Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Itt kresgélj
Oldalsó gombok: Hidd el meg lehet szokni. Engem amikor megvettem,sokkal jobban idegesített az oldalán lévõ világítós csík,mert sehogy se tudtam megfogni.
Egeréssz,és hidd el meglesz a jó fogás rajta<#vigyor2>#vigyor2>
Vagy hogy túlhajtottad, és az ECC miatt nem tudja stabilan tartani az átviteli sebességet...
Ez alapján a kép alapján minek hidjek? Hány Hz-et is nyom végül ki?
Kérdezgettem mi a vélemény a Razer egerekrõl. Én most azt mondom hogy nekem így 13-ért egy bontatlan CH megérte, mert tényleg szar volt már a régi rádiós egerem és így szokatlanul nekiülve elsõ játékra többet lõttem vele CS:S-ben mint az utóbbi hónapokban a régi egérrel. Viszint véletlen sem ajánlom senkinek. Bár ez elfogultság amit lehet késõbb visszavonok, de idegesítõ az odalsó 2-2 gomb. Pont ott vannak ahol meg szeretem markolni az egeret. Játék közben így elsõ próbára meg se mertem/tudtam fogni, inkább csak úgy oldalról tologatni félnyitott tenyérrel, nehogy bekattintsam az egyik gombot. Lehet többetér majd egyenlõre letiltani az oldalgomjait. Bár akkor meg úgyveszik és sose szokom meg, pedig tényeg kényelmes lenne rájukbindelni pl. a rebuyt, vagy gránátdobást, netán windowshoz a copy-pastet vagy hasonlókat. Nameg attól hogy nem kapcsol semmit zavaró ha kattog mikor rámarkolok és akkor meg elengedni nem akarnám hogy ne kattanjon ki. Pedig most az elõbb is nekiestem így windowsban tologatni és nem olyan puhák a gombaji hogy ne lehetne úgy egerezni hogy a gombokon van a hüvelykújjam, de nem markolom meg csak vezetem.
lol... lehet a netem szar
vki tud fel és le töltésmérõt,ill,ha létezik ilyen,akkor hogy a csomagokat milyen pontosan kapom ,adom mérõ?<#wow2>#wow2>
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
letölteni csak angolul találtam eddig...
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Bocs ,de lenne egy kérdésem:
Haverom szeretne sourceozni a laptopján.64 bites a proci benne.Na most neki 32 bites win van fent és ha elakarja indítani a játékot újraindul a gép egy kékhalállal.Mite tegyen?
Bocsi mégegyszer.
Köszi a segítséget elõre is.
Ezt mind te találtad ki?😄DDDD
Nagyonjó😄DDDDDD
de van benne valami...😄
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
<#mf2>#mf2><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a focit meg énse szeretem, annyit viszont szurkolok,hogy a németek egy meccset se nyerjenek! 😄
inkább végigviszem mégecce a hl2ep1-et 😊))
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux