Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stp4trick
Vettem észre sima fejes és 62 damagevel gázolsz át a hullámon.

Amúgy nekem is jobban adta, bár nem az igazi, mivel ezzel együtt másnak is, így a találat/kapás arány csak kicsit javult. Néha choke-ol, de nem vészes.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

OrioN the S
<#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Fido4life
az kellemetlen..

Fido4life
mér, 200-as pingel még játszható..😊

Zsoltika 007
Ez totál így van nekem is! Azért ilyen kaxi a statom újabban.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

OrioN the S
nekem meg 3 hónapig vagy volt az 4 <#rinya><#mf2>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

janos666
Nekem télen 1 hónapig nem volt, de jobban idegesített hogy mikor mégis kaptam IP címet akkor meg 200-as pingem votlt még 1 hónapig.
De a csekk ugyanúgy jött, be is lett fizetve (illetve átutalással...)
Fido4life
2 napig nem volt netem...<#rinya>

OrioN the S
jó nem pont rád gondoltam %

OrioN the S
<#mf2>

janos666
Én elapvetõen A-ra, fõként hosszúra szeretek menni dust2-n, ha egyedül leszek, ha tömegben. (ha végképp mindenki hosszúúra gyûlik elmegyek A rövidre, netán kerülsképp B-re de visszajövök utánna...)

Nem feltétlen igaz ez a messiás elmélet, figyelhetted hogy miután segítséget kértél B-re akkor következõ körben át is mentem, de ugyanúgy velem együtt 2-en voltunk B-n (pont akkor nem is te voltál a másik). Igaz következõ körben megint A-ra mentem, lehet hogy csak még nem volt idejük adatptálódni. <#vigyor2>

Én pl. nem is szoktam olvasni a csapattársaim nevét, inkább olvasom el az ellenségét ha kivillan, és abból ítélem meg kirohanjak-e elé vagy jobb lesz nekem fal mögött várni...

Amúgy kurva jó az új SG szerver, nekem legalább 2X annyit bead mint a régi, szidtam és kerültem is már a régit, de most szerintem visszaszokom.
Biztos szar vonalam volt a netszolgáltatómnak a régi szervertelep IP-jére, vagy mittudomén...
nemvagyokén indián kódfejtõ
Szega87
9 betû a neve és itt fórumozik? <#vigyor1>

volt régen egy kissrác aki azthitte ,hogy ha hozzám dörgölõzik nem hal meg😄
OrioN the S
jo akko veled meek legköztelebb -.- ... amúgy ja pech... csak egy észrevétel volt... JAnos állt az élen és mindenki utána futott én meg kénytelen voltam pár emberbe gólyótereszteni me a níbekábra nem reagáltak...

Peched volt, mert nem voltam ott.
Ha ottvagyok, akkor ugyanis mindig én rusholok elöl abba az irányba, ahol az összes ellenség van, de egy csapattárs se ment 😄
OrioN the S
fákk... mé van az ,hogy minenki csak egy layer után megy? :S az után akinek a legtöbb a fragje... akko nekik is sok lesz? nám D: sljnfdkshbfjksdbf

elmegyminenki pl a-ra én mek kiváncsi vok mi van b-n és ott van az összes t D: naon zsír... persze egyedül hesszölök a törpiek meg recskálnak A:SDSA😄aSD: mind1 szarvót..

Lompi73
HBD
ÖCSISAJT
<#nyes><#taps><#integet2>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

menjetek a szerverre, gyûlik a nép 😊
Ez valami programhiba, aligha a 6600 okozza.
balvin
Srácok, vettem új videokártyát,(geforce 6600 256Mb) és ha rákattintok a steamben a source "Set launch options"-jére, akkor ez a kép tárul elém. Mitévõ legyek? ja és még 1: nem tudtok vmi parancsot ami ujra engedélyezi a flashlight használatát? vmit elnyomhattam... thx

janos666
De amúgy a HT nem olyan mint a dual core, azt akkor is használja a gép ha nincs rá külön optimalizálva a program, mert akármelyik oprendszer alól látható virtuális CPU-n át kihajtható az az egyetlen fizikálisan jelenlévõ mag, viszont a lényege hogy 2 szálon komminikál a chipset és az egy szem CPU, de a CS:S meg egyébként is régót ismeri a HT-t, mert a konzol kiírja olyankor hogy "2 CPU, 1 phisical..."

Majd ha azt mondják egy updateben hogy multi-core optimisation...
janos666
July 25, 2006, 12:45 pm · Jason Ruymen

Updates to the Steam Client have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Steam Client

Fixed high CPU use during gameplay on some Hyperthreaded systems

Fixed 100% CPU load at login screen

Fixed the wrong dialog being shown when an error occured changing the contact email address

Fixed the Half-Life 2: Demo preloader stopping at 20%

Fixed a silent crash on exit when preloader is running

Ha erre gondoltál akkor ez szerintem a következõt jelenti:
- Javítottuk, hogy néhány HiperThreaded konfigon magas CPU használat volt tapasztalható játék közben.

