Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
meg amúgy is " Never tell your password to anyone." ott figyel minden kibaszott ablak tetején, meg ahol csak lehet!
A sok hülye mégis megadja!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
@
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ha valami lesz inygen a Steam-en azt bazinagy betûkkel közlik feléd a Steam News- ba.
Emberi hülyeség határtalan :/
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
http://steamcommunitynvidiafreegift.tk/ <#mf1>#mf1>
nesze neked 4 ingyen game....mi van ingyen ebben a világban....a szopatást azt megkapod ingyen.... <#buck>#buck>
lehet õ is áldozat
nem is kevés...
http://steamcommunitynvidiafreegames.tk/ ezt a linket küldözgetik folyton meg azt hogy 4 game ingyen leszedhetõ...
vki tud errõl vmit?
mert már 2 ismerõs is beszopta..:|
de ott meg allitolag az van, hogy spawnolsz es spawnolhatsz ujra 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Azért bannolnak a szerverrõl mert rássolsz😄😄D ennyi nyomorékot lol😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mehetne bannerba is ha nem lenne ilyen FAIL házigazda FAIL.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Meg azt az email címet amit erre regisztráltam azt már töröltem
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
Vagy azt mondod, hogy ellopták és kapsz egy új jelszót! De ahhoz kell az eredetiséget igazolni!
Égyébként ITT megtalálsz minden segítséget !
<#papakacsint>#papakacsint>
Eredeti sourcem van és már elfelejtettem a régi jelszót meg nevet és ha ujra regisztrálok azzal nem lehet felrakni, hogyan lehetne a régivel ujra belépni vagy valahogy felrakni
aki tudja irjon thx
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
Orvosság ellene?
elõre is thx
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Második lehetõség hogy bebuggosodot a szerver amin vagy.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
újra és újra indítottam meg ki is jelentkeztem.
úgy bepánikoltam,hogy az e-mail címem írogattam be az account helyett szóval még azt is elfelejtettem hirtelen 😄 most már minden ok!
nagyon rám ijesztett ez a **ar<#ejnye1>#ejnye1>
Start->Vezérlõpult->Programok telepítése és törlése, itt kikeresed a Counter Strike Source-ot vagy a Steam-et->Eltávolítás. És <#hawaii>#hawaii>
AZA's incoming flow exceed allowed (27419.5 b/s vs. 25000.0 b/s)
(pontosabban a ratewatcher plugin)
mitjelent ez? 😄
A szerencse forgandó.Ezt jól jegyezd meg!
Nálam is sok poénos dolog elõfordult már.Múltkor játszottam egy magyar pubon ahol akkor épp csak Steamesek voltak.(velem együtt)
Voltak olyanok akik azért tudtak játszani és nem botként mozogtak.
Játék közben magamban már megjegyeztem,hogy nevetséges mit nem kap egyik sem...
Utána egy noob totyog felém,de észre nem vett volna amint egy doboz tetején kempelek.Desert,célkereszt már a fején.3-4 méterre volt és lõttem...
Nem mellkast találtam el,nem is lábat.Semmit.Nem szikrázott a kobakja se,nem laggolt se õ se én.
-Pedig ilyen helyzetekben nem szoktam hibázni és tudod nekem minimum 200fps-el fut a gém lebutítva és saját szájízemre 'hangolva'-
Akkor tudatosult bennem,hogy nem én vagyok béna hanem ismét a hitbox villogtatta meg a képességeit.
Mit csinálok ilyenkor? Szvsz kilépek és keresek másik szervert.A noob meg hadd higyje azt,hogy ilyen láma vagyok.Neked is ezt kell tenned ilyenkor és nem óvódás módján viselkedni!
Francnak kell idegeskedni.Nem érsz el vele semmit.
Inkább csatlakozz mini-game,fun,mountain climb vagy bhop szeróra<#eljen>#eljen><#pias>#pias>
Bár a 10. pája után már az a büdös béka is haxolna és a fal mögül lõné a golyókat, meg nem vakulna ha kilõsz egy bónuszt <#idiota>#idiota>
ARSENAL&POKER
Csak a legtöbb alól már letiltották a zenét
"audio track that has not been authorized by WMG"
Meg valamelyik magyar (lényegesebb) fregmúvinak is volt a zenéje...nem mintha sokat néznék csak úgy rémlik! De biztos vannak itt nagyobb kockák is mint én akik vágják névre dátumra percre az az ilyen fasságokat....😛
Megint kicsit elõvettem a játékot, viszont nem mûködik a mikrofonom játé közben :S
amikor átbindelném más gombra, akkor konzolban aszondjahogy
"Unable to initialize DirectSoundCapture. You won't be able to speak to other players."
Steam supporton nem találtam rá választ, talán ti lesztek a segítség hozói😛
Egyébként maga a mikrofon játékon kívül mûködik.
Win7em van.
Köszi elõre is
@Szocsa: #70853