Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként a frissítési frekvenciának szerintem is köze van a képminõséghez. elméleti alapját nem tudom, de én is tapasztaltam több tft-nél is hogy vagy 60 vagy 75hz-en mutat szebb képet.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
egyébként kirrrály
Kb 2700 hely van, ahol ki lehet 😄
de_corse-beta map xép de sikerült kiesnem mapon kívülre,,
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
iiiigen??? <#nevetes1>#nevetes1>
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
1280*1024 kicsit törpillás lesz minden, de úgysem az enyém lesz ez a fostalicska. 30 évesen meg má a mankó mellé egy szemüveg is dukál.. 😊
a cleartype-hoz meg kellett egy gép újraindítás, mert a régi monitor drájverében (amivel használom), ott a hatásoknál nem volt ilyesmi (hogy cleartype).
mindenesetre nem magyarázom tovább a bizonyítványom, 1280x1024 felbontásban, cleartype-al együtt is fostosak a karakterek, CRT *ebbõl* a szempontból szebb.
viszont TFT-vel megmaradnak az ondó + agy sejtjeim (az a kevés) <#vigyor1>#vigyor1>
+ a TFT sokkal fényesebb és kontrasztosabb.
de hogy legyen css-vel kapcsolatos dolog is:
tegnap az FTF2-sök este szétalázták az LT-sek mozgáskorlátozottak csapatát.
má csak 1 dolog: TFT-nél mennyire számít, hogy 12, 8, vagy 4ms a válaszidõ??
üdv!
A CS legyen veletek!!!!!!!!
Nem lehet, hogy CRT-d van?😄
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
bár lehet azért nem tettem fel a ClearType-ot, mert az SP2ben benne van? hmm, az is lehet...
de nekem most megfelelõ az tuti.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ui: kibaszott inno 6600 :@
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Lehet hogy nekem vmi extra szélsõséges tft-m van?? <#vigyor>#vigyor>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
amúgy a cleartype tényleg jó dolog, bár én most rendszerújrarakás után már nem raktam fel.
megbarátkoztama moncsival már...
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
fölötte gáz.
viszont azt a cleartype-ot merre találom?, az jól hangzik.
köszi!
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
egyébként egyetértek az elõttem szólokkal, "sertének igaza lehet, mer jófej" 😄DD
faszé tünnek el az all seingben a favoritjaim!! ??
vki nemtuggya honnna halászom õkezt elõ ujra?
amúgy meg nem olvastam bele a topikba, de sztem sertének igaza lehet, mer jófej.
najó: fec-nek is, mer õ jobb nálam, meg láttam a fényképét a frappr.com-on 😊
meg én is feltettem 1et. hehe.
na mingyá megyek jáccani.
apropó: kaptam kölcsön 1 TFT monitort, de a karakterek (pl amit most is írok) olyan hülyén néznek ki. néhol vastagabb, néhol halványabb... stb...
ezen lehet segíteni vhogy, vagy ez a TFT-k betegsége? a CRT-men sokkal xebbek...
na mind1..
Orion te ....😄
Kurva nehéz nem komolyan venni ezt a rohatt játékot, azért idegesít fel mindenkit😊
Lehet hogy szükségünk van az idegeskedésre?
Idegesség függõ vagyok😄
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK