73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Jamirofan89
    Szevasztok srácok!Jó volt a tegnap! 2 steames csalót is tetten értem Egy steam ID, másik vidi+steam id.Összevágom a vidit oszt pakolom fel youtube-ra.
    Nem volt semmi a srác... Hülyén fog hangzani,de ilyen egy gombnyomásra ki-be kapcsolható aimbot-ja volt.
    Remélem nem ítéltek el azért,mert publikálom ezt a sz**házit és örülnék ha valaki segítene abban,hogy tudom eljuttatni egy illetékesnek Steamnél.
  • FSpofon
    havjera öccsének a kutyájának a játszóteri kiskutyabarátjának a gazdájának a kedvenc kisállateledel boltjának eladójának a fia adta neki
  • Spészgószt
    Csak azt nem értettem, hogy HONNAN "szedtél le" olyan verziót, ami nem friss! Ha steamon aktiválsz, vagy újra letöltesz egy játékot, akkor az aktuális legfrissebb verziót "szedi le" ! El se tudod indítani update nélkül, azzal kezdi!
  • plu604
    Köszönöm a segítséget!
    Spész: Haverom mondta hogy egy régebbi verzióban létezett a "friends" menüpont, azóta azt kivették, és össze lett olvasztva (a játék) a Steam "Friends" menüjével. Nehezen tört, mivel a Steamre egy eredeti accal léptem be, és onnan szedtem le az eredeti cd kulccsal hozzáadott játékot.
  • Spészgószt
    Feltéve, ha eredeti, nem tört (mi az hogy nem kéne hogy legyen friends menü....????)
  • Lacccca
    Mondjuk megnyitod a játéklistád steam be jobb gomb a CSS -re majd Propetries/tulajdonságok ott kiválasztod a 3 fület (local files) és felülről a 3 gombra rákattintasz (verify...) végigmegy és ha kell updatel.
  • plu604
    Hali!

Pár napja kölcsön kaptam haverom tesójának az accját, aki már nem játszik. Leszedtem a játékot, és megpróbáltunk haverommal játszani, ám ez hol sikerül, hol nem.
    Van ugyanis, hogy néha amikor joinolnék egy szerverre, kb. a "sending client info" résznél nem enged csatlakozni valami ilyesmi hibaüzenettel: "connaction to the VAC master server has failed." Vagy valami nagyon hasonló, ha kell linkelek screenshotot. Namost, említettem haveromnak hogy nekem van "friends" menüpontom a főmenüben. Azt mondta, nem kéne hogy legyen, és arra gyanakodott hogy nincs updatelve a CS:S-m. Kérdésem az lenne, hogy egyrészt ez-e a probléma, és ha igen, hogyan tudnám manuálisan frissíteni? Be van kapcsolva az autoupdate, de nem updateli. Vagy ha nem ez a probléma, mit gondoltok mi lehet?
  • exTrem
    Sziasztok, valamilyen oknál fogva CS 1.6-ban a kép homályos. Nem tudom jobban megfogalmazni, de a szemem kiesik a homályos kép miatt és nem tudom egyszerűen mi lehet a baj, érdekes, hogy source-ban nincs ilyen probléma. Tudom, hogy nem 1.6-os topik de aki tud az kérem írjon, hogy mi lehet a probléma és miért homályos a kép. Köszi szépen !
  • xHeDex
    Srácok, le lehet venni valamilyen módon az írásvédettséget a cs mappájáról? Mert akárhányszor lecseréltem a skineket és kilépek a játékból, a játék visszaírja azt az eredetire.
  • armageddon666
    Am mi a faszt baszogatjátok? Lehet visszamenni oda ahonnan jöttél.

BTW a Win7 nem hiszem hogy megoldás lesz erre a gondra, de sok másikra igen. :)

