Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, az a másik map ami lekerül ma (a logok szerint eléggé kifingatja a procit valamiért). Ezt már a maptesztkor is tapasztaltuk, hogy nem teljesen kóser az a map.
Meg az awp_monopoly-t is leszedem, mert ott nem tudom megoldani, hogy awp-vel legyen a nép.
A mapváltás bughoz meg semmi köze a maninak. Ez még mindig ugyanaz a valve bug, ami karácsony óta van.
Meg az awp_monopoly-t is leszedem, mert ott nem tudom megoldani, hogy awp-vel legyen a nép.
A mapváltás bughoz meg semmi köze a maninak. Ez még mindig ugyanaz a valve bug, ami karácsony óta van.
Tegnap awp india ment és erõteljesen rángatózott minden.(kör elején akadt mintha 300 lenne a pingem mindenki panaszkodott+ az admin menü is elég lassan reagált) Lehet tesztelni kéne majd 1x mert elég gáz volt.(szerintem map bug lesz) Meg a mani plugin se 100 megszavaztuk awp medieval-t(ezt is awp india-n) és erre aztec-ot rakta be. (érdekes módon ott minden tökéletes volt)<#merges2>#merges2>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A resident már lekerült, mert full bugos.
lol 😄
amúgy sztem bõven felkerülhetne a resident helyére..
van egy barlang ahol jo sok fps van😄 majd ott elférünk 2 en😄
én is erre gondoltam , ha már specbe is oly kevés az fps e srácnak , az én 1333 on mennyi lesz ? <#idiota>#idiota>
kiváló lehet a fodrozódó viz...csak az a baj,hogy akkor az animált textura...és ha nagyobb összefüggõ a felület akkor meg tuti high fps map lesz ez is😄
DE_MAYA by Chris 'slayerA' Powell
" This is a 32 player map.This map is 99% custom content. It features custom textures, custom models, 2 sound files. I used the a looping rain sound and a skybox, which you can not see anyway. Custom textures include decals and a special ripple rain water texture - Thanks to kerlin at Kerlin software for the killerapp that allowed me to create this new water texture."
" This is a 32 player map.This map is 99% custom content. It features custom textures, custom models, 2 sound files. I used the a looping rain sound and a skybox, which you can not see anyway. Custom textures include decals and a special ripple rain water texture - Thanks to kerlin at Kerlin software for the killerapp that allowed me to create this new water texture."
na mennyen fel,teccik!
Létezik valami olyan pack amibe nem az összes (vagy az) map benne van me nagyon sok ez így hogy tölti a szerver lefele mire letölti megunom😞
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Nekem van hogy azt irja hogy 6000,1 mhz 😊)
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Megtetszett egy két spray, hátha még valaki nem látta:

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
legegyszerübb ha felmész egy ilyen szerverre... aztán megkeresed az admin plugin hangokat
Honnan tudok leszedni hangokat a játékhoz.pl.:headshot, Firstblood,multikill.Segítsetek ,mert kéne.
Ja bocs, most olvastam vissza, látom ez csak map... : / 😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ehhh nem akarok lámázni, de van resident mod a cs-hez?? Ha igen akkor honnan tom megkapni?? 😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
valszeg télleg az én gépem lesz a ludas😄 de pl liftezek,lift alja a nyakamig felcsuszik ,beragadok egy pillcsire ,meg a lámpák nightvizsönnel furán pislákoltak...és a vonat is elüt😄 necsinájja má az ájronmennel 😄
Nem buzertam el az órajelem , magától írja ki ezt !!! Bebugzott volna ? dxdiag-ot futtava is 1333 Mhz jelenleg , de itt meg ezt írja ki ! Miért? <#nemtudom>#nemtudom>
A resident eviles viszont még mindig nem jó. Singleben semmi baja, de szerveren már nem mûködnek a hangjai.
Nekem ott végig 75fps-em volt, és szega se meg én se találtunk bugot rajta.
Szal lehet, hogy inkább a saját gépedet kéne átnézned 😊
Szal lehet, hogy inkább a saját gépedet kéne átnézned 😊
Nekem 60-70fps-em volt corsen, es 32-3-ra végeztem.
hja és a street szintén gyengus:S low fps és bughalom...
egyedül a lenti metrora felszállni a poén😄
egyedül a lenti metrora felszállni a poén😄
-fáj erdõség vagymi-sztem egész jo ,max 6fõnek
a resident bukó,és a corse a max12fps ével szintén bukó,nemlehet célozni rajta és ennyi...
a resident bukó,és a corse a max12fps ével szintén bukó,nemlehet célozni rajta és ennyi...
na go in.
