Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem se mert nem nyomkodom 😊
ha néha antivirus miatt kidob az asztalra, akkor se szokott vele gond lenni.
igaz nincsenek ilyen csillogó shaderes dolgaim mint Janinak, se af és társai 😊

Szega87
tudom ajánlani a janpán neo-counterstrike-ot ott ilyenkor pont vannak játékosok 😛

Szal senki nem akar gémelni?
Szétszed az unalom!!

janos666
Nekem mióta CS:S létezik. A csillogó saderek mindíg lilák lettek alt-tab után. Minden mázas csempe lilán fénylett. Persze lehet hogy pont 8X AF mellett jött ez elõ, én azt használok és az SF-el áll összefüggésben.
Nekem eddig sem volt gondja az alt tabbal.
Ja,ha vkit érdekel itt az msn címem:
[email protected]
itt elmondok mindent részletesen

Sziasztok!!

Az a problémám hogy nekem sajna nincs meg eredetiben a gém,és ugyebár neten nem tudok vele játszani!!De ha vkinek lenne kedve szívesen játszanék,ugyanis Hamachi-val elmegy simán,többen lennénk annál jobb lenne.Írjatok!!!

janos666
Kezdenek már ezek csinálni valamit a Valvenál. Ma updatelték a beta enginet.
Changelist:

Fixes for beta user submitted bugs:

- Video stress test and audio settings test no longer crash
- Fixed broken server browser info buttons
- Fixed cursor disappearing after being kicked from server
- Avi recording no longer stops after 1 frame
- Fixed white areas in de_aztec
- Fixed demo playback of old demos in new engine

Other fixes:

- De_nuke loads in all mat_dxlevel configurations
- Fixed bug where mat_colorcorrection wasn't set properly in -autoconfig
- Added newer video cards to dxsupport.cfg
- Added video memory detection support for dxsupport.cfg
- Added mod-specific support to dxsupport.cfg
- Fixed full-screen flicker when alt-tabbing out of fullscreen

A kiemelt bugfixek nem csak a leg problémásabbak voltak, de ezekerõl magam is írkáltam nekik reportokat. <#vigyor2>
A pirossal kiemelt bugfix miatt pedig egyenesen megéri lecserélni a publik releaset a betára. Ezután ha ledobja az ember a játékot a tálcára akor visszahelyezés után nem lesz lila minden tükrözõdõ shader.
janos666
Bassz, azóta van egy ugyanilyen (illetve nagyob !-ekkel mint a rendes bünti) logóm valahol elrakva, hogy bejött a pontrendszer és vártam hogy felvegyem ha pontot kapok. De nem volt még szerencsém. <#idiota>
csináljatok jobbat 😛
Szega87
az még haggyán , de a honlapnak titulált vlmi <#vigyor5>

Zetorg
jól leloptad a bannert

stp4trick
Ha már elit, legalább írnál helyesen!

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

k9duli
Hehe Bond jól dolgozól, valami nagyon csúnyát láttam 18+!!!

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

k9duli
huha szerintem valami gond van😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

grizzly21
na kész is van OLDALAM

Zetorg
akkor majd msn-en, ha találkozunk.

urbijoe
nekem sem jön be a HDR ,ki is van kapcsolva

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

a képeket megnézve - meg az új 6600-asommal kipróbálva Dust1-gyen - teljességgel hasztalan, baromság, csúnya, játszhatatlan, baromság, fölösleges csicsa meg baromság is a HDR.
azé van, hogy vegyé jobb 8GHz-es procit, meg ATi XT23900-at 2Gb rammal, meg 4Gb memóriát. azannyukat. igazam van, nem? de! naugye. megyek játszani. 😊
janos666
Emlékszel még a kedvenc megjelenés elõtti videók közül a "háztetõs videó"-ra? Ahogy Half-Life 2-ben az elsõ pályán még fegyver nékül feljutsz a tetõre és hátulról lõnek rád, nemsokal azelõtt hogy Alexivel találkozol? Azt a videót 9800XT-vel renderelték és gyönyörû volt benne a HDR, enm ilyen eltúlzott mint mosta. Ezt az erõs efektet a Far Cry hatására vették át a Sourcehez is hogy kisüsse az ember szemét hogy de szép, pedig az eredeti SM2-ben megírt HDR-jük sokkal szebb volt. (nem ilyen techdemo feelinges, ezért vártam nagyon hogy bekerüljön a HDR sourceba, mert a FarCry-é is túlzott, de ott minden az...)
Jó 😊

