Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig semmien mod nem volt fönnt
3: A Steamben találsz majd backup funkciót az updatelt állapot CD/DVD-re való lemetésére Vagy magadnak is kimásolhatod az updatelt GCF-eket a SteamApps mappából. (felülír az update, nem mellérak) Extrém esetben megoldható rippelt updatekkel és nemhivatalos petcherekkel frissíteni a GCF-eket, de ahhoz is mindenképp firssíteni kell legalább a Steamet hogy tudja olvasni (~10Mb), viszont ezekkel a megoldásokkal meg a CD kódod tennék ki a törlés veszélyének mikor mégis kimész vele netre.
4: A modokon valószinûleg segít majd egy Steames update. Azt viszont nem értettem hogy letöltött mapoknál vagy eredeti Valve mapoknál fagy-e ki a create szerver memóriahibával?
amugymeg modok is akkor müködnek ha updatelve van a game (illetve van ami pont ezért nem müködik😉
van már 4-4 beépített gyári modell
2: Update-el lesznek újak, de a netrõl le tudsz tölteni skineket
3:logikus, hogyha leamortizálod a géped és formatálod, akkor bizony nem marad rajta semmi, még a steam update-ek sem. Ha letörlöd a játékot, elvileg megmarad, de ha nem is, akkor ad egy olyan lehetõséget, amivel megtarthatod õket. (nem töröltem még sohasenem.)
4: Nézd meg hogy jó helyre másoltad-e a mappokat, mert ha hivatkozási hibát ír ki, akkor ez lehet a gond szerintem.
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
Jóó sok kérdésem lenne és nagyon remélem, hogy ebben a jó kis fórumban találok rájuk válaszokat. A CS: S-bõl a Collectors Edition féle verzió van meg (nem tudom hogy ez számít e valamit). A kérdések:
1. Még nincs netem (majd lesz) ezért botokkal játszom. Ha jól tudom a css ugyanazt a bot-rendszert használja, mint a cz (Condition Zero). Én úgy emlékszem, hogy a CZ-ben ha meghaltak az ember játékosok, akkor nem kellett végig várni, hogy a botok lejátszák a kört hanem valami alapján eldöntötte a játék, hogy ki nyert és kezdõdött a következõ kör. Nem tudjátok, hogy ezt be lehet-e kapcsolni (esetleg vmi konzol parancssal) a Source-ban?
2. Mind a CT, mind a T csapatban csak 1 féle modell van. Ehhez tudtok valamit mondani? Amennyire utána olvasgattam elvileg van már ehhez update.... Na de pont az update-ekhez kapcsolódik a következõ kérdésem:
3. Szóval mint mondottam még nincs netem. Nagyon frankó ez a hülye Steam rendszer... Remek, hogy az ember amikor elindítja az letölti autómatikusan az update-eket, de akinek nincs nete az meg se tudja szerezni az új dolgokat a játékához???? Mert pl. a suliban azért le tudnám tölteni a cuccokat. Szóval nem lehet a frissítéseket steam-en kívül letölteni???
És azt is szeretném megkérdezni, hogy amikor majd lesz netem, rendben letöltöm a cuccokat steam-en keresztül, de akárhányszor újra teszem a rendszert vagy ilyesmi, akkor mindíg le kell tölteni a legelejétõl kezdve az összes frissítést???? Vagy mi van azokkal, akiknek forgalom korlátos netjük van??? Az a paraszt Steam el se indul addig, amíg le nem töltötte a frissítéseit. Szóval aki ért ehhez a Steam-es rendszerhez az el tudná magyarázni nekem, hogy ez hogy is van....mert egyszerûen nem akarom elhinni, hogy ez így van, ahogy a fentiekben leírtam....eléggé röhejes lenne.
Tehát a kérdés: Az update-eket meg lehet-e szerezni Steam-en kívül, valamint ha valaki már letöltötte Steam-en az update-eket, akkor azokat nem lehet valahogy elmenteni, hogy ha újra rakom a gépet ne keljen megint letölteni az összeset???
