Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem nem a legjobb történet egyszerre a 2 ,robbantgatni és túszmenteni egyszerre 😛
...mirõlbeszélsz? üldözési mániád van baba!! egyszer nem irtam mint vendég ,de sajna látom ,hogy oltanak halomra téged névtelenül...ezekszerint rám gondolsz... én mindig bevagyok jelentkezve ha írok,ennyit errõl...
Speciális decs_ map itt, a neve decs_phobos, szerintem érdekes.
Szega87
nem szép névtelenül jókivánságokat írni cs2hun , ezt már régebben is akartam mondani

dehogy, elég ha tudod a pr0 cs rövidítéseket és már ott vagy a szeren 😄
5w0rdf15h
gyakorólni kéne a zínglist XDDDD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

mindenképpen sántított a dolog, szal ebbõl már nem jössz ki jól 😛
without fear = félelem nélkül, ugye... na mindegy 😊
devann ,devannn! ilyen szó !
ilyen szó nincs: Whitout
fruhwirth
smiley

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Szega87
nincs ilyen szó az angolba hogy "without fear" de neki ill. aklánjának az a neve , ezt azok értik akik a movijának a hsz-t olvasták és azért volt ott a smily

segitettek neki vágni a cuccot? skynet!!!
OrioN the S
"without faer nélkül kijelenthetem" Tehát õ most nem, volt ott ! D:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Szega képzeletbeli barátja .

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

hátnemistudom nekem akkori ocsudásomat itt leírtam,olvass vissza, ami akkor egyetlen negativumként csapódott le bennem a sörétes újradefiniálása😛 ..mivel elég sokat használom mostanában sztem igencsak éreztem hogy vmi nemstimmel nála... de a többis skulóval sztem nincsen baj, sztem az maradjon igy...sotit visszavették sztem...(gauge-ot vmit😄)
szpem? 😄
mijaza faer? 😄
k9duli
Szerintem playertõl függ kinél hogy adja be. Félig jó játékos+hátulról sem tudom lelõni= PRO

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

GenGeorge
Ja mostanában tényleg érdekes dolgokat mûvel az awp...

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

janos666
difficulty 1-el és bot prefix nélkül?
Szega87
ti nem ismeritek xerpyt , pedig nagyon májer csákó , botokkal csainált magának fragmúvit 😊))

Szerintem ne ütögesd az AK-val, hanem lõjj rá 😄DD
Szega87
without faer nélkül kijelenthetem 😊 a hit találot jelent a css be nem ütést ! Szerintem jó is volt meg nem is 😊 elsõre jó volt mert gyorsan alkalmazkodtam az updathez de mikor már mindeki kitapasztalta hogy mennyire kell starfe-t nyomogatni hogy ne csusszon el az ember akkor már nem tetszett 😊

csum!
Hallottatok már ilyet?!! jött egy source (steam) update és nagyon atom lett tõle a source. Fejen lõttem a gyereket és a hitbox kajakra bevette a fejléövést ez nagyon tetszett. Tényleg az a 2 nap alatt sokal jobban ment a játék. Aztán tegnap nyomom be a steamot szaggat a source na mondom még 1 sourcew update hátha ennél rosszabb már nem lesz erre mi lesz... !!!
Annyira elrontották a játékot hoGy az máre nekem fájt...
Kalával 5 ütés 30-hp-t vitte le... awp vagy awm mind1 😊 1 lövés 40 hp. na most erre mit mondjak komolyan ez már nagyon szar lett na most reménykedek abban hogyha ma hazamegyek akkor is jön mejd le egy steam source update és abban visszaállítják. Bár igaz az elõzõ updatre sokmindenkinek nem tetszett de sztem ott nagyon megcsinálták a játékot és a többiek azért szidják mert hozzászoktak az úgymond szar játékhoz.
Szerintetek milyen volt az elõzõ update? mondom nekem semmi gonmdom nem volt vele... de a mostani ez anniyra kész van már nem igaz fejenlövöm a gyereket és nem veszi be a hitbox. bár ez rám is vonatkozik. volt rajtam 3 vérfolt és 100 hp-m volt. ilyenkor jönnek a csíterezések és mit ne mondjak nem olyan jó az amikor egy szar update miatt csítereznek le engem.
Ezt most csak azért írtam hogy véleményezzétek szerintetek jó e a mostani update?

