Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steam Client, Source Engine and Half-Life 1 Engine Update Released
March 13, 2006, 3:34 pm · Alfred Reynolds
Updates to the Steam Client have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Steam Client

* You can now join the Friends Beta via the Friends button inside of Steam.
* The Steam hardware survey has been updated, with improved detection of graphics card hardware and sound card detection. Results are available here
* Added System information help menu option which shows the hardware information detected for the survey
* Fixed offline mode not working for users who account names that are all digits with leading zeros
* Fixed actively preloading games showing as paused in the mini-games list
* Fixed case where store page could become stuck displaying 'loading...' and never show a page

Source & Half-Life 1 Engine

* Enabled Friends beta
* Fixed several cases where the server browser would not correctly handle filtering of mods

Source Engine

* Improved filesystem throughput - this fixes a bunch of stutter reports in Half-Life 2

Counter-Strike

* Fixed menuselect 10 exploit allowing players to spawn into game in spectator mode
Szega87
Boldog Szülinapot tesó !!!

Miért, ki igért több fps-t neked?😊
Az fps a te gépeden múlik, szal ha kevés, akkor ott keresd a gondot.
hát nem lett több fps em😞
dam fac 2x ki lett már szavazva... egy final verzió már oszt nem szoroz, szal tuti nem adunk neki még egy esélyt.
Szega87
nézeggetem fpsbanana-t s láttam kijött dam facility teljes változatba , meg van pár jó nevû map de igénytelenek <#levele>

OrioN the S
😄 oki minnyá jön a net ^^ oszt szpem

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ja! Menjé ircre is, és tartsd a frontot spam ügyileg 😛
OrioN the S
Borg ! Hosszú idõ után megkérdem ,hogy mi a dolga az entertrainernek me az én vagyok az D: Spammelni kell? 😄 Mind1 eddig nem basztá le szal ezek szerint jól csinálom amit nemtudok ,hogy kéne csinálnom 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
minnyá D: nincs még kibazsott net 😞 Majd wapról felmegyek 😄 Pénteken má elkütem a szerzõsést szal élvezzétek ki az idõt ^^

Az kinek az ID-je az aláírásodban? Nemhiszem, hogy bárki IDjét így kéne reklámozni, hogy ban pls.
Szega87
ne3m játszunk most eggyet ? <#dumcsi>

Szega87
már volt meg használd az urlt-t !

OrioN the S
<#vomit>

Sas6
EH ezt nézzétek meg nehogy veletek is ez történnyen😄

http://www.break.com/index/toomuchcs.html

kis (video)

Hja, hála egy találékony embernek a steamfórumon.
csak nem?😄 feljebbvehetem a grafot megint?😄
Nem uj hir.

Evogordon
Új hír:
A Valve nemrég nyilatkozott a Steam rendszert érintõ updatekrõl. Jelenleg két nagy dobáson dolgoznak. Az elsõ a Friends (Barátok) rendszer, amivel neten játszó barátainkat követhetjük nyomon a Steam programon belül, chatelhetünk velük és várhatóan mehetünk is melléjük játszani. A másik dolog a teljes HDR arzenál bevetése több Counter Strike: Source pályán, mint például a de_dust-on. A barátok rendszer nyilvános bétatesztjére várhatóan már ezen a héten lehet majd jelentkezni, és hamarosan a végleges változat is bekerül a programba.

A CSS szerverrõl legyalultam a 9.-ei updatet, és rollbackeltem az elõzõ állapotra.
Tehát:
-nincs lag, nincs extrém cpu terhelés
-warmup round megy anélkül, hogy sv_cheats-et állogatná oda vissza
-a mapchange bug újra jelen van (bár az update sem szûntette meg teljesen ugye)
Ha valamelyik mégse így lenne, szóljatok.
Szega87
nekem bejön ! as és cs változat is jöhet ! Afghanisztánba nagyon komoly <#eljen>

volt már, de köszi 😊

nemtudom volt-e már,de akinek eltûnnek a Favorites szerverek az itt megtalálja a megoldást: When I save "Favorite" servers in-game, they are gone the next time I load the game - what can I do?
Guer
áz
ilyenkor mindig csak lerontod a statomat 😊)
mondjuk nem mintha érdekelne... ;DD

fruhwirth
voltunk 3an is...2v1...élmény volt:\

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

na feljöttök ma még a szerverre? 😄
Szega dajkája😄 tizesszintû csíterezõ,csítetkiálltó népszava 😄
fõ Szega-szekáló 😊
Szega87
most milyen feladatkört kaptál a teamen belül ? mapelemzés ? teszt ? egyéb ?

me inaktív voltam... nem volt cs-m meg szar volt a gépem..

5w0rdf15h
hja ez a másik, merh most alakult a cod2 részleg

vega téged meg már kiraktak egyszer a teambõl ha jól emlékszem

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

css, cod2.....

Szega87
ugy lettél hogy ha sg tag vagy mindegy milyen játékba játszol használhatod a tagot , amugy meg soron kivüli volt eza t.f. !

5w0rdf15h
ha megnéznéd HQn a neved mellett ott van melyik részlegben vagy benne.....
abban a részlegben vettek fel, de mivel teamtag vagy css-be is felveheted a nevet ennyi

adok érte hámhuszat😄
Szega87
kacc-kacc <#nyes> büfög bennem a bifidusz eszenzisz <#vomit>

akkor én h lettem ujra css-be sg-s?

5w0rdf15h
az cod2es volt észlény

irok pár oldal spemet inkább 😄 hamár nem tom szerkeszteni ( de hozzáteszem feleslegesen lövöd tele a gatyádat az izgalomtol dude!)
ja, meg nehogy leírj egy cégnevet sem, mert az reklám, ezenkívül semmilyen trágár szót nem írhatsz és jobb ha csak csöndben beállsz a sorba, mert különben eladjuk Szega fejét a vásáron jópézzé. Szal vigyázz Zoli!
márvolt:///

Szega87
lécci ne emlegess klánokat mer az én fejem viszed a vásárra , vond vissza , vagy szerkeszd meg klán név nélkül thx !

5w0rdf15h
😄DDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddd ez jó amúgy elvileg ebben a hónapban kéne legyen

vágom,vállalok mindent,kiscsoportos foglalkozást a tõlem idegrohamot kapott ftf esek lelki üdvéért,megirok bármit pikkpakk, akár mapelemzést ,akár mástnem!
Szega87
negyendévente van és munkát kell elvállalnod hogy tag lehess

SG tag akarok lenni!! <#zavart2> iszonyatos masszivnak tartom ezt a két betüt😄 dekomolyan, a név már erõt ad<#ravasz1> pszihikai terrorom tökélyre fejleszteném!
nade téleg irjatok ki egy rendkivüli szavazást nekem plíz!<#wink>
Szega87
20 fps-t garantálok Ati Radeon 9100 el 😄DDDDD

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://thenamelessphoto.com/

ati