Most szólok, hogy fél óra múlva 😊
mapteszt? HÁ hHáá??!
nemerrõl van szo teljesen,bár van igazság benne ,nemtagadom...
elég ha csak sg biggyeztést ereszthetek a nevem mögé😄..amúgy meg hatalomsokszor kérdeztek,kértek admin felelõsségü dolgot tõlem már a szerveren,és nem véletlen,mert elég sokat tolom sg-n ,sõt sztem legtöbbet közületek...
ha ilyen tõsgyökerességet kell fitogtatni,akkor sztem alap vagyok,itt kezdtem játszani, sztem sg-n is fogom befelyezni😄 ( ezek igazi könnyek)😄
elég ha csak sg biggyeztést ereszthetek a nevem mögé😄..amúgy meg hatalomsokszor kérdeztek,kértek admin felelõsségü dolgot tõlem már a szerveren,és nem véletlen,mert elég sokat tolom sg-n ,sõt sztem legtöbbet közületek...
ha ilyen tõsgyökerességet kell fitogtatni,akkor sztem alap vagyok,itt kezdtem játszani, sztem sg-n is fogom befelyezni😄 ( ezek igazi könnyek)😄
Jah Punknak meg különben sem a tagság kell hanem az admin right <#mf2>#mf2>
UI: de azt nem tudja hogy alapból nem jár és szintek vannak <#mf2>#mf2>
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
UI: de azt nem tudja hogy alapból nem jár és szintek vannak <#mf2>#mf2>
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
hja és ha már ittartunk,miezazene? mert régen is láttam már ,de akinek küldtem az nem tudta 😊)
én beszélgetek is velük elég sûrûn , andris most épp elfoglalt ,de megígérte nemsokára sok sok tesztet kirak , azonkivül én is szoktam meg ano is szokott teszteket kirakni , régebben még te is tettél ki
sajnos nincs pénzem ilyen drága holmikra mint a psp<#mf1>#mf1>
Sajnos hiába van sok, sword és andris is szarik a maptesztelésre.
De nekünk nem bármikor kell 😊 Hanem mindig, és egybõl, ha új mapok kerülnek fel.
Ha ezt vállalod, akkor gyere a team topicba, és majd szavazunk 😊
Ha ezt vállalod, akkor gyere a team topicba, és majd szavazunk 😊
lazán😄 ezt multkor is mondtam hogy maptesztet bármikor összerittyentek😄
Mapteszt kb délben!
Azért, mert mi magunk csak 3 havonta keresünk új tagokat.
Viszont ha te valami konkrét feladatra jelentkezel a teamben, vagy új dolgot akarsz a csapaton belül csinálni, akkor jelentkezz bármikor.
Viszont ha te valami konkrét feladatra jelentkezel a teamben, vagy új dolgot akarsz a csapaton belül csinálni, akkor jelentkezz bármikor.
😄 sztem egyértelmüen csít...
most találtam énis a video gágül rejtelmeire😄
most találtam énis a video gágül rejtelmeire😄
A következõ új mapjaink lesznek:
de_corse - A corse map final verziója. Hihetetlen grafika, a kiugrálási helyek lezárva, befejezve, néhány helyen új útvonalak.
de_4thstreet - a régi 3rdstreet mapunk új verziója. Nagyon igényesen meg van csinálva, viszont nagy és eltévelygõs map... majd meglátjuk.
de_resident_evil_remake1 - egyszer már bepróbálkoztam ezzel a szerverre, akkor bugos volt. Mostmár talán nem az. És kibõvítették pár új dologgal is.
fy_forest - egy ködös, erdõs, mocsaras kis map, alacsony látótávolság, oszt fight.
Néztem még a de_guerlilla_alpha-t is, de nagyon-nagyon alpha még. A grafikája egyátalán nem gut.
de_corse - A corse map final verziója. Hihetetlen grafika, a kiugrálási helyek lezárva, befejezve, néhány helyen új útvonalak.
de_4thstreet - a régi 3rdstreet mapunk új verziója. Nagyon igényesen meg van csinálva, viszont nagy és eltévelygõs map... majd meglátjuk.
de_resident_evil_remake1 - egyszer már bepróbálkoztam ezzel a szerverre, akkor bugos volt. Mostmár talán nem az. És kibõvítették pár új dologgal is.
fy_forest - egy ködös, erdõs, mocsaras kis map, alacsony látótávolság, oszt fight.
Néztem még a de_guerlilla_alpha-t is, de nagyon-nagyon alpha még. A grafikája egyátalán nem gut.