Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stp4trick

Figyelmetekbe ajánlom az EURO 2006 nevû versenyzõt. Duston T-ben ilyen statot?!<#wilting> És véletlenül sem a falat nézte 1x sem.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

mméééért nem a rezidensek vannak fönt?? publik,de komolyan azok értelmesebbek mint most 😞
k9duli
Fleko anyira elérzékenyûltem komolyan mondom😊
Büszke vagyok rád😊
(de nem is mondtam semmit, sõt ez a komment sincs^^)

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

stp4trick
Én már csak a mákban bízhatok. Szar, lassú net mellett már többszörösen hátrányoshelyzetû vagyok. Már azt se tudom mit számolgassak, mert figyelnem kell a pinget, losst, choke-t miközben támadnak is, szal annyira meg nem lehetek gyors, hogy 30-40% nál jobban teljesítsek. Meg fárasztó is. Nembaj, talán nyáron lesz vmi változás és lesz kábelnet.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Zsoltika 007
Sok gyakorlás.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

janos666
Az elsõ sorokból azt hittem valami leírás arra hogyan lehet faszábbra belõni Hl2 alatt a Havok fizikai motorját. Érdekes kis szöveg, errõl jut eszembe hogy már régóta mondják, de én egyszerûen képtelen vagyok megtanulni hogy ne a modellre lõjek. Van erre valami jó lecke? <#idiota>
Szega87
akit érdekel elolvassa aki nem az hallgat <#zavart1> és nem olvasssa el ,helyette bemegy counterelni <#gun>

Asztem legalább cheater, hát ki a fenét érdekel egy ilyen interjú?😛
Zsoltika 007
Új korrektorunk van! <#taps><#hehe>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

egy interjút.

Szega87
emlékeztek arra mikor elösször adtak ki új modelleket s lett 2*2 választható modell? akkor volt 1 srác ocsi néven aki alázott és annyira hogy már gyanús volt mindekinek , kb 1,5 hétig játszott csak sg-n ... Nos itt olvashattok vele 1 interview-ot

Nem a jatekrol szol, csak egy jol megfogalmazott, `tudomanyos' elmelet a furcsasagokrol.

Szega87
jaj amig ezt a sort leirtad , leirhattad volna mi van benne ! Akkor Fleko vagy vlki irja li mi van benne ! Annyit vágok ember mögé kell lõni , meg lassitott golyók , meg körbe körbe mozgás , de mást nem ...

Nem lehet 😊 Ez egy mû, amit egészében kell elolvasni 😊
Szega87
valaki tömören foglalja össze magyarul lécci ! elég pár sor csak ! <#worship>

Wolwarine
Féregjáratok LOL <#nevetes1>

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

welcome to the world of matrix 😊
de basszus miért árulták ezt el. most mindenki kerülgetni fogja a golyókat mnt én 😊

Attól hogy a steam fórumban volt, még a legkevésbé sem "hivatalos infó" 😄D
..

T-boy
Magyarán kezdik a fizikai motor végsõ korlátait feszegetni, a bugok miatt.

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

steam fórumban volt 😊
T-boy
Ez jó. 😊 Hol találtad? Valami fanatikus írta egy fórumba, vagy a Valve fejlesztõi (esetleg a Havok gárdája)?
Öveges is megmondta... cseresznyemagból atommáglyát. Fõként a 2. ás az 5. bekezdés tetszik. Legyen igazuk, és játszanak csak a kicsit komplikált féregjárataikkal.

Zetorg
az a lényeg, hogy ti tudjátok miröl beszéltek 😊

lol 😊

CS:S Wormholes, and Advanced String Theory.

As you all know, HL2 uses the Havok physics engine. What most of you don't know however, is how truly advanced it is.

The Havok physics engine is so complete, that it implemented the latest theories on cosmic strings, and other spacetime warping phenomena, such as wormholes. Few players have evolved enough to learn how to take advantage of these features, but now you too will know.

The truly elite players feel the spacetime warp, and maneuver themselves to take maximum advantage of it. If you have ever wasted a whole clip on a player at near point blank range, only for him to turn around, plug one in your head and walk away unscathed, you have just witnessed an elite player in action. What happens in these scenarios is that the player positions himself strategically over a cosmic string he has sensed (usually a 'skating' feeling, commonly known as lag, is the clue for a cosmic string), which causes your bullets to be affected by its spacetime warp, and travel around the player.

Picture a marble thrown into an empty cereal bowl. If you throw it in slowly, it might swirl around the bowl, only to rest at the bottom. But if you throw it hard enough, it will swirl but a little and continue flying straight, or it might swirl completely around the bowl and shoot back at you. In fact, some players have been known to shoot themselves in the face because of this. Only a handful of elite players can position themselves with the accuracy to consistently pull this off; more often than not, your bullets will just go around the player. His bullets, however, will land right in your face.

Wormholes are a little more complicated. They allow the elite player to travel back (or forward) in time the few fractions of a second necessary for all your bullets to miss (how this happens is beyond the scope of this post). This is why some players claim that the hitboxes are laggy. The truly great players realize when other elites are doing this, so they aim ahead (or even behind) of the player, which nullifies the time warp. The common player, however, will just eat one in the face after accurately, but fruitlessly depleting his magazine.

The method to do this is too complex to explain in words, but it works much like kicking a soccer ball around. The player 'dribbles' or 'drags' the wormhole with him, which he can make use of at any time by actually stepping through it. If you notice someone 'skipping', or 'warping' about, he is most likely a novice wormholer; the elite players make use of them seamlessly.

I hope this has demystified some of the abnormal occurrences on servers which are commonly, but erroneously attributed to faulty netcode. Next week I will talk about vacuums, and how they can be used to slow down bullets enough to lessen their impact, and consequently the damage they do. This is useful for when a wormhole is not available, and you are not positioned over a cosmic string.

Szega87
CT kezdõtõl balra a folyósó "nálunk" mint periféria van megnezve . <#alien2>

Hát a monitoron, tudod 😄
Zetorg
periférián? <#gonosz1>

szega küldtem PM-et

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Szega87
ha warolunk vlki ellen cbble-n elnefelejtsük azt a geci helyet az "A" felé a periférián a dobozok fölött ! Véletlen jutto eszembe mi lenne ha , s ha valaki segitett felmenni s 2öt lazán lelehetett onnan szedni ...

Zsoltika 007
Próbáltam terelgetni a ct nyájat. Több-kevesebb sikerrel. <#kacsint>

Szega87
Mekkora zuzás volt most cbble-n 10 vs 10 3 extend 😄DD Hatalmas fragek !!! <#vigyor1>

Ahhoz képest hogy public server kurva sok csapatmunka volt !<#worship>

Ebbõl már elõzõek is nullák voltak, szal a v7-et meg se néztem.
Szega87
nekem in-game nem müködik a playerlistbõl

nemakarok RANK-ot! de most komolyan! ..megöli sztem a játékomat😄 kifogás kifogás hátán de télleg szarul megy... de ettõl függetlenül akárhányadik vagyok akár elsõ akár a top10 akárhanyadikja ,nem akarom tudni! megállni meg nem birom,hogy megnézzem,szal ha lehet ilyet mondani ,vagy nemtudom, de töröljétek a statomat, ha meglehet oldani!
A legegyszerubb lenne in-game felvenni egymast a player listbol.

janos666
Hogy tetézzem én most téged vettelek fel és tom_argoed lett a steames barátom.
De, utána felvettelek név alapján, így már 2x vagy a listámban 😄
janos666
Mert már hónapokkal ezelõtt ellogolta a neveket a friends rendszer (mikor betaként újra elindult) és azokat használja, nekem is ottvan még a friendsnevemben a NYE' amit már régen elhagytam. Szegáék pedig úgy tudom régebben közös accon is voltak a rokonsággal, vagy játszhattak egymás gépén mikor rögzült a név...
megis bántad,mi?? 😄 amúgy nem név alapján lehet felvenni?😄
stp4trick
így-így

Ez ilyen. Reggel próbáltuk Szegával.
Addoltam szega mailcímét, kaptam egy Lompit.
Addoltam szega másik mailcímét, kaptam egy PunkZolit...
stp4trick
Na most frissített megint, tegnap kihagyta, most már jó, és rögtön furcsaságba ütköztem. Beírtam Szegát és mást kaptam helyette:-))))))

stp4trick
Télleg a friends mûködik valakinek?

T-boy
Valahogy sejtettem. Én meg minden miatt kötekedni szoktam. 😄

Viszont map témában. Osztályszinten, de fõként egy emberes munkaként készülget az egész iskola lemodellezve, de worldcrafttal sima cs alá. Van valamilyen progi, amivel suorce motor alá lehet pályát konvertálni, és módosítani, hogy a sourcera jellemzõ dolgok is benne legyenek? Keresgéltem, de nem találtam worldcraft alá plugint. (Aki látta a bétáját az szerint nagyon jó map lesz, mert a két épület adott minden lehetõségre, csak nagyon nagy)

Szega87
avanlon warserverem van fy_knife_only_dome nevû map késgyakra ^^ nézd meg jó e Borg !<#circling>

Vannak knife arena (ka_) mapok pl.
vagy körökre osztottan random fegyver mindnenkinek 😊 esetleg csak egyfajta pityu potyog az égbõl😄
persze,nem is errõl beszéltem ,hanem pl egy icét megkésesíteni 😄
5w0rdf15h
de az ötlete télleg jó h lehetne egy olya pálya v esetleg egy bizonyos idõszak pályánként amikor csak késelni lehet (persze warmupon kívül) nagyon poén lenne 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"