Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gef6600 84.21-gyel hibátlanul müx eddig.
fruhwirth
nézd meg pl Vegast, ki mer beszólni neki?😄

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
csak azt lehet "baszogatni", aki hagyja magát...😊

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
az admin menü kezelése egy leegyszerûsített kezelõpanelen keresztül is vezérelhetõ, nem nagy ördöngõsség, pár nap alatt megszokod. vannak speciális parancsok, amiket majd csak console-ból tudnál vezérelni, de azokat ugyis ritkán használnád. Hidd el, nem olyan nehéz, simán menne...

GenGeorge
Õ meg szeret baszogatni, miért ne?<#nevetes1>

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

stp4trick
nem bántasz meg vele, csak nem jött össze, és szeretek kipróbálni mindent, amit lehet, hátha így kifejezõbb lesz a nevem, szeretek pepecselni mindennel, ezzel mér ne?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

urbijoe
nemigen értek én ehhez

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
18 év feletti felelõsségteljes adminokat keresünk , érdekel ? privátba írj

janos666
Ja, a 66.xx fölötti és 77.xx elõtti driverek tipikus hibája hogy idõnként kimerevedik a kép 1 percre, de aztán minden folytatódik ahol megált. De nem értem miért, nekem ezzel a középkategóriás gef6-os VGA-val is a 91.31 hozza eddig a legjobb teljesítményt, nem feltétlen igaz hogy a legújabb driverek csak a legújabb kártyákhoz készülnek.
gyerünk

Miért törölték a hozzászólásaimat
?
??
k9duli
Hülye külföldiek mindig azzal szórakoznak, ha megtudják hogy magyar vagyok, akkor nyomják ezt a "poént" hogy nem vagyok e éhes, meg biztos az vagyok, meg hasonló😄
Azért vissza vágunk ha tudunk, például a focivb pont jól jött az egyik francia waron ott nyomtuk hogy hülye szöveget hogy golt kapott a francia csapat😊
Érezhetõen nehezebben koncentráltak utána😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

k9duli
3vs3nak még nincs vége megy a szarakodás.De azt hiszem mi állunk a legjobban(csak mert a RaS nincsen). Nem, nem volt még szerencsém Gizihez... mert jó picsa???😊
Azt tudom hogy az valami durva ahogy tólja, még senki nem szedett ki ugy, anzió templomnál, német kezdõrõl, mint õõõ.

urbijoe
Szega. tegnap kurva jo volt a game ,nagyon jo a szerver <#eljen><#eljen>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

reinstall nemkell!!! steamet kikapcsolod és reconnektelsz ,általában megoldja a problémát! ha nemmegy akkor a tûzfalad lesz nagy valoszinüséggel
Nyomok egy reinstallt, meg egy spywaretelenítést, ha akor nem jó akkor nem nálam van a baj...

Teljesen letörlöm és leszedem a steamrõl még1szer.
Kárhogy nem jók a tört steamek, mert mostmár kezd elegem lenni a valvebõl.

Pl. jáccok egyik este hl-el, minden perfekt, semmit nem nyomok, kise kapcsolom a gépet, erre másnap jövök, és próbálok bejelentkezni a steambe és: Hibás jelszó vagy felhasználónév. Mondom mi a rák <#wow1>?

Azt má küldtem egy levelet a steamnek, de nemis érdekel mert szereztem még1 eredeti accountot.

Hát, így jártam. De ezzel a steammel nem jártak jól, mert még könnyebb feltörni a gamekat. Nemis kell crackelni meg semmi, simán elindul. Na 8.

Majd vhogy megoldom, csak vhol ki kellett engednem a feszültséget ami bennem volt 😄.

nálad van a hiba, kapcski ,majd kapcsbe a steamet,sajnos elõfordul,hogy ilyen módon vicceskedik a lelkem
Újabb gond 😄. Szerverre csatlakozásnál: +connection failed after 4 retries"

Még akkor is ezt írta ki, amikor erre az sg szerverre akartam csatlakozni.
Fura, mert eddig nem volt gondom a szerverre csatlakozásoknál.

