Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg azt meglehetne csinálni hogy van x féle verzio és minden mapkezdésnél mást dobjon be
pl: egyiknél skot+kés
aztán para
szal mindig vmi mást amiket kitalálunk
szerk: sry akit kiütöttem...
**gyengébbek kedvéért 1 jelölés a fegyvernemre , 1 az idõre
*** jelenleg 1 hiba van benne , de amint lesz rá lehetõség ki lesz javítva <#email>#email>
Más: iceberg teszt HQ-n , elemzés készülget
A scout még esetleg.
Nomeg akkor a warmup idõ is kérdés lehetne.
Jelenleg 100s. De néha ez kevés, az utolsó joinolóknak néha már csak pár sec marad.
Szal utolsó opcióknak bemehet az is, hogy
0
100
120
150
180 s legyen-e a warmup round.
he (unlimited)
para
tmp
awp
(ump <#idiota>#idiota>)
Szal ehhez - értelmes, megvalósítható - javaslatok kellenek.
sv-showhitboxes 2 parancsokkal,nem lehet már mutatni a hitboxokat botok ellen?
Szerintem valami fegyver kellene. Para, vagy tmp + knife 😊 Kiirhatunk errõl egy szavazást is.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nekem ezzel kapcsolatban csak egy aggályom van: Ha netán bombás mapon 1vs1 lesz a végére, akkor az esetek többségében csak zavaró lesz az 1on1 knife kérdés megjelenése. Sõt, engem úgy ála nature mindig kurvára zavarna, ha a végén hirtelen 1on1 lesz próbálok tevékenykedni gyorsan, erre megjelenik ez a szar.
Nemtom szándékos-e, vagy bug.
De a warmup time alatt történõ dolgok úgysem számítanak a statba, szal...
persze 2accept kell a két élõtõl😄
nna de ha eredeti akkor a válasz,hogy automatikusan elintéz mindent,tecsak az ökántod pötyögöd be,és váársz,vááársz..és váársz
várszvárszvárszvárszvárszvárszvárszvárszvárszvárszvárszvárszvárszvárszvárszvársz
Ha felteszem a CS:S -t és nem épp a legfrissebb a telepitõm, akkor egyenként felkell tennem minden update t vagy létezik valami minden egyben update hozzá?
Mert nekem a 6 os update tól a jelenlegi verzioig mindent felkellene tennem :-(
Egyrészt nincs is meg mind,másrész körülményes is.Sajnos ez egy nem steam kompatibilis verzió!ugyhogy ott nem tudom updateolgatni :-(
thx!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
fy_forest
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.