Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
meg tudja valaki mondani hogy mennyibe kerül a game most a boltokban?

http://goo.gl/gd6Zi5

fruhwirth
evvan.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

úgy látom másnak is elõfordult most, valószínû nem tudja elérni a steam beléptetõ szervereket. próbálkozz steam bezárással/újraindítással.

Ja egyvalami lemaradt: arra viszont mindenképp jó az egész hogy vitatkozzunk rajta, és felpörgesse a topikot 😊

Fec jól beszél. Nem a stat ami igazán megöli a játékot hanem az emberek hozzállása. Tök mindegy milyen elven mûködik a stat az arra érzékeny emberek mindig mögé képzelnek valami mûködést és aszerint játszanak. Ez pedig erõsíti az óvatos, kempelõs, sötét sarokba/plafonon gerendára állok játékot, amit én személy szerint baromira utálok, hamar el is megyek más szerverre ha több körön keresztül ez megy. De ez szerintem egyéni szoc problem. Vannak különbözõ játékstílusok, van akinek ez, van akinek az jön be. A lényegen semmilyen stat rendszer, vagy annak az eltörlése nem fog változtatni.

ez mit is jelent?
Wolwarine
de legalább számít ha lelövöd ano-t és az már nem semmi 😊

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

M@TriX
dehogynem a valóságot tükrözi máramennyire a CS:S ezt tudja 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

könnybe lábads a szemem annyi igazság hangzott ma el😛 😄 XD
de annyiban modositanék,hogy Ano lelövése számit😄
fruhwirth
A lényeg. vkinek midnig is a stat fog számítani, vkinek a játékélmény(anyázás,csiterezés,Orion lelövése😄😄) fog számítani. Mindig lesz olyan, aki nem elégedett. De nem felelhet meg minden mindenkinek. Szóval MAtrixnak igaza van, ide avval a "You are the 1., the pro with 0.58 kd ratio" scripttel, amivel mki elsõ😊

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

OrioN the S
Mert végülis érdekel...de nem tükrözi a valóságot..és felidegel ,hogy elõzõ nam 682548346 sör után mit mûveltem D: Meg úgy alapból...azé jáccok me szeretem nem azé ,hogy ien kd meg oan kd-m meg 0.33 stat vagy 10.0 stat csak megnézem és mégi felidegel ,hogy mi a pitsa D:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

5w0rdf15h
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd látom nem változtá semmit 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

M@TriX
hát igen ezt meg én nem tudtam sose megérteni, hogy miért "idegesít", a statnak megvannak az okai és kész. senki nem tökéletes. mindenki hibázik.
veszít majd osk pontot, meg hoz sok pontot.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Wolwarine
Hát ez ilyen Orionos FÁksúis megfogalmazás volt <#worship><#nyes>

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

OrioN the S
De ja! 😄 Amikor megnézem a statot csak felidegesítem magam elkezd remegni a kezem és letk-zok mindenkit :o ha nicns stat akkor csak azt veszem figyelembe ,hogy akkor ,hogy jáccok és nem leszek idegbeteg nem küldöm el apámat a faszba amikor felhív a konyhából ,hogy kész a lecsó :C

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
póénosra vetted , pedig van értelme <#eljen>

OrioN the S
Fazsnak stat csak idegesít....attól nem lesz jobb ha van stat ! Fák stat... banplsstatfuck hö!Én pölö csak azt nézem ,hogy abban a pillben vagy napon ,hogy jáccok me lehet ,hogy kövi nap tök részegen ülök le cs-zni szal tök8 ennek sincs értelme ,hogy most ezt leírtam ,de mind1 hö! 😄DD D::: De legyen stat me ha aztmondom ,hogy ne akkor úgyis lesz szal õõõõ szpem 😄 Fák stat...

Majd scriptelek egy ilyen TK punisht a szerverre, hogy bindek összekeverése 😄
énabalra a screenshot lövést álmodtam meg😄
Inkább az egér bal gombjára "kill", nem?😊 Máris milyen jó statod lenne 😄D
bind w quit
aztán F10 ROGER! 😄
autoexecbe: unbind all 😛
Hali! A Sourceba hogy tom behozni a consolet? <#vigyor2>
Tessék:

// Bonus Points for CSS ---> Egyénnek járó pontok
mani_stats_css_bomb_planted_bonus "10" ---> 50 pont / bomba lerak
mani_stats_css_bomb_defused_bonus "10" ---> 50 pont / bomba defusol
mani_stats_css_hostage_rescued_bonus "5" ---> 25 pont / túsz kivitel
mani_stats_css_hostage_killed_bonus "-15" ---> -75 pont / túsz kinyírás
mani_stats_css_vip_escape_bonus "4" ---> 20 pont / vipként elmenekülés
mani_stats_css_vip_killed_bonus "10" ---> 50 pont / kinyírt VIP

//Team bonus points for CSS ---> Egész csapatnak járó pontok = tehát minden egyes csapattagnak
mani_stats_css_ct_eliminated_team_bonus "2" ---> 10pont/nyerés mindenki kinyírása által
mani_stats_css_t_eliminated_team_bonus "2" ---> 10pont/nyerés mindenki kinyírása által
mani_stats_css_ct_vip_escaped_team_bonus "10" ---> 50 pont/nyerés ha vip megszökött a CT csapatból
mani_stats_css_t_vip_assassinated_team_bonus "6" ---> 30 pont/nyerés ha a T csapatból valaki lelõtte a VIP-et
mani_stats_css_t_target_bombed_team_bonus "5" ---> 25pont/nyerés ha bomba robbant
mani_stats_css_ct_all_hostages_rescued_team_bonus "10" ---> 50pont/nyerés ha minden túsz ki lett kísérve
mani_stats_css_ct_bomb_defused_team_bonus "5" ---> 25pont/nyerés ha bombát defusolta a CT csapat
mani_stats_css_ct_hostage_killed_team_bonus "1" ---> -5pont/túsz ha valaki kinyírt egyet
mani_stats_css_ct_hostage_rescued_team_bonus "1" ---> 5pont/túsz ha valaki kivitt egyet
mani_stats_css_t_bomb_planted_team_bonus "2" ---> 10pont/bomba lerakás

+ a frag/kill pontok, a fegyver szorzókkal.

Tehát még azt is figyelembe veszi a stat, hogyha többet voltál a nyertes oldalon. Ott ugye jóval több bónusz pontot kasszíroz minden teamtag, ha valami sikerül a csapatnak.

És ez szinkronban van a hlstatx pontrendszerével is.
Szega87

figy figy ,amit én betetteem képet az hogy ferdülhet elõõ??!!
mert én megfigyeltem vmi ojat ha rankom alatt teljesitek ,de nemsokkal akkor vagyok negativban!..semmi teamkill,vagy nemtom pisztollyal késsel ölök😄 ennyi
bugos volt a tegnap este?😄
Szega87
1. roger / bár egyszer remélem megoldható lesz
2. -,-
3.Hát ha egy társam beleugrika lövésembe s az ellenfélel együtt õ is meghal , ne zuzza le a rendzser félóra fragelésem emiatt
4. aki a mostani rendszerbe még nem játszott , sõt szerintem még az elõzõ 1-2 be sem ...

1. Tisztáztuk már, hogy erre nincs lehetõség. Vagy telejsen kikapcsolom, statsme sem lesz, vagy minden van. És ezt meg is szavaztuk már.
2. MIT akarsz megszavaztatni konkrétan?
3. Ezt most nem is értem... szal szerinted a TK-ért meg a túsz kinyirásért nemkéne pontot levonni? Had darálja csak be az egész teamet meg a túszokat is, hogy legyen 1-2 fragje, mi?😄
4. szerinted kinek nincs rálátása a dolgokra?
Szega87
ha jól értem 25 öt kap mindenki a bomba lerakásáért/hatástalanitásáért , VIP menekülésért/kinyirásért , túsz mentésért és -50 a TK ért ...

Szega87
1 órára lemegyek dokihoz s mennyi új hír 😊

-szerintem is jó lenne eltörölni és maradjon csak a statsme
-nem hülyeség amit zoli mondott akik most 50 valahányan bennvannak a rankba azok szavazzák meg legyen a toplista meg rangsorolás ...
-a TK-nak , a kinyirt tuszoknak sok köze van a csapatjátékhoz
-a rendszerrõl meg az alkosson véleményt aki már kipróbálta

M@TriX
épp ez benne a szép, szóval én spec támogatom ezt a rendszert (igaz keveset gémelek)

Ez a stat pont nem a fraggelésre adja a legtöbb pontot 😊
Ugyis ez a bajuk 😊
Wolwarine
Még megérteném ha azért sírtok a stat rendszerért mert úgy lenne mint a BF2-ben hogy cserébe kapsz valamit pl fegyvert vagy rengot vagy stb.

De itt csak arról van szó hogy tudják egyesek mutogatni magukat. Az egész stat aza a baj hogy pont a játékot veszi el és hozza elõ az emberekbeõl a frag gyûtõsdit.