Monnyuk már vagy fél éve nem jáccottam cs:s-t.

smalla sztem egy kalap szar...laggolt összevissza, a másik ,hogy tömegnyomor van...
Zsoltika 007
Jól nyomtad. Nagyon fura dolgok voltak ma smallán meg ott volt pl kodi is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

GenGeorge
ma sikerült elõször 10 in 1-t csinálnom shotival, és utána 6 in 1-t shotival...utálom ezt a játékot. Amellett volt 1 in 1 deserttel és 2 in 1 colttal....ez kb 1-2 óra leforgása alatt...

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

Szega87
kinyerte a 3 on 3 kupát ? netán a F.A.T. vagy inkább a RaS ? Voltmár szerencséd Gizihez élõbe ? <#idiota>

k9duli
Hehe, azért a német servereken a dodnál, nem maradok ki a jóból😊
Nem kell félteni😛

Szega87
most irigykedsz mert te nem csézel és igy nem csiterezhetünk le <#duhos2><#beka2>

Az én kárdom már vagy 3 éves, az új driverok meg újabbakhoz vannak kitalálva, tehát az enyém nagyon akad velük.

Amúgy ezek a hivatalos driverok, amik már nem csontrégiek, szal 3 évnél nem idõsebbek. 56.77, 66.93, 77.xx, 84.24, 91.xx (béta).

56.77 volt fennt amikor megvettem a gamet, de sajna international verzióba nincs, tehát hiába rakom fel a drivert nem ismeri fel a gép.

Szal 56.77-et nem találok, 66.93al fagy, 77.xx-el else indul, 84.24el és 91.xx(béta)-val me akadozik a game.

Na mind1, úgyis veszek a nyáron egy kareszt és azzal nem lesz gond 😊.

nemértem😄 nem csak ez a pár driver van...nekem most a legújabb van fent és egész pofásan fut kb minden map most ;D panaszra nem lehet okom
Nah. Gondban vagyok. Ezzel a legújabb driverral 88.24 eléggé akad a game, de hogyha a 66.93at rakom vissza röccenésmentesen fut, csak úgy lefagy egy idõ után (legalábbis a hl, cs-n minja letesztelem).

A 77.nemtom hányassal, ami a közép út lenne else indul, az 56.77-est meg nem találtam meg international verzióba, szal az nem mûxik.

Nos. Szntetek inkább kissé akadjon de ne faggyon le a game, vagy menjen simán de olykor lefaggyon.

Persze minja letesztelem a cs-n is a 66.93at, de valszeg itt is fagyni fog egy idõ után. 😞.

5w0rdf15h
😄DD ok megvárjuk csak ne feledd miénk az elsõ példány 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

k9duli
Ha egy spectáló vesz fel valakirõl in-eye demot akkor az nagyon elcsúszott.De ha saját demot veszel akkor szerintem tökéletesen vissza adja ami történt. Az már más kérdés, hogy néha source beadja a pontatlan lövést is, vagy fordítva.
Egyébként hadjátok már abba hogy egymást cheaterezitek. Tudom hogy vicc meg poén....De akkor is rémisztõ😊

janos666
Meg lenne is mivel elfoglalni magam, mert elmentem multkor is két szóbeli vizsgára úgy hogy faszt se tanultam és az egyiket be is szoptam. <#hawaii>
te állandóan skifit irsz😄
janos666
Nem sikerül belekezdeni, ha sci-fit írnék beleragadok a sztereotípiákba és valami starXXXX klón akaródzik lenni. Szatirikus politikai sci-fi regényt már amúgysem mernék írni azóta hogy Gyurcsány megmondta hogy "ha valami nem tetszik itt lehet hagyni az országot", mert kitudja mi lessz itt ezekután. <#idiota> Ponyvaregényt meg ki olvasna tõlem? <#ravasz1> Majd talán írok valami 20 oldalas novellát a nyáron az egyházról. <#zavart1>
5w0rdf15h
Jani mikor írsz már könyvet? 😄 tod ígértél dedikált példányt -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

