Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ever wanted to be a helicopter and blow people up?"
Kapsz 1000 healthet, meg minigunt, rocketet, és lehet irtani a népet 😄D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
sztem kurvajó a fal színe,de má mondtam 😊^^
amugy IKEA-s
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
4 géprõl tudtam a kedvenc mapjaimra szavazni + Akillesz 4 és máris megmentettük a d2-t <#kacsint>#kacsint>
legalábbis game közben idegesít, de végül is mindegy, ha lelõttek, akkor már ráérek gördíteni
És ugye a szerver is csak akkor tolja a képedbe, ha még egyszersem szavaztál arra a mapra.
sztem ez teljesen felesleges, én pl össze-vissza szoktam szavazni, mivel mérges vagyok mikor lelõnek és véletlenszerûen gördítek valamerre az egéren, tehát a két legrosszabb közül választom vmelyiket. így meg nem objektív a szavazás, mert attól még szerethetem a mapot...
megkérdeztem Achilles Csíter Stand-et is, õ is hasonlóképpen feleslegesnek tartja a fentiek miatt.
(csak 1 észrevétel volt)
vagy ez vmi óvodai szerver? <#eplus2>#eplus2>
csak vicceltem <#banplz>#banplz> ne vedd komolyan <#awink>#awink>
kemény felületü
én má teszteltem ezt az alátétet jo,csak naon hamma elkopik.<#szomoru1>#szomoru1>
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
matt fekete öntapados folia
ugy siklik az egér mint a vaj

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
# The maplist for Counter-Strike: Source 2on2 is:
* de_aztec
* de_cpl_mill
* de_dust
* de_dust2
* de_inferno
* de_nuke
* de_prodigy
* de_train
Másrészt ugye, a mapok egy részén pl a két bombahely közös pontokról is jól védhetõ, pl westwoodon is. Dollson meg eleve csak 1 van 😊
De lehet lesz olyan map, amin jobb ha a Terrorok eleve nem bombalerakásra mennek, mert nem annyira jól védhetõ.
A 2on2 lényege pont az, hogy vagy együtt mentek, és ha szerencsétek van az ellenfél is arra megy, vagy pedig, nem, de akkor ügyeskedni kell 😄
A harmadik a variáció ha különváltok, sztem ez tud a legjövedelmezõbb lenni, de erre mindenkinek magának kell rálejönni,mellesleg sztem jó ötlet ez a kupa és sok sikert hozzá <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
.: mobilize.hu :.
Van két CT, eldöntik, mennek A-t védeni.
Lerakták a bombát B-ra, két CT megy át, a nyerésre van kb 40% esélyük.
Van két terror, elmennek B-re.
Két CT, eldönti megy B-re védeni.
A Terroroknak ugyancsak van 40% esélyük a CT-k ellen.
Ha meg kettéválnak a csapatok, akkor egész más lesz a felállás. Szal százalékos esélyben egyik csapat sincs hátrányban.
És ugye mindebbe még bele sincs számolva, hogy gyakorlatilag egyik map sem szimmetrikus, az elrendezés miatt más más eséllyel indulnak alapból is a teamek. És utána még csere is van. Szal szerintem nincs ezzel gond.
jó nem annyira sarkított a dolog, nem 100%-os a t-k nyerési esélye, csak mondjuk 75.
széles körben használt war taktika is létezik erre 5vs5-ben: likvidálj egy ct-t akár egy t árán is, 4vs4-ben sokkal könnyebb lesz támadni, mert a ct-knek nehezebb két lerakót védeni.
2vs2-ben nyilván ez tovább fokozódik.
Egyik sem kerül fölénybe ettõl, mert a relatíve nagy map handicapje mindkét csapatot érinti.
Mondjuk aztán ha a csapatok úgy döntenek, születhet a meccs elején közös megegyezés csak egyik lerakó használatáról. Ezt nem tiltja senki.
az 1 lerakós dolog biztos nem jó általánosan minden mapra, mert elég eltérõek. ha meg belemegyünk maponként a variálásba abból végeláthatatlan vita lenne.
- itt a, ott b
-de mér a, én c-t akarok, a másiknál meg a legyen, így igazsásos.
stb.
vagy diktatórikusan (és persze ésszel) ki lehet jelölni melyik mapon van 1 lerakó és melyik. talán ez vezet legelõbb megoldásra.
"a legtöbb map viszont sajnos kicsi 2 ct-nek"
természetesen nem kicsi hanem nagy
egy nagyobb, de akár egy közepes mapon is 2 ct kizárt hogy bevédi mindkét lerakót. ergo, nem fognak hozni egy frag-et sem. hacsak az ellenfél vmit nagyon el nem baltáz. persze a feltételek egyenlõek, mert mindkét csapatra lesz t és ct is, de szerintem ez akkor se kóser, vagy legalábbis az izgalmas meccsektõl távol fog állni.
a legtöbb map viszont sajnos kicsi 2 ct-nek, így gyakorlatilag kiesik majdnem mind.
lehetne esetleg olyan szabály hogy csak az egyik lerakó érvényes. vagy más egyéb ötlet.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |