Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
És még egy fasza bug. Ha ledobja az ember a tálcára a CS-t akkor azután már nemcsak lila lesz minden, de visszarakás után hajlamosak beragadni a gombk (megnyomd az A-t és miután kiengedted megy tovább oldalra, akkor ia ha megint A-t nyomsz és megint kiengeded).
Maga prioritást adtam a hl2.exe-nke és így tûrhetõ. De mi ez?
janos666
Ez az USB freki megcáfolva, ha kikapcsolom a modemet és úgy indítok itthon egy szervert (ugyanúgy dust2-n, üresen botok nélkül, éppcsak bespawnolva CT-be) akkor 35%-ot eszik a System mikor fut a CS:S.
janos666
Arra tudok gondolni hogy USB-n van a kábelmodem és 1000Mhz-re tettem reggel az USB frekvenciát. De ha ez okozza és nem valami vírus vagy féreg akkor a faszom se vesz 1000Mzh-es egeret. Bár nem tudom, ha átdugom a hálókártyába a modemet és csak egér menne USB-n mennyit enne, mert CS alatt eszik sokat, szimpla letöltés alatt nem.
janos666
Mi tötök lehet ez?
Elindítom a CS:S-t, játék közben észreveszem hogy szaggatgat, flrakom a net_graphot: eseget a FPS, néha csak 30 dust2-n. Ledobom a CS-t a tálcára, nézem a taskmanagert, a Steam nem szeik CPU-t, nézem tovább és a System folyamat 30-40% közt ugrál. Visszarakom a CS-t, megint le, szintúgy, kilépek a CS-bõl és most 0%-ot eszik. Mondom nem-e kábelmodem drivere szar, elkezdtem letölteni egy filet, szedi teljes sávszéllel, 0-3% a CPU összeterhelése és a System csak 1-2%-ot eszik néha, de nem folyamatosan. CS vírus? Vagy bug az updateben?
k9duli
Nekem a véleményem a padokról annyi hogy példáúl ez a stealpad s&s ez valami brutális.De rövid életû olyan mint egy orgazmus😊
Nagyon sok alsóbb kategóriás padot kiprobáltam mind szar volt, vagy inkább nem éreztem a tökéletességet.
Ha veszek köv. padot akkor üveg pad lesz, mert az legalább nem adja be a kulcsot fél év után.
Szerintem egy pad sokat számít.Az asztalos megoldás is lehet jó, de ha elmegy az ember lanra akkor nem fogja vinni az asztalát😄

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

próbáltam már, én sem vagyok ennyire noobie, na mindegy, majd este próbálom újra
szvsz tök felesleges többezerért venned egy padot! ha nem jol csúszik amit most használsz ,próbálj csak ki más felületeket alátenni... sztem az x ezres padon se fogsz pontosabban lõni
M@TriX
az tényleg kényelmes én is kaptam egyet születésnapomra a feleségemtõl.

nekem is állandóan piros lesz gömbcsuklóm 😊
ezért tanultam meg balkézzel is egerészni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

razer diamondbackem van
hja,és én csak azért vettem padot egy hete ,mert láttam egy gecijó zselés kis padot ,azaz a csuklómat alátámasztja egy szilikontõgy😄
attól függ milyen egered van amúgy...sztem lézeresnek tök felesleges pad,a lényeg ,hogy úgymond ne tükrözõdkön a felület,azaz érdes legyen! nem smirdlipapirra gondolok😄
GenGeorge
Az optikai néhány felületen ne megy jól, mertnem érzékel megfelelõen. Én spec faasztalom használom, és zsír jó, ne vegyél tízért semmit, mert nem kell.

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

egérpad amugy fontos?mire jo azonkivul h jol csusik rajta az eger?
tehat mittom veszek 10ert egy x-ray vagy steelpadot akkor nagyot szakitok?
ha az optikai egeret csakugy az asztalon hasznalom az hátrányt jelent vmiben?
janos666
Lépj ki a Steambõl és indítsd újra. Nyitva marad egy kapcsolat a Steam auth szervereken és azt hiszi máshol is játszol, vagy hibásan csekkol le.
Mért dob ki mindenhonnan error verifying steam userid tickettel? 😞
természetesen lombikbébiként kezeli a steam mappádat<#nyes>
janos666
Ha defragolva van a vinyó akkor 0%-osnak látja a töredezettséget. De szerintem õk inkább azzal foglalkoznak itt hogy GCF-en belül hogy vannak a fileok a sok updates felülírás után, nem csak azzal hogy maga a többgigás GCF hány tömbben áll a winyón.
Na, lol 😊 Defrag... mikre nem gondolnak. És ez csak a content gcf-eket fogja defragolni? Érdekes. A többi program filejainak fragmentjeit meg szétszórja mint kismajom a zizit, elvégre csak a source gyors futása a lényeg 😄D
janos666
Érdekes ez az update meg hogy így május 31.én újab videót nyomnak ki a HL":EP1-rõl:

