Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
számitok a segitségetekre köszi elöre
Nagyon poén bug (nem fake, igazi) a renszerben, figyeljétek hogy nem fordul e elõ többször, mert akkor szólni kéne 😊
felko: egyetértek, a cs:s készítõi lehet hogy tényleg küzdenek tehetségbeli gondokkal. fél méterrõl lövöm a másikat egy smg tárral aztán uspvel és 4 találatot regisztrál... és másik oldalról is ugyanez volt.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Képrõl még jól néz ki...
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Ha valakit érdekel a vegas 6 akkor nagyon jó cikk van kezdõknek cshu2-õn.
nem tudom láttad e már sertét játszani...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szega: lejött, belenéztem, nem értem.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
Vagy keressen egy idõsebb rokont, havert, vagy valakit, vagy marad a bolt, és az esetleges utánnajárkálás, ha a kulcs foglalt.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Nem tudom de nem original accountbál update után hibát kapok:
Couldn't find SERVERBROWSER AND RUNGAMEIMAGE effect ! <#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
volt mikor sok nullára vertem õket,és az admint picit kinevetttem,mert hánszoskodott! 😊 kikeltek egybõl
aztán meg volt egy másik ahol soksok gyilkoltam,és kicsit átirtam a nevem😄 erre ban-t kaptam😄 nemértik a viccet! 😄
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
egyszerüen csak azon múlik,hogy 9összetudtok e dolgozni!..lámák meg mindenhol vannak,és ez akár lehet szerencsés lámatömeg is,ami csak arra várt hogy leszedjék õket
Kéne valami fejhallgatós headset. A mikrofon a csuklóm alatt van, a Sennhi fülhallgatóm meg nem tudom használni mikor gyullad a fülem. Vasárnapra legyen jó, mert...
(ja, kész a tea, de nyugtató, mert még telefonálni is kell...)