Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nuku kííp
lol script 😄

"Ever wanted to be a helicopter and blow people up?"

Kapsz 1000 healthet, meg minigunt, rocketet, és lehet irtani a népet 😄D
OrioN the S
<#kuss>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

áktungbakker!pssszt!
OrioN the S
titkos küldetés

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

pályatévesztés? 😊

OrioN the S
lál 😄

forró telflonon a vaj repeszt! tom,me szakácskodtam egy ideig 😄
OrioN the S
tuttam ,hogy ikea 😄 éreztem 😄 ezen filoztam ^^.
sztem kurvajó a fal színe,de má mondtam 😊^^

urbijoe
nem sárga asztal hanem zöld,csak a fény miatt sárga
amugy IKEA-s

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
<#love11> dust2

nekem a régi (oldalatokon történõ) szavazás jobban tetszett....
4 géprõl tudtam a kedvenc mapjaimra szavazni + Akillesz 4 és máris megmentettük a d2-t <#kacsint>

legalábbis game közben idegesít, de végül is mindegy, ha lelõttek, akkor már ráérek gördíteni
Akkro csak neked árulnám el, hogy a ratemap paranccsal bármikor változtathatsz a szavazatodon 😊
És ugye a szerver is csak akkor tolja a képedbe, ha még egyszersem szavaztál arra a mapra.
néha, (ha lelõnek) feljön egy ijen kis jó ez a map? kérdés ablakban, meg horrible, bad..... good válaszokkal.
sztem ez teljesen felesleges, én pl össze-vissza szoktam szavazni, mivel mérges vagyok mikor lelõnek és véletlenszerûen gördítek valamerre az egéren, tehát a két legrosszabb közül választom vmelyiket. így meg nem objektív a szavazás, mert attól még szerethetem a mapot...
megkérdeztem Achilles Csíter Stand-et is, õ is hasonlóképpen feleslegesnek tartja a fentiek miatt.
(csak 1 észrevétel volt)
óvodai szerver 😄DDDD lol
ez a piros fal, sárga asztallal még gyerekkorodból maradt? <#vigyor1>
vagy ez vmi óvodai szerver? <#eplus2>

csak vicceltem <#banplz> ne vedd komolyan <#awink>
urbijoe
de ez minõségi matrica
kemény felületü

urbijoe
a vaj is siklik ha meglököd az asztalon 😊

otto13
hi!
én má teszteltem ezt az alátétet jo,csak naon hamma elkopik.<#szomoru1>

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

CheAteR88
nemis fox😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

hát próbáltam keresni olyan videót ahol egy vaj siklik, hogy demonstráljam hogy igenis létezik ilyen, de eddig nem jártam sikerrel.

OrioN the S
sikamlós tesco vaj

Szega87
akarod mondani kés a a vajba ? 😊

A vaj hogy siklik?😄
urbijoe
megtalálltam a legjobb egéralátétet
matt fekete öntapados folia
ugy siklik az egér mint a vaj

Biztonsági updattel frissült a szerver. Ami a valve built in szerverfagyasztó kliensparancsát kiküszöböli. Persze nem a Valvetól van a patch...
Mozzanat

le <#beka3>fagyott a szerver

CheAteR88
nem kicsit😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

csak leordítottad 😊

5w0rdf15h
nemszóltam le 😊...mind1

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
Nemkell egybõ leszólni -.-

5w0rdf15h
LOL olvassá má COSTUM MAP KUPA!!

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Guer
de mink kustomok vuuunk" ;D

ez rajtam ugyan nem segít 😊

RaSTaBaNDiTa
egy kis clanbases segiség:
# The maplist for Counter-Strike: Source 2on2 is:

* de_aztec
* de_cpl_mill
* de_dust
* de_dust2
* de_inferno
* de_nuke
* de_prodigy
* de_train

Szega87
én asszem összeállok bátyókámmal <#email>

Lesz ebben elég izgalom 😊

Másrészt ugye, a mapok egy részén pl a két bombahely közös pontokról is jól védhetõ, pl westwoodon is. Dollson meg eleve csak 1 van 😊

De lehet lesz olyan map, amin jobb ha a Terrorok eleve nem bombalerakásra mennek, mert nem annyira jól védhetõ.
autoszimulator
mi jáccottunk jópárat 2on2-ben, és legyen szó CB-rõl vagy ESL-rõl, ott ugyanez a helyzet.ESL-en megvan, hogy mely kettõ steamID játszhat csak, tehát nincs embercsere stb...

A 2on2 lényege pont az, hogy vagy együtt mentek, és ha szerencsétek van az ellenfél is arra megy, vagy pedig, nem, de akkor ügyeskedni kell 😄
A harmadik a variáció ha különváltok, sztem ez tud a legjövedelmezõbb lenni, de erre mindenkinek magának kell rálejönni,mellesleg sztem jó ötlet ez a kupa és sok sikert hozzá <#eljen><#eljen>

.: mobilize.hu :.

Van két terror, eldöntik mennek B-re.
Van két CT, eldöntik, mennek A-t védeni.
Lerakták a bombát B-ra, két CT megy át, a nyerésre van kb 40% esélyük.

Van két terror, elmennek B-re.
Két CT, eldönti megy B-re védeni.
A Terroroknak ugyancsak van 40% esélyük a CT-k ellen.

Ha meg kettéválnak a csapatok, akkor egész más lesz a felállás. Szal százalékos esélyben egyik csapat sincs hátrányban.
És ugye mindebbe még bele sincs számolva, hogy gyakorlatilag egyik map sem szimmetrikus, az elrendezés miatt más más eséllyel indulnak alapból is a teamek. És utána még csere is van. Szal szerintem nincs ezzel gond.
egyébként tényleg, a meccs elején közös megegyezéses dolog jó is lehet.

de a ct-k ketten akkor is max egyet tudnak bevédeni, a t-k meg kettõre mehetnek.
jó nem annyira sarkított a dolog, nem 100%-os a t-k nyerési esélye, csak mondjuk 75.
széles körben használt war taktika is létezik erre 5vs5-ben: likvidálj egy ct-t akár egy t árán is, 4vs4-ben sokkal könnyebb lesz támadni, mert a ct-knek nehezebb két lerakót védeni.
2vs2-ben nyilván ez tovább fokozódik.

És a T honnan tudja, hogy melyik lerakó van bevédve? És vice versa, hogy a T-k melyiket támadják?
Egyik sem kerül fölénybe ettõl, mert a relatíve nagy map handicapje mindkét csapatot érinti.
Mondjuk aztán ha a csapatok úgy döntenek, születhet a meccs elején közös megegyezés csak egyik lerakó használatáról. Ezt nem tiltja senki.
jaja, ezzel tisztában vagyok. ezért írtam hogy más is gondolkodhatna ezen és ötletelhetne.
az 1 lerakós dolog biztos nem jó általánosan minden mapra, mert elég eltérõek. ha meg belemegyünk maponként a variálásba abból végeláthatatlan vita lenne.
- itt a, ott b
-de mér a, én c-t akarok, a másiknál meg a legyen, így igazsásos.
stb.
vagy diktatórikusan (és persze ésszel) ki lehet jelölni melyik mapon van 1 lerakó és melyik. talán ez vezet legelõbb megoldásra.

OrioN the S
Én az elején úgy akartam ,hogy 3v3 ,de lelettem szavazva 😊

OrioN the S
Ha 1 lerako lenne akkor meg lehet a T-k hullanának ,mert a CT-k simán bekempelik az egyik lerakót ,hogy akár a közelébe se tud menni a T ,mert elhal.

hopsz
"a legtöbb map viszont sajnos kicsi 2 ct-nek"
természetesen nem kicsi hanem nagy

most így hogy meg kéne jelölni két mapot megint elgondolkoztam ezen a map méret kérdésen és szerintem nem frankó.
egy nagyobb, de akár egy közepes mapon is 2 ct kizárt hogy bevédi mindkét lerakót. ergo, nem fognak hozni egy frag-et sem. hacsak az ellenfél vmit nagyon el nem baltáz. persze a feltételek egyenlõek, mert mindkét csapatra lesz t és ct is, de szerintem ez akkor se kóser, vagy legalábbis az izgalmas meccsektõl távol fog állni.
a legtöbb map viszont sajnos kicsi 2 ct-nek, így gyakorlatilag kiesik majdnem mind.
lehetne esetleg olyan szabály hogy csak az egyik lerakó érvényes. vagy más egyéb ötlet.

Szándékos. Elsõre nem akarunk túl nagy rohamot. De még ha 40 emberrel számolsz, az is lehet vagy 20 csapat.
Gunner
Mindig kell 1 kritikus xD

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |