Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Szeretnénk Sourcet indítani egy multigaming clanon belül! Legtöbb squadunk elég jó, van amelyik világszínvoalú! Ezek mellé akarunk squadot toborozni, vagy ami mégjobb, ha egy clan atjonne mint squad😊!
Írjatok nyugodtan😄!
Igazából egy squadleaderre lenne szükség😊, aki komolyan viszi!
e-mail: [email protected]
MSN: [email protected]
www.cl-gaming.atw.hu
Üdv: Hofi
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
UI: maga a mapszerkezete jó , csak a low fps , meg sok zöld :S
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Steam Client Update Released
April 6, 2006, 4:27 pm · Alfred Reynolds
Updates to the Steam Client have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Steam Client
* Fixed an issue which would have prevented some users from being able to pre-purchase SiN Episodes: Emergence
Az talán érdekelne, vagy két hónapja nyomtam a demojával neten bejövõs volt nagyon.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
és akkor végre építhetek halálcsillagot<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
De miért nem jössz tribesezni akkor?
igen-igen 5 nap után én is vágyom már nagyon egy kis laggparádéra 25 fpsel...
hmmm de fincsi is az.. :XDDD
Én meg már megint 5 napja nem játszottam 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Probálnak már a farkunkra hatni😄
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
más: Nekem tetszik a zombie mod, de eddig csak offline modban használtam.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
nekem is el szokott fogyni az elvileg "nem limitált gránátszám", szóval ez nem egyedi eset. Jah, meg én nem tudtam, h ha a VIP eldobja a fegyverét, akkor nem tudja felvenni<#schmoll2>#schmoll2>
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Most igy jobban megnézve nekem is beugrott, hogy a régi mapunk nem 4thstreet volt, hanem 3rdstreet 😊