Hl1 és a HL2 az két külön dolog...
persze gondolom van all in one pakk...

Srácok, ha én megveszem a Source-t letudom tölteni a CS régebbi részeit? És a DoDból a regit... Plz help!!!

Akkor ez már olyan mint a Black&White varázslás.. DD

Shep
Ok kösz akkor, továbbra is 1.6 ott legalább kevesebb, a jön a láma rota gyerek és lemákol.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

...és az utolsó skuló mindig fejes.
😊
Én mostanában azt figyeltem meg, ha alulról felfelé, vagy fentrõl lefelé rántottam át az ellenfél fején a célkeresztet m4a1el akkor azonnal beadta a fejest. Viszont ez marha nehéz, mert ugye majd mindenki picit oldalazik.
De lehet érdemes gyakorolni.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Csak kicsit el kellene mélyülni a témában, és máris jobban menne.
Steampowered fórumon pl már keringenek infók arról, hogy az a bizonyos random szórás pontosan mennyire, és milyen módon is random 😊
Pl egy clipbõl az elsõ 7 golyó útja ír csak le szabályos szórást, tehát az kiszámítható. Ha tovább darálsz akkor AK-val le kell húzni térdre, M4A1-el pedig egy 7-est kell leírni, lentrõl felfelé. Az utolsó 10-13 golyó egy tárból viszont totál összevissza megy ki (ha folyamatosan lövöd az elejétõl), szal ott nem is érdemes próbálkozni a darálással 😊
Szal a célzás meg szórás még csak kitanulható, a gondok inkább ott kezdõdnek, ha az interpoláció miatt differencia lesz a látvány és a szerver történései között. Ahogy azt a két video is mutatta. Erre meg valahogy nem hiszem, hogy egyhamar pontot tudnak tenni. Gyanítom bármely más játékban, így a COD2-ben is jelen van ez, csak esetleg ügyesebben verik át a játékost 😊
A CS lenne a legtutibb játék ha minden a helyén lenne.Mikor elkezdtem játtszani vele csak néztem hogy lövöm a "csákot" azt nem hal meg,, kérdem a többieket,hogy van ez?
-áá itt más a helyzet... mondják
-löjj melllé,fölé,alá ide,oda,akkor tuti meghal..
Na itt mondtam hogy a CS fel***tja a fizikáját meg a grafikályát magának,mert ez elrontotta az egészet..
Aztmondták meg kell szokni,
-hát köszönöm...

<#csodalk>

Hát igen... a cod az ilyen de legalább ott az ellenre kelll célozni nem a szellemképére,a kettöböl kéne egyet faragni és jol érezném magam....

összes az :o

Shep
Ezer éve nem jártam itt, kérdezném, hogy a hitboxok meg lettek már hegesztve rendesen? Vannak még kamu fejesek, stb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

k9duli
Hát mondjuk ugyanannyiba kerülne mint a dod:s multiplayerbe akkor szerintem dod:s sokkal jobban fogyna.Sources fizikához szokva meg a cod2 pffffff😄DDD
Hát igen az anticheat hiánya még egy nagy negatívum.
Azért adok még egy két esélyt a játéknak hátha legalább a véleményem jobb lesz róla.
Sõt megmerném kockáztatni hogy majdnem a kutyát nem érdekelné ez a játék ha vagy kerülne 10000-15000ft-ba(és muszály lenne multihoz).

sokkal jobb lenne, ha azert is penzt kene adni, es nem jatszhatna vele akarki. ez rontja el. meg az hogy semmi anticheat nincs.

k9duli
hát minél többet ölsz annál több +300$ és ha csapat nyeri a kört akkor plusz megint $ ha lerakod a bombát akkor $.
Akkor nem kapsz semmit ha végig kempelsz.És ezekbõl a $ lesz a fegyver😄
COD2
Hát kiprobáltam a cod2tõt, hát nem voltam hasra esve egyáltalán, ez az elsõ nap a játékkal azt hiszem csalódásként írom be.Pedig nyomtam 2.0 ratiót is, meg amikor lelõttem valakit nem éreztem semmit, mert mintha egy fogyatékost lõttem volna le, olyan hülye mozgásuk mintha beszartak volna, és folyton a seggüket a földhöz verik, meg ugy bevannak lassúlva.Hát most méginkább nem bántam meg a dod:sourcet.De még azért probálgatom a cod2tõt hátha csak kostolgatni kell még.Meg azok a kempelések ahol ott mennek, hát undorító.Pff meg a gránát mintha petárdát dobtam volna😄 Meg az ocska elmosás utána hát elég gyenge.
Meg elõveszem a kis pisztolyt és mintha csoki nyuszi lenne.Egyetlen pozitívum ma amit átéltem, hogy jól fut, meg nem kell érte kiadni pénzt😄
Bocs hogy ide írom, de nem akartam a codosok fejére zúdítani ilyen flamet😄
Csak ide mondom halkan hogy vigyázzatok a gammel mert erõsen nevettetõ😊
És elnézést ha valakit megsértettem volna vele😊

par dolog valtozott, de most is hasonlo.:

Rescuing a Hostage
$1000 for individual, $150 for team mates (awarded at end of round)

Kill a Hostage
-$1500 for individual

‘Use’ a Hostage
$150 for individual, $100 for team mates

Kill Opponent
$300 for individual

Kill Team Mate
-$3300 for individual

Terrorists Win by Bombing Target
$2750 for team members

Win by Elemination Hostage map
$2000 for team members

Win by Elemination Bomb map
$2500 for team members

CTs Defuse Bomb
$2750 for team members

CTs Win by Rescuing Hostages
$2000 for team members + Hostage bonuses

Surviving Hostage Bonus
$150 per hostage for team members

Hostages Rescued Bonus
$250 per hostage for CT team members

Either Team Loses Round
$1400 for team members

Either Team Loses over 2 Consecutive Rounds
$1400 + $500 per round over 2 (to maximum $2900)
for team members

Sárcok elég lama kérdés!!! De itt a fegyvereket hogyan lehet venni? Neked kell fizetned vagy mi? Vmi bankkártya vagy ilyesmi? Vagy csak sok frag meg ilyenek?

Wolwarine
Hát az húzós volt mert 18 huf volt de nagyon megérte!
Legjobban azt tetszik benne hogy lehet egy kártyát becsúsztatni az aljába amibe kis súlyokat lehet rakni úgyahogy te szeretnéd. Másik amit teccik rajta hogy van egy kis kijelzõ rajta ami kijelzi hogy éppen 800 1200 vagy 2000 dpi n üzemel és ezt akár játéközben egy kis gombbal tudom föl le állítani!

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Az internetrõl.
és honnan tudok skineket letölteni?