Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SCITEK
Mao-t persze nem lehetett kihagyni 😊

Szega87
hamár a technika és a tudás megvan érdemes használni <#eljen>

SCITEK
HDR nalam is ki van kapcsolva. Es termeszetesen a kepek 1920x1080 felbontasban keszultek 4AA es 16AF mellett. Ezutan jott a resize meg a sharpen. 😊

Szega87
azér figyeled hogy használja tengelyforgatást amit tanitottál neki ? <#hehe>

REKLÁM :/

autoszimulator
Hali!
Új vagyok errefelé, de lassan talán emgjavul netem és akkor tudok menni CSS-zni az SG szerverre is. De sajnos a rossz-netes idõszakban egyenlõre maradnak a BOT-ok és a LAN.

Mivel látom hogy itt értetek ezekhez a dolgokhoz, és ilyen témájú elõzõ kérdéseket még nem láttam, így megkérdezném, hogy ha én itthon csinálok egy szervert, melyeken ugye botok vannak (egyenlõre), akkor abba simán be lehet építeni valamilyen admin plugin-t? Ha igen, akkor ti melyiket ajánlanátok?

.: mobilize.hu :.

k9duli
Háhá full egyszerre haltak meg😄

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Szega87
még akkor is <#nyes>

A fényeffektet figyeltem én is, bár az sztem csak a HDR miatt van 😊 Nekem csak az van offon, minden más highon. Mondjuk AA-t sem használok.
k9duli
Fogadjunk resize meg sharpen😄

k9duli
Tek vazze most komoly ilyen grafikon játszol?
Odabasz.

janos666
Ez amúgy jó kérdés. Ezzel a kibaszott 64-bites XP-vel nem megy a Java virtulis gép és nem tudom megnézni a mani dokumentációját, hogy lehet a feltöltött mp3 fileokat berakni az admin menübõl játszhatóra. Látom hogy valami filet kell hozzá generáltatni valamivel. Mivel?
azaz sound mappa quake mappa😄
hanem telefonszámot? vagy mire gondolsz?😄
amúgy meg felmész egy másik szerverre,ahol ilyenek vannak..de szerintem voltál már ,ha ilyen hangok kellenek,és akkor beletursz a csédbe és ott lesznek mp3ban ha jol emlékszem...
jolemlékszem😊
D:\CS\SteamApps\punkzoli\counter-strike source\cstrike\sound\admin_plugin
nekem pl ittvannak..logikusan te nem punkzoli vagy, az csak egy van 😄
Honnan tudok leszedni hangokat a játékhoz.pl.:headshot, Firstblood,multikill.Segítsetek ,mert kéne.De netcímet mondjatok, ha lehetséges.

Honnan tudok leszedni hangokat a játékhoz.pl.:headshot, Firstblood,multikill.Segítsetek ,mert kéne.De necímet mondjatok, ha lehetséges.

stp4trick
Mao kép rulez<#eplus2>

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

otto13
hi! meg néztem a videot<#nyes><#nevetes1><#nevetes1>
teccik

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

volt ugye szo pár kommenttel lejjebb a csites videorol!?
nna,leszedtem a google video lejátszoját ,és az sokkal tisztább képet ad,jobb minõségben játsza le a videokat, érezhetõ a külömbség,sõt még a csítmenü is ,éa a kiirások is kivehetõek-
elsõ menüben tag kiválasztja mennyit sebezzen az adott lövedék ,meg ilyenek,(attol még lehet fake az egész) aztán auto aim menü,+hova sebezzen--lool
A legjobban az tetszik benne, hogy ha valaki meghal, akkor alatta vízzé válik a padló, és becsobban a hullája 😊 Utána meg ott lebeg a padló alatt.

Nekem jó fps-em volt rajta, semmi gond nem volt.
Szega87
fut sg-n , csak én nem szeretem , mert kevés az fps

ahh min. 60 volt nekem..

fenntvan sg-n
be is sokalltam rajta ,mert 20fps em volt max😄:S
CheAteR88
jo map lehet

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

SCITEK
Lattam ma megegy szep palyat.

fy_dragon_duell

Szega87
esküdj hogy ha ma csíteltem csak 30 nap múlva bannolnak ?!!! <#bohoc>

Szega87
állitom neked hogy semmi csít nem volt a movieba , szerinted berakná élesbe ? egyébként sv_cheats 1 + mat_wireframes 1,2,3 + hasonló finomságok és otthon botok ellen is kipróbálható , semmi extra ,a cheatmenü meg fake az elején , ilyen nincs , és annyira szar a movie minõsége hogy hihetetlen , svsz direkt hogy ne lásd mi van a menübe 😊