Standard bonuses in the game are:

* Win a round: $3500
* Lose a round: $2500
* Kill an enemy: $300
* Talk to a hostage: $150
* Rescue a hostage: $2000
* Plant the bomb: $1800
Ha elmélyedsz egy kicsit az sm2 és 3 különbségeiben, akkor ott látszik is majd, hogy megvalósítható elõbbivel, csak épp bazi lassú lesz 😊
És pont azért csak sourceban megy, mert eddig más fejlesztõ banda nem volt olyan õrült, hogy ps2-ben megírja a szükséges szoftvert hozzá 😊 (amiket a ps3 meg hardverbõl nyom)
Nade kár ennyi szót fecserélni erre, úgyis mindenki kikapcsolja csak 😄
fruhwirth
jóvanna, állandóan tobzódok😛 amúgy aszontam, h ööö...vmiért elõször adott 3200 dollárt, majd le is vont, pedig elõtte körbe én nem fogadtam. Több, mint valószinû azért volt, mert túlélték a CTk, viszont vesztettük a kört, és ilyenkor lehet von le, nemtom. Meg azé az a lealázás kicsit erõs, mostanába hol alázok én 2-5ös kdrel? Amúgy meg persze, h kiürül a szerver, ha ilyen Uborka féle emberek 38-4el rohangálnak és esélyünk nem volt ellene:\ ilyenkor a CTk szivárognak el. De mostantól visszafogom magam, tegnap a végére eljutottam arra a szintre, h nemérdekel, már nem basz fel. Mint Zsóti. Õ is leszarja már. Fõleg miután ancients Akira 10X úgy lõtt el, h épp, h csak megláttam kilépni a fal mögül:\

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Szega87
full hdr a legszebb !

Na elkészültek a screenshotjaim a HDR-rõl 9600XT-vel:
Alap HDR nélkül
Bloom HDR-el
Full HDR-rel

A képek a de_dust-on készültek, ami HDR-re optimalizált. Láthatóak az FPS értékek is. Bloom az teljesen világos használhatatlan, a Full HDR szép, viszont kevés az FPS. A gép alatta egy 3.2GHz P4 Hyper-Threading-el és 1 GB rammal.
Szóval megy! Egyébként a 9600-as széria már a 2.0+ -os pixel shader modelt használja. Viszont egy ellenpédát is mondok a Farcry-ban (1.33 patch)nem megy a HDR és a Brothers in armsba sem. Szóval játékspecifikus, szoftver és megfelelõ driver kérdése az egész.

Szega87
<#worship><#taps>

a kisokos 😊
off:
nem okoskodni akarok, csak hogy jól informáltak legyetek 😊
hdr
"any graphics card that supports Shader Model 2.0 can do HDR rendering. However, HDRR may greatly impact the performance of the software using it..."
szóval mûködik, csak használni valószínûleg nem lehet 😊
on

Nekem is nagyon elegem szokott már néha lenni az ilyen emberekbõl, akik MINDEN halál után anyáznak és bomlasztanak, szerintem egykét fiygelmeztetés után ezeket az egyéneket is meg kéne egy kicsit fenyíteni, mert nekem pl teljesen elszúrja a játékélményt. Fec meg... hát igen.
Akkor lehet hogy a valve már megoldotta, hogy PS2.0-val szoftveresen kirakja a HDR-t gyengébb kártyákon is. Igy viszont nem csoda, ha agyoncsapja az fps-t, szal értelme is pont ilyen kevés lenne 😊
janos666
Screenshoton nem is láthatod a dinamikus HDR (high -precision- dinamic range) effekt mûködését. Bloommal vakíthatsz, de nem fod dinamikusan alkalmazkodni mint ahogy a szem teszi azt mikor sötétrõé a fényre lépsz. Azt csak videón lehet megmutatni. Vegyél fel CS:S-ben egy demót valami kis járkálásról,aztán játszad vissza, és egy programmal vedd fel videóba 9600XT-s meg 6800GT-s gépen is. Aztán játsz vissza mindkettõt, esetleg vágd be egymás mellé õket.
Zsoltika 007
Ha tuning szempontból kérded akkor teljesen felesleges mert nem ettõl függ. Ezt már több nagykeres srác is cáfolta. Amúgy 05A. (Ne offoljunk privibe megírod a tapasztalataidat?) Este jön a ram, remélem még ma össze tudom rakni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Rendben délután készítek néhány képet neked bloomban és Full HDR-ben is 😄, Egyébként nekem bloomban teljesen világos a kép annyira hogy semmit se látni. Viszont full HDR bekapcsolásakor tiszta Brother in arms effekt. És megy a HL2: Lost Coastban is 😊

