Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Olyanokat amik "jók" mert nekem van egy szerverkeresõm... de amiket talál... valami sehonnani szerverek... ráadásul ilyen 70 fölötti pingekkel...
Jah és arra tud valaki valami tippet mondani hogy miért csinálja azt a játék-gép, lehet az neki hl2, source... véletlen idõközönként leöli a gépet. magyarul a kép beakad, a hang az meg a klasszikus totál fagyás... recsek ropog, sípol stb stb...
Érdekes a dolog... nert amúgy a gép hót stabil, nem húzott... napokon keresztüli videó konvertálgatások, prime 95 teszt, memtest 86... akármit futtathatsz rajta nincs hiba...
felraktam ide ami készült, de csak pár másodperces és nem látszik rajt semmi, sõt itt még gyorsan se ment.
MIÉRT dob le?pls help me!
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
De inkább Neked legyen igazad.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
L 04/22/2006 - 17:32:19: "steam<167><STEAM_0:1:4390686><>" disconnected (reason "This Steam account does not own this game.
Please login to the correct Steam account")
Dropped steam from server
Reason: This Steam account does not own this game.
Please login to the correct Steam account
cs_747_css - az eddigi mapunk final verziója, jópár bugfixszel
cs_italy_tactik - az italy megkeverése ála assault_tactik
Mennek fel a szerverre.
A bártak meg jöhetnek amivel akarnak 😄
Szal csak azért pofátlankodtam ide , hogy tudjátok bizony elég könnyû csalni manapság 😞((
Láttam gyakran megy a vita itt is , hogy csalt-e vagy igen jól tolja.....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Dust2 CT kezdõrõl a rövid alól, doboz mellõl indulok B-re, és mire beérek, már lép ki sötétbõl.
Ez túl gyors szerintem.
Volt, hogy szintén dust2-n Tbõl B felõli részrõl indultam B-re és még a sötétig sem jutottam el, már kint volt a CT csóka, de annak a mozgásán látszott a speedhack, nem úgy mint az elsõ példánál, amit már több embernél észrevettem. Vagyis csak picit gyorsabb, mint kellene, ami talán még nem annyira feltûnõ.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Tök lol, pl ha lassításra teszed minden lassabban történik a Winben ha játék ha alkalmazás, egy ablak is szépen lassan gördül le 😊)))
Anno egy idõlimlites demo miatt szereztem be, de sajna nem jó mert azzal eggyütt hogy az idõt lelassítja minden történést is 😊))
Ha akrod elõkeresem és feltöltöm Neked valahová 😊)))
Természetesen privátban 😊)))
Én magam is próbáltam hogy müxik-e ...😊)))
Olyan progi van, ami a windows kernel frissítés gyakoriságát buherálja, de ettõl nem fog gyorsabban "telni az idõ" rajta, meg speedhacked sem lesz.. lol.
Lehet gyorsítani meg lassítani tetszés szerint 😊))))
Semmi nem fogja meg mert a játékon kívül fut.....
Okosabbak összehekkelik futással, csak töltéssel stb...
A nevét nem mondom meg 😊))
Ilyenkor 5 perc demot, meg konzolba status és arról is screenshotot, és fel lehet jelenteni a sharedbans-on. Ilymódon elõbb kihullik, mintha a VAC nyomná ki a delayed bannak nevezett ökörséggel.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)