Csak , puszi , jó 8 , lehet lázadni 😄

Szega87
átjött , máskor is csak kicsit hosszabban , rakd be õket 😄

stp4trick
ez az, amire a korábbi képed utalt a 3 HS-al

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

😄!

i see, kösz!
na próbálok belépni..
az meg mi a túró, hogy steam is heving trouble, és hogy nem tok kapcsolódni a steam szerverhez...
és még a troubleshooting tips honlaphoz sem lehet kapcsolódni...??? 😞
pedig dust2 van émmeg kockavagyok abban.
biztos ezt is a fidesz/mszp koalició csinájja. shit!
Dehogynem fogja meg. De nem bassza ki õket érte egybõl, mert késleltetett bannolással dolgozik a rendszer.
A valve szerint azért, hogy ne tudja a cheater kolléga, hogy éppen mi miatt fogta meg a VAC. Igy nehezebben tudják megkerülni utána újból.
Persze az igazság valszeg csak az, hogy a sok téves riasztás miatt a VAC-t nem engedhetik egybõlbannolós garázdálkodásra a szervereken, hanem reportokat készít, amit a Valvéék elemeznek, aztán idõközönként kiosztanak pár bant az accountokra ott, ahol megbizonyosodtak afelõl, hogy cheatelt.
Egyrészrõl rossz, mert egy cheater akár 30 napig is garázdálkodhat a szervereken, mire a VAC tesz ellene. Másrészrõl meg valszeg nincs jobb megoldás.
Az ott balra en voltam asszem 😊 Ez az a kör, ahol 10s belül lealáztuk a CT teamet 😄
én is most láttam elõször. tanulságos.
viszont a valve-s anticsít nem fogja ki az ijesmiket?
aztán ban, meg minden..?
SCITEK
Korlatozott es bugos lehetosegeid vannak.
vakond.avi

Csuhai G
Oké, köszi !

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

#36781:
áá awp monopoly pont úgy volt jo dezertel ahogy volt 😄 szvsz maradhatna -awp re alkalmatlan...
itt irtak h rossz....
Szega87
az lenne a jó ha a technika engedné hogy 10 seces jeleneteket ki lehetne menteni mozgóképbe , ugy hogy mínõség is legyen

SCITEK
Ja, hires ember lettel 😊))
A videokartya nemrossz, de inkabb tudni kell jo kepeket csinalni. Kar hogy epp ilyen puritan helyen voltam, mikor Vakond belotte a jonepet.

Szega87
mostanába vakond nagyon jól tolja

Szega87
jó a videókártyád , és örülök hogy tetszik a gambaru , cs2.hu-n most rakták ki hírbe , linkelve az elemzésemmel és megemlitve az sg teamet 😄

SCITEK
Volt egy kis idom es kedvem jattszani. Orommel vettem eszre, hogy vannak szep uj palyak. Jol ereztem magam. Es a legfontosabb, A NAP KEPE:
Vakond egy sorozattal fejbealazza az ellenseget. Par masodperc alatt megnyertuk a kort 😊

csak annak szívás aki nemtudja használni D: (pl.:én)
de viszont jo gyak.nak..

Szega87
senki nem álitotta hogy rossz awp-vel

awp_monopoly az naggyon jo map. külföldi szervereken sokszor megy, és igenis jo awp vel 😊 biztos nem tudod megoldani?? 😊
Ilyen nincs. A szerverekhez ma már nem csinálnak mappackot, mert minden gyorsan lejön a szerverrõl is, amikor belépsz.
Csuhai G
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy honnét tudnék letölteni 1 "Map Packot" amiben majdnem az összes map benne van? Mert tegnap vettem meg a CS-t és nem szeretném egyesével letölteni a mapokat! Elõre is köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Zsoltika 007
Nem a szokásos map bug volt. Hanem csak másra váltott mint kellett volna. De szerintem a map miatt volt ez is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

más-leszedtem ezt a maya gettót...hát low fps ...bukó
áá awp monopoly pont úgy volt jo dezertel ahogy volt 😄 szvsz maradhatna -awp re alkalmatlan...