Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah akkor megnezem. ok .

Szega87
Etalon high skill klán 13-11 et játszottunk velük tegnapelõtt<#vigyor>

Szega87
kösz , ezt nem tudtam <#kacsint>

Asszem 109 vagy mennyi a max vele 😊 Nagyon közel kell robbanjon a fejéhez.
fruhwirth
ilyen se volt velem, tegnap éjjel dobtam egy 106 in 1 hit-es he damaget. Nem is tudtam, h ilyet is tud😊

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
hát, az A teamet még az FTF is rommá verte anno, nem hiszem, h labdába tudnának rúgni. Mondjuk egy D!verse szintû klán már okozhatna meglepetéseket nekik.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Amikor igy kimentesz egy képet, akkor PNG-ben mentsd el 😊 Nem lesz ilyen zizis a betûk körül.
félreértés neessék,nem akarlak bántani,de mért mindig low skill /medi ellen nyomtok warokat?? johogy elgyepáljátok õket...
Szega87
hogy akit érdekel megnézhesse

IENEKET MINEK RAKSZ BE?

Szega87
nekem bejön nagyon <#eljen>

Szega87

😮
A rankingba kerülés limitjét felemeltem 125-rõl 500 killre.
serte: nem emlékszel melyik wav-ra panaszkodott a 747 tegnap?
Zsoltika 007
Tán meg kéne venni eredetiben és nem a cumizásról szólna a játék... <#whatever>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Aquir
All seeing eye? az van meg? ha nem, próbáld ki 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nem tud valaki no-steam szervereket? <#szomoru1>
Olyanokat amik "jók" mert nekem van egy szerverkeresõm... de amiket talál... valami sehonnani szerverek... ráadásul ilyen 70 fölötti pingekkel...
Jah és arra tud valaki valami tippet mondani hogy miért csinálja azt a játék-gép, lehet az neki hl2, source... véletlen idõközönként leöli a gépet. magyarul a kép beakad, a hang az meg a klasszikus totál fagyás... recsek ropog, sípol stb stb...
Érdekes a dolog... nert amúgy a gép hót stabil, nem húzott... napokon keresztüli videó konvertálgatások, prime 95 teszt, memtest 86... akármit futtathatsz rajta nincs hiba...
Ezekbõl max az italy_tactik-ot érdemes elemezni.
Szega87
ha holnap vlki rakna fel vlmelyik újmappról elemzést akkor cs2hura kiraknám

mapteszt
sajnos mire eszembe jutott demo-t venni szóltunk neki hogy hagyja abba és lelépett.
felraktam ide ami készült, de csak pár másodperces és nem látszik rajt semmi, sõt itt még gyorsan se ment.

1.5 😄
Milka
lenne egy 1.5höz kapcsolodó kérdésem!megpróbálok felmenni szerverre de amikor felmentem kb.5-10másodperc mulva ledob mindenhonnan...megy a CD is(v. 4.25.0)
MIÉRT dob le?pls help me!

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

stp4trick
A "beérek", azon a B fakaput értettem, és már lép ki a fénybe, de 5bõl 5x megcsinálni szerintem lehetetlen, ritkán spawnol ugyanoda az ember 2x egymás után.
De inkább Neked legyen igazad.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Érdekes, egyátalán hogy jutott el a belépésig?

L 04/22/2006 - 17:32:19: "steam<167><STEAM_0:1:4390686><>" disconnected (reason "This Steam account does not own this game.
Please login to the correct Steam account")
Dropped steam from server
Reason: This Steam account does not own this game.
Please login to the correct Steam account
pira lego viszont baszottjó!! pont ami miatt nem, szerettem a pirenesit,azt javitották ki...a szinek jok😄
italy tactik tök jó lett, a simát már törölhetjük is szvsz 😄
képzelem milyen jo lesz<#beka3>
de_pira_legos - piranesi -> lego textúrákkal
cs_747_css - az eddigi mapunk final verziója, jópár bugfixszel
cs_italy_tactik - az italy megkeverése ála assault_tactik

Mennek fel a szerverre.
p90/ak 😊
A bártak meg jöhetnek amivel akarnak 😄
Guer
így van bártaké a gyõzelem 😊
és mac10 rulz 😄

fruhwirth
ezt csak serte meri bevállalni UZIval😊

Ha oda spawnol terrorként, a legközelebbi helyre a B felé, akkor én is simán elõbb kiérek a B-re, mint a CT-k. Csak általában a Terrorok nem merik bevállalni, hogy késsel rohanjanak ki végig, mert a sötétben bent a CT is meglephet, a lépcsõrõl már, ha õ is a leginkább B felé esõ spawnpontról indult. Szal AZ, OTT, nem speedhack.
lac coo
Ha jól emlékszem ez a progi + / - 256 szeres gyorsítást lassítást tud...
Szal csak azért pofátlankodtam ide , hogy tudjátok bizony elég könnyû csalni manapság 😞((

Láttam gyakran megy a vita itt is , hogy csalt-e vagy igen jól tolja.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

stp4trick
Tény viszont, hogy egyesek az átlagosnál hamarabb érnek adott ponthoz.
Dust2 CT kezdõrõl a rövid alól, doboz mellõl indulok B-re, és mire beérek, már lép ki sötétbõl.
Ez túl gyors szerintem.
Volt, hogy szintén dust2-n Tbõl B felõli részrõl indultam B-re és még a sötétig sem jutottam el, már kint volt a CT csóka, de annak a mozgásán látszott a speedhack, nem úgy mint az elsõ példánál, amit már több embernél észrevettem. Vagyis csak picit gyorsabb, mint kellene, ami talán még nem annyira feltûnõ.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

lac coo
Na mindegy , de van ilyen sajnos 😊)))

Tök lol, pl ha lassításra teszed minden lassabban történik a Winben ha játék ha alkalmazás, egy ablak is szépen lassan gördül le 😊)))

Anno egy idõlimlites demo miatt szereztem be, de sajna nem jó mert azzal eggyütt hogy az idõt lelassítja minden történést is 😊))

Én viszont a letöltési helyét sem szeretném tudni, nemhogy magamnál. Még ha létezik is ilyen, amit igen erõsen kétlek.
stp4trick
Update-ben volt, hogy javították az mp3 játszást. vmi olyasmit írtak, hogy most már több könyvtárat is kezel vagy vmi ilyesmi. tök jó, mert eddig sem ment, mint azt már korábban beszéltük, és azóta se:-)

lac coo
Na miben fogadunk ? 😊)))
Ha akrod elõkeresem és feltöltöm Neked valahová 😊)))
Természetesen privátban 😊)))
Én magam is próbáltam hogy müxik-e ...😊)))

Ez jó nagy baromság, remélem te magad sem hiszed el amit írsz.
Olyan progi van, ami a windows kernel frissítés gyakoriságát buherálja, de ettõl nem fog gyorsabban "telni az idõ" rajta, meg speedhacked sem lesz.. lol.
lac coo
Van egy progi ami a Winfos óráját , idõ múlását buherálja...
Lehet gyorsítani meg lassítani tetszés szerint 😊))))
Semmi nem fogja meg mert a játékon kívül fut.....
Okosabbak összehekkelik futással, csak töltéssel stb...
A nevét nem mondom meg 😊))

Baromság, a srác egyszerûen cheater lehetett.
Ilyenkor 5 perc demot, meg konzolba status és arról is screenshotot, és fel lehet jelenteni a sharedbans-on. Ilymódon elõbb kihullik, mintha a VAC nyomná ki a delayed bannak nevezett ökörséggel.
Ezt néztem már, de nekem nem jött be annyira... te tesztelted?
Guer
ez vmi ujfajta bug? :XDD

CheAteR88
szerintem humbug

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Guer
lol
mitõl gyorsult volna föl?
azért mert rárakta töltõre? 😄DD

Zetorg
kamu

tegnap volt egy sárc, aki notebookról játszott és állítólag attól gyorsult fel hogy rányomta a töltõt. 2-3x gyorsabban ment mint mi. ha igazat mondott és tényleg ílyen egyszerû speedhack-et összehozni akkor sokat nem érnek ez a cheat fogó cuccok. persze az is kérdés hogy az ilyet is megfogja-e a vac, mert ha ilyen miatt bannolnak az is elég gáz.