2 fokozata van a "HDR"-nek-

1. Bloom (szoftveres)
2. HDR (hardveres)

Még ha látványban néha közel is vannak egymáshoz, tökre nem ugyanaz a kettõ. És a 9600XT csak Bloomot tud.
5w0rdf15h
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érinto kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a CSS-ben.
-Lehetoség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani CSS-ben.
-A jelentkezés alsó korhatára 18 év!!!
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-A csapatszabályzatot a próbaidõ alatt részletesen megismerheted, hogy elfogadd azt.
Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdo vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat az SG TEAM HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezezni Sword-nél PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, korod, fórumbeli adatlapod linkjét, melyik játékban kivánsz aktív lenni (mert ugye van BF2 és COD2 részleg is) és hogy mit szeretnél csinálni (elemzés, grafika stb..), email címed (esetleg MSN címed ha van)
AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT!!!!

A jelentkezési idõszak május 23-ig tart!!

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

scorpeeon
hi. szeretnék kérni vmit. mindenki aki tud mondon legalább egy klánt és annak a honlapját.honlapot csinálok és oda kéne pls

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Ebben nincs igazad. Ha kell videók szúrok be mert igenis megy a HDR 9600XT-mel. Ezt onnan tudom hogy a tesómnak 6800GT-je van és ugyanazt látja mint én, csak nekem 18FPS neki meg 50-60 FPS körül mozog a kép 😄

Zetorg
zsír 😊
proci kupakján 05A vagy 05B van? 😊

Persze, tudom hogy mindenhol ez megy. De egy idõ után már a szerver téma is bejött a képbe, na onnantól volt tényleg tenyérbemászó a dolog.
Megnyugtatlak Borg, mindig ez megy és minden szerveren. Más kérdés, hogy az SG tagoktól talán elvárható lenne, hogy feleslegesen és alaptalanul ne fikázzák a saját szerverüket. Viszont szerintem az esetek többségében ilyenkor nem a szervert, hanem a játékot fikázzák. Meg persze a másikat, akit nem tudnak lelõni. Holott õ pont ugyanannyira tehet róla mint bárki más.
Egyébként a szerverrel szerintem semmi baj nincs, a lehetõségekhez képest (source motor) teljesen jól mûködik. Más magyar szervek, ahol rendszeresen ennyien játszanak gázosabbak szoktak lenni. Van ahol sok esetben a 66, de még a 33 tickrate-re beállított szerver sem tud kinyomni magából másodpercenként 10-20 frissítésnél többet, vagy ha mégis, akkor meg folyamatosan ingadozik fel-le a kiküldött frissítések száma, közben meg persze rendszeresek a szerver laggok. SG-n is voltak hasonlók régebben, de szerencsérek ezek hamar orvosolva lettek.

Zsoltika 007
Átlag 10-20 killnél szokott probléma lenni. Ilyen awp fejes az egy helyben álló (kemper nem kifagyott) emberkének, 3 m4 fejes után 95 hp meg hasonlók.(tuti nem mellé lõttem mert szikrázott a pofikája + csupa vér a buksija).

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

10-20 mi? Saját killed, vagy összesen a szerveren elpuffogtatott kill? Mert nem mindegy.
Én a szerveren lõttekrõl beszéltem. 20 embernél 50 kill már kb 2-4 kör alatt összejön. És ennyi alatt már reális, 1 ilyen bug elõfordulási esélye valamelyik embernél. Azt meg ugye már kielemeztük, hogy a bug is csak bizonyos szituációkban jöhet elõ, tehát kifejezetten pörgõs közelharc + közel azonos reakció idõ esetén. Tehát pl szembetalálkozik két ember, és "egyszerre" lõnek egymásra, akkor elõfordulhat, hogy mindkét ember szemszögébõl fejtalálatnak tûnik, de a szerver mégis csak egyiket adja be, mert valójában az érkezett be hozzá elõbb. De logikusan ha a ping alatti idõkülönbségrõl van szó, akkor ezt a user nem fogja fel, hogy miért nem adta be.
Zsoltika 007
Az az 50 inkább 10-20.

