Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maga prioritást adtam a hl2.exe-nke és így tûrhetõ. De mi ez?
Elindítom a CS:S-t, játék közben észreveszem hogy szaggatgat, flrakom a net_graphot: eseget a FPS, néha csak 30 dust2-n. Ledobom a CS-t a tálcára, nézem a taskmanagert, a Steam nem szeik CPU-t, nézem tovább és a System folyamat 30-40% közt ugrál. Visszarakom a CS-t, megint le, szintúgy, kilépek a CS-bõl és most 0%-ot eszik. Mondom nem-e kábelmodem drivere szar, elkezdtem letölteni egy filet, szedi teljes sávszéllel, 0-3% a CPU összeterhelése és a System csak 1-2%-ot eszik néha, de nem folyamatosan. CS vírus? Vagy bug az updateben?
Nagyon sok alsóbb kategóriás padot kiprobáltam mind szar volt, vagy inkább nem éreztem a tökéletességet.
Ha veszek köv. padot akkor üveg pad lesz, mert az legalább nem adja be a kulcsot fél év után.
Szerintem egy pad sokat számít.Az asztalos megoldás is lehet jó, de ha elmegy az ember lanra akkor nem fogja vinni az asztalát😄
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
nekem is állandóan piros lesz gömbcsuklóm 😊
ezért tanultam meg balkézzel is egerészni.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
tehat mittom veszek 10ert egy x-ray vagy steelpadot akkor nagyot szakitok?
ha az optikai egeret csakugy az asztalon hasznalom az hátrányt jelent vmiben?
Friends
-Friends is now officially released, ending the Beta
-Fixed case where friends list would show as empty
-Added prompt for new users to choose their Friends name
Defrag
-Added file defrag option in game->properties dialog
Backup
-Improved speed & reliability of the Backup utility
-Added custom disk size option, in addition to the DVD & CD standard sizes
-Fixed case where backup would produce files too large for some CD burning software to handle
-Added an auto-run to created backups
Steam Client
-Added 'Games' option to settings -> interface -> favorite window dropdown
-Fixed developer name & icon not showing for mods in the games list
-Fixed issue causing apps a user owned to show as 'pre-loaded' in the games list
-Fixed case where steam:// hyperlinks wouldn't work for users who used a registry restore tool
Source Engine
-Updated base content with assets to support newer engine features
Valamiért nálam a Hlaf-Life 2 még minídíg az április 6.-ai enginet használja. A CS:S-é szintén ugyanaz a build mint update elõtt volt, újabb CGF pedig nincs, vagyis csak fileokat töltött le hozzá a meglávõ GCF-be amik majd a HL2:EP1-nek kellenek, nem írt felül. (vagy a verzió lekérdezés hibás, mert egy bug amit el is küldtem nekik eltûnt, az hogy mindíg szól a játék hogy eltûnt a VAC ikonja a resourcesbõl)
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
De akkor se hiszem hogy az USB frekvenciája befolyásolja hány frissítést küld az egér. Ha azt 500-asra csinálták akkor sose fog 1000-et kinyomni, hacsak a firmwarejét nem hackeled vagy hasonló.
Most 1000Mhz-re tettem az USB-t és tökéletesen megy a kábelmodem, valamint felismerte a 2 éves scanneremet is.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
értem ezalatt hogy néha fel le váltáskor továbbvált..mintha hiperérzékeny lenne...de azis furcsa,hogy ez csak ritkán fordul elõ..namindegy
Usb meg ha tuningolod akkor annyin fog menni az egér(persze a komolyabb egerek amik támogatják),meg más usb-és kütyü is, és az meg lehet hogy nem tetszik más kütyünek.
Csak ugy tudom vagy inkább sejtem, (rohattúl nem jártam utána a témának), hogy razer a saját kis becsatlakozott usb-jét szépen feltuningolja a kis drivere, egy hete valakitõl halottam hogy ha máshova köti össze (másik usb) akkor egybõl drivert kell tenni fel ujra nem ismeri fel a régi felrakott drivert. Gondolom ujra "kisajátítja" magának az usb portot és feltuningolja.
A razer driverek nagyon spécik, régen az mx-ekhez is felbaszták.
Nekem 500hz van az usb.(alap 125hz) probálhatnám a 1000hz is(lehet bírná is) de mint írtam minek...
Egy akció nem 0,001 secen múlik.
Akkor egy kis magán vélemény razer kényelmetlen viszont nagyon fincsi a x;y tuning de csében felesleges.Ahol kihasználják ezt a dod source és ott nagyon nagy elõny.
Egérpadban csak üvegpadban gondolkozzatok, ha nem akartok állandóan szívni.Annak is megvan a pici hátránya, de az hogy a mûanyagokat és a szöveteket állandóan cserélni ááááááááááá.Nem érik meg így a pénzüket.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ráadásul pont rosszkor jött, mert fél8-kor 20-an voltak a szerveren vmelyik officen, utana meg jött volna ez, de elkezdett baszakodni vele a szerver, és egybõl csak 10-en voltunk utana...
g5 elado: 6k
nah hy D😄
Nekem is ittvan a kis ms comfort 3000 (a 4.0 utodja, 1000dpi), volt kemeny 19 euro, aztan 6. vagyok a statban, es 3. az accuracy listan 😊 A jobb helyezesek is csak a sajat benasagomon mulnak.
1. add server
2. 193.138.127.79:27015
<#email>#email><#taps>#taps><#taps>#taps>
<#violent>#violent>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Hogy értve tuning? Most a PS2-es rádiósoptikai A4-Tech egerem 85 frissítést küld akkor is ha 100 és akkor is ha 200 Mhz-re állítom a PS2 port frissítését. Szerintem ha a diamonback 500Mhz-esnek készült akkor hiába rakom az USB porot 1000Mhz-re, nem fog több frissítést küldeni. Vagy tuningolni lehet magát az egeret? 😊
Az a Logitech G5 hány herces?
Most vettem meg a CS-t. Felraktam, kreáltam accot...
De nem jönnek be a szerverek (csak 1-2, amúgy van netem)
SEGÍTSETEK PLSSS!!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Most vettem meg a CS-t. Felraktam, kreáltam accot...
De nem jönnek be a szerverek (csak 1-2, amúgy van netem)
A Mistralban a Diamondback 9400Ft,a Copperhead 14990Ft.
Annyit kérdeznék hogy a kér Razer egérnél a Copperheadnál kiírják hogy 1000Mhz->1ms válaszidõs, de a Diamondbacknél nincs errõl feltüntetve semmi, az hány Mzh-s? Egyre szarabb a 2 éves rádiós egerem és a Copper kicsit drágának tûnik, de a Diamond talán fizethetõbb lenne. Bár ha úgy nézzük egérre még egy 1000-rest is sajnálnék most...