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

M@TriX
már sokszor volt szavazás szóval ezzel inkább ne hozakodj elõ...

Egyébként minden map végén recalculate stats van, de valóban csak azokét számolja újra, akik jelen vannak. Szal akik be sem léptek a szerverre az 1.2 M RC3 óta, azokét még nem számolta át, így pl az enyémet se.
Mi olyan nehéz ebben, hogy felfogd?

9-el több vipet nyírt ki (5x9x5=+225), 3-al többször menekült el (3x5x5=+75), 5-el több túszt mentett meg (5x10x5=+250), és 5-el kevesebb TKja volt (5x10x5= +250).
Ez csak eleve majdnem 800 plusz pont, és akkor a team goalokért bezsebelt alkalmankénti 10 pontokat még hozzá sem adtuk, eleve 1000 pont felett járunk, és ez csak a különbség...

Fel kéne fogni, hogy az egyszerû fraggelés helyett sokkal több pont jár azért, ha a csapatmunkában jeleskedik valaki.

Senki nem mondta, hogy így ahogy van tökéletes a statrendszer, de ennél jobbunk még akkor sem volt. Ha K/D rankra térnénk vissza, akkor meg az 500/250 2.0kd-s vs 3000/1500 ugyanugy 2.0 kd-s, ugyanoda rangsorolt emberek miatt menne a sírás...

De ami a legjobb az egészben "engem nem érdekel a stat, de azért sír a szám miatta folyamatosan".
sztem szavazásra kéne bocsájtani az aktiv játékosok körében,értem ezalatt aki top akárhányban van már...nemkell elsõ 10,monnyuk 50!!
és ennyivel letudni a dolgot,kész,több vitát nemérdemel
Szerintem nem számolta újra és ha így nézed, akkor már hihetõ a pont, nem? Akkor örülhetünk, rejtély megoldva, mehetünk tovább.
Egyébként szerintem sem rossz a rendszer, legalábbis az eddigi legjobb, de én mégis örülnék ha el lehetne törölni. Úgy lenne a legjobb, ha nem lenne rank, tehát nem számolna pontokat és nem állítana fel toplistát, csak a statok maradnának meg. Ez régebben nem volt lehetséges, most sem az?
Támogatom a teljes pontrendszer eltörlését!!
Támogatom a teljes pontrendszer eltörlését!!
rankostul
Szega87
engem már nem érdekel se bond se kv helye csak az hogy beismerje hogy tévedett .
ezt irtad ano "Többet játszott az új rendszerben mint Bond, ennyi, " nos pont ezt mondogatja nekem Borg hogy újraszámolta a pontokata gép s emiatt tök min1 mennyit játszott az uj rendzserbe , mert a régieket is újraszámitotta.

M@TriX
sztem nem rossz a stat rendszer csak nem kellene ennyire fügni tõle, hanem játszani játszani és játszani. és kész 😉

Többet játszott az új rendszerben mint Bond, ennyi, egyébként nem tökmindegy? Most ezen idegesítitek magatokat annyira? Én pl egy hétig nem játszottam és 7 helyet csúsztam vissza, olyan gyorsan megindultak a pontok ezalatt. Komolyan mondom, jobb lenne ha nem lenne semmilyen rendszer, ki kéne próbálni és meglátnátok hogy ez lenne a legnyugodtabb, nem idegeskednénk hogy most ki hol áll, csak azt csinálnánk amit elvileg kéne, amiért jöttünk: játszunk!
Szega87
akár mennyire ordibálsz akkor se ez jön le , megnéztem az egyéb részeket ahonnan pontokat szerezhetett :

Bal oldal Bondé , jobb kv-é ...

Ha megnézem a +543 fraget , nem hiszem el hogy kv elõrébb van ...

Wolwarine
<#vigyor> SZUSSSSZÁÁÁ

Szega, gondolkodjál már egy kicsit legalább.
A PONTOKAT NEM K/D RATIO ALAPJÁN ADJA. EZER MÁS DOLOG BELESZÁMíT.
A statban mindössze egy hiba van jelenleg, és az is a session képernyõn a pontszám kiirás, hogy +/- mennyi pont lett. Ezt én is észrevettem már, hogy nem annyival változnak utána a statban a pontjaim, mint amennyit a sessionban ír.
De ezen kívül pontosan ugyanúgy kalkulál mindent, mint pl a hlstatx. Szal...
Szega87

Én elvakult vagyok , de szerintetek ki a jobb ? ( idézõjelbe jobb )

itt meg mégis

kv nem játszott a régi rendszerbe , télleg újraszámolta volna ?