A gáz eset az más téma. Amikor 50 killbõl 1 ilyen extra pörgõs helyzetben a source motor pontatlansága miatt "nem adja be". A baj inkább ott kezdõdik, amikor már mindent erre fognak. Vagy egyszerûen nem is fogják semmire, csak anyáznak egy sort.
Zsoltika 007
Én az elején voltam ilyen. Aztán 3-4 hónap után abbahagytam. Utánna már csak a nagyon gáz eseteket tettem szóvá. A baj az volt hogy abból is túl sok volt.<#szomoru1>

Arra csak 1-2 ember kezdett el fújni, de ami sokkal inkább idegesítõ volt, az az általános anyázás minden egyes lelövés után... Lehet elégedetlenkedni, amikor lemákolják az embert, én is szoktam. De azért tudjuk már hol a határ...
Zsoltika 007
Teljesen jogos. A custom mapon/pluginokon nem múlik hogy meghal rendesen vagy nem.

Egyébként, tegnap picit felbaszta az agyam pár ember viselkedése a szerveren. Mert ugye kora délutántól egészen estig szépen 10-20 ember között voltunk a szerveren.
Már azt fontolgattam, hogy kibaszok egykét embert a rákba, leszarom a létszámot.

Komolyan mondom, mint a menstruáló fürdõskurvák. Nem talál el valakit = "az bazmeg, anyád, aha, persze, meg még mit nem", õt eltalálják "aha, persze, anyád, ilyen nincs", elbénázik valamit "aha persze anyád, lófasz szar bugos minden, a source egy okádék", ÉS ez megy végig...
Fec tobzódásához már hozzászoktam, hogy gyakorlatilag lealáz mindenkit 2-5 kdvel, és mégis végig szidja az egészet, a végén már inkább nevettem rajta, amikor még ilyenekkel is jött nekem, hogy õtõle 2000 pénzt vont le a szar source valamiért jogtalanul, és biztos a "sok szar plugin" a hibás 😄DDD Persze. (gyanítom fel se tudná sok ember sorolni a sok szar plugint, mert ugye van vagy 3 összesen, és ebben az admin plugin is benne van, ami meg minden szerveren ott figyel...)

De amikor utána még 3-4 másik ember is folyamatosan fikáz és anyáz, akkor csodálkozzunk rajta, ha elkezd kiürülni a szerver? És dust2 ment, szal még egy kurva cusotm mapra se foghatják. A szerveren negyed óra alatt 14 emberrel lettünk kevesebben, azt egyszer csak azon vettük észre magunkat, hogy 6-an játszunk dust2-n. Míg elõtte még a highhouseon is 18-20-an voltunk.

Tiszta sor, hogy az SG eleve egy handicappel indul, mert a custom mapok, cuccok miatt több helyen tudnak fogást találni rajta az emberek. A mapokon több lehet a bug, az fps probléma, de pont ezért teszteljük õket. De felesleges vádaskodással ne vágjuk már magunk alatt a fát.
Az SG-re egyre több ember jár, az átlagot szépen javítjuk, a szervernek 20 emberrel sincs semmi gondja, tehát kicsit gondolkodni kellene, mielõtt 20 ember elõtt alaptalan fikázásba kezd valaki.

Másrészt nekem speciel abszolút nem volt gondom tegnap a "beadással", pedig fent voltam vagy 8 mapon keresztül. Amikor jól céloztam, és olyan fegyverem volt, akkor feküdtek rendesen az emberek. Az más kérdés, hogy pl dustpcg-n CT-ként majdnem esélytelenek voltunk, meg utána dust1-en is, de ott csak azért, mert béna volt a csapat. Elkéne fogadni, hogy vannak akik jobban játszanak, meg hogy mákja mindenkinek lehet. És nem minden death után egy sort anyázni, meg mindent szidni.
Tudom, pár textúra filet kifelejtettek a res fileból. Majd megjavítom. Ahogy szoktam. Amúgy ez a volaris2.