73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
A "materials" mappát kibontottad vagy sem? Mert a leírtak alapján te simán bemásoltad a materials mappa TARTALMÁT a .../cstrike mappába!
Epic Fail!
Na azért nem működik! Szerintem....
A .../cstrike mappába kell a materials is mindenképpen!
Tuti hogy rossz helyen vannak azért nem működik! Ha a szerver nem enged valami skint akkor nem lilakockás lesz , hanem az eredetit látod és kész!
Lilakockás akkor, ha rossz helyen(mappában) van a vtf file!!!!
-
Saját szerveren néztem és pl egy puskának a skinjéből annyi lett meg hogy a távcső lencséjének a színe más lett szóval szerintem jó helyre raktam meg ellenőriztem többször is, szerintem el van már szarva a játék, és installálni kell mert kilépésnél is megfagy meg már az ikonja is elszaródott valahogy, csak egy sima fehér valami, pedig ahhoz aztán végkép nem nyúltam, újrateszem aztán hátha működni fog. -
Lebowski #71527 úgy emlékszem 20000 66 66. de lehet hogy tévedek :) -
tr 66-os szerverre milyen ratek ideálisak? (ugy gondoltuk, hogy zombi szerverre jó a 66tr is :)) -
Függ a servertől is amin játszol, nem mind engedi a custom fájlokat.
Ettől függetlenül listen nél működnie kellene ha ott se jó akkor vagy te rontottad el a telepítést vagy a skin hibás egyszerűen. -
Hali, pont most töltöttem én is pár skint, és nekem sem működnek, mindenhol azt írják hogy a "...\Steam\SteamApps\*YOUR STEAM USERNAME*\counter-strike source\cstrike\" mappába kell bemásolni a letöltött fegyók file-jait, amik egy materials mappában vannak, én bemásoltam és nem működik, a skin maradt a régi, csak a scope szine változott meg :S -
általában ha letöltesz egy skint akkor van hozzá leírás is mit hova kell! vagy minimum ahonnan letöltöd ott le van írva mit kell csinálni vele!
Valószínűleg nem jó helyre másoltad! -
magic8 #71522 Hello mindenki. Kis help kellene nekem. Szeretnék Skineket berakni a game-ba. Egyszer sikerült is, de ilyen lila és fekete kockás lett belőle. Mit lehet csinálni vele? -
xHeDex #71521 csak engem dobál le mostanában elég sokszor No steam logon szarsággal? -
2,5-nél kevés az FPS :D nem kicsit, eléggé...
Ellenben szaggatás mellett tudok játszani ^^ -
Urban legend :)
2 éve megy 111-en és köszöni szépen jól van a HD3850 előtte meg az X1650XT is ugyanígy ment és az azóta is működik. -
nálam az is fix 100, eltudja baszni a videokarit, főleg ha nagyobbra állítod -
Nálam tuning mellet először olyan volt mintha laggolna az egész játék de mind az input és output oldalon.
Problémámra a PCi-E frekvencia állítása oldotta meg vagy 100 alá tehát 99 és attól lejjebb vagy 110 felé kelet állítani és lás csodát frankó volt. -
Nem is játszik a CSS. MW2 meg nem szaggat neki.
-
Miaz, hogy 2.5 nem elég neki? Inkább megőrülsz mert szaggat, csak nehogy lentebb keljen adni abból a plusz pár fps-ből...
-
Gondoltam erre, de az a baj, hogy CSS csak 1 magot kezel, és 2,5GHz nem hiszem, hogy elég neki. Amúgy 3ra van húzva. És stabilnak látszik.
Másrészt mikor először próbáltam akkor még úgy rémlik nem volt húzva és már akkor is szaggatott (ezért is húztam aztán szerintem).
De majd megnézem megint. :) -
Te figyelj már, ahogy olvasom a problémádat, szerintem nálad be van kapcsolva a videókártyán az adott felbontás "kényszerítése", vagyis másik oldalról megközelítve nem engedi hogy a programok maguknak állítsák a felbontást! Nem ez lehet a bajod??? Mert ha azt átállítod, akkor bármilyen felbontás jónak kell legyen, nemcsak egy bizonyos!!!
Szerintem....
