Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utóbbi esetben a css elindulása után szerintem túl korán konnektál a szerverhez, és a nagy cpu terhelés miatt (swappelés, stb), még nagy a ping is.
Próbálj meg úgy csatlakozni a szerverre, hogy belépsz cs-be, majd az ottani szerver listából a szerverre.
vagy mire is értetted, hogy mit olvastam a fórumon..? 😊
végül is mindegy, megyek brunyálni, aztán jövök gamézni.. 😊
Szerintem az utolsó updattel kaptunk egy szép nagy memory leaket is, mert kb 10-re esett le az FPS-ünk 496-ról.
Most újra jónak tûnik, a bentlévõk szerint.
nem elég hogy mindenféle variációt végignyomtam, hogy visszajöjjenek a fegyverek hangjai, még az admin menümbõl is eltünt a lejátszható hangok választhatósága
MIPÖCS VAN???
nemrég beraktam egy SB Live! hangkártyát, ami nagyjából egybeesik az updet-el
lehet nem is az update baszott el vmit, hanem a hangdriver?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
de mikor megint csatlakozok akkor jo
ez mitöl van?
1 honapja csinálja eddig semmi baj nem volt
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
sry<#worship>#worship>
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
sorry, agresszív játék rulz <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ez a endurande télleg csalt :/ (pöcs)
elindítod a hl2.exe-t a cs kügyvtárból és ott kell lennie!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
ha ign
playdemo "és a demo neve ""-jelnélkül")
😉
😊
külömmbemmeg olvastam a fakut még 2-3 éve.. azóta gondolom nem frisssült 😉
Próbálj a hardveres hang gyorsítás csúszkával játszani a dxdiag-ban. Vedd vissza alapra, vagy nemtom.
teljesen mind1 milyen hangokat teszek be, némelyik fegyvernek
nincs töltési, elõvételi hangja, ha törlöm, ha nem, ha felülírom, ha nem
mipöcs van?
és ez mind update óta
CSS defuse 5on5
Összdíjazás: 70.000,- készpénz
A nevezés: díjtalan!
A nevezéssel kapcsolatban:
Kizárólag olyan klánok jelentkezzenek, amelyekben a játékosok eredeti játékkal rendelkeznek. A kupa oldalon, a kezdõ hírben részletes leírást találtok, mit kell és hová elküldeni a nevezéshez. A nevezõ klánok számának függvényében selejtezõt is rendezünk. A kupát 32 klánnal bonyolítjuk le.
Minden nevezõ klánnak kíván sikerekben gazdag játékot és sok szerencsét a kupa szervezõgárdája és az OBiNet."
▪ http://kupa.obinet.hu