Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de_heritage - bugos, kifagyok rajta, no go.
de_village - felejtõs, sok helyen a padlón átlátni a semmibe, falak hiányoznak, bugos a megvilágítás, egys szar az egész.
de_kondoz_beta - semmi extra, labirintus szerû map, egy halom buggal
cs_knifeedge_rc1 - Érdekes dust szerû map, de elég gagyi textúrázással. Viszont a layout, és az ötlet fasza. Egy afganisztáni hegyi faluban kell kujtorogni. Van vizesés meg ilyenek... ha valaki még szeretné, akkor esetleg adok esélyt neki a szerveren, de amúgy nem hiszem.
cs_miami_css - Lényegében office jellegû map, gagyi layouttal, a túszokat nehezen lehet kivinni, és ezen kívül semmi extra. Ugyanígy, ha többen szeretnék feltehetjük, de alapból nem hiszem.
de_pacman - érdkes 😊 egyszerû pacman layout, teleporttal, és középen bomba hellyel. és ennyi 😊 Egy labirintus az egész, a kör kezdetekor egy pacman zenével. Fenetudja, kell e nekünk ilyen.
(a fülcsepben van alkohol, szóval lehet hogy ezért jönnek ilyenek belõlem)
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
Viszont nekem most kifejezetten jó volt a szerver, nem laggolt, illetve ugrált annyit a kép mint szokott.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
sv_cheats 1
colorcorrectionui
Velem is volt má ilyen.
<#nemtudom>#nemtudom>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Nagyon jól esik. Jelen idõ:33
még egy évig.<#pias>#pias><#nevetes1>#nevetes1>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mostanában MO-n minden css szervernek küzedeni kell az emberekért, szal egyel több nem oszt nem szoroz.
Kezdőknek van szerencséjük!
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
http://goo.gl/gd6Zi5
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://goo.gl/gd6Zi5
Csak szólok, mert mostanában az a divat hogy mindenki mindent angolul mond mert az hiszi az a menõ.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
A Source hivatalos megjelenése elõtt, mikor már sokan a „nem szokványos” úton, de beszerezték a játékot, akkoriban a legelsõ szerverek igencsak rövid listáján találhattuk meg a Lemming^powa szerverét, hogy az átállás után azonnal ki tudja szolgálni a szórsza vágyó játékosokat. Nagyobb kimaradás után az egyik legelsõ Source szerver újra üzembe állt. Welcome back!
IP: 195.56.55.118:27015
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Tudnátok nekem valami grafikai meg audió beállítást mondani ehhez a géphez(Mit mire állítsak, hogy ne szaggasson de a lehetõ legjobban nézzen ki a játék)
Asrock K7VT4A alaplap AMD 2800+-os proci 2*512mb ddr (400MHZ) ATI RADEON 9600XT 256 MB Sound Blaster Audigy 2 Value hangkártya (5.1) 5.1-es Btech hangszórók ( csak hogy tudjátok ) 😄
köszi
Zoli
Need for Speed Most Wanted
mert megnéztem ,és sztem csak a messzi ojjektumokat blõrözték😞 ...ahogy énlátom min graf mellett😄

OMGG!!!!!! *skip heart beat* OMM GODD!!! w000h000!!! FRIENDS BETA IS ADDED TO SOURCE GAME NOW so now you don't have to enter command lines to access it!!!!!! w00h0000!!! OMG LOVE VALVe!!! OMG!!! I can't wait to tell my friends about this!!! WOOHOOO!!!! WOW!!!! ALot of great ass fixes here!!! Love the System Information display thingy!!! Great job VALVe!!! <3 I can't wait to update my Steam client to get this kickass update!!! w00h00!!! THE STUTTER IS NOW GONE!!! Hope you people enjoy Half-Life 2 with out the stutter bug like I have for the last 2 years ;D!!! GREAT UPDATE VALVe!!! <3 <3 <3 W00H00!!! Keep up the amazing work VALVe!!! I can finally see my friends in the Friends windows again!!! 😄 =D 😄