Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Kék fényû gravitygunnal is hiába piszkálom mindig össze esik😊
Belehet rakni npc-t is, azok álló helyzetben vannak, sõt még mozogni is mozognak.De nem azt csinálják amit én akarok😊
Koszi szepen.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Új mapok:
cs_parkhouse - még egy házasmap 😊 Ezúttal túszos, és egy elég komplex nyaraló szerû házat kell bevenni. Szépen megcsinálták, nem túl bonyolult a layout, mégis sok lehetõséget rejt.
cs_estate_od - Végre egy rendes estate átirat. A layout 90%-ban a megszokott estate, de a téma, kinézet új. Szépen megcsinálták, minden részletre odafigyeltek.
de_zenith_021 - Ez egy újfajta map. A terrorok egy sífelvonó tetejébõl indulnak, és egy hegytetõn lévõ adóállomást kell bombázniuk (2 bombahely). A CT-k meg védenek a komplexumon belülrõl. Nyílt terepek, belsõ részek, minden van, és ha a póznát robbantjuk, még össze is dõl az egész torony 😊
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Néztem a garry mod topikokat, de mind halott.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szal amint lesz aktivitás a szerveren, megjelenünk ott. (játékosok, és szerver stat is)
Hogy lehetne meg csinálni hogy szép tiszta legyen a pálya és NE pepitás sz*r!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
és a hdr peg
mat_hdr_enabled xy(1 a bekapcs)
de nyomkodj sûrün tabot és akkor megokosodsz Csirke!
mat_hdr level xy
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Amugy volt mostanában steam update is? 1-2 nonsteam szerverre nemtok belépni -.-
feltettem a 91.31-es forceware-t, 6600GT mellé, és eltûntek a csébõl a videobeállításoknál a dx9+ -os beállítások, pl HDR :-|
hogyan tudnám visszahozni? nVidia control panelben beállítottam max minõségre, de semmi változás :\
he_dodgelaser állat volt, csak a két oldalsó menekülõszoba ajtaja mire kinyílik már meghal mindenki 😄
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
<#email>#email><#csodalk>#csodalk>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Persze szerintem is efektív, de P4-esekek megfelelõ órajelkre érti, de nem lenne hihetlen ha megnézné elõtt a vendort. (ha az Mhz-t kiolvassa)
Your system does not meet the system requirements for any Source games. This is critical in having an enjoyable play experience.
Your CPU: 2010 MHz
Recommended CPU: 2400 MHz
lool ezt írja egy athlon64 3200+ venicre <#idiota>#idiota>
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
De nincs kedvem cserélni, elvégre semmi bajom vele...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
de_42ndfloor - Egy office jellegû map, de zárt körülmények között egy irodaház emeletén zajlik. Elég jó layout, 2 bombahely.
fy_simpsons_h - Egyszerû mint az iceworld, és mivel ugye grafikailag nem egy corse, az fps-re sem lehet panasz 😊
he_dodgelaser - HE only map 😊 Ilyen még úgyse volt. Egy zárt, röplabda szerû pályán kell dobálni, de közben lézerek cikáznak amik felszelnek ha nem vigyázol 😊 2 oldalsó szoba is van, ahova aki ügyes bemenekülhet a lézerek közepedte.
aim_evolve_tn - Amolyan iceworld szerû fy map, de egész más témával. Sivatagos, romos, jól néz ki. Nagyobb nyílt terep, több tereptárgy, de ettõl még egyszerû és szimmetrikus.
dm_swattacticsII - Végre egy olyan swat szerû map, ahol nem próbáltak bombát vagy túszokat ránkerõltetni. A téma egy ház, amin át kell harcolnia magát a CT/T csapatoknak. (kb mint a nipperhouse)
Mapteszt késõbb valamikor.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360