Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nekem is jobban adta, bár nem az igazi, mivel ezzel együtt másnak is, így a találat/kapás arány csak kicsit javult. Néha choke-ol, de nem vészes.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De a csekk ugyanúgy jött, be is lett fizetve (illetve átutalással...)
Nem feltétlen igaz ez a messiás elmélet, figyelhetted hogy miután segítséget kértél B-re akkor következõ körben át is mentem, de ugyanúgy velem együtt 2-en voltunk B-n (pont akkor nem is te voltál a másik). Igaz következõ körben megint A-ra mentem, lehet hogy csak még nem volt idejük adatptálódni. <#vigyor2>#vigyor2>
Én pl. nem is szoktam olvasni a csapattársaim nevét, inkább olvasom el az ellenségét ha kivillan, és abból ítélem meg kirohanjak-e elé vagy jobb lesz nekem fal mögött várni...
Amúgy kurva jó az új SG szerver, nekem legalább 2X annyit bead mint a régi, szidtam és kerültem is már a régit, de most szerintem visszaszokom.
Biztos szar vonalam volt a netszolgáltatómnak a régi szervertelep IP-jére, vagy mittudomén...
Ha ottvagyok, akkor ugyanis mindig én rusholok elöl abba az irányba, ahol az összes ellenség van, de egy csapattárs se ment 😄
elmegyminenki pl a-ra én mek kiváncsi vok mi van b-n és ott van az összes t D: naon zsír... persze egyedül hesszölök a törpiek meg recskálnak A:SDSA😄aSD: mind1 szarvót..
ÖCSISAJT
<#nyes>#nyes><#taps>#taps><#integet2>#integet2>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Majd ha azt mondják egy updateben hogy multi-core optimisation...
Updates to the Steam Client have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Steam Client
Fixed high CPU use during gameplay on some Hyperthreaded systems
Fixed 100% CPU load at login screen
Fixed the wrong dialog being shown when an error occured changing the contact email address
Fixed the Half-Life 2: Demo preloader stopping at 20%
Fixed a silent crash on exit when preloader is running
Ha erre gondoltál akkor ez szerintem a következõt jelenti:
- Javítottuk, hogy néhány HiperThreaded konfigon magas CPU használat volt tapasztalható játék közben.
Ezt a hibát én is számtalanszor tapasztaltam mikor még a jó kis 2.8-as HT-s P4 ült a gépben.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
valaki tesztelte már? mi a tapasztalat?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
(nem szeretek ilyeneket írni, és így 1 évben csak egyszer kell 😊
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
najó -.-. hellóóóóó
A valve jól megalapozta a kezdeti gondokkal mindenkinek azt, hogy az elsõ bénázást egybõl a szerverre, meg a beállításokra fogja. Sõt, ha valakit egyátalán lelõnek már szar a játék 😊
A szervernek pedig teszt jelleggel állítottunk be 100 ticket, ami amúgy is "not recommended" pont ezért, mert nem mindenkinek kóser. Majd ha vissza lesz lõve 66 tickre, jó ratekkel, nem lesz gond. Szerintem.
Ez a játék rossz.
szóval amit olvastam róla, az az, hogy most egy aránylag új 'árban középkategóriás' füles (amúgy referencia - wow de jól hangzik... ) ... és cs-ben állítólag lehet vele hallani, hogy hol jár az ellenség.
amúgy ennyi pízem nincs rá sajna, még a fele sem <#shakehead>#shakehead>
de mint írtam zene miatt kell inkább és az elõzõ is jó vót, csak régi, és erromlott. na mind1.
Borg: én magam vagyok az 1% vájtfül. más: azt meg tudjátok csinálni, hogy az ase-ban is benne legyen a szerver, mert eddig nem találtam ott 😞 samikor jövök gémelni, mindig üres a szerver <#nemtudom>#nemtudom>