4. Utsó kérdés: Na találtam dolgokat, amiket le tudtam tölteni Steam-en kívûl. Pl. pályákat, meg modokat (pl ezt a zombis modot). Na de szinte egyikse akar mûködni. Egy-két pálya azt csinálja, hogy amikor a Create Server-nél rámegyek, hogy start, akkor csak annyi történik, hogy a server készítõ ablak eltûnik, oszt annyi. A többinél meg mindíg lefagy a játék és a Windows valami csodálatos hibaüzenetét olvashatom, hogy a mittomén milyen memóriacím a mittomén melyik memóriacímre hivatkozott. Ezek mind úgy történnek, hogy még a játék betöltése (szerver létrehozása) közben. Egyedül a de_inferno (kedvenc pályám) töltõdik be, de azon meg meg se mozdulnak a botok. (Errõl olvastam, hogy van egy nav_.... parancs amit le is futattam, létre is hozta a de_inferno.nav file-t, de továbbra sem mozdulnak). Tudtok mondani valamit ezekre a hibákra??? (Tehát, hogy nem lehet elindítani bizonyos pályákat, meg hogy nem mozdulnak a botok a nav_generate után sem.)
Na ez nagyon hosszúra sikeredett....Nagyon-nagyon-nagyon megköszönném ha vki válaszolna nekem ezekre a kérdésekre!!!! Elõre is köszönöm: Pankus!
u.i:Elnézést, hogy ilyen szavakkal illettem a Steam rendszert...lehet, hogy megváltozik a véleményem mihelyst felvilágosítást kapok, hogy még se ilyen röhelyes a mûködése.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
Most msnezekvele D:
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Reggel is bepótolhattad volna.. <#vigyor1>#vigyor1>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nézegetem ma bananason a fegyverképeket (igazi fegyver) azt látok ilyet hogy glock egybõl mondom is magamba pff glock micsoda szar. Aztán feleszmélek hogy a counter-strike modosította az agyam, és a glock egy kurvajó fegyver, és mindenki örülne ha lenne otthon neki egy😄
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Amúgy biztos felteszem hamarosan de nem ezen a héten az fix. Inkább rákoncentrálok az új játékra ami majd a bf2 helyett lesz. Meg a cod2 is sokkal élvezetesebb.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
bind "o" "say Hello!"
ha a SAY-ben megnyomok egy betüt az a szöveg legyen beirva amit beállitok arra na betüre
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Most pár kordinátát leadni a szervernek és visszakapni meg az hogy valaki beleszól a voiceba hogy kurva anyád ez nem több 5-7kbnál😄DD
Persze ez nem azt jelenti hogy 56K modemmel is lehet tólni😊
Ne félj Bond lesz itt meló az "komoly" update után, ugy hogy messze van még a nyugdíj😄DD😛P
Ha bekapcsoljátoka net_graf ot akkor nektek is azt írja hogy a netrõl csak 5-7kb/s és tölti az adatot??
Amúgy csak én érzem így vagy tényleg behalt a topik?
http://gamecity.cjb.hu
hogy a tikkurilla az jó minõség.
Én is építõiparos vok uhhogy tom.<#taps>#taps>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Nézem is, miez a nagy szaktudás festékkel kapcsolatban, áá hogy festék bolt így könnyû😊
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Itt vannak üzletek.
De most már off vége.
Hát Amit ajánlani tudok azok a Tikkurila festékek. Mindíg színhû és minõségi anyagok. Igaz nem olcsó de nem mindíg az olcsó a jó. (Tudnék mesélni itt pár oldalon hogy mennyit lehet cumizni az olcsó festékekkel..) Erõs színekben pl színtelen anyagból keveredik, fehér festékbõl erõsebb színeket nem lehet kikeverni.(Ezt nagyon szeretik cáfolni csak mikor a falon csíkosodik a sok színezõ miatt akkor már jönnek Tikkurilát venni. 😄 Sokan a hülyeségükbõl tanulnak.)Ha érdekel a dolog tudok mesélni bõvebben keress meg msn-en [email protected]
Mondjuk én elfogult vagyok mert festékboltban dolgozok és nem kennék akármit a falra. Meg hát nem mind1 hogy azért festesz át 10-15 év múlva mert nem tetszik a szín, vagy azért mert 2-4 év múlva megfakult a színe vagy pereg le az anyag.
<#vigyor2>#vigyor2>(Meg az sem mindegy hogy 5000x vagy csak 5x mosható a felület.)
Szóval Héra, Diszperzit, Jupol meg ilyeneket nagyon gyorsan el kell felejteni ha erõs színben gondolkodsz. Tapasztalatból mondom hidd el ez a munkám. <#kacsint>#kacsint>
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
akkor mit ajánlasz? erõs, sötét színû kell
:on: