Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
aggyunk nekie😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Én meg itt kaparom a falat. 1 hete itt az új cpu alaplap csak sokra nem megyek vele mert nincs ddr2 ram. <#falbav>#falbav> Remélem holnapra megjön.
Viszont csodaszép.
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Vista téma XP alatt vagy 52xx-es build?
ha ezt alapra állitom szarabb lesz a hang?vagy tulajdonképpen mit befolyásol?
ON
Rendszerindítás óta eltelt idõ (mp): ...
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érinto kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a CSS-ben.
-Lehetoség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani CSS-ben.
-A jelentkezés alsó korhatára 18 év!!!
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-A csapatszabályzatot a próbaidõ alatt részletesen megismerheted, hogy elfogadd azt.
Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdo vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄
Egyéb dolgokat az SG TEAM HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezezni Sword-nél PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, korod, fórumbeli adatlapod linkjét, melyik játékban kivánsz aktív lenni (mert ugye van BF2 és COD2 részleg is) és hogy mit szeretnél csinálni (elemzés, grafika stb..), email címed (esetleg MSN címed ha van)
AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT!!!!
A jelentkezési idõszak május 23-ig tart!!
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
foleg 1.6 hoz képest
Nem akarok kampányolni a source motor ellen, csak jelzem nem vagyok elájúlva tõle😊
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Nincs valami progi beépítve az xpbe ami mutatja hogy a gép mennyi ideje van bekapcsolva?
Olyan érzésem van hogy házi rekord van születõben😊
Rendszer információ nem látnám hogy közöl ilyen infót.Ha senki nem tud semmit, lehet törölni a hszt😊
Mintha parancssorból van valami parancs talán, valami ilyen rémlik.
Én már a legelején felkúrtam az agyam rajta, mert azt állították hogy hl2 motorból kiszedtek egy két csilivilit hogy jobban fusson😄DDDDD
Én inkább tartom a source motort ilyen techdemonak.
Az meg sajnálatos hogy a farcry multi része egy rakás kaka. Viszont a single része elég hosszú azért techdemonak nem nevezném😛
Elõállnék egy ilyen kérdéssel nvidia/ati/valvehoz:
Héé figyuzzatok srácok vettem egy 9600xtét, mert dobták ezt a vackot😊 aztán jó volt meg minden, csak valahogy valami történt egyre kevesebb fps vagy mifene gondoltam vírus vagy elfáradt a gép, nem baj nem foglalkoztam vele vettem egy a64 meg 6600gtét és plusz memoriát. Hát egyre jobb volt bár a játék nem sokat szépûlt tõle sõt ugyanazon a beállításokon nyomtam. Gondoltam leveszem a grafikot hátha több fpst nyom hát néha még kevesebb volt😄
Figyuzzatok most az alkatrész az ilyen fostaliga vagy a játék?
------------
Ez szerintem már kicsit ati/nvidia/amd/pentium -nak is égõ hogy a szuper termékeik ennyit hoznak ki a mozgásérûlt source motorból.
------------
És akkor jön a szent beszéd amit a pápa is megáldott halála elõtt😊
A source a világ legöszetettebb legkifinomúltabb ultra mega motor. A megalkotásáshoz dollármilliárdok mentek el és több generáció hulott el a csata mezõn.Szerencsére ilyen nagyszerû cégeg mint ati,nvidia....stb támogatták ezt a nagyszerû projectet.
Igen hiszek nekik😄
------------
Azt mondom szerencséje van a sourcenak, mert nincs vetélytársa ha a multis részt nézzük.Így egyeduralkodó és bármilyen pofátlanságot megtehetnek és meg is tesznek.
Végre!! Nem csak én! Mégsem vagyok bolond!! <#banplz>#banplz> Mondom hogy nem jó ez de hülyének néztek. De már nem! <#idiota>#idiota>(Vagy akkor most te is hülye lettél? <#vigyor1>#vigyor1>)
Movieban/videóban nagyon szép, de hát amit ez igényel az képtelenség és kamu.
Mert példáúl csak a farcry játékot nézem ott milyen motor van, mekkora tér, milyen effect áradat, hát a source motor hozzá egy nagy lol.
Szegény Imrusnak elveszem a kedvét na befejezem, csak ezzel játszanak a baszott sokan mégis-énis.