Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
Délelõtt megnézem a témát majd.
akkor kiprobálom
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Van egy VIP (nagyon fontos személy), ami minden körben más más emberre osztódik ki. Ez az ember a CT csapatból csak USP-vel megy, de 200 armorja van. Õt kell megvédjék a CT-k, amíg eljut a helikopterhez a mapon keresztül. A terrorok meg lelövik, ha tudják 😊
Az ilyen mapok as_ -el kezdõdnek (assassination).
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
87.229.7.190:27015
Egyébként vipre is jönnek már a custom skinek akinek nem tetszik a mostani.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
max vga. procid próbáld meg húzni hátha tiéd is bírja a tuningot
on
Nekem 86fps-t nyom amúgy.
szóval ha ez igaz akkor nem sok akadálya lenne, hogy felkerüljön elméletileg.
bár látom, hogy van valami kliens cucc is, de az lehet annyi, hogy aki akarja az leszedi egybe akinek meg nincs meg vagy lusta annak meg letölti a gém.
így hirtelen most nemtom de rászörcsölhetsz egy kicsit online webáruházakba.
vagy nézz szét a Steam-en.
és esetleg veszel egy HL1 keyt, akár használtan is, pá 1000(persze teszteld elõtte) és akkor megvan mindened...
persze gondolom van all in one pakk...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
😊
Én mostanában azt figyeltem meg, ha alulról felfelé, vagy fentrõl lefelé rántottam át az ellenfél fején a célkeresztet m4a1el akkor azonnal beadta a fejest. Viszont ez marha nehéz, mert ugye majd mindenki picit oldalazik.
De lehet érdemes gyakorolni.
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Steampowered fórumon pl már keringenek infók arról, hogy az a bizonyos random szórás pontosan mennyire, és milyen módon is random 😊
Pl egy clipbõl az elsõ 7 golyó útja ír csak le szabályos szórást, tehát az kiszámítható. Ha tovább darálsz akkor AK-val le kell húzni térdre, M4A1-el pedig egy 7-est kell leírni, lentrõl felfelé. Az utolsó 10-13 golyó egy tárból viszont totál összevissza megy ki (ha folyamatosan lövöd az elejétõl), szal ott nem is érdemes próbálkozni a darálással 😊
Szal a célzás meg szórás még csak kitanulható, a gondok inkább ott kezdõdnek, ha az interpoláció miatt differencia lesz a látvány és a szerver történései között. Ahogy azt a két video is mutatta. Erre meg valahogy nem hiszem, hogy egyhamar pontot tudnak tenni. Gyanítom bármely más játékban, így a COD2-ben is jelen van ez, csak esetleg ügyesebben verik át a játékost 😊
-áá itt más a helyzet... mondják
-löjj melllé,fölé,alá ide,oda,akkor tuti meghal..
Na itt mondtam hogy a CS fel***tja a fizikáját meg a grafikályát magának,mert ez elrontotta az egészet..
Aztmondták meg kell szokni,
-hát köszönöm...
<#csodalk>#csodalk>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hát igen az anticheat hiánya még egy nagy negatívum.
Azért adok még egy két esélyt a játéknak hátha legalább a véleményem jobb lesz róla.
Sõt megmerném kockáztatni hogy majdnem a kutyát nem érdekelné ez a játék ha vagy kerülne 10000-15000ft-ba(és muszály lenne multihoz).
Akkor nem kapsz semmit ha végig kempelsz.És ezekbõl a $ lesz a fegyver😄
COD2
Hát kiprobáltam a cod2tõt, hát nem voltam hasra esve egyáltalán, ez az elsõ nap a játékkal azt hiszem csalódásként írom be.Pedig nyomtam 2.0 ratiót is, meg amikor lelõttem valakit nem éreztem semmit, mert mintha egy fogyatékost lõttem volna le, olyan hülye mozgásuk mintha beszartak volna, és folyton a seggüket a földhöz verik, meg ugy bevannak lassúlva.Hát most méginkább nem bántam meg a dod:sourcet.De még azért probálgatom a cod2tõt hátha csak kostolgatni kell még.Meg azok a kempelések ahol ott mennek, hát undorító.Pff meg a gránát mintha petárdát dobtam volna😄 Meg az ocska elmosás utána hát elég gyenge.
Meg elõveszem a kis pisztolyt és mintha csoki nyuszi lenne.Egyetlen pozitívum ma amit átéltem, hogy jól fut, meg nem kell érte kiadni pénzt😄
Bocs hogy ide írom, de nem akartam a codosok fejére zúdítani ilyen flamet😄
Csak ide mondom halkan hogy vigyázzatok a gammel mert erõsen nevettetõ😊
És elnézést ha valakit megsértettem volna vele😊
Rescuing a Hostage
$1000 for individual, $150 for team mates (awarded at end of round)
Kill a Hostage
-$1500 for individual
‘Use’ a Hostage
$150 for individual, $100 for team mates
Kill Opponent
$300 for individual
Kill Team Mate
-$3300 for individual
Terrorists Win by Bombing Target
$2750 for team members
Win by Elemination Hostage map
$2000 for team members
Win by Elemination Bomb map
$2500 for team members
CTs Defuse Bomb
$2750 for team members
CTs Win by Rescuing Hostages
$2000 for team members + Hostage bonuses
Surviving Hostage Bonus
$150 per hostage for team members
Hostages Rescued Bonus
$250 per hostage for CT team members
Either Team Loses Round
$1400 for team members
Either Team Loses over 2 Consecutive Rounds
$1400 + $500 per round over 2 (to maximum $2900)
for team members
Legjobban azt tetszik benne hogy lehet egy kártyát becsúsztatni az aljába amibe kis súlyokat lehet rakni úgyahogy te szeretnéd. Másik amit teccik rajta hogy van egy kis kijelzõ rajta ami kijelzi hogy éppen 800 1200 vagy 2000 dpi n üzemel és ezt akár játéközben egy kis gombbal tudom föl le állítani!
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön