Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért remélem ezt nem gondoltad komolyan, hogy rconnal ugyanúgy lehet adminolni a szervert, mint MAP-vel? Most nemtom eldönteni, hogy szándékosan kelsz ilyen blõdségekkel a valve védelmére sokszor, vagy még életedben nem láttad, hogy mit tud az rcon, és mit a mani.

Amúgy meg a kutyát nem érdekli, hogy mennyire kreatív a garrys mod. Támogassák. De támogassák azt az admin plugint is, ami a css/dods szerverek 80-90%-án fentvan. Mert ez a helyzet.
A Garry's mod az egyik legkreativabb HL2 mod, tobb interjuban is elismertek, a heti hireikben is emlegettek. A mani admin szarsag meg egy a sok pluginbol, az O jatekukat megvaltoztatja, eltorzitja. Ilyet nyilvan nem erdekuk tamogatni updatekkel, erre epp eleg a hlds coder levlista, ott kerdezhetnek a fejlesztoi -- akik egyebkent honapokon at nem voltak hajlandok vmi hackelt modszert megvaltoztatni, hogy a valve elkepzelesei szerint mukodjon az egesz, gyakorlatilag minden usert bannolhattak volna ha akartak volna, aki hasznalja az admin menut akkor.

A Valve nem fog admin plugint kiadni. Van rcon tamogatas, azzal tokeletesen rendet lehet tartani, normalis korulmenyek kozott nincs szukseg tobbre, csak ha igazi custom-paradicsomot akarsz letrehozni. ha neked custom hangok, szaladgalo zolden vilagito emberek kellenek, azt nem fogod toluk megkapni, es valoszinuleg a tamogatasukat sem (bar sztem semmi gond nem lenne, ha a kezdetektol a valve fele plugin api-ra epitettek volna, de ehhez nem ertek).

Wolwarine
Azon vagyok elájúlva, hogy mien nagy busniess lett ez az online játék dolog.
Szinte már már szolgáltatóvá válnak ezek a cégek mindd méretileg mindd bevételileg.

Éppen a napokban hallottam ami nekem új hogy pl a wow-ért havonta kell fizetni 😮
Na ez nekem bebaxott! Ez már annyira a pénre megy hogy az vmi eszméletlen!

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Btw, jött ki új mani plugin is, amiben az új stat rendszer egykét gyenge pontját is orvosolták.
Amúgy akartam mondani, hogy tegnap nekem jól adta a szerver 😛
9 napja nem css-ztem, de tegnap ilyen 2-4 k/d-vel vittem mind a 2 mapot, amin voltam 😄 Néhányakra olyan fejest nyomtam, magam is csak lestem 😊
Anno volt róla szó, hogy a Valve saját admin plugint akar kidobni majd. És valszeg emiatt nem szimpatizálni semelyik 3rd party adminmod készítõjével.
Amiben végülis van logika, hiszen a Valve csak egy adminmod termék révén tudna hasznot húzni a szerverek fejlesztésébõl, mivel azokért nem kér pénzt a steamen át ugye.
Sokak szerint oda fog fejlõdni a dolog, hogy egyszercsak a valve kidob egy pár dollis adminmodot, ami majd "használd ezt, mert a többi úgyis mindig bugos" címszó alatt mûködik majd. És ahogy most is, a Valve majd minden updatenél tesz róla, hogy inkább a saját admin cuccukat használják a szerverek. De addig is, várva várja "mindenki" a Valve admint, mert "ezek a mostaniak már milyen szarok mindig".
OrioN the S
😄DDDDDDDDDDDDD jah moskapok személyit -.- 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

fúú mekkapod a személyit? huuhuhuuu de befogszinni kölyökpezsgõt..!

OrioN the S
HBD Duli 😊 Nekem vasárnap lezs ^^

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Wolwarine
Hát igen...
Ez ronda dolog de MIÉRT CSINÁLJÁK ENNYIRE FELTÛNÕEN??????

Nem értem hogy nekik egyátalán miért kell beleszólniuk BÁRMILYEN mod-ba?
Nekem ez úgy jönne le ha teljesen fingom nem lenne rólla hogy ez a mod nem is mod hanem a valve egyik üdvöskéje. Ami teljesen nem így van.

