Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
2. nincs térgörbülés a mappon
3. vannak tereptárgyak , de minimális igy legalább sok az fps
4. nekem bejön
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Szinte perspektívikusan hajlottak a falak, kicsi is, ötlettelen is, szinte semmi tereptárgy és egyszerûen gagyi.

"Parkade - Defuse Map
Counter-Terrorists: The Terrorists have
taken over Nitrowell Corp, they are
threatening to bomb the place. Take
the parkade and protect the warehouse.
Terrorists: You have taken over NitroWell
Corp. Bomb the basement of the parkade
or the warehouse before the CT's take
you down!
kissé 1.6 os backalley hangulata van
Total banned: 7994
Total blocked: 90
Protected servers: 293
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
az ünnepi kaki...
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
az ünnepi kaki...
az ünnepi kaki...

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ne mondjátok hogy titeket ez nem sokkol. Nem rémisztõ, de ahogy nézed felszínre tör a lelkedben a nyomor. Én egyedül a szellemi fogyatékosokat sajnálom ezen a földön, na ez a nemtommi is elõször szánílmat ébreszt. Aztán mégsem. De mi ez? <#fejvakaras>#fejvakaras>
nade mostmá ne offoljuk szét szegény topikot
ha ezt bond meglátja a gutaütés fogja kerülgetni... 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Itt nalunk Zugloban volt egy oras full UPC kieses (TV,net,tel,...), most jott vissza, mar mukodik a TV es az internet is.
Viszont a Steam nem akar bejelentkezni!?
Megneztem Steam status-t de ott nem friss a szerver info, igy nem tudom h mukodik-e a rendszeruk vagy sem.
Otlet?
Van valakinek hasonlo problemaja?
(meg a modemet es a rendszert is ujrabootoltam)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)