Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kulombenis, kemeny 50fps-em van!
7800GT; X2 4600+
Bar lehet hogy a 100tick meg a demovetel rongalja be ennyire, de akkoris.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
felraktam az egérhez a Logitech SetPoint szoftvert,és azota nem tudom készenlétbe rakni a gépet mert nem engedi rendesen leállni ,mert a ventillátorokat nem kapcsolja ki.ujra Ghost-oltam egy elözö rendszert és nem raktam fel a progit akkor teljesen jol kilép készenlétbe,de ha felrakom akkor nem
valaki tud erre valami megoldást?
ON
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Vártuk a bombást, de kempelt
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
éljenek a gorillák!
akarom mondani guerillák!
HBD
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
grrrrrrrr.
-------------------
HBD Guer!!!!!!!
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
ha nem jó akkor vmi más kavar be.
uj netem van, chello 1,5es, ehhez vki emberi rateket nem tud mondani, mert én most 0 lossal 0 chokeval, emberes pinggel egyet elõre 2õt hátra lépek -.- pls help <#szomoru1>#szomoru1>
.: mobilize.hu :.
de most megoldottam annyit kellett hogy winfosban atallitom a felbontast ;]]
azert koszi sracok
Saint of Underworld N/Me
HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Source\cstrike\Settings\ScreenWidth
HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Source\cstrike\Settings\ScreenHeight
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Saint of Underworld N/Me
ugy kezdodott az egesz hogy felbontast allitottam kifagyott , es most baxik elindulni vki help please ! ;]
Saint of Underworld N/Me
Amúgy ha ráérsz megmondanád hogy mennek-e a source tv demók? Mert ha nem akkor a vistára telepített csémet nem engedem updatelni.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
már csináltuk azt, hogy törölve lett a jog és vissza, de ugyanaz
a 7 pontos menüben a 6-os ugye a hang, na az eltûnt és a 7-es lett a 6-os és slussz, 7-es meg nincs
Amúgy ha csak neked tûnt el az admin menübõl valami, akkor logikusan a te jogosultságaiddal van a gond.
Illetve még egy kérdés. A serverünkön szintén mani fut, de nagyjából az update óta, illetve mióta ezekkel a fránya hang eltûnésekkel szenvedtem az Admin menübõl eltûnt a hangok menüpont. Csak nálam. A server szerint a jogosultság meg van adva, mindenhez hozzáférésem van, de nálam mégsem jelenik meg. Mi lehet a hiba? Hol keressük?
Source Multiplayer Update Released
September 19, 2006, 7:10 pm - Jason Ruymen
Updates to the Source Multiplayer Games have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Source Multiplayer Games
* Fixed console command exploit that could crash multiplayer servers (haha, már tegnap volt hozzá fix, a maniban)
* Fixed crash with team swapping in Source Multiplayer Games
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
egyik se
megtudnatok mondani melyik fajl tartalmazza a jatek felbontasat es stb infokat?
kosz elore is
Saint of Underworld N/Me
holnap meg majd már kikell irni cdre és más géprõl meglehet nézni 😄D
Találjátok már fel magatokat 😄
töltsdfel pliz