janos666
Nemsokat használják, de megesett már hogy ment a zene aztán egyszercsak hallom mintha a nevem kántálná valaki a voiceban, aztán nagynehezen le is írta amit akart, akkor szoktam rá beírni a nevembe.
janos666
A stat az annyira nem érdekelt, de jó érzés volt úgy lelõni valakit hogy nem az történt mint hónapok óta szinte mindíg: hogy meglátom, rálövünk egymásra, aztán mintha bekapta volna a szalagot a videó és mást nemigen lehet észrevenni csak hogy meghalt egyikünk (de az FPS nem esett drasztiukusan, pl. átlag 60-nál 40 alá sose, ugyanúgy 50-el lassult meg); nem a falon túl 2 méterre teleportáltak ki az embereke, hanem szépen kiléptek ahogy kell, én meg szépen húztam rájuk a célkeresztet és lelõttem õket; vagy akár tunkolhattam messzire is kiakasztott gombal, mert kapott pár hitet (ami elég is normális fegyverbõl), nem pedig körberajzolta a falon a szórás a tökéletes körvonalát az embernek; nem csak mereven lepergett aminek történnie kellett, hanem ha hasról felrántottam fejre az egeret akkor kapott egy fejest (és meghalt egy 34-es has+85-ös fejjel), illetve ha meglõttem bárhol akkor tuti kapott is leglább pár hitet, nem lett elszórva egy vaktöltény se. Lehet amúgy hogy a netemmel történt valami, bár ha máskor is normális pingem és 0-ás lossom van manapság akkor nem tudom azon mit lehet még elrontani vagy javítani.
BiG G
vmit nagyon, mert publicon állandóan megy a duma 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

rájt,de kb kiagecit érdekel hogy megy az mp3??😄 nálam kb mindig megy 😄
voicot meg csak én vettem észre hogysenki nem használja pubon? vagy elállítottam vmit? 😄
janos666
Én is a nevem végére írom néha hogy MP3, ez arra jó hogy ha winapból zenéthalgatok (vagy simán nagy zaj van itthon amit tetézni végképp nem akarok így minimumra veszem a hangot, de ezt nehéz lenne körülírni 3-4 karakterbe ami a nevembefér) akkor ne akarjanak nekem voicen dumálni, mert úgyse értem, végképp meg ne nézzenek hülyének hogy miért nem reagálok ha hozzámbeszélnek...
Szega87
többek között <#eljen>

kb mint az mp3,meg a akárhánynapja nincs csé,meg hogy igybéna vagyok ma nemmegy meg hasonlo szarfos nevek
Szega87
hát mondjuk m,még soha a büdös életbe nem láttam hogy ilyen statod lett volna , gg

Szega87
nem akarlak megbántani de ezek a 13 évesek közötti divatok , ki milyen speckós karakterrel írja a nevét

janos666
Jujj, ez mekkora egy kamu szerver, te. Még azt is beadja amit nem kéne. Pedig mikor kimentem úgy hogy nem lõttem vissza vagy kiugrottam AWP elé engem is hamar lelõttek, vagyis nem értem, lehet hogy simán csak fasza és szokatlan. Vagy nekem volt másos napom, majd holnap is felnézek aztán kiderül. <#alien>
BiG G
loál :-)))))

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

armageddon666
nem. van consolod? igen? cool! naszal fogod, beillesztgeted a megfelelõ sorrenben a kívánt karaktereket, és copyzod. start CSS (ne ASEvel.) és consoleba: name és cool a neved.
Аямαgэddои

@

stp4trick
akkor hova? steamben az optionsba?, de amikor tölti a cfg-t akkor az abban lévõ info szerint fogja megjeleníteni nem?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

armageddon666
neeee rakd cfgbe... ezek ISO vagy Unicode vagy milyen karakterek a cfgnek meg ANSInak kell lennie.

@

figy ,starrt menü-kellékek-rendszereszközök-karaktertábla na onnan kimáolgatod ,és amit irtam cfgbe
armageddon666
ez nem betutipus hanem különleges karakterek. Starmenüben elõkeresed a rendszereszközöket és ott benne van olyan hogy Karakterábla. onnan te is kitod copyzni ezeket. asszem Start-Minden program-kellékek-rendszereszközök-karaktertábla. igy.

@