-------

Jamirofan: Vsyncet kapcsold ki! 75Hz-es monitor Vsync mellett 75FPSt eredményez, és így nem fog szakadni a kép (fenn meg lenn más van, és középen szakadás), viszont egyrészt fos lesz az egérmozgás, másrészt ha nincs meg a 75 fps (illetve kicsit többnél is észrevettem), akkor megakad egy pillanatra a kép.
  • Jamirofan89
    és már le is esett amint rákattintottam a mehet-re... 75hz
  • Jamirofan89
    75-re van lekorlátozva,pedig nálam fps_max 0 szokott lenni és ahol 170 fölött volt most 75.lol?
  • Kongy
    Szerintem még megpróbálhatnád a Win 95-öt is, hátha azon majd jól fog futni. Ha nem jön be sztem tisztítsd ki a moncsid hátulját, lehet h hokizás közben vmi belement. :D
  • FSpofon
    fps mennyi?
  • Jamirofan89
    Esetleg valami érték beállítás regeditben?
  • Jamirofan89
    Cs ismét!Az a problémám akadt,hogy iszonyatosan lassú,nehéz és darabos lett az egér irányítás játékban.Fogalmam sincs,hogy történt,mert nem állítottam el semmit.
    Kiléptem,win-ben kikapcsoltam a beállításoknál,hogy "enhance pointer precision",majd vissza.Restart.Semmi változás.Játékban is "mouse filter" be- vagy kikapcsolás nem változtat a helyzeten.
    DE windowsban ugyanolyan sima és gyors az egér,mint volt.
    Milyen megoldás van erre? Nem szeretném újra rakni a win-t help
  • Klemice
    igaz én is tanácsoltam előbb, de figyelmen kívül kell hagyni... na de az a lényeg hogy 150 fps-el fut neked hajrá.
  • erginius
    oks... megprobálom! thx
  • solo
    Semmi baja nincsen a monitorodnak.
    Váltsál w7 re arról a szar oprendszerről, és hajtsad natív felbontásban a játékot.Sokat nem vesztessz vele.Source -nak nem vidkari kell , hanem inkább procc.
  • erginius
    :) biztos nehéz egy épkézláb,segítőkész mondatot leírni:)
  • Klemice
    Amúgy meg lehet korrodálódtak a ventik attól, hogy beleürítettél a gépházba.
  • erginius
    xp az oprendszer.. win7 alatt is probáltam-eredmény ugyanaz
  • armageddon666
    win7?
  • Klemice
    egyszerűen natívan hajtsd a monitort...
  • erginius
    Sziasztok! 2éve játszok Counter Strike Source játékkal...21"os monitorom van, asztali felbontás 1680x1050, játékba 1024x768-on játszok.. ilyen felbontáson 75hz lenne az optimális de régen 60hz-el is kitünöen futott... körülbelül fél éve vettem észre hogy valami nem stimmel játékon belül-a falak recés szélüvé váltak a játék meg nem egyenletes nemfut simán.. ép szem észreveszi hogy akadozik ^^persze nem azt kell elképzelni mint egy képregényt csak nem fut egyenletesen hanem mintha képkockák nem pörögnének megfelelőképpen.. a gépem ugyanolyan mint 2évvel ezelött-videokártya:Ati HD4670,Processzor:Intel E7300,RAM:4Gb... fps 150___netem tökéletes¢¢ nemtudom milehet a probléma

Arra gyanakszom hogy a monitorral lesz valami bibi ^^ Ha tud valaki valamit segítsen pls : )) elöre is köszönöm!!
  • pointer4
    Ma nagy rendrakás volt, nosztalgiáztam :D
  • Lacccca
    Az úgy más.
  • kifli
    cod szervereket configol :)
  • Lacccca
    Pontosan a start script ben ezt: +map de_dust2 arra a pályanévre amire akarod.
    Lényeg hogy meglegyen a szerveren mert elküldöd a szervert pihenni ha nincs.

Azé eléggé gáz hogy ott dolgozik a haverod és ezt nem tudja :/
    minősíti magát vele....
  • kifli
    na nem férek hozzá start scripthez, de haver igen :D
    pontosan hol és mit kell átírni?
  • kifli
    ja látom :D
    meglesem....
  • Lacccca
    Leírtam már előbb is :D
  • kifli
    ja, csak így nem lehet érteni ki min röhög :D

szöke, azt nemtudod hogy hogy lehet azt beállítani, hogy ne d2-legyen az alap map?
    autoexec-be a changelevel nem jött be :)
  • Spészgószt
    zombira amúgyis jó ha recseg a hang....úgyis csak hörögni kell....szóval mind1
  • Spészgószt
    Magic8nak írtam, csak kimaradt a válasz "Magic8" üzenetére felirat me nem oda klikkoltam
  • kifli
    nem totalhostingos, azon a szerón semmi gond a hanggal
    ez espor-hosting.hu-s, egy klántag ott dolgozik, ugyhogy ingyé volt, zombira meg tökéletes...
  • Lacccca
    Ja alap mappot meg csak akkor tudsz beállítani ha hozzáférsz a start srcipthez. Ha igen egyszerűen nyisd meg notepaddal vagy bármilyen szövegszerkesztővel és írd át benne.
    Másik lehetőség ha a webadminba van ilyen funkció (nálunk mondjuk van többieknél nem igazán vettem észre)
  • Lacccca
    Rate 25K max nem árt 66tic mellé, cmd és upd nek max 66 min 46 (20 as különbség általában tökéletes.

Hang meg ha TH-s a server akkor tudom miért szar :D kb 2008 óta nem változtattak akkor rajta semmit :/ szégyen.
    Mind1.
    Ezt ird be server.cfg be vagy autoexec.cfg: sv_voicecodec vaudio_speex
  • kifli
    meg olyan probléma is van hogyha valaki beszél, annak recseg a hangja, és szerver oldalról szar, mert mindenkinek szar a hang és mindenki szarul hallja, meg hogy állítsam be, hogy ne d2 legyen az alap map?
  • circa
    Annyira azért nem vagyok hülye :DDD Reinstall után pöpecül működött nekem minden :P