Need for Speed Most Wanted

Guer
hmmm baromi jólnézki
és így a felülnézeti képbõl a map felépítése is jol meglett csinálva nincs 120 útvonal....

janos666
2 perc lassú nettel is. Tömörítve kb 5-10 megának felelt meg az engine update.
Szega87
80.77.120.57:27050 | 20: 15 CET

amugy az lehet h update-et nem toltotte le?
mert en nem nagyon emlékszem ra h toltott volna vmit is.
nem csinaltam semmien butitast es csak itt szar ugye... :\
Jah, amolyan militia, prodigys beütéssel. De nagyon fájn minõségi munka. Csak legyen is kész egyszer 😊
k9duli
Azta kurva karácsony óta dolgozik rajta. Nagyon szép map. Azok a fák jó sok fpst zabálnak majd😊

Nekem meg kékes árnyalatúak (igen enyhén) az árnyékok minden playeren, minden mapon az update óta...
k9duli
Nyugi szerintem nem azért válaszolunk, mert lusták vagyunk.
(nekem amúgy õsidõk óta árnyék van cbble-n)
Valami grafikai butítást benyomtál? Driver? skinek?

cbble-n ugye megcsinaltak az arnyekot.
nalam ez ugy jelenik meg h az emberek körül feket négyzetek ugrálnak.
ez miert?????????
M@TriX
jah ok, értem, kár...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Jelenleg le van állva a szolgáltató, ahol a fasthttp (meg a HQ) van. Kb délután 3 óta..
M@TriX
nálatok mûködik a mapdownloader, már 2. mapja nemtok bemenni baz ilynekor pont 😉
a fájlt elõször bz2-ben írja ki, majd simán próbálja majd disconnecting... 😞

Counter-Strike: Source
Map: de_kneedeep_ztg
Players: 2 / 20
Build 2752
Server Number 44
SetConVar: No such cvar ( mani_nextmap set to Map decided by vote), skipping
SetConVar: No such cvar ( mani_tickrate set to 50), skipping
Missing map maps/de_kneedeep_ztg.bsp, disconnecting

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

cbble-n ugye megcsinaltak az arnyekot.
nalam ez ugy jelenik meg h az emberek körül feket négyzetek ugrálnak.
ez miert?????????
CheAteR88
ki van fizetve minden
már csak a 2k-ra várok oriontol😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

5w0rdf15h
😄SA😄:SAD:SA😄sAD:AS😄AS😄:ASdd D: már ígyis van elég hitele 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
ÁÁ majd Erzsinéni felírja neked ^^

CheAteR88
majd a máltai szeretetszolgálat😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Zsoltika 007
Kellett már valamit tenni mert elfogynak a pontjaim. <#vigyor2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

scorpeeon
aki szeretne El!t3 klanba lenni,irjon a [email protected]

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

k9duli
Van egy backup files részleg ott elmentheted a játékot és utána lazán felteheted.Ha ezt még nem csináltad akkor szívás.

szeretnék valamit kérdezni
felraktam a paf modot és nemtetszet és letöröltem. törlés után a gránátnak és az automata fegyvereknek nincs hangjuk sak egy reccsenés! ujralehet valahogy rakni a gamet anélkül hogy ujra lekelessen szedni?

,,&#9474;,, &#9474;.-_-.&#9474; ,,&#9474;,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

OrioN the S
Nekem ki vesz sört? <#szomoru1>

Szega87
igen , már tegnap meg is beszéltük <#pias>

Akkor jössz Szegának sörrel? 😄
Szega87
én meg azt vettem észre hogy pár régebbi játékos elég tápos lett , neveket nem mondok , de grat nekik <#worship><#worship>