Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon nem letezik

k9duli
Na megvan oldva, Gordon nevû srác elmondta.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

k9duli
Oké, látom anyira nem súlyos a helyzet, hogy valakit piszkáljak ezzel. Mert rájöttem mindenre ami fontos nekem. Viszont Egy valamit nem tudok (nem fontos) de kiváncsi vagyok rá. Van egy character tábla ott egy csomó csávót/csajt letehetek de mind fekszik a földön mint a hülye, és azt hogy kell hogy felvegyenek valami pózt😊
Kék fényû gravitygunnal is hiába piszkálom mindig össze esik😊
Belehet rakni npc-t is, azok álló helyzetben vannak, sõt még mozogni is mozognak.De nem azt csinálják amit én akarok😊

Sracok, egy kerdes, nem tudtok veletlenul olyan server modrol, ami a fegyver neveket atirja az igazira? Sajna sehol sem talalok ilyet, de meg utalast sem, hogy letezne.

Koszi szepen.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Szega87
ez nem a lanmaniaxos cs_Estate _source ? vagy másik ...

Mapteszt 15:00-kor valszeg.

Új mapok:

cs_parkhouse - még egy házasmap 😊 Ezúttal túszos, és egy elég komplex nyaraló szerû házat kell bevenni. Szépen megcsinálták, nem túl bonyolult a layout, mégis sok lehetõséget rejt.

cs_estate_od - Végre egy rendes estate átirat. A layout 90%-ban a megszokott estate, de a téma, kinézet új. Szépen megcsinálták, minden részletre odafigyeltek.

de_zenith_021 - Ez egy újfajta map. A terrorok egy sífelvonó tetejébõl indulnak, és egy hegytetõn lévõ adóállomást kell bombázniuk (2 bombahely). A CT-k meg védenek a komplexumon belülrõl. Nyílt terepek, belsõ részek, minden van, és ha a póznát robbantjuk, még össze is dõl az egész torony 😊
fruhwirth
mikor lesz mapteszt? szivesen jönnék

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Szega87
D!verse::Catsalami >Dream on ? õvét láttad , kerested már ? beszéltél vele ? mert õ fog tudni segíteni
Nikeboy õ is vágja , õt is keresheted

k9duli
Garry modot vágja valaki? Most szedtem le, mert csinálni akarok olyat, hogy bizonyos hivatalos, és custom mapokon elhelyezni meghalt játékosokat, és kamerával kicsit körberepülni, és természetesen ez videóba fog menni szóval lehet ilyet? Megha nem értek valamit akkor ide tudok sírni?
Néztem a garry mod topikokat, de mind halott.

OrioN the S
Swordék remélhetõleg pár órán belül itt leszenk 😊 szal khirály

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
<#eljen> éspedig?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Egyébként ma valszeg megint lesz mapteszt majd, találtam megint egykét igéretes új mapot.
Ma 12:00-tól a CSS szerverünk csatlakozott a cs2hu közös logjához, ami itt van: stats

Szal amint lesz aktivitás a szerveren, megjelenünk ott. (játékosok, és szerver stat is)
Pl tölts le minden textúrát hozzá, ami kell.
Imrusssss
van nálam egy két olyan pálya ami még mindig olyan szar pepiták vannak benne miért???
Hogy lehetne meg csinálni hogy szép tiszta legyen a pálya és NE pepitás sz*r!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

BiG G
köszi, de rájöttem mi volt a hiba, már teljesen jo 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

természetesen😄 😄
és a hdr peg
mat_hdr_enabled xy(1 a bekapcs)
de nyomkodj sûrün tabot és akkor megokosodsz Csirke!
mat_hdr level xy
stp4trick
mivel az OS új a steam meg régi és nem látja a rendszer ezért nem nyitja gondolom se FF-el se IE-vel

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Szega87
nem egészen 😊

mat_Dxlevel xy a parancs

elméletileg beirod a consoleba,hogy dxlevel (elõször) kiirja minvagy, majd ha akarod ,akkkor dxlevel 90 re állitod
BiG G
az zavar konkrétan hogy nincs hdr. Mi a konzolparancs hozzá?

Amugy volt mostanában steam update is? 1-2 nonsteam szerverre nemtok belépni -.-

Szega87
console-ba nem tudod visszalõni a hdr-t ? vagy maga a tény zavar hogy a video settings karcsusodott?