Ezt a hibát én is számtalanszor tapasztaltam mikor még a jó kis 2.8-as HT-s P4 ült a gépben.
M@TriX
Steamben? mi a halálnak? na mind1 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Azt eddig is támogatta, csak most valami bugot javítottak ki. És azt is a steamben, nem a css-ben.
M@TriX
hejj, olvastátok az új frissítést, azt írják, hogy a Steam mostmár támogatja a HT-s procikat. az jó lenne ha ez sikerülne, mert így biztos gyorsulás lenne.

valaki tesztelte már? mi a tapasztalat?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Valszeg mert nincs is neki.
BiG G
továbblapozol, és látod hogy nem fake. Az elsõ oldalon lévõ kép az, de utána megcsinálják rendesen. Már csak az értelmét nem látom a dolognak...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Guer
annyira nem néztem meg melohelyen vok aztán itt lofrál a fönök 😊

janos666
Boldog születésnapot.
Kandurex
Mér lenne az? Házibarkács.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szega87
kép alatt pici betûkkel "photoshopped"

Guer
ez csak fake ugye?

Csuhai G
Valaki megtudná adni a GSKT Public szerver IP-jét? Mert én már 1 hete nem találom az ASE-ban! 😞

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Zsoltika 007

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

HBD mindenkinek akinek idén van a szülinapja 😊
(nem szeretek ilyeneket írni, és így 1 évben csak egyszer kell 😊

BHD! Tépjük le a fülét <#gonosz1>

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

OrioN the S
HBD vazee skilled lógjon bokádig

Szega87
köszi fiúk <#eljen>

Zsoltika 007
Hbd!

stp4trick
HBD

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

OrioN the S
Szarok az egészre :Ð megyek oszt lövök...sokat k** anyázok ,de jólesik..tetszik még ha kiszopat is ez a hobbym ezt szeretem... HAVE FUN mindennek megvan a maga rossz oldala ...ennyi... ez egy ien játék...most ha bevallja mindenki ,hogy esetleg szar akkor se hiszem ,hogy abbhagyná v.ki me sfosgané...

najó -.-. hellóóóóó

Csak részben igaz.
A valve jól megalapozta a kezdeti gondokkal mindenkinek azt, hogy az elsõ bénázást egybõl a szerverre, meg a beállításokra fogja. Sõt, ha valakit egyátalán lelõnek már szar a játék 😊
A szervernek pedig teszt jelleggel állítottunk be 100 ticket, ami amúgy is "not recommended" pont ezért, mert nem mindenkinek kóser. Majd ha vissza lesz lõve 66 tickre, jó ratekkel, nem lesz gond. Szerintem.
stp4trick
én csináltam néhány hétig, de nagyon taktik, bujkálós, tökölõs, viszont a grafja elmegy, soruce közeli emberek, de a többi textúra gyengusz, és igen darabos, ráadásul a PB folyton belepofázik a játékba, ok nélkül is

Zsoltika 007
És végre más is kimondta! És milyen jól megfogalmazva! <#taps> Csak az a rohadt függõség... <#hehe>

Én nem akarok ellenreklámot csinálni - és ezt se gondolom teljesen komolyan, mert nem érint annyira, de lassan másfél éve (~500 napja) nem tudjátok (és senki más se) 'belõni' a servert, vagy normálisan játszani akár máshol. Ha nem is minden nap, de hetente többször van rate/interp/tick/nemhalmeg vita/probléma, megoldás nélkül. Nem hiszem, hogy ennyi idõnek kéne eltelnie hogy normalizálódjon a helyzet valaminél, ezzel így minden egyes nap elvesznek valamit a játékélményetekbõl és az idõtökbõl. A valve szolgái vagytok egy statisztikai kimutatáson amivel húzzák magukhoz a befektetõket.
Ez a játék rossz.

Szerintem látszik, de ha neked nem akkor egyszerûen addold.
mé, mivan, drága? rendeltem belõle ötöt, hogy nektek is jusson. <#smile>
szóval amit olvastam róla, az az, hogy most egy aránylag új 'árban középkategóriás' füles (amúgy referencia - wow de jól hangzik... ) ... és cs-ben állítólag lehet vele hallani, hogy hol jár az ellenség.

amúgy ennyi pízem nincs rá sajna, még a fele sem <#shakehead>
de mint írtam zene miatt kell inkább és az elõzõ is jó vót, csak régi, és erromlott. na mind1.

Borg: én magam vagyok az 1% vájtfül. más: azt meg tudjátok csinálni, hogy az ase-ban is benne legyen a szerver, mert eddig nem találtam ott 😞 samikor jövök gémelni, mindig üres a szerver <#nemtudom>
Zsoltika 007
Próbáltam. Nekem túl vontatott.

janos666
Americans Armit szokták javasolni a CS helyett. Sose próbáltam még, de egy kósza screenshot alapján olyan 1.6-hoz közelebbi grafikája lehet.