Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért kösz a tippet
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
És nem értem, hogy ha a grafikát butítom akkor jelentéktelen az FPS növekedés. Ha állítgatom a CPU frekvenciát 3000+ és 3700+ közt akkor sincs túl sok kimutatható változás.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elég szomorú ha igen:S
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Legszivesebben énis ilyen "kis" lépésekben tenném meg a fejlesztést, de nekem csak késõbb lesz pénzem😄
7600gtnek elég jó ára van most, onnantól kezdve nagy ugrás van...
A lehetõ legjobb gépet vedd, fõleg procira gyúrjál rá. Aztán jön a videokártya döntés. Memoria esetleg lehet 512 ha nagyon elbaszod a pénzt cpu-ra, és videokarira. Kicsit késõbb nem nehéz abból 1gb vagy 2gb memót csinálni.Nem csak a a source miatt mondom hogy még a szart is préseld ki magadból ha gépet akarsz venni, hanem mert hamarosan olyan játékok jönnek ami miatt nagyon kell az anyag és tuti kihagyhatatlan lesz...gondolok példáúl Crysisre...
Jah a sourcet minimum állandó 60fpsel kell játszani ahoz hogy kiválló játékos lehessél és akár awpével is tudjál bánni.Mert különben maxolhatja az ember az fps-t hogy ne legyen szar.
De holnap lépek el, hétfõn meg konfigot építem át szval nem nagyon tudom már megnézni. Amúgy nem igaz. A Cedega egy emulátor. 100% hogy lassabb mint a natív windows.(átlagosan 20-40%-al) Tudom mert használtam már párszor.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"sokkal jobban fut mint winen"
cedega
Ilyen komment darabkákra kaptam fel a fejem.
Valaki probálta már linuxon hogy megy?
Vagy valamit hallott errõl?
Kiprobálom ha valóban jobban fut. Csak most vizsga idõszakban vagyok:S
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Azt szeretném megkérdezni hogy a játéknak mi a gép igénye úgy közepes grafikával mert mostanába akarom fejleszteni a gépet és csak ezzel a COOL játékkal fogom nyomni nap mint nap!!!???
Egy másik kérdésem az lenne hogy én letölöttem a banane...nevû honlapról pályákat és elvittem egy haverhoz és volt olyan problémám hogy :nem tudtam csinálni szervert a letöltött pályával és volt olyan hogy hibás volt a pálya Pl.:Csomó ERROR izék voltak meg lila kockás S z a r o k erre kérnék HELPet!!!!
Elöre is köszönöm!!! Jó kellemes HeadShoot-ot mindenkinek!!!
most mit tegyen?
tegnap este nekem punk meg serte **** fel az agyam:@
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
de_westwood - western kicsiben
de_dust4ever - újabb dust klón, de szerintem nem rossz. A dust3nál mindenképp jobb.
de_fortknox - ami volt már linkelve nemrég
de_rotterdam_css - ez meg az 1.6-os rotterdam source változata, vagyis végre egy igényesebb.
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érinto kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a CSS-ben.
-Lehetoség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani CSS-ben.
-A jelentkezés alsó korhatára 18 év!!!
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-A csapatszabályzatot a próbaidõ alatt részletesen megismerheted, hogy elfogadd azt.
Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdo vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄
Egyéb dolgokat az SG TEAM HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezezni Sword-nél PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, korod, fórumbeli adatlapod linkjét, melyik játékban kivánsz aktív lenni (mert ugye van BF2 és COD2 részleg is) és hogy mit szeretnél csinálni (elemzés, grafika stb..), email címed (esetleg MSN címed ha van)
AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT!!!!
A jelentkezési idõszak május 23-ig tart!!
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
cl_phys_props_max 0
r_propsmaxdist 1
off:
Azt hiszem Pavelcs te kérdezted tõlem hogy milyen a dod source, ugy tom hétvégén ingyenes dod source lesz megint.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"