Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg a kutyát nem érdekli, hogy mennyire kreatív a garrys mod. Támogassák. De támogassák azt az admin plugint is, ami a css/dods szerverek 80-90%-án fentvan. Mert ez a helyzet.
A Valve nem fog admin plugint kiadni. Van rcon tamogatas, azzal tokeletesen rendet lehet tartani, normalis korulmenyek kozott nincs szukseg tobbre, csak ha igazi custom-paradicsomot akarsz letrehozni. ha neked custom hangok, szaladgalo zolden vilagito emberek kellenek, azt nem fogod toluk megkapni, es valoszinuleg a tamogatasukat sem (bar sztem semmi gond nem lenne, ha a kezdetektol a valve fele plugin api-ra epitettek volna, de ehhez nem ertek).
Szinte már már szolgáltatóvá válnak ezek a cégek mindd méretileg mindd bevételileg.
Éppen a napokban hallottam ami nekem új hogy pl a wow-ért havonta kell fizetni 😮
Na ez nekem bebaxott! Ez már annyira a pénre megy hogy az vmi eszméletlen!
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
9 napja nem css-ztem, de tegnap ilyen 2-4 k/d-vel vittem mind a 2 mapot, amin voltam 😄 Néhányakra olyan fejest nyomtam, magam is csak lestem 😊
Amiben végülis van logika, hiszen a Valve csak egy adminmod termék révén tudna hasznot húzni a szerverek fejlesztésébõl, mivel azokért nem kér pénzt a steamen át ugye.
Sokak szerint oda fog fejlõdni a dolog, hogy egyszercsak a valve kidob egy pár dollis adminmodot, ami majd "használd ezt, mert a többi úgyis mindig bugos" címszó alatt mûködik majd. És ahogy most is, a Valve majd minden updatenél tesz róla, hogy inkább a saját admin cuccukat használják a szerverek. De addig is, várva várja "mindenki" a Valve admint, mert "ezek a mostaniak már milyen szarok mindig".
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ez ronda dolog de MIÉRT CSINÁLJÁK ENNYIRE FELTÛNÕEN??????
Nem értem hogy nekik egyátalán miért kell beleszólniuk BÁRMILYEN mod-ba?
Nekem ez úgy jönne le ha teljesen fingom nem lenne rólla hogy ez a mod nem is mod hanem a valve egyik üdvöskéje. Ami teljesen nem így van.
Én azt mondom foglalkozzanak az alappal és ha az már teljesen jó ESTLEG javítsanak a modokba ami pl felként tûnteni hogy only steam antipowered vagy vmi <#mf1>#mf1>
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Source Engine and Dedicated Server update
March 20, 2006, 4:02 pm · Alfred Reynolds
Updates to the Source Engine and Windows Dedicated Servers have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Source Engine
* Fixed Garry's Mod failing to spawn new entities (was failing due to "userinfo" command change)
* Fixed background music playing after joining a game if the game was launched via a desktop shortcut
Source/Half-Life 1 Dedicated Server
* (win32) Fixed "Steam Validation Rejected" error when connecting to a game server
Ebbõl fõleg a Garrys Modra vonatkozó a lol. Hogy miért? Mert eddig mindenki azzal érvelt, hogy a Valvenak nem kötelessége supportálni a modokat amit mások írnak. A mani modot is minden egyes updatettel tönkrebasszák ugyanis, és azért hiába lázadnak többszázan a fórumokon, nem történik semmi a valve részérõl, azonkívül hogy a steampoweredre beépített embereik csak azt szajkózzák, hogy a valvenak nem kötelessége ez se, meg az se. Most meg szépen segget csináltak a szájukból az updattel, amiben a garrys modot supportálják... Szal innentõl kezdve eléggé tisztasor, hogy a Valvenak per speciel a mani admin pluginnal van nézeteltérése, valami oknál fogva.
vezetlek😄
a nettel nemtok mitcsinálni
de az egér meg abszolut megyszokás kérdése, a g5 öt én egyhétig szoktam mire rendesen eltaláltam vkit...
1. Szar vagyok
2. kell egy vezetõ akit követhetek, mert rohadtul nem tudok alkalmazkodni maponként a taktikákhoz, helyekhez
3. utálom a szolgáltatóm, mert ilyen rossz a net, hogy tiszta csoki
4. Nem érzem, hogy az egerem korlátolna, mert mikor kipróbáltam a hiper-szuper gémer egereket, számomra kényelmetlenek, és rossz fogásúak voltak. De hogy ennek szokása, hogy elugorjon, meg rezegjen, az tuti.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
ugy latszik /pill minden rossz. vond ki az aktualis jatekosszambol (216,828) a 2 ott lathato cs jatekot, es megkapod az 1.6ot.
Egy map van amivel nem tudok mit csinálni, hiába veszem le hw-es dx 8.1-re az indításnál, natív felbontásban (1280*800) már nem bírja a gép, akkor se hogy mindent minimumra állítok. Ez az új milicia.
Attól függetlenül ezekkel a kísérletezésekkel a sulis gépekre egész élvezhetõen fel lehetett rakni egy "nem hivatalos", még 5ös steamet használó változatot. 256RAM, 2.4 Celeron, integrált VGA. Átlag 30 FPS-t bírnak a masinák az új beállításokkal 800*600-ban.
vagyok egy német szerveren,és ott vhogy elfogadhato volt a sebesség,igaz dust 2õn!... na ,a gond az ,hogy téleg a gépem vacakol, de 3d markban nagyon nincs semmmi gondja, szóval nemértem... (3dmark 2001-18600 körüli pont)
Még nem raktam fel sehova, msn-en el tud érni aki akar. A suliszerver vacakol, most megin nem érhetõ el.
A lényegesebbek:
cl_ejectbrass 0 // _toltenyhuvelyek mutatasanak kikapcsolasa_
mp_decals 50 // _50 tolteny, plakat, spay stb jelenitheto meg_
r_drawflecks 0// _toltenybecsapodas kikapcsolva_
cl_show_splashes 0 // _vizbecsapodasi effekt kikapcsolasa_
mat_bumpmap 0 // _bumpmapping lekapcsolasa_
r_drawmodeldecals 0 // _modellek matricazhatosaga kikapcsolva, nem latszodnak a sebzések_
Amúgy te most sgteam tag vagy, vagy nem?
Az új oldal immár ezen a címen érhetõ el: http://team.sg.hu
(A régi címrõl is megy még.)
http://thenamelessphoto.com/
pedig jokat beszélgetnék magammal 😉
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,