Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
ez mit is jelent?
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de annyiban modositanék,hogy Ano lelövése számit😄
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
veszít majd osk pontot, meg hoz sok pontot.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
// Bonus Points for CSS ---> Egyénnek járó pontok
mani_stats_css_bomb_planted_bonus "10" ---> 50 pont / bomba lerak
mani_stats_css_bomb_defused_bonus "10" ---> 50 pont / bomba defusol
mani_stats_css_hostage_rescued_bonus "5" ---> 25 pont / túsz kivitel
mani_stats_css_hostage_killed_bonus "-15" ---> -75 pont / túsz kinyírás
mani_stats_css_vip_escape_bonus "4" ---> 20 pont / vipként elmenekülés
mani_stats_css_vip_killed_bonus "10" ---> 50 pont / kinyírt VIP
//Team bonus points for CSS ---> Egész csapatnak járó pontok = tehát minden egyes csapattagnak
mani_stats_css_ct_eliminated_team_bonus "2" ---> 10pont/nyerés mindenki kinyírása által
mani_stats_css_t_eliminated_team_bonus "2" ---> 10pont/nyerés mindenki kinyírása által
mani_stats_css_ct_vip_escaped_team_bonus "10" ---> 50 pont/nyerés ha vip megszökött a CT csapatból
mani_stats_css_t_vip_assassinated_team_bonus "6" ---> 30 pont/nyerés ha a T csapatból valaki lelõtte a VIP-et
mani_stats_css_t_target_bombed_team_bonus "5" ---> 25pont/nyerés ha bomba robbant
mani_stats_css_ct_all_hostages_rescued_team_bonus "10" ---> 50pont/nyerés ha minden túsz ki lett kísérve
mani_stats_css_ct_bomb_defused_team_bonus "5" ---> 25pont/nyerés ha bombát defusolta a CT csapat
mani_stats_css_ct_hostage_killed_team_bonus "1" ---> -5pont/túsz ha valaki kinyírt egyet
mani_stats_css_ct_hostage_rescued_team_bonus "1" ---> 5pont/túsz ha valaki kivitt egyet
mani_stats_css_t_bomb_planted_team_bonus "2" ---> 10pont/bomba lerakás
+ a frag/kill pontok, a fegyver szorzókkal.
Tehát még azt is figyelembe veszi a stat, hogyha többet voltál a nyertes oldalon. Ott ugye jóval több bónusz pontot kasszíroz minden teamtag, ha valami sikerül a csapatnak.
És ez szinkronban van a hlstatx pontrendszerével is.
mert én megfigyeltem vmi ojat ha rankom alatt teljesitek ,de nemsokkal akkor vagyok negativban!..semmi teamkill,vagy nemtom pisztollyal késsel ölök😄 ennyi
bugos volt a tegnap este?😄
2. -,-
3.Hát ha egy társam beleugrika lövésembe s az ellenfélel együtt õ is meghal , ne zuzza le a rendzser félóra fragelésem emiatt
4. aki a mostani rendszerbe még nem játszott , sõt szerintem még az elõzõ 1-2 be sem ...
2. MIT akarsz megszavaztatni konkrétan?
3. Ezt most nem is értem... szal szerinted a TK-ért meg a túsz kinyirásért nemkéne pontot levonni? Had darálja csak be az egész teamet meg a túszokat is, hogy legyen 1-2 fragje, mi?😄
4. szerinted kinek nincs rálátása a dolgokra?
-szerintem is jó lenne eltörölni és maradjon csak a statsme
-nem hülyeség amit zoli mondott akik most 50 valahányan bennvannak a rankba azok szavazzák meg legyen a toplista meg rangsorolás ...
-a TK-nak , a kinyirt tuszoknak sok köze van a csapatjátékhoz
-a rendszerrõl meg az alkosson véleményt aki már kipróbálta
Ugyis ez a bajuk 😊
De itt csak arról van szó hogy tudják egyesek mutogatni magukat. Az egész stat aza a baj hogy pont a játékot veszi el és hozza elõ az emberekbeõl a frag gyûtõsdit.
9-el több vipet nyírt ki (5x9x5=+225), 3-al többször menekült el (3x5x5=+75), 5-el több túszt mentett meg (5x10x5=+250), és 5-el kevesebb TKja volt (5x10x5= +250).
Ez csak eleve majdnem 800 plusz pont, és akkor a team goalokért bezsebelt alkalmankénti 10 pontokat még hozzá sem adtuk, eleve 1000 pont felett járunk, és ez csak a különbség...
Fel kéne fogni, hogy az egyszerû fraggelés helyett sokkal több pont jár azért, ha a csapatmunkában jeleskedik valaki.
Senki nem mondta, hogy így ahogy van tökéletes a statrendszer, de ennél jobbunk még akkor sem volt. Ha K/D rankra térnénk vissza, akkor meg az 500/250 2.0kd-s vs 3000/1500 ugyanugy 2.0 kd-s, ugyanoda rangsorolt emberek miatt menne a sírás...
De ami a legjobb az egészben "engem nem érdekel a stat, de azért sír a szám miatta folyamatosan".
és ennyivel letudni a dolgot,kész,több vitát nemérdemel
Egyébként szerintem sem rossz a rendszer, legalábbis az eddigi legjobb, de én mégis örülnék ha el lehetne törölni. Úgy lenne a legjobb, ha nem lenne rank, tehát nem számolna pontokat és nem állítana fel toplistát, csak a statok maradnának meg. Ez régebben nem volt lehetséges, most sem az?
rankostul
ezt irtad ano "Többet játszott az új rendszerben mint Bond, ennyi, " nos pont ezt mondogatja nekem Borg hogy újraszámolta a pontokata gép s emiatt tök min1 mennyit játszott az uj rendzserbe , mert a régieket is újraszámitotta.
Bal oldal Bondé , jobb kv-é ...
Ha megnézem a +543 fraget , nem hiszem el hogy kv elõrébb van ...
A PONTOKAT NEM K/D RATIO ALAPJÁN ADJA. EZER MÁS DOLOG BELESZÁMíT.
De ezen kívül pontosan ugyanúgy kalkulál mindent, mint pl a hlstatx. Szal...