Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de sajna semmi ilyesmi nem segit<#szomoru1>#szomoru1>
(error verifying STEAM userID ticet.)
Ez van<#szomoru1>#szomoru1>
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
lol nem tudok az SG-re belépni (CS S) werfy steam....akármi miatt kivág.A steam be van jelentkezve.
más szerverre be enged .Ilyenkor mi van?
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Fec... a májam, jól van ^.^
A T-knek ezerszer nehezebb dolguk van már, mert a CT-k annyi felõl jöhetnek...
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
továbbá egy billentyûzet bikóz of zoli.
meg volt egy egér is még anno bond miatt, de az le lett cserélve.
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"Ekkor érezhetõen felgyorsul a játék, és gyorsabban is megyek mindenkinél pár másodpercig, míg nem veszi észre a progi hogy változás van."
ilyesmit el tudok képzelni, nem tartom hihetetlennek notebookoknál, ahol változik a proci órajele attól függõen hogy töltõn van vagy sem.
A source tv-t meg állítólag javítani akarják, legalábbis kitûzték célúl.
1,5év sírás után hátha.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Aksis: CPU stabil 600MHz, VGA minimum GPU ill. memoria sebesség
Telepes: CPU autamatikusan nhc-vel processzor használat szerint, és a GPU is. ugyan így.
Amikor éppen játszok, és aksi merül, akkor teljesen minimumra rakja, olyankor 10-12 FPS-re lecsökken minden, majd mikor bedugom a töltõt, akkor hirtelen nagyon megugrik minden a játék hirtelen gyorsabb lesz, lévén, hogy gyorsabban számol. Ezt a console is mutatja, szép piros betükkel. Ezután ahogy visszaveszi a sebességet, a gép cs szerint még mindíg maxon megy a proci 1699-en, közbe valójában 1.2-1.3 környékén.
Ekkor érezhetõen felgyorsul a játék, és gyorsabban is megyek mindenkinél pár másodpercig, míg nem veszi észre a progi hogy változás van.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
Most nyomtam egy screenshotot róla.
De ez a map ilyen... van aki így szereti (1.6-ból), aki meg utálja az úgyis utálja.
ethernal darkness van rajta,azaz ,még nightvisionnel sem láto ka sötét részekben😄