Én azt mondom foglalkozzanak az alappal és ha az már teljesen jó ESTLEG javítsanak a modokba ami pl felként tûnteni hogy only steam antipowered vagy vmi <#mf1>

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

5w0rdf15h
Boldog Szülinapot Duli 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Valve megint alkotott...

Source Engine and Dedicated Server update
March 20, 2006, 4:02 pm · Alfred Reynolds
Updates to the Source Engine and Windows Dedicated Servers have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Source Engine

* Fixed Garry's Mod failing to spawn new entities (was failing due to "userinfo" command change)
* Fixed background music playing after joining a game if the game was launched via a desktop shortcut

Source/Half-Life 1 Dedicated Server

* (win32) Fixed "Steam Validation Rejected" error when connecting to a game server

Ebbõl fõleg a Garrys Modra vonatkozó a lol. Hogy miért? Mert eddig mindenki azzal érvelt, hogy a Valvenak nem kötelessége supportálni a modokat amit mások írnak. A mani modot is minden egyes updatettel tönkrebasszák ugyanis, és azért hiába lázadnak többszázan a fórumokon, nem történik semmi a valve részérõl, azonkívül hogy a steampoweredre beépített embereik csak azt szajkózzák, hogy a valvenak nem kötelessége ez se, meg az se. Most meg szépen segget csináltak a szájukból az updattel, amiben a garrys modot supportálják... Szal innentõl kezdve eléggé tisztasor, hogy a Valvenak per speciel a mani admin pluginnal van nézeteltérése, valami oknál fogva.
hbd duli sneci

fú de gáz ,már megin eltüntek a friendsbõl az embereim 😞
olyan nincs hogyszarvagy😄
vezetlek😄
a nettel nemtok mitcsinálni
de az egér meg abszolut megyszokás kérdése, a g5 öt én egyhétig szoktam mire rendesen eltaláltam vkit...
T-boy
Leírom a diszkusszióimat:
1. Szar vagyok
2. kell egy vezetõ akit követhetek, mert rohadtul nem tudok alkalmazkodni maponként a taktikákhoz, helyekhez
3. utálom a szolgáltatóm, mert ilyen rossz a net, hogy tiszta csoki
4. Nem érzem, hogy az egerem korlátolna, mert mikor kipróbáltam a hiper-szuper gémer egereket, számomra kényelmetlenek, és rossz fogásúak voltak. De hogy ennek szokása, hogy elugorjon, meg rezegjen, az tuti.

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

megin updatel vmit a lelkem...
😊 ok mindjárt... ez kedves 😄
fúú eszembejutott hogy ez olyan modernkori építõkockásan hangzott<#crazya>
ANÓÓ gyere jáccani😄
Ok csak megnezik az egyik legnagyobb hiroldalt, es ott ez van. A jatekokhoz konkretan semmi kozuk nincs, de nem is lehetne ennyinek utanajarni.

jó, azt már elõzõ hszedbõl is megértettem, csak hát a GS-osoknak azért ezt tudniuk kéne...
Mert a gamespy.com/stats oldalrol nezik, ahol csak a sajat servereiken futo jatekok statisztikaja pontos.

lol, mostmár jó... 😄 akkor mi a fenéért raknak ki ilyen hírt?
...
ugy latszik /pill minden rossz. vond ki az aktualis jatekosszambol (216,828) a 2 ott lathato cs jatekot, es megkapod az 1.6ot.

Ezek a statisztikak pontatlanok a steames jatekok eseteben, csak a gamespyon at futokat mutatja jol. A Steam oldalan van rendes stat, ahol lathatod hogy kozeleben sincs a cs-nek.

Aktuális legnépszerûbb online játékok, na Flek0, úgy látszik a HL2 (CSS) mégis egyre népszerûbb? 😄
T-boy
Ezzel én pont nem így vagyok. 2 gépet használok, egyikben 6200 van (közel 6600gt alá húzva, és modisítva), míg a másikban mobility 9700, nagyjábol azonos teljesítményt hoznak. Nekem a bumpmaping, és a matricák lekapcsolása segít (mellesleg idegesítenek is sokszor). Nagy fps különbség nincs ezek lekapcsolásában, maximum a sokfõs "csatáknál, mikor nélküle lemegy 20 fps alá, bekapcsolva pedig hozza az átlagos sebességet.
Egy map van amivel nem tudok mit csinálni, hiába veszem le hw-es dx 8.1-re az indításnál, natív felbontásban (1280*800) már nem bírja a gép, akkor se hogy mindent minimumra állítok. Ez az új milicia.
Attól függetlenül ezekkel a kísérletezésekkel a sulis gépekre egész élvezhetõen fel lehetett rakni egy "nem hivatalos", még 5ös steamet használó változatot. 256RAM, 2.4 Celeron, integrált VGA. Átlag 30 FPS-t bírnak a masinák az új beállításokkal 800*600-ban.