Arma: a procid húzva van??? Mert ha igen, akkor azt tanácsolom, tedd vissza alapra és hidd el nem fog szaggatni! Vagy nézz utána jobban, mit nem csináltál meg rendesen a "tuning" során! Nekem is ezt csinálta amikor fentebb húztam a procit (és csak a CSS csinálta ezt), visszaraktam és simán fut! -
1280x1024
-
1200x1024? van ilyen felbontás? vagy most mitörtént tulajdonképpen? :D -
velem akkor van ez ha natív alatti felbontásokon nem 60 hanem 75hz-n megy a game, minden szaggat úgy valamiért -
Ezt nem hiszem el!!!!!!
Szépen körbelőttem.800x600-ról 1024x768 semmi.1024x-ről 1400x1024 natív felbontás semmi.Gondoltam adok neki még egy próbát -> 1200x1024 láss csodát olyan tükör simán fut D2 befosok
Hogy háláljam meg?

-
töröld a stam/steamapps/felhasználoneved/counter-strike source mappádat. Ments ki előtte a cfg mappát, majd indítsd el a játékot, így minden alaphelyzetbe áll.
armegeddon666: ezt te is kipróbálhatnád :) -
Hát semmi változás.Ba***tt lassú (már bocsánat a kifejezésért).Még valami ötlet?
-
porcicserénél nem kell, csak kikapcs, proci be bekapcs és kész :D
VGA és alaplap cserénél kell újratenni, amúgy maradhat :) -
Lebowski #71505 jahogyja :) -
ha csak processzort cserél, akkor minek? ... -
Lebowski #71503 nem húzod újra a gépet új konfignál??? -
nálam négy mag és két mag közt nincs semmi külöbség fps_max 0-nál sem. E8400->Q9550 se alap órajelen se tuningolva nem lagolt egyikel sem. És se gép se játék nem lett újrarakva. -
kaptam (még csak nem is kértem), szóval ilyen apróság nem befolyásol.
ArmAII-nél igenis érezhető a különbség. GTA4nek sem árt a 4 mag tudtommal... -
Örülök a saját tapasztalataidnak,(nekem is megvan a saját, MX440,Ti4200, ATI9600, X1650XT,HD2600XT,HD3850, HD4200 HD4870 stb...), de akkor én megkérlek hogy kicsit csapd fel a nettet és nézz szét teszteredmények között.
Magasabb felbontás = több számolni való pixel = alacsonyabb teljesítmény.
Amúgy jó-pár kis könyvet átolvastam már köztük 6600GT is volt de sehol nem láttam benne olyasmit ahol azt ajánlották volna hogy jobb teljesítményhez használj magasabb felbontást, mivel nonszensz.
Van az úgynevezett natív felbontás ahol a legszebb képminőséged adja de ez inkább csak a TFT/LCD monitorokra jellemző fogalom. -
Azért majd kicsit olvas utána azt akkor szólj le.........
Ami saját tapasztalat az a 6600 és a 7300. Jelzem ha el olvasod azt a kis könyvecskét amit a kártyához kapsz akkor szerepel is benne. -
Vagy csak szeretnéd érezni ha már megvetted :D
Viccen kívül 2 magra is alig vannak optimalizálva a játékok nemhogy többre.
Habár lassan elindulunk ebbe az irányba de a konzolosodás erősen visszahúz sajnos. -
Azért van pár játék ahol érződik a 4 mag...
CSS béta egyébként sokkal jobban fut, mint a régi... -
Na ja átlag felhasználóknak tök felesleg a 4 mag, persze ha videót meg zenét vagdal meg rederel stb... akkor nem szóltam. -
Cseréld vissza Dualcore-ra. -
Inkább ne szólaltál volna meg Gabenc :D
Amúgy én a helyében kipróbálnám hogy bekorlátozom az FPS-t olyan 150 -re mert sztem droppol a játék 4 mag mellet.
Így nem lesz akkora a különbség és kevésbé fogja érezni a droppokat.
Én most kb ezt csináltam a CSS beta-ban is. -
Nekem mióta Quadcore van azóta szaggat... beállítástól függetlenül :\ ötletem sincs rá miért. -
Azért mert 800x600. Próbáld meg felrakni 1024x700 akármennyire. Nekem az NVidia csinálta ezt. 1024 re volt a kártya gyárilag beállítva. Ott adta le a "csúcs" teljesítményt. -
ping átlagosan 20 körüli.15-25 között mozog. -
ping?