BiG G
help me :C

feltettem a 91.31-es forceware-t, 6600GT mellé, és eltûntek a csébõl a videobeállításoknál a dx9+ -os beállítások, pl HDR :-|
hogyan tudnám visszahozni? nVidia control panelben beállítottam max minõségre, de semmi változás :\

sosebánd😄 az hihetetlen felbaszós map lesz😄 a másik hogy kipróbáltam szinglibe... szinte lehetetlen a szobában lavírozni alig haladsz gugol jump
Asszem ma elég változatos felhozatalunk volt 😊
he_dodgelaser állat volt, csak a két oldalsó menekülõszoba ajtaja mire kinyílik már meghal mindenki 😄
Semmi nem kell hozzá, csak steam meg böngészõ. Rákattintasz, és mennie kell magától.
stp4trick
és ezt honnan nyissam és mivel?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Lompi73
lassan tölt a géopem
<#email><#csodalk>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

20:30-kor lesz.
janos666
És ki mondta hogy nem ADM órajeleknek megfeleõen számol? Kurvára eszi a CPU-t a Source.<#ravasz1>
Persze szerintem is efektív, de P4-esekek megfelelõ órajelkre érti, de nem lenne hihetlen ha megnézné elõtt a vendort. (ha az Mhz-t kiolvassa)
RaSTaBaNDiTa
# General System Performance: Failed

Your system does not meet the system requirements for any Source games. This is critical in having an enjoyable play experience.

Your CPU: 2010 MHz
Recommended CPU: 2400 MHz

lool ezt írja egy athlon64 3200+ venicre <#idiota>

CheAteR88
nekem majdnem minden szar:S

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

mikor lesz mapteszt?😄
5w0rdf15h
nekem még 81.95 van nem tom érdemes azt kicserélni a 84.21re?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Nekem csak a 77.77-es drivert találta túl réginek 😊
De nincs kedvem cserélni, elvégre semmi bajom vele...
janos666
Semmi hibát nem talált. Érdekes, azt mondta megfelel a hangkártyám is, pedig most csak a alaplapi integrált cucc van a gépben amivel iszonyat gányul szól a játékban a hang, eszméletlen, mintha egy befõttesüvegbe tettem volna egy fülest. (WHQL driverrel, 3-at végigpróbálva)
CheAteR88
:S ezeket eddig is tuttam😞(((

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

OrioN the S
nekem egybõl kiírta csak kattintotam 😊 : The page cannot be displayed

CheAteR88
he_dodgelaser <=== ezt mikor teszteljük mert kiváncsi vok tá😊

Ezt néztétek már?

Kiirja hol lehetnek problémák a gépeddel, ami a css-t illeti.
OrioN the S
he_dodgelaser 😄 lol tutijó map :d mint a tower 😄

5 új mapunk lesz:

de_42ndfloor - Egy office jellegû map, de zárt körülmények között egy irodaház emeletén zajlik. Elég jó layout, 2 bombahely.

fy_simpsons_h - Egyszerû mint az iceworld, és mivel ugye grafikailag nem egy corse, az fps-re sem lehet panasz 😊

he_dodgelaser - HE only map 😊 Ilyen még úgyse volt. Egy zárt, röplabda szerû pályán kell dobálni, de közben lézerek cikáznak amik felszelnek ha nem vigyázol 😊 2 oldalsó szoba is van, ahova aki ügyes bemenekülhet a lézerek közepedte.

aim_evolve_tn - Amolyan iceworld szerû fy map, de egész más témával. Sivatagos, romos, jól néz ki. Nagyobb nyílt terep, több tereptárgy, de ettõl még egyszerû és szimmetrikus.

dm_swattacticsII - Végre egy olyan swat szerû map, ahol nem próbáltak bombát vagy túszokat ránkerõltetni. A téma egy ház, amin át kell harcolnia magát a CT/T csapatoknak. (kb mint a nipperhouse)

Mapteszt késõbb valamikor.
OrioN the S
most még röhögsz <#vigyor1>

CheAteR88
de ez végre nem ugy néz ki mint az elõzõ😛 mostmár jobb a statom😊

Zsoltika 007
Így van.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ebbe pont az SGn töltött idõ nincs benne ha jól nézem, csak minden más

OrioN the S
:S

Zsoltika 007
Ezt néztétek már? KLIKK

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

OrioN the S
<#alien2>