kösz, amúgy észrevettem még valamit!
vagyok egy német szerveren,és ott vhogy elfogadhato volt a sebesség,igaz dust 2õn!... na ,a gond az ,hogy téleg a gépem vacakol, de 3d markban nagyon nincs semmmi gondja, szóval nemértem... (3dmark 2001-18600 körüli pont)
janos666
Zolinak 6800GS VGA-ja van az egyik legjobb driverrel (84.21 WHQL) így az ilyen bumpmapos konzolparancsok csak kéretlen grafikai gondokat fognak nála okozni, amik egy gyenge gépen még elfogdhatók azrét cserébe hogy nem 15 hanem 20FPS-ed lesz mert ott már ég és föld az is ami kárpótlás az üvegesen csillogó kezekért és fegyverekért. Valami rákja van a gépének amitõl szarul fut nála a CS:S, de ezt nem ilyen konzoltrükkök fogják orvosolni, csak még szarabb lesz.
T-boy
Zoli, Egy Casey nevû ürge autoexec.cfg-je alapján csináltam egyet tft-re, és Inteles procira optimalizálva. (fõként lefordítottam a kommenteket, és utánnanéztem, hogy mi mit csinál, majd ínyemre alakítottam)
Még nem raktam fel sehova, msn-en el tud érni aki akar. A suliszerver vacakol, most megin nem érhetõ el.

A lényegesebbek:
cl_ejectbrass 0 // _toltenyhuvelyek mutatasanak kikapcsolasa_
mp_decals 50 // _50 tolteny, plakat, spay stb jelenitheto meg_
r_drawflecks 0// _toltenybecsapodas kikapcsolva_
cl_show_splashes 0 // _vizbecsapodasi effekt kikapcsolasa_
mat_bumpmap 0 // _bumpmapping lekapcsolasa_
r_drawmodeldecals 0 // _modellek matricazhatosaga kikapcsolva, nem latszodnak a sebzések_

Szega87
A háttér még csak az elsõ próbaverzió, oda még kísérletezünk mással is 😊

Amúgy te most sgteam tag vagy, vagy nem?
Wolwarine
Jesus!! Ezt a szín áradatot! Áááá kifolyik a szemem <#merges2>

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

forza milan
😊

Szega87
dark <#zavart2>

temetõ részén jót lehetne zombimodozni 😊

Megújult az SG Team HQ!

Az új oldal immár ezen a címen érhetõ el: http://team.sg.hu

(A régi címrõl is megy még.)
skizóó 😊))))

http://thenamelessphoto.com/

Szega87

van olyan konzolparancs ami eltünteti a tereptárgyakat?? pl dzsuva a sarokban? esetleg töltényhüvelyek.... falongenyót már láttam hogykell, de ilyen optimalizáló dolgok érdekelnének!
lol nemtom magamat felvenni a friendsbe!! lol
pedig jokat beszélgetnék magammal 😉
thx! segitett <#worship>

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

janos666
Tegnap délután 1-2 óráig tényleg nem jött be az oldalunk, de még a www.uw.hu se. Karbantartás volt (azt csak ma néztem meg a spammos címemen, de e-mailt is küldtek róla)
k9duli
mat_specular 1

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Szega87
az oldal nem hallt le , és és virul csak az atw-s rendszer szállt el ...

egy szó: update (szvsz), tölts le másikat
hy all! én leszedtem az fps banana-röl jo skineket még régebben kezdetben jo is volt de egyik naprol a másikra pl az USP-m röl eltünt a crome bevona és matt feketek lett mondom WTF? 😄 a másik meg az h az AWP-m távcsövének a lencsééje is tükrözödött de most az is matt piros lett....ha tudtok segitsetek pls THX<#worship>

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,