Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
decs_phobos - remélem jó lesz, mert 1000 fileból áll (balfasz author), és ilyenkor mindig textúra meg stb gondok adódhatnak... de amúgyjókis map
cs_china (china3 finalja)
fy_highrise - fy map, nem rossz
de_nipperhouse - ilyen házas map, majdnem mint a spetsnaz
Régebben itt ajánlottuk a counterspy progit mert díjat nyert meg....tök jó.
De bazz annyi memóriát zabál mint majdnem a windows....Nem tudok belõle ugy teljesen kilépni hogy 70mb memóriát ne foglaljon le magának!!
Hihetetlen erõszakos progi. Azon gondolokozom hogy leszedem azt felteszem akkor amikor keresgélni akarok vele.
Jah még valami tudjátok van a winbe beépülve msnje.
És az mindig elindúl akkor is ha nem látod. És használja a netet akkor is ha nem kell. Ird a futtatásba gpedit.msc majd windows összetevõknél megkeresni és engedélyezni a kettõt amit láttok róla.(nem azt az msnt tíltja le amit te külön telepítettél).
Többet nem offolok ma😊
Dulux festék valóban rakat szar
Fizikai kártya az egy lol.
Egérnek meg minek ekkora felhajtás. Mennyit számít? Szar játékos vagyok, jó egérrel se javultam, tapasztalatból mondom. Rakd az asztalra, az a legócsóbb.
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
megnéztem én is ezt a hang dolgot.Nekem Audigi 2 van. 5.1 cpu:11%
2 csatorna CPu:10%
ez oké is de nekem meg jéték közbe zabálja a cpu-t cpu:90%
2x512 400-as ram barton 3000+ os cpu video kari MSI 6600gt.
A cpu használat szerintem sok.,lehet,hogy mégse?
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Kérdés: Normális Audigy kártyákon ugya van processzor is ami az EAX-os játékokban leveszi a terhet a CPU-ról (nem úgy mint ezen az SE-n ami a CPU-t használja és csak szoftveresen EAX-aHD4-es ; átmeneti megoldásnak adták ide ezt, de rajtamragadt, eddig viszont nem volt belõle gond). A Source viszont nem EAX-ot használ hanem valami mileas audio system-et. Egy Audigy processzort támogat ez úgy hogy hardweresen mehessen a keverés minimális CPU-val? Vagy ez csak EAX-os játékoknál mûködik? Bár érdekes, mert eddig nem szaggatott 5.1-ben, és 2.0-ban most is csak 2-3%-át eszi meg a CPU-nak a hangkártya, tehát valamilyen szinten igaz hogy felesleges drágább hangkártya, mert gyakorlatban jelentéktelen a CPU éhsége (bár középkategóriás kártyákról beszélve lehet enm arra gondolnak hogy 5.1-es cuccod van otthon). Igaz a CPU használatot se kémleltem korábba, lehet egyéb okból szûkölködik most a játék CPU-ban és amiatt hiányzik neki, de sokkal simább a játék 2.0-ban játszva mikor 2%-ot vesz el a hang, mint 5.1-ben miko 32%-ot.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Minthogy 2 és fél éve mindent 5.1-ben játszom így most 2 és fél lehetõség van:
1: Az engine updatekben említett sound engine optimalizációk basztak be. Vagy simán a kártyának, vagy annak a driverével nem békül ki.
2: Önmagában zuhant meg a Creative driver.
Ma már nem berhelem meg, de többet tudok meg ha újrarakom ezt a drivert, és ha az se segít akkor felrakok belõle egy régebbi verziót. Addig inkább 2.0-ban játszom most egy félórát...
És János milyen az üveg pad bejövõs?
Skatez is egy rohatt nagy rablás kb. 2000ft adják a csomagot pff... Kis szar müanyag lóf*sz.
Orion azért mert nem a legújabb drivereket használod... a Valve megmondta😊))
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
sima számtek boltban?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Az usb alapbol ugye 125Hz-en ketyeg. Az egerem 450-et tud, szal lehet, hogy erdemes piszkalgatni kicsit a drivert. Bar megmondom oszinten, hogy minimalis kulombseg van kozte. En inkabb maradok a default 125-nel.
Az egerpad meg nem az eger kedveert kell, hanem mert sokkal jobb erzes egy jol csuszo egerpadot hasznalni. Nekem eddig ami a legjobban tetszett az a steelpad4d volt. Muanyagbol van, jol csuszik, birja a koszt. Cserebe draga (kb5000) es ha elkopik akkor nem csuszik mar jol. A skatezt is zabalja rendesen.
Most egy icematot hasznalok. Nem csuszik annyira mint a 4d es a malnaszorpot se birja annyira, de legalabb a skatezt nem zabalja. Amig ossze nem torik addig nem veszek masikat.
A skatez meg a masik fontos dolog. Sokkal puhabban siklik tole az eger.
Szoval komfort erzes minedek felett. Jobb jatekos ugyse leszel tole.
Tökéletes.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
ha megvettem volna ,akkor sem lett volna több 500 ft-nál
minek a 10.000-es pad
most egy ilyen lapom van,ez egy sima 5 mm-es butorlap fényes felületü és tökéletes rajta az egér

szal megyek is alszom egy sort a nagy ijedtségre😄
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"