Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
Jah...! a linket nyugodtan megnyithatod semmi nem történik csak ott egy oldal, steam koppintás ami kéri hogy lépj be a steam neveddel és jelszavaddal (muhahaha) úgy tudsz regelni a 4 ingyen játékra 😄

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

CheAteR88
nem néztem a linket de tényleg regelni kellene az oldalon?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Spészgószt
ÉN NEM HISZEK SENKINEK! <#mf1>
meg amúgy is " Never tell your password to anyone." ott figyel minden kibaszott ablak tetején, meg ahol csak lehet!
A sok hülye mégis megadja!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

armageddon666
naiv bizalom? mikor valami régi ismerõs küldi... ember meg talán jóhiszemû...

@

armageddon666
höhö, majdnem apám is 😄 illetve ha úgy vesszük én is, mert csak a megnyitott oldalt láttam, szép steames meg minden... utolsó pillanatban láttam meg az URLt -.-

@

Szega87
private ra kell rakni mindent a steam profilban és senki nem fog zaklatni

CheAteR88
pont miatta írtam én is😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Lacccca
De ezeknek hogy lehet bedõlni?
Ha valami lesz inygen a Steam-en azt bazinagy betûkkel közlik feléd a Steam News- ba.
Emberi hülyeség határtalan :/

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Spészgószt
Csoki is beszopta...ma már én is kaptam 2-t!
http://steamcommunitynvidiafreegift.tk/ <#mf1>
nesze neked 4 ingyen game....mi van ingyen ebben a világban....a szopatást azt megkapod ingyen.... <#buck>

CheAteR88
azaz passz
lehet õ is áldozat

CheAteR88
-

Sickness
D$L?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

CheAteR88
account lopások vannak😄
nem is kevés...
http://steamcommunitynvidiafreegames.tk/ ezt a linket küldözgetik folyton meg azt hogy 4 game ingyen leszedhetõ...
vki tud errõl vmit?
mert már 2 ismerõs is beszopta..:|

OrioN the S
ez is azt jelenti, hogy bed kampeni kettozni kell... csak jonne mar a kurva gep :@

de ott meg allitolag az van, hogy spawnolsz es spawnolhatsz ujra 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CheAteR88
jááááááááááá mi van manapság besírtam este😄
Azért bannolnak a szerverrõl mert rássolsz😄😄D ennyi nyomorékot lol😄

solo
Paraszt gyomor-e?<#zavart1><#vigyor><#idiota>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

OrioN the S
😄 te kis kocsog, hogy egyem a zuzadat savanyusaggal

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Sickness
Zolibabuci leírta itt szépen mit hogy kell.

Mehetne bannerba is ha nem lenne ilyen FAIL házigazda FAIL.

Sickness
lekapod a szériaszámot és mellékelve elküldöd ímélben a sztímeseknek hogy elfelejtetted a jelszót meg a felhasználónevet és nagyon szépen megkéred õket hogy küldjék el az adatokat, az új jelszót az istennyilafaszát a következõ mélcímre amit használsz és nem törölsz.

CheAteR88
semmire sem emlékszel az adatokból?

na mind1 akkor dobom kifele a kukába

&#9829; &#9658; I.Love Inter &#9668; &#9829;

Jim Morrison
nemtom, tf2 altt csinalta ezt nekem es nem tudom hogyan jott helyre :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

CheAteR88
akkor bukó😊

SL
gratulálok. már ne is haragudj, de elég bamba vagy!

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

De nekem a jelszó megvan csak a fióknavet(nickname)nem tudom hogy mi volt.
Meg azt az email címet amit erre regisztráltam azt már töröltem

Spészgószt
Jelszó emlékeztetõ! Gondolom az emil címed volt a név, feltéve ha télleg régi!(az újabbaknál már más is lehetett) Ha nem tudod a titkos kérdésre a választ, akkor sehogy <#buck>
Vagy azt mondod, hogy ellopták és kapsz egy új jelszót! De ahhoz kell az eredetiséget igazolni!
Égyébként ITT megtalálsz minden segítséget !
<#papakacsint>

Hali
Eredeti sourcem van és már elfelejtettem a régi jelszót meg nevet és ha ujra regisztrálok azzal nem lehet felrakni, hogyan lehetne a régivel ujra belépni vagy valahogy felrakni
aki tudja irjon thx

Hali! Olyan problémával fordulok hozzátok hogy játék közben ha megnyitom a consolt, és elkezdenék irni valamit, abban a pillanatban bezárul.
Orvosság ellene?
elõre is thx

kifli
olyan mitõl lehet hogy ismerõsöm nem tud felmenni olyan szerverre ahol tesója is fent van ugyanazzal a nettel? mindketten külön accal próbálkoznak természetesen, de azt kapj hogy connection failed at 4 retries. És eggyik szerverre sem tudnak felmenni. Csak külön külön.
xD xD Csak vicc volt 😄 Nem pakolt senki semmit... (megsúgom, hogy régen pakolgattam dolgokat, és két accom is bánta, de nem érdekel 😄) Már veterán vagyok, abbahagytam videózgatás után..

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Spészgószt
Ilyet már láttam én is egyszer haverom gépén !EREDETIS! valamit rosszul töltött be, vagy alt-tabolt de az tuti hogy full átlátszó volt az egész pálya! persze restrat után minden a régi lett 😛

kifli
vagy nem vetted meg eredetiben a játékot, és custom mapokon hiányoznak textúrák, ezért vagy átlátsza falon, vagy rózsaszín fekete kockás
Lacccca
Talán mert az öcséd/húgod, szomszéd kisgyerek vagy anyukád vagy stb... felrakott valamit amihez neked természetesen közöd nicns de majd ha kibannol a VAC csak értetlenkedsz.

Második lehetõség hogy bebuggosodot a szerver amin vagy.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Lenne egy kerdesem.. Miert latok at a falakon a jatek kozben??

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

kifli
ez ma havernak is elõjött 😊
CheAteR88
nm😊

Jamirofan89
hûûû hálásan köszönöm! most már jó!
újra és újra indítottam meg ki is jelentkeztem.
úgy bepánikoltam,hogy az e-mail címem írogattam be az account helyett szóval még azt is elfelejtettem hirtelen 😄 most már minden ok!
nagyon rám ijesztett ez a **ar<#ejnye1>

CheAteR88
<#taps>

Sickness
Vagy csináld azt amit én:

Start->Vezérlõpult->Programok telepítése és törlése, itt kikeresed a Counter Strike Source-ot vagy a Steam-et->Eltávolítás. És <#hawaii>

CheAteR88
töröld a ClientRegistry.blobot és restart steam

Jamirofan89
Error verifying Steam user ID ticket
wtf?

Mozzanat
Mit hazudozol itt összevissza.

kifli
mostanába irogat szerver ilyeneket nekem:

AZA's incoming flow exceed allowed (27419.5 b/s vs. 25000.0 b/s)
(pontosabban a ratewatcher plugin)
mitjelent ez? 😄
balvin
közben megoldottam

természetesen a steamsupportot nem néztem át eléggé😄

Jamirofan89
Ha téged csak felhúz a játék és nem leled benne örömöd akkor mást kell keresned.Értelmetlen stresszelni ezért.

A szerencse forgandó.Ezt jól jegyezd meg!

Nálam is sok poénos dolog elõfordult már.Múltkor játszottam egy magyar pubon ahol akkor épp csak Steamesek voltak.(velem együtt)
Voltak olyanok akik azért tudtak játszani és nem botként mozogtak.

Játék közben magamban már megjegyeztem,hogy nevetséges mit nem kap egyik sem...
Utána egy noob totyog felém,de észre nem vett volna amint egy doboz tetején kempelek.Desert,célkereszt már a fején.3-4 méterre volt és lõttem...

Nem mellkast találtam el,nem is lábat.Semmit.Nem szikrázott a kobakja se,nem laggolt se õ se én.
-Pedig ilyen helyzetekben nem szoktam hibázni és tudod nekem minimum 200fps-el fut a gém lebutítva és saját szájízemre 'hangolva'-
Akkor tudatosult bennem,hogy nem én vagyok béna hanem ismét a hitbox villogtatta meg a képességeit.
Mit csinálok ilyenkor? Szvsz kilépek és keresek másik szervert.A noob meg hadd higyje azt,hogy ilyen láma vagyok.Neked is ezt kell tenned ilyenkor és nem óvódás módján viselkedni!
Francnak kell idegeskedni.Nem érsz el vele semmit.

Inkább csatlakozz mini-game,fun,mountain climb vagy bhop szeróra<#eljen><#pias>

Spészgószt
Menjé ZUMÁZNI!
Bár a 10. pája után már az a büdös béka is haxolna és a fal mögül lõné a golyókat, meg nem vakulna ha kilõsz egy bónuszt <#idiota>

ember megsugom salalahoz neked sosem lesz közöd, sztem menj azt játsz vmi olyat ami nem ien megterhelõ számodra idegileg.

ARSENAL&POKER

Spészgószt
Nesze !
Csak a legtöbb alól már letiltották a zenét
"audio track that has not been authorized by WMG"
Meg valamelyik magyar (lényegesebb) fregmúvinak is volt a zenéje...nem mintha sokat néznék csak úgy rémlik! De biztos vannak itt nagyobb kockák is mint én akik vágják névre dátumra percre az az ilyen fasságokat....😛

balvin
Szevasztok!
Megint kicsit elõvettem a játékot, viszont nem mûködik a mikrofonom játé közben :S
amikor átbindelném más gombra, akkor konzolban aszondjahogy

"Unable to initialize DirectSoundCapture. You won't be able to speak to other players."

Steam supporton nem találtam rá választ, talán ti lesztek a segítség hozói😛
Egyébként maga a mikrofon játékon kívül mûködik.
Win7em van.
Köszi elõre is

hazudsz! <#beka2> én még sose hallotam ezt múvi alatt

@Szocsa: #70853