73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Egyébként ennek az egésznek nem is a bugjavítás meg új ficsőrök a lényege, hanem hogy kibővítsék az elérhető platformokat... -
És a mostanit hogy adnák ki Macre? Sehogy, mert az engine nem jó hozzá. Vagyis ha kiadják Macre, akkor az új enginenel adják ki, vagyis a Béta live lesz és macen is, yeah.... -
Akkor te nagyon keveset játszottál vele.
Hitbox még mindig szarabb mint ami volt, lövik az embert és jóval később esik össze mint ahogy kellene, ha nagyon ingadozik az FPS-ed akkor a pinged is elkezd ingadozni mellet akár 30-40 ms különbségeket is produkálva emiatt mikrolaggos lett a játék, soroljam még?
Sztem felesleges.
De akár elmondhatnád a te véleményed hogy mitől jobb mint a mostani, mert az uj bugok mellet az őskövületek is ugyanugy megvannak benne még mindig.
Az mind szép és jó hogy kaptunk egy új eredménytáblát ami sztem jól is mutat, ott az MVP jelző mai szintén bugos mert rossz embereket mutat a végén, freezcam nek semmi értelme ebbe a játékba, achivementek meg aranyosak de tkp semmi + nem adnak a játékhoz legalábbis nekem.
Én egyenlőre azt mondanám hogy az alapjai megvannak ahhoz hogy jobb legyen de ehhez 1 hét munka nagyon kevés lesz főleg úgy hogy eddig se nagyon törték magukat hogy viszonylag folyamatosan javítsák a bugokat.
Arról nem is beszélve hogy szerver oldalt is vannak balfaszságok (linux alatt kliens fájlokat is letölt a szerverr mellé potom 1-1,5gb mennyiségbe pár hibajelzés a konzolba stb..)
Nekem a régebbi előrejelzés amikor úgy saccolták hogy aug-ra lesz kész jobban tetszett így össze fogják csapni.
De ne legyen igazam és már jöv héten kapjunk egy sokkal játszhatóbb hibamentes CSS-t. -
PunkZoli #71607 ami egy és ugyanaz, mert a betát már kiadták macre, viszont a mostanit nem fogják csak úgy, hogy motorfrissítéssel együtt -
félrehallottad,azt mondja h.jövő7en jön majd Mac-re. -
gondolom amikor kijön, akkor javítással együtt fog!
-
PunkZoli #71604 már most is jobb mint a mostani -
Hát nem tudom, kicsit kevés bug van még javítva sztem hogy élesbe mehessen a dolog 1 héten belül, ha így kidobják nem hogy azt érik el vele hogy felpezsdüljön a közösség de még jobban lerombolják. -
csak hallottam, ennek a legvégén. -
És ezt hol olvastad? -
Végre! 
Nem mintha az utóbbi hónapban játszottam volna vele, de majd most leporolom...
Fasza legalább megtelik a sok üres szeró IDLÉZŐKKEL
meg lehet csinálni achievement szerót a bedöglött üresjáratokból
-
Jövő héten jön az achievementes css mindenkinek. -
PunkZoli #71598 ádámka , fuck yeah! -
köszi! -
HBD Ádi! -
hmm az mondjuk tetszene :):) -
igen. -
Amúgy azt nem értem hogy mi a céljuk ezzel az "új" csével ? felfogják ilyenre frissíteni az alap sourcet ? -
soha, de minden frissítés után lesznek újabb helyek. -
toarpad #71591 A CSS béta mikor lesz elérhető a nagyközönség számára ? -
megvan :D:D:D
-
Valaki nemtudja honnan lehet leszedni olyan skint, ahol a cs játékosok, egy strucc (vagy hasonló) hátán ülnek? :D
Fps bananan nem találom. Tuti van ilyen, mert régen láttam egy surf szerver-en egy admint ilyen skinel. Csak már régen volt, azóta újra is raktam többször, és a szerver sincs meg :/ -
Sima változó nincs erre.
Biztos van valami Deathrun manager plugin mai megoldja. -
odáig megvagyok már :)
Azt szeretném állítani, hogy t csapatba 2 ember tudjon beállni max. -
mp_autoteambalance 0
mp_limitteams 0 -
Béla te vagy az....?
-
Hivatalban nem illik CS-zni! 
-
az normális, hogy cs nem látja az egerem 6-os 7-es gombját? (g9 görgő jobbra-balra) beállítottam generic buttonnak, de úgy sem jó -
valahogy az beállítható, hogy deathrun szerón t csapatba hány ember tudjon belépni? -
Nézegettem az a baj vele hogy nem lehet megadni neki mi legyen a VPN szerver és a free amit ad az igen csak szar. Sokszor szakad és lassú is.
Steam feltelepült de mondjuk a szakadások miatt már nem tudott bejelentkezni. -
Isten vagy!
Bár a multkor már befenyített az infós me tele pakoltam a gépet (hivatalba nem illő dolgokkal)
, kezdtem a steam-el :D csakhát a minisztree szerver proxyja letiltotta a gecibe 
Ha lesz lesz egy kis szabad időm kipróbálom...meg főleg egy új irodám....
-
Aki esetleg proxy miatt szív valahol a steam-el annak ajánlm figyelmébe az alábbi kis szösszenetet:
http://www.keepandshare.com/doc/777295/steam-334k?da=y
Elviekbe játékokkal is működik egyenlőre még csak a steam részét néztem meg de az működik legalábbis megindult a telepítés letöltési része is ami eddig nem ment. -
ajűnlom egyébként az általános segítség topikot, ott szerintem leírhatnád a broblémád konkrétan, és lehet kapnál is válaszokat. -
Kicsit körül írhatod a problémád :D
Úgyis tele vagyunk már off-al 1 -el több vagy kevesebb már nem lényeg :) -
walkinG #71576 Hey ! :D Valami pc guru aki ért a notebookokhoz és segítene keressen már fel thx. msn.: [email protected] -
Pont ékezetes mappában van, köszönöm, megpróbálom. -
Töröld le és töltesd le a steam-el újra.
Sztem megoldja a problémád.
Ja meg arra figyelj hogy ne legyen ékezetes mappában a steam mert azt se szeresse. -
Elhiszem, ezért sem értem mi lehet a probléma.
FS, felesleges gúnyolódni. Tényleg haverom tesójától kaptam, akár elhiszed akár nem. -
A Valve Anti-Cheat teljesen automatikus rendszer. Hiába jelentesz csalókat, nem tesznek és nem is tudnak semmit tenni manuálisan. Te nem vagy képes 100%-os bizonyítékot szerezni arról, hogy xy csal, így visszaélések lennének lehetségesek, az pedig kissé meredek. Ha a rendszer nem veszi észre, hogy csal valaki, akkor az megússza... Fizetős, naprakész csalások ellen nem lehet mit tenni. A VAC egyetlen értelme, hogy a csalásokat a fizetősökre korlátozza. Bár nem tudom, hogy foglalkoznak-e még vele... Lehet, hogy már x éve változatlan... -
sehogy, ha a rendszer nem kapja el akkor nem lesz bannolva, kézzel nem nyúlnak bele.