Friends

-Friends is now officially released, ending the Beta
-Fixed case where friends list would show as empty
-Added prompt for new users to choose their Friends name

Defrag

-Added file defrag option in game->properties dialog

Backup

-Improved speed & reliability of the Backup utility
-Added custom disk size option, in addition to the DVD & CD standard sizes
-Fixed case where backup would produce files too large for some CD burning software to handle
-Added an auto-run to created backups

Steam Client

-Added 'Games' option to settings -> interface -> favorite window dropdown
-Fixed developer name & icon not showing for mods in the games list
-Fixed issue causing apps a user owned to show as 'pre-loaded' in the games list
-Fixed case where steam:// hyperlinks wouldn't work for users who used a registry restore tool

Source Engine

-Updated base content with assets to support newer engine features

Valamiért nálam a Hlaf-Life 2 még minídíg az április 6.-ai enginet használja. A CS:S-é szintén ugyanaz a build mint update elõtt volt, újabb CGF pedig nincs, vagyis csak fileokat töltött le hozzá a meglávõ GCF-be amik majd a HL2:EP1-nek kellenek, nem írt felül. (vagy a verzió lekérdezés hibás, mert egy bug amit el is küldtem nekik eltûnt, az hogy mindíg szól a játék hogy eltûnt a VAC ikonja a resourcesbõl)
GenGeorge
lol.

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

Talán mert ott már merik feltételezni, hogy aki szervert üzemeltet, az tudja is mit csinál 😊
janos666
Állítólag Linuxnál meg Sever kiadású windowsoknál egyszerû kezelõfülön állíthato 125 és 1000 közt az USB frekvenciát, minden warning nélkül.
Csak az alaplapon az usb vezérlõ füstöl majd el 😄D
janos666
Van hozzá egy program hogy XP-n is állítgathasd. USB Mouserate Switcher 1.1
De akkor se hiszem hogy az USB frekvenciája befolyásolja hány frissítést küld az egér. Ha azt 500-asra csinálták akkor sose fog 1000-et kinyomni, hacsak a firmwarejét nem hackeled vagy hasonló.
Most 1000Mhz-re tettem az USB-t és tökéletesen megy a kábelmodem, valamint felismerte a 2 éves scanneremet is.
urbijoe
kicsit félre gépeltem 😞

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
nekehol lehet állitani az USB sebességét?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

SZilaJMaGGoT
Lenne egy noob kérdésem, és faq-ban ez nem volt.. Szal a skineket hogyan tudom használni??😄 Ez nem csetéli ki a régieket?? Ja meg ezt mást is látja?? :S 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

tegnap amúgyolyanszinten kiment a netem éjfél körül,hogy nem is tudtam viszacsatlakozni rá,egészen hajnal 6ig nem volt netem :S 😄 ezt a ratyi axelerot vaze
nekem is G5 öm van ,kiválóan használható!! kb5hónapos, 13ért vettem ,sztem annak ellenére megérte ,hogy a görgõ nálma már kezd kikopni :S
értem ezalatt hogy néha fel le váltáskor továbbvált..mintha hiperérzékeny lenne...de azis furcsa,hogy ez csak ritkán fordul elõ..namindegy
k9duli
Razer féleség témában nem vagyok benne.
Usb meg ha tuningolod akkor annyin fog menni az egér(persze a komolyabb egerek amik támogatják),meg más usb-és kütyü is, és az meg lehet hogy nem tetszik más kütyünek.
Csak ugy tudom vagy inkább sejtem, (rohattúl nem jártam utána a témának), hogy razer a saját kis becsatlakozott usb-jét szépen feltuningolja a kis drivere, egy hete valakitõl halottam hogy ha máshova köti össze (másik usb) akkor egybõl drivert kell tenni fel ujra nem ismeri fel a régi felrakott drivert. Gondolom ujra "kisajátítja" magának az usb portot és feltuningolja.
A razer driverek nagyon spécik, régen az mx-ekhez is felbaszták.
Nekem 500hz van az usb.(alap 125hz) probálhatnám a 1000hz is(lehet bírná is) de mint írtam minek...
Egy akció nem 0,001 secen múlik.
Akkor egy kis magán vélemény razer kényelmetlen viszont nagyon fincsi a x;y tuning de csében felesleges.Ahol kihasználják ezt a dod source és ott nagyon nagy elõny.
Egérpadban csak üvegpadban gondolkozzatok, ha nem akartok állandóan szívni.Annak is megvan a pici hátránya, de az hogy a mûanyagokat és a szöveteket állandóan cserélni ááááááááááá.Nem érik meg így a pénzüket.

Zsoltika 007
Nagyon jó a G5 nekem bejött. Nem izgat hány mhz-en megy. A razer is 1000 volt mégsem érzem a különbséget.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Asszem valami nem ok a vip moddal a szerveren. Ma az arcticnál 3x is elváltott tovább az as mapról, utána meg össze is borult a szerver szépen, 10 perc vipmod után... Kéne valami update ehhez is, mert mintha nem komálná a valve legújabb dolgait.
Ráadásul pont rosszkor jött, mert fél8-kor 20-an voltak a szerveren vmelyik officen, utana meg jött volna ez, de elkezdett baszakodni vele a szerver, és egybõl csak 10-en voltunk utana...
kb 3 honapot hasznaltam.. azota csak porosodik dobozában..

Szega87
favourites nem friends <#duhos2>

janos666
Megnéztem, ez a G5 500Mhz-es. Mennyire használt?
janos666
Én is jól megvoltam ezzel a rádióssal és netezni lehet is vele, de 2 év után kezd néha furcsán viselkedni játék közben és egyre többször érzem hogy basszameg, ez most a kurva egér miatt volt... (néha kiakad és csak pörög a kép pár másodpercig, néha rántasz rajta, de meg se mozdul mert valamiért kihagyott a rádiója, illetve beakad a tûzgomb, ilyenkor ha finoman akarnám húzni kicsit remegcsél, aztán megkocogtatom a vevõt és megy tovább) Aztán ha már költök rá mondom valami faszát kéne venni.
hi
g5 elado: 6k
nah hy D😄

Egy egértõl senki nem lesz prau, szal szerintem totál felesleges ennyi sokat kiadni rá.
Nekem is ittvan a kis ms comfort 3000 (a 4.0 utodja, 1000dpi), volt kemeny 19 euro, aztan 6. vagyok a statban, es 3. az accuracy listan 😊 A jobb helyezesek is csak a sajat benasagomon mulnak.
Lompi73
Frends:
1. add server
2. 193.138.127.79:27015
<#email><#taps><#taps>
<#violent>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Lompi73
smmeilyen se?

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

janos666
Akkor úgy kérdem hogy szerinted van gyakorlati, vagy legalább elméletileg érezhetõ külömbség a diamond és copper minõsége között, vagy egy falusi embernek aki játszik és nem perciziós 3D-s grafikákat készít egész nap ésvek óta annak tökmindegy? Megéri amennyivel drágábban az utóbbi?

Hogy értve tuning? Most a PS2-es rádiósoptikai A4-Tech egerem 85 frissítést küld akkor is ha 100 és akkor is ha 200 Mhz-re állítom a PS2 port frissítését. Szerintem ha a diamonback 500Mhz-esnek készült akkor hiába rakom az USB porot 1000Mhz-re, nem fog több frissítést küldeni. Vagy tuningolni lehet magát az egeret? 😊
Az a Logitech G5 hány herces?
HI ALL!
Most vettem meg a CS-t. Felraktam, kreáltam accot...
De nem jönnek be a szerverek (csak 1-2, amúgy van netem)
SEGÍTSETEK PLSSS!!
Zsoltika 007
Nekem volt Razer Diamondback és most Logitech G5 van. Nekem ez utóbbi jött be mert nem görcsöl be a kezem több órányi intenzív használat után sem. Razeren pedig elég keményen fájt néha. Nálam ez volt a döntõ. (Meg az hogy 1 év használat után beszartak a gombjai lol Többet razert soha. Logi még nincs 1 éves azt még nem tudom mennyire tartós. A volt Microsoft Intelli 2.0-s egerem máig jó. Pedig már baromi régi van vagy 5 éves.)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

k9duli
Teljesen mindegy szerintem hogy most 2ms vagy 1ms, de szerintem is bírja a tuningot.Nem 1ms múlnak a dolgok azért.Én logitech párti vagyok, de ha van olyan játék ahol mondjuk komoly húzása van a fegyvereknek ott jobb a razer. x és y tengelyek külön érzékenységének állíthatósága miatt.

HI ALL!
Most vettem meg a CS-t. Felraktam, kreáltam accot...
De nem jönnek be a szerverek (csak 1-2, amúgy van netem)
HunnernesKonge
A Diamondback 1600dpi-s és alapból 500Hz-es (de bírja elvileg az 1000Hz-t is)

A Mistralban a Diamondback 9400Ft,a Copperhead 14990Ft.

janos666
Tudom kicsit témán kyvüli, de sokszor volt már szó egerekrõl.
Annyit kérdeznék hogy a kér Razer egérnél a Copperheadnál kiírják hogy 1000Mhz->1ms válaszidõs, de a Diamondbacknél nincs errõl feltüntetve semmi, az hány Mzh-s? Egyre szarabb a 2 éves rádiós egerem és a Copper kicsit drágának tûnik, de a Diamond talán fizethetõbb lenne. Bár ha úgy nézzük egérre még egy 1000-rest is sajnálnék most...
Az italy3d? Jó rövid pályafutása volt a szerveren, mert olyan lagos volt hogy csak na.
M@TriX
pedig szerintem jó poén, van egy italy verzió is, szerintem az is jó

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.